Majú muži ženy len kvôli postelovým potrebám?
Majú muži ženy len kvôli tomu, aby naplnili svoje potreby v posteli? Alebo premýšľajú tak ako ženy a chcú lásku, nehu, oporu atď? Viem, ze je tu viac žien než mužov ale zaujíma ma ten mužský pohľad na vec.
@minenkak to sa stalo mojej susedka, neklamem, ona ma 80 rokov, minule som to pisala, lebo nejakej 36 ročnej sa akože skončil život, ta žena kvitne, nosi kvetovane šaty nad kolena, ale fakt super vyzera...človek by si myslel, že po pohrebe manžela upadne, ja neviem či stretla inu lasku, vyzera fantasticky
@karolinakr proste zmiznú starosti a stres
ono tí 50 roční muži zabúdajú že starnú tiež , veľmi veľkej časti klesá libido , dedkovatejú , plešatejú, úplne normálny proces. Mnohí sa snažia ešte v zúfalstve chytiť druhý dych , najdu si mladšiu ženu , často bezdetnú a ešte s ňou si 50 tke urobia dieťa.
Žena po 40-45+ už mení priority , začína myslieť na seba a svoje potreby, deti často vo veku relatívnej samostatnosti a pokiaľ nemá citovú väzbu k tomu mužovi , pretože sa z určitých dôvodov nevytvorila alebo vytvorená po čase zanikla pre debilitu chlapa, odchádza. Takže buď sa ona citovo uplne odstrihne alebo sa rozvedie, načo by si znepríjemňovala zvyšok života nejakým babrákom .
Takže čo tu máme kopec 50 tnikov ktorý neboli schopný v živote vytvoriť trvalý a stály vzťah , potom rozvedených 50 tnikov ktorý brúsia zoznamky a nariekajú aké sú ženy hrozné , sú vyžitý , zostarnutý a v živote si neuvedomia že sú tam kde sú pre svoje životné postoje. No a potom tu je časť 50 tnikov, ktorý sa k svojej žene správali dobre, pekne , uvedomujú si že aj oni starnú , čas im ukrajuje uplne rovnako , namajú záujem o komplikácie s mladou ženou, venujú sa svojej žene ktorá s ním zostáva lebo ona chce a nie že musí .To sú tie dlhodobé kvalitné manželstvá a partnerstvá , kde smrť jedného z partnerov je taká životná rana pre toho druhého že často odchádza za ním v krátkej dobe
Ale toto zbytočne budete vysvetlovať mentálnym mrzákom , jednoducho oni to nie sú schopní pojať , nie sú schopní pochopiť že niekto s niekým môže prežiť kvalitný vzťah až do konca svojho života, že nemá potrebu striedať partnerov počas svojho života a tak je to na strane mužov aj žien . Akoby povedal môj kolega, mentálni vylízanci .
@chodec15 zas si sa tam našiel ? Od 30 rokov ti klesá testosterón , vstupuješ do andropauzy teraz , nič s tým neurobíš. Jednducho nič. Je to proces ktorému sa nevyheš. Postupne a isto stratíš erekciu , libido a jediné čo ťa bude zaujímať aby si sa dobre vyspal .
So sťažnosťou sa obráť na môjho kolegu , on takýchto (tento typ) chlapov volá mentálni vylízanci .
ty vole, už sa vyhrážaš aj násilím? s tebou musí byť radosť..ked ostaneš dobrym človekom, nič tym nepokazíš
@chodec15 vieš co ja sa na tebe neskutočne bavím 😄, takého chorého neschopneho loosera som už dlho nevidela.
A nezabúdaj co druhému praješ sa ti vráti to len tak 😉
Nie teraz možno nie si sám ,neboj sa zas nejaká co po mesiaci bude utekať a budeš tu vyplakavat že chodíš po rande z internetu 😄
Poradím ti ked máš taký úspešný život a vzťah chod robiť veci co takí ľudia robia a hlavne CHLAPI nie sedieť na modrom koniku 😄
aj pre môjho syna sú to mentálni vylízanci , duševní mrzáci . Nepotrebuje sa s nimi ani stýkať , ani si dávať pohube, on ani v podstate nemôže, pretože by im mohol riadne ublížiť.
