Mám 19 rokov a páčia sa mi staršie ženy
Ahoj volám sa Marek a už od malička sa mi páčia staršie ženy. Aktuálne mám 19r a veľmi rád by som si našiel odmna staršiu “priateľku” tak do 30 až 35 rokov asi kľudne aj viac . No zatiaľ s takou skusnenosti nemam a ani neviem ci niekedy budem mat ako sa snažím tak sa snažím neviem ju nájst. Dávam si otázku či to je vôbec zdravé a normalne chcieť o 10 rokov a viac staršiu ženu. Mladšie alebo v mojom veku ma nedokážu očariť ani zaujať... Zaujímal by ma váš názor mali ste taký vstah alebo priťahujú vás chalani v mladšom veku? Viem že ženy v takomto veku maju aj ine nároky na muža. Nemusíte odpovedať verejne kľudne aj do správy ak chcete.
A odchod do postele, ráno vstávaš do skoly! To som ja, tvoja mama!
Nevidím na tom nič zlé pokiaľ si si vedomí toho že taká 35 ročná žena nerieši už také veci ako musíš napríklad ty.Ze už musí myslieť napríklad na to že potrebuje bývanie , prácu,že chce deti možno už .Možno tiež tak zmyslas možno nie to neviem či ti ide o výzor staršej alebo o tu mentalitu
Mám skoro 50 a páčia sa mi mladi muži ,tak okolo 19
Nám stačilo MTV kam sa hrabe Onlyfans 🤣
A odchod do postele, ráno vstávaš do skoly! To som ja, tvoja mama!
@anonym_098768 🙃🙃🙃😌😌😌
nepozeraj toľko milf p*rna
@anonym_098768 🙃🙃🙃😌😌😌
@marekk321m
ano v tvojom veku to normalne nie je. Ty hladas mamu al in ale ktomu aj ten sex. Keby si to napisal ako 25 rocny oslahany zivotnymi skusenostami, tak v pohode. Co chces, vies ponuknut 35 rocnej zene? Sorry si este decko i ked na papieri dospely ale nezrely. Tiez som sa v 19tich citola hrozne dospelo - nebola som, napriek tomu ue som bola dalej ako rovesnici.
Mas pracu, kde byvat, financne nezavysly? Ci ako si to realne predstavujes? Poskuloval po mne taky zajo 19 rocny, mala som 29. Teda ale zivotnych skusenosti na knihu i ked vyzor mladostvy. Na urcite zalezitosti by bol mozno fajn ale do zivota? Ani zdaleka nebol mentalne tam kde ja.
Ziskaj trochu rozhlad v zivote, utvor si zopar nazorov, skusenosti a potom kludne hladaj starsou. No neprezen to s prilus vysokym rozdielom - menopauza je svina a zacina uz 10 rokov pred uplnym jej ukoncenin.
Si schopny starat sa o rodinu, deti? Mas na to financie, nervy? Ale realne, nie ze si myslus. Ako to mas s rodicmi doma - vztahy su dobre?
Co presne ocakavas ine od 35 rocnej zeny v porovnani s mladsou? A co jej na oplatku vies ponuknut ty? Ja mam 43, byt sama mozno ako ulet a vzruso si to viem predstavit - ale isto nie teraz. A nepredpokladam, ze by mi vedel mlady 19 rocny chalan vela ponuknut, ked uplne vynecham zrovna financie. Ale mozno stretnes 35 rocnu mysliacu ako v 25ke a v pohode.
To moze byt jednoducho iba to ze sudruh tak nejak vo vnutri citi ze v sexe by moc vody sam o sebe nenamutil a tak mu mozog vymyslel ze ked klofne starsiu tak ona sa uz postara a on to bude mat bez namahy a hanby. Velmi vela problemov v sexe partnerov ma v jadre to ze chlap je "zodpovedny veduci". co bude, kedy bude, kde bude, ako zacneme,-aka technika, kedy sa posunirme na nieco ine, ako rychlo ako dlho ..... a chran ta Boh ked nieco nesadne na 100% . Je to stres ako dirigovat Wagnerovsku operu a to kazdy hlavne v mladosti neda
Mám skoro 50 a páčia sa mi mladi muži ,tak okolo 19
@minenkaa jéj to je super, tak sa dajte dokopy
@patress112 v tomto máš pravdu. Aj naši mladý hovoria, že dnešné baby sú katastrofa a strašne hlúpe.
@marekk321m ja ťa chápem, som žena a mňa zas priťahujú starší muži. Aj som si našla o 13 rokov staršieho v tvojom veku. Vozil ma ráno do školy😀 sme spolu doteraz, mám 25 a máme aj deti. No má to aj úskalia. Tam ten rozdiel že ten človek si už veľa veci prežil a ty nie nezmažeš. Objavuje sa v každom aspekte toho vzťahu. Ja neviem či by som znovu išla do vzťahu so starším. Pravdepodobne áno pretože mne sa chlapci v mojom veku nepáčia, nerozmýšľajú tak ako potrebujem.
@jimbean nie,ja si nechám muza ,toho tridsiatnika čo už mám a zoberiem ešte toho devätnásťročného

Napis francuzskemu prezidentovi ...