Mám 20 rokov a páčia sa mi staršie ženy

mirik888
11. jún 2021

Zdravím volám sa Miroslav a už od malička sa mi páčia staršie ženy. Aktuálne mám 20r a veľmi rád by som si našiel staršiu priateľku tak do 30 až 35 rokov. No ako sa snažím tak sa snažím neviem ju nájst. Dávam si otázku či to je vôbec zdravé chcieť o 10 rokov staršiu ženu. Mladšie alebo v mojom veku ma nedokážu očariť ani zaujať... Zaujímal by ma váš názor mali ste taký vstah alebo priťahujú vás chalani v mladšom veku? Nemusíte odpovedať verejne kľudne aj do správy ak chcete. Poprípade ak niečo také hľadáš a si z BB alebo okolia rád sa zoznámim 😁!! Ďakujem za vaše odpovede.

ofzuza
11. jún 2021

Ked nas mozu pritahovat starsi muzi, preco by sa nemohli muzom pacit starsie zeny?

lvula
11. jún 2021

🤦🏼‍♀️

littlebubble
11. jún 2021

Ak je zdravé mať o 10 rokov staršieho muža tak je zdravé mať aj o 10 rokov staršiu ženu.

Otázne je či si hľadáš sex partnerku alebo vzťah.
U žien je to trochu iné.Máloktorá chce mať za partnera chlapca a nie muža.
Musíš pôsobiť zrelo aj psychicky aj fyzicky.

Ak hľadáš vzťah tak sa zamysli nad tým či by si bol schopný sa takej partnerke finančne vyrovnať.Žene ktorá už niečo dosiahla aby sa pri tebe necítila ako pri dieťati ktoré ešte študuje.

Väčšina žien 30+ už túži po rodine čo sa o 20tnikoch povedať nedá, takže skús porozmýšľať či by takýto vzťah mal vôbec význam.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anjelicek26
11. jún 2021

To nie je vekovy rozdiel, ktory by ta mal nejako brzdit, je ale otazne, ci ty vies tej zene v tom veku poskytnut nieco navyse okrem vysokej sexualnej motivacie. Zeny v tom veku su bud - zadane, maju deti, alebo im prihara - a hladaju ryyychlo este partnera do zivota pripraveneho na deti, lebo prirodu neoblbnes a plodnost sa znizuje z roka na rok...(cest vynimkam baby, nechytat za slovicka ) Si pripraveny na vztah? Na deti? Na rodinu? Lebo toto hladaju zeny v tom veku... Potom je otazne, kde taku zenu hladas? Vacsina pracuje, toci skolka, skola domov, potom vari, upratuje, padne dole zobakom unavou...takze ti ostava zoznamka na nete alebo dobrovolnicke prace - napriklad sa angazovat v sporte - tam sa tmoli slobodnych zien az az na treningoch...

mpg
11. jún 2021

@mirik888 30-35ročné ženy sú skúsené, rozhľadené, neviem, ktorá by hľadala 20 ročného chlapca, oni ak nemajú partnerov, tak hľadajú takého, s ktorým majú podobné záujmy, obyčajne už na vážny vzťah a iste hľadajú mužov na podobnej úrovni, ako sú oni, alebo starších od nich. S dvadsať ročným neviem o čom by sa aj rozprávali.

janka_23
11. jún 2021

ja v mojom okolí poznám pár s vekovým rozdielom 16 rokov. Keď sa zoznámili on mal 19 a ona 35. Sú spolu už 6 rokov a rozumejú si. Je pravda, že všetci sa mu čudujeme, ale keď je on šťastný a spokojný nie je o com. V živote sa dejú rôzne veci

trixi12
11. jún 2021

nechcem vyrývať, ale zamyslel si sa niekedy aj nad tým prečo ťa priťahujú staršie ženy? netvrdím že je to tvoj prípad a už vôbec ťa nechcem uraziť, ale poznám zopár mužov ktorí sú na staršie - akurát že čakajú, že žena im bude robiť "maminku", o všetko sa postará a všetko vyrieši, a oni si budú môcť kľudne užívať života. Ono láska vraj kvitne v každom veku a netvrdím, že si staršiu partnerku nenájdeš a nebudete spolu šťastní, ale treba zvážiť aj vzájomné očakávania od vzťahu, inak to klapať nebude.

mirik888
autor
11. jún 2021

@janka_23 akože na jednu stranu keď mladý chalan chodí s tak staršou ženou je to čudné ale keď si dvaja ľudia sadnú prečo nie mne sa staršie ženy rozhodne páčia ale musí to byť vzájomne (čo je samozrejmosťou) ale určite s nejakého dôvodu uprednostňim staršiu pred mladšou.

