Mala som rande a dnes som toho muža stretla v električke so ženou a dieťaťom
Keby ste stretli v električke muža, s ktorým ste boli minulý týždeň na rande, so ženou a dietatom, povedali by ste jej to? Lebo presne to sa mi stalo.
@brembo žiaľ pre nich. Nie pre mňa. Ja som za to povedať a kto to ako zoberie, mňa už netrápi. Som za to, aby bola úprimnosť, dostupné informácie, kto ich ako spracuje, už mne nemá prečo vadiť.
No a ty si jej to povedala? Neviem ci som prehliadla taku informaciu
@freeze24 áno.
a ako reagovala? to ma zaujíma
A aka bola teda reakcia jeho (ex)manzelky?
No a ako to teda prebiehalo?
no neviem či by som mu to zožrala. Ja na mieste jeho ,,partnerky,, či akože ex by som to chcela vedieť. Ak by to bolo ozaj ex, ublížiť jej to nemôže. Ak nie, aspoň by vedela s kým žije. Keď behá hore dole za ženami, raz to aj tak praskne.
zaujalo ma tvoje (jeho) tvrdenie, že dieťa nevidel 4 roky, neplatí ani cent a jeho ex.manželka za ním prišla z inej časti Slovenska, aby šli spolu na výlet..
ako rozvedenej matke mi toto hlava neberie.. ani náhodou by som necestovala za niekým, kto nás opustil, aby sme spolu strávili deň 🤦🏻♀️ čo z toho má to dieťa? zlatko, tento ujo je tvoj ocko, ktorý na teba celý život kašle? 🤷🏻♀️
Aj ja by som to chcela vedieť a aj som sa to časom vždy dozvedela, lebo ex sa to ani nesnažil skrývať