icon

Majú všetky ženy orgazmus pri sexe?

jessa1
2. júl 2024

Ahojte babi mam takí malú otázky trosku intímnu , majú vsetke ženy pri sexe orgazmus?? Pretože ja vôbec a neviem ci to je problém alebo to nie každá má

zuzanka.zuzu
2. júl 2024

tvoj vek? a prípadne ešte aké máš skúsenosti?

nssv2
2. júl 2024

@jessa1 treba naštíviť gynekológa 🙂

zuzanka.zuzu
2. júl 2024

@nssv2 a ten ako pomôže k orgazmu? to by ma fakt zaujímalo

bielykral
2. júl 2024

@jessa1 to by bolo na dlhsie tak si o tom precitaj na internete, najdes tam vsetky odpovede

mimka1402
2. júl 2024

@jessa1 Kúp si hračky, tam zistíš čo ti je príjemné a čo už zasa nie. U mňa pomohla zmena partnera, ktorý sa mi naozaj aj fyzicky páči. Pred ním som mala mužov rada ale asi vnútorne ma nepritahovali.

frflos_nespokojny
2. júl 2024

hracky schvalujem, ale nemusi to byt len o fyzickej krase. ako dlho ste spolu?
je neaka predohra, alebo je kratka? treba sa o tom otvorene porozpravat s partnerom co ti robi dobre a comu sa ma vyvarovat.

monikabull
2. júl 2024

@jessa1 Nie každá žena dosiahne "ten pravý" orgazmus. Je o tom kopec článkov, niektoré ho ževraj dosiahnu až okolo 40-ky (vaginálny, vnútorný).....Ale ak už nejaký ten čas sexuálne žiješ , tak určite veľmi dobre vieš, čo ti robí dobre, či už od partnera, alebo keď sa hráš sama...A vtedy vieš dosiahnuť aspoň "vonkajší- klitoriálny" orgazmus dráždením klitorisu....Keď neprší, aspoň kvapká😉...A časom možno príde ten vytúžený pravý orgazmus....Ja tiež stále čakám na tú 40-ku..😀

monikabull
Autor odpoveď zmazal
nssv2
2. júl 2024

@zuzanka.zuzu keď žena nevie dosiahnut orgazmus väčšinou je to gynekologický problém, môže to byť aj prejav väčších zdravotných problémov čo sa týka ženského ústrojenstva 🙂 sama som riešila, tak viem

mikadooo
3. júl 2024

@jessa1 nie, nie je to pravda.

elviku11
3. júl 2024

nie, nemajú všetky ženy pri sexe orgazmus
niektoré ženy zažijú orgazmus len pri niektorých sexoch, nie zakaždým

zanka777
3. júl 2024

@jessa1 všetkE určite nie ...keď tak všetkY 😂

fido69
3. júl 2024

@jessa1 napísala "Ahojte babi mam takí malú otázky trosku intímnu , majú vsetke ženy pri sexe orgazmus??"

Prázdniny začali? A čo sa pred orgazmom najprv doučiť slovenskú gramatiku? Ledva som tu vetu rozlúštil. 😂

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
svokrinjazykmonika
3. júl 2024

@jessa1 ja vôbec nikdy, jedine sama

zuzanka.zuzu
3. júl 2024

@cukorfalat aj mne to napadlo ale nechcela som mať sprosté reči 🙊

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
adka176
3. júl 2024

Určite nie všetky... určite nie vždy... určite nie s hocikým a tiež nie hocikde a hocikedy...je toho dosť prečo a kedy áno a kedy zase naopak nie 🙂‍↕️

lienka.7
3. júl 2024

@jessa1 prázdniny v plnom prúde... 👌
Som zvedavá na ďalšie témy... dáme nejakú hitparádu? 🤣

minenkak
3. júl 2024

@monikabull aký je to ten pravý orgazmus

milanemila
3. júl 2024

@jessa1 tie ktore poznaju svoje telo ano 🤷🏼‍♀️ a vela krat je to aj v hlave a uvolneni sa.

minenkak
3. júl 2024

@monikabull ale tam som sa nedozvedela ktorý je ten pravý,iba že som šťastná žena, čo sa tohto týka

vemi23
27. aug 2024

@jessa1 https://www.modrykonik.sk/group/12971/

Podte do novej skupiny, kde sa môžeme otvorene porozprávať o ženskom orgazme 🙂