leuchtturm
11. jún 2021

Povacsine sa zenam pacia skor starsi muzi. Ale obcas sa najde zena, ktora preferuje mladších partnerov. Tak ako je pre nas hladanie toho spravneho partnera ako hladanie ihly v kope sena, tak to bude aj v tvojom pripade. Nemusis sa nutit zapadnut do normalu. Ak ta pritahuju starsie zeny, ale chces sa prisposobit spolocenskej norme tym, ze si najdes partnerku v rovnakom veku, sposobis, ze kvoli tebe budu dve osoby vo vztahu nestastne...ty a tvoja partnerka.

mirik888
autor
11. jún 2021

@trixi12 samozrejme nečakám žiadnu "maminku" ktorá sa o mňa bude starať a ja budem ten čo si bude užívať a využívať ju určite nie

janka_23
11. jún 2021

@mirik888 ja som mala tiež väčšinou mladších partnerov. Zo začiatku mi to veľmi prekážalo keď ma chcel mladší, ale časom som pochopila, že to nie je o veku ale o tom ako si dvaja rozumejú, ako si sadnú. Takže teraz to už vôbec neriesim

viki_lv
11. jún 2021

Poznám zo svojho okolia dosť veľa párov (aj manželských), kde si mladí zajkovia zbalili staršie ženy, tak o cca 10 rokov ako ty píšeš alebo menej. Takže možné to je, ale tí chlapci mali viac ako 20 rokov 🤷 boli už o kúsok zrelši, o kúsok ďalej

jaja20
11. jún 2021

Tak my sme sa s manželom brali, keď mal on práve presne 20 rokov a ja 26 ( po 2 ročnej známosti ) a akurát teraz 1.juna sme oslávili 19.vyročie svadby 🙂
Takže všetko je možné,len si musíte sadnúť.

kitycat
11. jún 2021

Tu sa neda nastavit pohlavie profilu? Preco si muzi zakladaju profily ako zeny?

Miroslav, pokec si neskusal? Alebo Badoo, Tinder?

hefo
11. jún 2021

Jedna vec je príťažlivosť, ak by išlo len o sex, tak nech, ale aby vzťah fungoval, treba, aby si partneri boli svojím myslením kompatibilní.

Ženy samé o sebe "mentálne" dospievajú o trochu skôr než muži, preto ak muž chce žiť so staršou ženou (a nie naopak), musí byť jeho mentálne dospievanie výrazne urýchlené. Nepamätám si, aké presné čísla uvádzal môj obľúbený český psychológ, ale zhruba ak muž chce byť s 30-ročnou ženou, mal by byť jeho mentálny vek čo ja viem tak 32-35 rokov. A to je u 20-ročného teda sakra zriedkavé.

marseillefan
11. jún 2021

Hmmm... mne sa zasa páčia mladšie ženy... ako v tom vtipe, že "Inzerát: Vymením ženu. Značka: jednu 40-ročnú za dve 20-ročné"

canany
12. jún 2021

Ja mam 40 rokov a mala som vztah s 30 rocnym. Ked mi ukazoval fotky ako vyzeral v 20 rokoch, tak vtedy by som sa na neho ako 30 rocna pozerala este ako na dieta-pubertaka. Do 30tky zmuznel, nabral zopar kil, aj tvar zmenila crty. Z chlapca sa stal muz. Mozno si budes musiet este par rokov pockat, kym zmuznies a potom uz ani ten vek nebude problem. Jeho brat vyzera tak isto, teraz ma 20 a ja som ho tipovala na 15.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mirik888
autor
12. jún 2021

@kitycat pri registrácii som to nikde nevidel inak by som si to samozrejme nastavil 🙂

jaja20
12. jún 2021

@mirik888 Neboj sa,po Slovensku isto behá veľa žien,ktoré majú záujem o mladších mužov,ale si zmierený s tým,že žena v tom veku už má (väčšinou) za sebou partnerstvo/manželstvo,takže má už zrejme aj dieťa?

mirik888
autor
12. jún 2021

@jaja20 ono ak by to skutočne klapalo tak prečo by nie 😌

jaja20
12. jún 2021

@mirik888 Nemyslela som to tak,ale v tom zmysle,že byť "nevlastný otec" obnáša dosť veľa záväzkov,povinností a starostí s "cudzími" deťmi,a z toho môžu prameniť rôzne hádky a nezhody.

zuzanockamt
12. jún 2021

Ja si myslím, že je to čistá vypočítavosť. Mladí sú leniví, tak hľadajú starších zabezpečených partnerov. A tí sú hlúpi, že im na to skočia.

mirik888
autor
12. jún 2021

@jaja20 samozrejme najlepšie by bolo ak by to bola žena bez deti pretože tieto veci okolo toho sú dosť možné a ako by to tie deti vnímali ehm to je dosť starosti pravda.

jaja20
12. jún 2021

@mirik888 Pravdaže,ale tým pádom,že chceš len bezdetnú,budeš mať menší " výber "...

littlebubble
12. jún 2021

@zuzanockamt To čo je za sprostosť. 😂.
Prepáč, ale strašne škatuľkuješ.