Mali by ste s problém, keby váš partner pozve inú ženu na drink?
Ahoj, chcem sa opýtať vás žien hlavne, že keby máte partnera a on by pozval nejakú inú ženu na drink alebo obed alebo večeru s tým, že by ste o tom nevedeli a boli spolu niekde v meste dajme tomu 2 alebo 2 a pol hodiny?
(s tým, že to nie je ani kolegyňa ani rodina ani kamarátka alebo známa o ktorej viete ale proste cudzia žena a došlo by tam k nejakému skúšaniu niečo ako baliť niekoho, také náznaky)
Vadilo. Tak isto by môj muž vyletel z kože, keby mňa niekto pozval a ja by som prijala.
Mne sa stáva, že ma občas niekto pozýva, alebo "balí". Robí mi to síce dobre, ale nikdy by som nešla.
@tilly Ja tiež keby niekoho mám by som neprijala pozvanie von od chlapa alebo by som ho stopla keby ma začína baliť
@katkazocele nemala by som to srdce povedať jej to, ona zato nemôže, že ma doma hajzla, ano je pravda, že by sa to mohlo dlho vláčiť a ona byť klamaná, ale zase on by to mohol obrátiť proti tej balenej žene, že to ho ona otravuje a nedá mu pokoj a v očiach ženy sa urobi ako milujúci muž, ktorý má problém s nejakou bláznivou ženou, poznám taký prípad z práce, tito nevernici sú až moc prešpekulovani
a kde to bolo? aspoň mesto napíš
@charlotte911 Z práce, zažívam niečo podobné, len u nás tie ženy to nevravia tým manželkám, ale ,, vláčia,, sa s tými zadanými 😒 a súhlasím, že sú prešpekulovaný, len možno keby jej to povie časom 2,3,4 žien, tak snáď by to v jej hlave docvaklo, že nie sú na vine ženy ale jej ,, milujúci partner,, 😎

@nyusika Toto som nepovedala, ale škoda, že mi to nenapadlo vtedy, úbožiak, po za ucho by som mu dala :DDD