icon

Majú muži ženy len kvôli postelovým potrebám?

6. máj 2024

Majú muži ženy len kvôli tomu, aby naplnili svoje potreby v posteli? Alebo premýšľajú tak ako ženy a chcú lásku, nehu, oporu atď? Viem, ze je tu viac žien než mužov ale zaujíma ma ten mužský pohľad na vec.

rikarika
6. máj 2024

@drago12587 počúvaj ma chlapcek, ja by som mohla byť tvoja matka, takže len preto beriem tvoje kecy s rezervou. Ty si ešte žiadne ako ty píšeš ,decko' nevychoval, takže silácke reči si nechaj pre seba rovných. A keď niečo na poli tvorenia a výchovy toho tvojho ,decka' dokážeš, potom daj vedieť.

pralinka25
6. máj 2024

@chodec15 napisala by som ti co vsetko robi ten moj miesto konikovania ale mal by si z toho max tak depku. sama obcas nechapem ako vsetko zvlada a stiha (a ano stiha aj mna a nase deti). aj po 20 rokoch co ho poznam si stale myslim ze je skutocny chlap a stale ho obdivujem. P.S. telku nepozera len zriedka si spolu nieco pozrieme.

medda_beda
6. máj 2024

@chodec15 Ešte by som pochopila ak by si chlap prišiel po radu.MK je plný ľudí, ale chlap ktorý si sem príde niečo dokazovať pritom ma málo rokov na to aby vedel posúdiť 40 ročnú ženu s deťmi a jej život.Tak to je ozaj na smiech.
Ešte sám nevie aký bude jeho partnerský život v 40tke takže by som bola radšej ticho.

lakebabe
6. máj 2024

@medda_beda
súhlasím s tým, že pre mňa by bolo totálne antisexi keby sa dozviem , že mi muž sedi na mamickovskom fóre. Aj keby len 15 minút. To už menšie zlo by bolo pre mňa to pivo na gauči.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
h2
6. máj 2024

@doriiis Tento vtip sa mi po prečítaní tvojho príspevku vybavil 😂:
Po milovaní:
Myšlienky ženy: Leží vedľa mňa, vôbec ma neobjíme. Pozerá do stropu. Ktovie nad čím rozmýšľa. Sme spolu už dva roky. Príliš dlho na to, aby bol najvyšší čas vymeniť ma. Za mladšiu.
Predsa len, za tie dva roky som dosť pribrala.
Zamračil sa, to nie je dobré. Myšlienkami je niekde úplne inde. Strácam ho, už so mnou určite nechce mať nič dočinenia...
Myšlienky muža: Mucha na strope. Ako to kurva robí, že nejebne?

pralinka25
6. máj 2024

@chodec15 jasne som zena a mam deti. chodim do terminoviek a riesime normalne tehotenske a mamickovske veci. o tom viacmenej stranka je.

medda_beda
6. máj 2024

@lakebabe Môjho nezaujímajú ani komentáre o autách kde sa ľudia vadia a nie to ešte fórum pre matky.
Už zomňa sa smeje aké hovadiny čítam :D.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
pralinka25
6. máj 2024

@chodec15 nikoho nevyhadzujem. mne je uplne fuk kto tu je a aj co tu robi. ide o to ako sa kto sprava nie o to ci je chlap alebo zena. bohuzial tu je chlapov rozumnych ako safranu, ale to bude tym ze zeny tu maju skratka prevahu.

lakebabe
6. máj 2024

@medda_beda podobne 😄

majlo1234
6. máj 2024

@lakebabe ja som sa musela zamysliet. Ja si tu citam hlavne kontroverzne temy, a potom temy, ktore ma zaujimaju z vychovneho hladiska. Mozno by mi aj imponovalo, keby sa muz natolko zapojil do starostlivosti o deti, ze by prisiel hladat rady a tipy sem😂 co sa nikdy nestane, moj neni internetovy typ

lakebabe
6. máj 2024

@majlo1234 môj ani nevie ze nejaký koník existuje 😄 iba vie ze kdesi predávam nejaké oblecenie😄
Zas väčšina chlapov co tu chodí, tu chodí mudrovat a navazat sa do žien, máloktorý sa tu príde opýtať na starostlivosť o dieťa budme realisti 😄