@lenkakravcova Preco sa neodstahujes do nejakej islamistickej prdele, ale zijes v krajine, ktora je ti hodnotovo uplne proti srsti? Zeby preto, lebo tvoji moslimski bratia, zijuci v striktnej pohlavnej hierarchii, maju zivotnu uroven, system a infrastrukturu niekde na urovni stredoveku (ale hlavne, ze nemaju feminizmus!)? A vobec, co si otvaras hubu a vyjadrujes svoje nazory? Nemala by si ako pravoverna moslimka pozerat do zeme a nechat sa mlatit od manzela? Mas uz navarene, upratane, vyprate?
@stanielka17 😳😳😳 Ale ved toto sa nehodi… zena voci zene…
@drahomirrra Ako sa do hory vola, tak sa z hory ozyva. Toto uz nie je mozne, co tu tato fanaticka predvadza pomaly v kazdej diskusii.
@drahomirrra ale nie , ja píšem všeobecne, že sa tam on nachádza v mojom prípsevku , za to ja nemôžem.
@chodec15 Tu ziadni "normalni" chlapi nie su, normalny chlap totiz nejde obsmrdat na forum pre zeny. Tu su len latentni inceli, frustrati, 50-nici s nazormi z minuleho storocia a podobne vykvety, ktore tu chodia primarne na to, aby ventilovali svoju mizogyniu a vymyslali si internetove alter-ega, ktore maju pramalo spolocne s realitou (som bohaty, krasny, uspesny a zeny sa o mna biju).
@chodec15 Alebo ma zaluby, cvici, vari, pracuje, stara sa. Nechodi urazat zeny na internet. Ak ti toto pripada ako nieco divne, tak to zijes vo velmi destruktivnej socialnej bubline.
@stanielka17 ja by som predsa len dvoch normálnych našla a to hugger a tundra. Ako spoludiskutujúcich ich mám veľmi rada a často sa aj nad ich názormi zamyslím . A tundra mi ponúkol aj pomoc , za čo som mu vďačná .
@subartic Neviem, ale od huggera som tiez videla par debilnych nazorov a reci o "muzskom pohlade", ktory vsetky potrebujeme ako sol. Toho druheho neregistrujem.
@stanielka17 tak občas uklzne aj on , ale to sa nedá ani len porovnať s chodcom , on je úplne iný level muža.
@chodec15 Este som nevidela, aby tu niektora zo zien z cista jasna zacala urazat muzov. Obvykle je to tak, ze nam nejaky 50-nik do diskusie pride z vlastnej iniciativy porozpravat, ake sme sproste, pripadne nejaky drago o tom, ake sme kurvy so "zvraskavenou p*cou", a dostane adekvatnu spatnu vazbu. Opakujem sa - ako sa do hory vola, tak sa z hory ozyva.
@chodec15 Kazdy sme boli raz mladi a nasrati, ale to neznamena, ze sa nemame vediet ovladat. Proste ked sem ty, alebo nejaky iny muz zacne dristat sprostosti o zenach a urazat, necakaj, ze sa mu podakujeme.
@stanielka17 to je zakomplexovany sedlak, čo normálneho chlapa ešte ani z vlaku nevidel😄
Že úspešní 50tnici nesedia celé dni doma za PC a nemudruju na ženských fórach, ale venujú sa rodine , ŽENE, kamarátom, biznisu, idú spolu na kávu ,na drink, cestujú, užívajú život, to taketo on nepozná 😄
Pre neho je prototyp chlapa sedieť na MK a urážať všetkých naokolo a nemat ŽIADEN spoločenský život vonku 💁♀️