icon

Mali by ste s problém, keby váš partner pozve inú ženu na drink?

6. mar 2023

Ahoj, chcem sa opýtať vás žien hlavne, že keby máte partnera a on by pozval nejakú inú ženu na drink alebo obed alebo večeru s tým, že by ste o tom nevedeli a boli spolu niekde v meste dajme tomu 2 alebo 2 a pol hodiny?
(s tým, že to nie je ani kolegyňa ani rodina ani kamarátka alebo známa o ktorej viete ale proste cudzia žena a došlo by tam k nejakému skúšaniu niečo ako baliť niekoho, také náznaky)

adrika0904
6. mar 2023

A muzovi by vadilo, ak by jeho zena sla s inym muzom iba tak na obed, drink 😉. To je odpoved.

joannita
6. mar 2023

Autorka a mozem sa opytat ako si ukoncila to stretko? Povedal ti o priatelke a ty si mala asi prekvapeny vyraz a povedala si ze ides domov, lebo....si unavena, alebo... Lebo ma priatelku?
A co on na to?
Pochopil to podla teba?

autor
6. mar 2023

@joannita On povedal, že je práci a potom som sa zarazila a opýtala sa ho čo má dnes v pláne a on povedal, že tak prídem domov, zapnem film... a potom som ja ,,prepáč len si odskočím a išla som preč

katka2505
6. mar 2023

Áno, vadilo by mi to pri akejkoľvek žene, pokiaľ by to nebol niekto z rodiny alebo rodinná známa

lessiie
6. mar 2023

@vilma7 ty si zjavne nepochopila...ona bola ta pozvaná a on mal partnerku... autorka nebola partnerka... 🤣😅

zanka777
6. mar 2023

Mňa by zaujímalo koľko máte obaja rokov...hlavne ten "herec", že v koľkých rokoch sa takto chová

ouwecka
6. mar 2023

Pomoc..to normálne normálny neurobi

katkazocele
7. mar 2023

@autorka toto by ma dosť ponížilo, spýtala by som sa ho Prečo to urobil a aké mal plány so slečnou neznámou ďalej, ale asi neexistuje dôvod , logický dôvod, prečo by toto mal robiť, tak by som mu popriala všetko pekné do života s tým, že ja druhé husle hrať nemienim. Zachovala by som si hrdosť, i keď by to sakramentsky bolelo😇

isabella15
7. mar 2023

@vilma7 to co je za postoj? akoze ak mam solidny vztah tak ani len nechodim do online priestoru chatovat s opacnym pohlavim , nieto este na kavu a davat nenapadne navrhy...a pokial si dotycny hlada flirt alebo novy vztah tak nech najprv ukonci ten aktualny.

vilma7
7. mar 2023

@isabella15 jav som to pochopila ináč, ako to bolo myslené.

chichvotka1983
7. mar 2023

To ti nevadilo že ma partnerku určite od toho ocuvaj pretože toto je zrejmé dobre číslo

autor
7. mar 2023

@chichvotka1983 ja som to na začiatku nevedela, povedal mi to až keď sme sa stretli potom sa odišla

misenka88
7. mar 2023

On by mal problém hlavne...

elenka.k
7. mar 2023

.... a takto sa rozbíjajú manželstva / vzťahy / že jedna si "iba" píše so /zadaným/ mužom a naopak, ani si neuvedomujú ako rania tých druhých ..... je to na prd

nyusika
7. mar 2023

@lienka353535 a prečo by žena prišla o vlasy ? Možno ani netuší, že ten chlap, s ktorým sa stretla, je zadaný.
Čiže si skôr hysterka, ako žiarlivka

lienka353535
7. mar 2023

@nyusika moja najskôr si prečítaj čo som napísala pod tým následne potom súd 🙂 pekný deň 😙😙

sergejj
7. mar 2023

Samozrejme. Vino opanta zmysli a pojdu je**t. 😀

nyusika
7. mar 2023

@sergejj alebo sa doučiť gramatiku 😁😁😁

nyusika
7. mar 2023

@lienka353535 moja, skús používať čiarky a písať zrozumiteľne

lienka353535
7. mar 2023

@nyusika 🙂 akože chápem ,že si musíš asi niečo kompenzovať hneď z rána ale mne to neublíži, máj pekný deň ako ja 🙃😙

radacak
7. mar 2023

Áno,vadilo by mi to

joannita
7. mar 2023

Autorka, takze si zdrhla? 🤭 👌

autor
7. mar 2023

@joannita Ano, nebudem s niekým kto sa nevie chovať a nemá zásady a klamal mi

llienkaa
7. mar 2023

Ano vadilo by mi to.

mysickamys
7. mar 2023

Skvele ste sa zachovali.
On je hlupak, ze nieco take vymyslel vobec.
Mohli ste dodať ešte nejaku pikosku, co by zlozilo zrejme jeho vysoke ego.

charlotte911
7. mar 2023

kiež by boli všetky také ženy ako ty, preč ruky od zadaného, smutné je, že veľa žien aj vie, že muž zadaný je a aj tak sa na nich lepia, dobre si urobila, doma žene muž povie, že ju miluje a druhej husti do hlavy aka je blbá jeho žena,len aby dotyčnú dostal kam chce. Naozaj si sa zachovala rozumne, ja sa s takým stretnúť ako slobodná, ho tiež pošlem k vode aj zo slovami že:,, ľutujem tvoju manželku a dúfam, že raz zistí s kým žije a kopne ťa do zadku, ako ja teraz teba a dúfam, že si nájde partnera, ktorý ju bude milovať srdcom, lebo ty si človek čo milovať nevie, keď takto úboho klameš manželku a ja s takým klamárom nechcem bohužiaľ nič mať ,zbohom."

katkazocele
7. mar 2023

@charlotte911 keby si slobodná, veď nemusíš čakať kým to raz možno sama zistí jeho manželka, mohla by si jej to povedať aj ty, aby zbytočne nestrácala roky s hajzlikom ktorý by sa ťahal póza jej chrbát s ostatnými ženami 😇

micha1linka
7. mar 2023

tak ak by to mal zatajovat, no povedzme si tak, ktorej by to nebolo podozrive. ale podla mna si pravila dobre, ze si ho nechala tak, asi by ta s nim ani nic dobreho necakalo

autor
7. mar 2023

@charlotte911 škoda, že som mu nepovedala, že ,,ľutujem tvoju ženu"

@micha1linka 😇

@mysickamys Tak on sa mi chválil tým, že hrá počítačové hry, aj my dokonca povedal, že aj jeho žena sa volá tak ako ja 🙈 preboha toto už bol vrchol doslova žena je v práci a len tak mimochodom volá sa taka ko ty 🙈

nyusika
7. mar 2023

dobre ze si mu nepovedala " lutujem tvpju zenu"
mala si mu povedat, ze je to frustrovany uboziak...a vobec do toho jeho zenu netreba tahat