subartic
6. máj 2024

@drago12587 poviem ti tak , mám tri dcéry a bola by som doslovne nešťastná ak by mi doviedli typ chlapa ako si ty. Lenže moje dcéry majú na partnera iné nároky ako im ty ponúkaš, proste teba by prekročili a hľadali by niečo kvalitné. . Od mala ich učím selektovať nevhodných chlapcov, neskôr nevhodných mužov .
Ty na partnerku máš také nároky .. že amen tma, fakt katastrofa. Panna , dobre upratovať , dobre variť , chudá . To ti teraz ešte papá to 20 ročné naivné dievčatko , ktoré ti tam upratuje a varí. Dievča v jej veku má študovať , cestovať , spoznávať mužov a selektovať, nie sa viazať a upratovať a variť nejakému pseudochlapovi ktorý sa snaží tu nám ukazovať nejaký akože morálny kredit , ktorý ešte ani nie je z jeho hlavy. Nie si alfasamec, ani nikdy nebudeš tí sa prezentujú úplne inak. Alfasamci majú úplne iné naroky na ženy ako ty tu prezentuješ , práve naopak ty si betátor , ktorý sa snaží hrať na alfu .
No a kam ma doviedli moje rozhodnutia... k dlhodobéu manželstvu , deti mám s jedným mužom , neriešim žiadneho ex partnera môjho súčastného partnera. K vysokej škole , vlastnej firme a biznisu ktorý mi dobre vynáša. Ale ak by som aj riešila , ten muž s ktorým by som bola by mi za to musel stáť a určite by som ho nepovažovala že zúfalca.
Pre svoje dcéry chcem mužov vzdelaných ( VŠ ) , emocionálne vyrovnaných s dobrým pracovným potencionálom a to ty neponúkaš. Preto siahaš po takýchto naivných dievčatkách lebo silnú partnerku by si neutiahol . Silnej partnerke by si nemusel prisahať že ju neopustíš ( ach panebože 🙂 ) , tam by si sa bál aby ona teba neopustila.
Vieš su aj alfasamci -a je ich dosť - čo hľadajú u ženy iné kvality , nejaké dieťa partnerky ich nerozhodí ,ponuka od tej ženy je taká silná a jeho emocionálna viazanosť k nej tak hlboká, že dieťa alebo deti sú element ktorý neriešia , ani z pohľadu finančného , ani z pohľadu komplikácii.
Jediné čo ospravedlňuje tieto tvoje s prepáčením dementné názory je tvoj vek a nevyzretosť.

pralinka25
6. máj 2024

@subartic a to si od neho este necitala vsetko. fakt jedna perla za druhou.

subartic
6. máj 2024

@lakebabe drvivá väčšina mužov čo tu je , je po skrachovaných vzťahoch , kde ich žena opustila alebo nejako od nich sa odstrihla. Niektorí sa tu chodia vyslovene sťažovať aké sú ženy na peniaze , niektorí hľadajú kde urobili vo vzťahu chybu a snažia sa to napraviť alebo nerobiť chybu v ďalšom partnerstve.

lakebabe
6. máj 2024

@subartic všimla som si ,ze to je tu obľúbené sťažovať sa v každej téme o peniazoch, aké sú ženy pseudozlatokopky. Hlavne keď o ide o zivote niekoho poučovať 28 ročný "muž"

subartic
6. máj 2024

@pralinka25 ani nemusím čitať všetko , stačí mi pár jeho príspevkoch tu alebo v inej téme a jediný vplyv aký to má na mňa je zhovievavý úsmev. Jednoducho toto je také nezrelé malé chlapčiatko , nedoštudované , hltajúce príspevky pseudomorálneho Marcusa a snaha hrať sa na neho , požadovať od partnerky " morálny kredit " pričom on sám ho nemá .

