Majú všetky ženy orgazmus pri sexe?
Ahojte babi mam takí malú otázky trosku intímnu , majú vsetke ženy pri sexe orgazmus?? Pretože ja vôbec a neviem ci to je problém alebo to nie každá má
@nssv2 a ten ako pomôže k orgazmu? to by ma fakt zaujímalo
hracky schvalujem, ale nemusi to byt len o fyzickej krase. ako dlho ste spolu?
je neaka predohra, alebo je kratka? treba sa o tom otvorene porozpravat s partnerom co ti robi dobre a comu sa ma vyvarovat.
@jessa1 Nie každá žena dosiahne "ten pravý" orgazmus. Je o tom kopec článkov, niektoré ho ževraj dosiahnu až okolo 40-ky (vaginálny, vnútorný).....Ale ak už nejaký ten čas sexuálne žiješ , tak určite veľmi dobre vieš, čo ti robí dobre, či už od partnera, alebo keď sa hráš sama...A vtedy vieš dosiahnuť aspoň "vonkajší- klitoriálny" orgazmus dráždením klitorisu....Keď neprší, aspoň kvapká😉...A časom možno príde ten vytúžený pravý orgazmus....Ja tiež stále čakám na tú 40-ku..😀
@zuzanka.zuzu keď žena nevie dosiahnut orgazmus väčšinou je to gynekologický problém, môže to byť aj prejav väčších zdravotných problémov čo sa týka ženského ústrojenstva 🙂 sama som riešila, tak viem
nie, nemajú všetky ženy pri sexe orgazmus
niektoré ženy zažijú orgazmus len pri niektorých sexoch, nie zakaždým
@jessa1 ja vôbec nikdy, jedine sama
@cukorfalat aj mne to napadlo ale nechcela som mať sprosté reči 🙊
Určite nie všetky... určite nie vždy... určite nie s hocikým a tiež nie hocikde a hocikedy...je toho dosť prečo a kedy áno a kedy zase naopak nie 🙂↕️
@monikabull aký je to ten pravý orgazmus
@jessa1 tie ktore poznaju svoje telo ano 🤷🏼♀️ a vela krat je to aj v hlave a uvolneni sa.
@monikabull ale tam som sa nedozvedela ktorý je ten pravý,iba že som šťastná žena, čo sa tohto týka
@jessa1 https://www.modrykonik.sk/group/12971/
Podte do novej skupiny, kde sa môžeme otvorene porozprávať o ženskom orgazme 🙂

tvoj vek? a prípadne ešte aké máš skúsenosti?