minenkak
6. máj 2024

Myslím,že to závisí od človeka a nie od pohlavia.Aj ženy majú vo svojom živote mužov, ktorých chcú len na sex a tak isto muži majú vo svojom živote ženy od ktorých chcú lásku,nehu a oporu

subartic
6. máj 2024

@lakebabe pre neschopných mužov je každá žena zlatokopka. Schopný chlap je rád že sa jeho žena nenarobí ako hoviadko , že je spokojná štastná a robí to čo ju baví a túto spokojnosť dáva ďalej do rodiny, nevydeľuje 50:50. Neschopný chlap nadáva, sťažuje sa a fňuká aké sme my ženy hrozné , o kolko peňazí ho žena / ženy pripravili , koľko jej musel dať atď. Ja mám na toto alergiu , nemám to rada a takýto chlapi ma silne odpudzujú .

lakebabe
6. máj 2024

@subartic presne tak súhlasím. Chvalabohu takýto typ chlapov som v okolí nikdy nemala, vidím to väčšinou len tu.

pralinka25
6. máj 2024

@lakebabe presne aj ja

majlo1234
6. máj 2024

@lakebabe moj vie, niekedy mu citam niektore temy🤣 ale pravda, muzi sa tu malokedy chodia radit.
No a k muzom dragovho typu sa ani nebudem vyjadrovat. Pripomina mi mojho prve frajera, doteraz ma z neho striasa, ked si spomeniem, aka som bola blba a ako dlho som sa nechala tyrat v tom “vztahu”. Ja som teraz relativne stastne vydata, mam skoro dve deti zatial co on ma po 40tke a je sam😅

lakebabe
6. máj 2024

@majlo1234 chvalabohu tieto typy väčšinou skončia sami 😀 aj ta posledná zúfalá raz dostane rozum 😄

chodec15
Odpoveď bola odstránená
drago12587
7. máj 2024

@subartic moje naroky na ženu su 1) inteligencia 2) vernost.. vernost a inteligencia sa daju velmi lahko zistit z jej minulosti.. ako je pre chlapa dolezita buducnost, pre ženu minulost. Takze ak by v 20 mala len sexualne ulety, ako tvrdiš, v 35 tke by pravdepodobne skoncila s deckom na krku a sama alebo by čo mesiac ukazovala noveho chlapa aj doma aj decku.. ona sama sa vyhla životu ktory odporučaš presne pre to, že to neprinieslo nič dobre ženam z jej okolia. Dalšia vec je , že prelietave ženy stracaju schopnost milovat.. uz ked zacinas s 20 tym partnerom, hladaš len zabezpečenie.. rozisla si sa uz 20x -50x pred tym, takže to pre teba nič neznamena . Presne ako ukazuju ženy z tohto fora.. tvoje odporučania su ako rakovina pre mlade rodiny... Ako pisal kolega, rozvodovost je cca 50% , hlavne vdaka radam starych zlomenych žien ako ty, ktore nikomu nedopraju jednotnu rodinu, velebia neveru viac ako nápravu.. moja priatelka je super zabezpecena, chodime na dovolenky 5x za rok, moze si kupit čo chce a upratovanie jej domu a varenie miluje.. miluje ked mi chuti , robi to s laskou 🙂 nie je otrok, nestara sa o mna lebo musi ale preto, lebo chce. Pusti si muziku, otvorime šampus a varime... + Zarabam niekolko nasobny plat priemerneho Slovaka ak to potrebuješ počut ( a niekolko nasobny neznamena 2j nasobny ale daleko viac) takže problem s mojim pracovnym potencionalom tiež nebude 🙂 ..Žena, ktora sa kurvila v baroch ako mlada a pekna, nevie varit , upratovat, postarat sa o svoju čast povinnosti pre mna nema hodnotu. Neskor ked bude stara s deckom, po najlepsich rokoch , tak sa bude chciet usadit ale nema s kym :D .. Nebude vhodna žena ani matka..tento trend tiež vidiš s nastupom internetovych for, kde mlade zeny dostavaju rady od podobnych ako ty.. posledny tyzden som cital hadam 10 prispevkov o tom, ako mlade baby nezvladaju byt matkami, nechcu svoje deti a chyba im " zvrušujuci život" .. od koho to maju ? To maju asi od žien ktore im oporučaju sa kurvit, " spoznavat mužov a selektovat" ako tvrdiš.. každym novym chlapom a dalšim rokom žene klesa hodnota.. nepoznam tvoje dcery, hadam si od teba nenechaju radit a maju viac rozumu ako ty.. ak im odporučaš " spoznavanie a selektovanie" s tym ze " alfa chlap" sa im o to decko postara a nebude to riešit, že neni jeho tak maš v hlave pekny bordel :D co tak ich naučit realne moralne hodnoty, byt dobrou matkou, manželkou( to zahrnuje aj postaranie sa o domacnost a varenie ak si o tom nepočula, samozrejme s pomocou chlapa) byt vernou, riešit problemy rozhovorom a nie neverou... Vidiš ? Ja som mlady a nevyzrety, moja priatelka mlada a naivna ale v realite ma 1000x viac rozumu ako ty, lebo rozmysla do buducnosti a nerobi tie hluposti ktore odporučaš :D .. je lepšou partnerkou ako si ty kedy bola podla tvojich nazorov , v jej najlepsom veku ma prioritne zručnosti a moralne hodnoty ktore ty nedokažeš ani pochopit.. ja som za podporu mladych rodin, žiadne bezhlave kurvenie, za to aby ženy boli opäť ženami, mali moralne hodnoty, zakladny skill v domacnosti, ochotu veci napraviť a netahat deti od chlapa k chlapovi este k tomu stale vydate s ex :D .. ked tu chlap napiše " netahaj tie deti preboha so sebou zo vztahu do vztahu, s deckom na krku a v tvojich rokoch uz aj tak nič normalne nenajdeš" tak sa na neho zvali vlna kritiky :D je mi jasne, že sa to dotkne vela žien na tomto fore, ktore si prekurvili mladost a nechcu počut, že v 40 tke s deckom si ich normlany chlap nevezme a najviac na tom trpi ich decko ktore uz nevie kto je otcom.. som aj na zahraničnych forach, alebo skor podcastoch kde prave chlapi bojuju za mlade ženy a rodiny aby baby mali opäť moralne hodnoty , hrdost a zasady.. chcu znižit rozvodovosť, chcu aby deti žili v plnej rodine, aby naroky žien neboli o kreditnej karte a neboli naivne, že sa celu mladost budu kurvit, nebudu ziadnym prinosom do vztahu a domacnosti a v 40 tke s detmi si budu hladat muza co sa o nich a ich deti postara :D ... Nech si len tvoje dcery otukavaju a selektuju, za par rokov ich tu vitame :D aj hlupi ludia starnu, ty si prikladom, takže zalezi na nazoroch a nie na veku. 🙂 ..

h2
7. máj 2024

@drago12587 Na tomto fóre niekto radí ženám, aby sa kurvili??? Si si istý, že čítaš to isté fórum? Lebo ja som tu nič také nevidela.

drahomirrra
7. máj 2024

@lakebabe
@subartic A vás vari tento náš Andrew Tate z Wishu nepoučil o živote? :D :D :D

lakebabe
7. máj 2024

@drahomirrra robím si poznámky✍️✍️✍️ verím ze do 40 tky sa čosi naučím 😄

lakebabe
7. máj 2024

@chodec15 a zas ty co si z toho vydedukoval, že niekoho živí chlap 😄 Ty máš z každej ženy nejakú traumu z minulosti co ta osklbala o peniaze 😀
Kde si z toho vyčítal ze niekto doma leží na riti a chlap mu platí ak si si všimol @subartic ma vlastnú firmu, my mame s mužom tiež dosť slusne podnikanie a nikdy za cely svoj život som nesedela na riti a nenechala sa živiť chlapom. Mam väčšie príjmy ako priemerný chlap v tejto krajine a zarobené vlastnou hlavou. Aj keby som bola do smrti sama budem žiť veľmi nadštandardne.
To ale neznamená, že moj muž je chlap, ktorý sa sám od seba veľmi rad postará o nás, naše financie, naše bývanie a zabezpečenie a je pyšný sám na seba, že to dokáže. To niektori chlapi majú v sebe prirodzene a iní sedia na mamickovskom fóre a lamentuju , že su ženy zlatokopky.
A tvoje názory na zivot si rada vypočujem, keď budeš 20 rokov ženatý v šťastnom vzťahu. Lebo chlap ktorý po 40 tke vymeta zoznamky, má dieťa z nemanželského neúspešného vzťahu a každý mesiac strieda ženy, pre mňa nie je prototyp úspešného chlapa, sorry