Mám 26 a pobláznil ma 50tnik
Ma podla vas taky vztah perspektivu? Stretli sme sa parkrat na kave a velmi pekne sa ku mne sprava. Mam tomu dat sancu? Osobne to do buducnosti nevidim ale zamilovala som sa. Mam zist z kratsej cesty aj ked to bude boliet?
No zahŕňa, lebo je nadržaný , tak sa snaží. Ale budúcnosť to nemá.
Pár krát ste sa stretli na káve a Ty si už zamilovaná??? Ľahko sa zaľúbiš, keď sú to len tvoje predstavy o ňom. Poznáš ho len z pár stretnutí, takže ho vlastne nepoznáš a miluješ len tú svoju predstavu. A dcéru má staršiu o d Teba. Ako sa budeš cítiť, keď sa stretnete v rodinnom kruhu? Uvažuj.
Žijem s mužom, máme presne toľko isto rokov ako aj ty a on. Rozdiel 25 rokov.. Sme spolu už 5 rokov, máme dieťa a sme šťastní. Začiatky boli ťažšie, rodina a okolie to brali kadejako. Ale už je to len dobré..
Musíš ty vedieť či je to láska alebo pobláznenie. Áno, aj my sme počúvali a počúvame že my môže byť otec, a ja jeho dcéra.. Lenže to tak vôbec nie je. Mala som 2 vážne vzťahy so seberovnými a vždy som chcela ja viac. Už bývať spolu, už bábätko.. Po 6 rokoch chodenia s bývalím sa nechcel posunúť nijakým smerom, chcel si užívať. Mňa to nebavilo, chcela som mať rodinu.. Nebavili ma partie, disko atď.. Našla som si súčasného partnera a je to celkom niečo iné... Napriek tomu že už jedno dieťa má, chcel aby sme mali spoločné. Je to ten najlepší otec a partner.. Kašlem na predsudky okolia, na reči.. Nikto nežije môj život. Nikto nevidí do nášho vzťahu, lásky a súkromia. Nepozerala som sa na nikoho, len na seba a svoje šťastie. Máme úplne normálny vzťah.. A budúcnosť? Aj s ex priateľom som chcela byť celý život a nevyšlo.. Nikdy nevieš čo sa stane, či s daným človekom budeš celý život alebo rok, 10 rokov... Milujem ho, a sme spolu tu a teraz čo bude za rok, 5 rokov neriešim. Nikdy som nebola šťastnejšia. Vôbec nevnimame rozdiel vekový. Sme muž a žena. Nebudem ti radiť, musíte len vy dvaja vedieť a odkomunikovať čo od takého vzťahu čakáte, a čo budúcnosť.. Držím palce 🍀
@ivangeline stáva sa aj rarita 😊
Nie si zamilovaná, len poblaznena..veď si ho videla len párkrát, nevieš akú má povahu, ako rieši konflikt (vtedy sa ukazuje charakter)
No je to už dosť...ja mám manžela o 17 rokov staršieho ...a do väčšieho rozdielu by som určite nešla.. Nám to funguje už 14 rokov..
Ja keď som mala 20 mala som 40 ročného chlapa. Bol sexi a stále po 10 rokov (teraz ma 50) a stále je sexi ak ide o to boli sme spolu 2 roky ale ja som bola ešte mladá a hlúpa, tam bol ten vekový rozdiel veľký. Teraz po 10 rokov som sa mu "rozumovo" vyrovnala a mame dobrý vzťah(síce už nie partnerský) každý máme svoj život. Ale úprimne obom nám vtedy bolo dobre. Takže je to len na tebe ako si rozumiete ale bud sama sebe úprimná peniaze nie sú všetko. Aj ten "môj" mal peniaze a ani tie ma pri nom neudrzali..
@1medvedik1 ja mám muža tiez staršieho. Po 5 rokoch čo sme boli spolu to bola tiez pohoda a rozdiel vekový som necítila vôbec. My sme spolu už 17 rokov a čo bola vtedy pohoda, teraz už ten rozdiel cítiť. Ten vekový rozdiel ta proste dobehne. Nie že by som ľutovala, že mám muža staršieho, iného by som nechcela no vek aj tak neoklameš.
Poznáte sa 2 mesiace.to všetci zahŕňajú frajerky láskou a pozornosťou,ak to je pre teba dostačujúci dôvod na to zostať s ním naveky vekov,ok. Len tie prvé 2-3 mesiace ťa zahrnie láskou a pozornosťou aj tvoj rovesník, lebo tak to je v prírode nastavené
Laskou a pozornostou Ta bude po 2 mesiacoch zahrnat takmer kazdy muz. Ver tomu, ze aj u tohto to vyprcha, ked Ra ziska. A zostane Ti len stary chlap.😏
Samozrejme, že do toho choď . Držím prsty.
@pipikcek áno je mi to jasné.. Vek nezastaviš a nie stále bude vitálny.. Lenže ľúbim ho s týmto všetkým. Ako aj ty píšeš že neľutuješ, viem že ani ja nikdy nebudem.. Aj sestrička u gynekológa keď sme čakali bábo mi začala hovoriť ako jej známa má staršieho a teraz sa rozchádzajú lebo on už nemá toľko energie atď atď.. Tiež som jej povedala že neviem čo bude za pár rokov. Žijem tu a teraz, som šťastná a to som vždy chcela. Máte veľký rozdiel? 😊
Ty si maximálne tak ocarena jeho pozornosťou, skúsenosťou, ale po 2 stretnutiach na káve o láske nemôže byť ani reči.
Navyše do budúcnosti to je absolútne nepersoektivny partner. Ci ozaj myslíš, že on túži ešte po tom, čo zrejme budeš chcieť o dáky čas ty? (svadba, deti rodina.)
Ako vraví sa, že láska nepozná hranice, ale trochu aj rozum zapojiť treba....
@1medvedik1 9 skoro 10 rokov. To nie je az tak veľa. Ja mam 39 a on 48 skoro 49. Ja mam chuť chodiť hore dole a on si radšej zdriemne na sedačke 😵💫🙈😅
Kazdy ti tu pisu ze nie lebo to ,lebo tamto,alebo ano ak je milionar🙂,je to tvoj zivot ty sa musis rozhodnut ,nikto snim nebude zit len ty,daj tomu sancu stretavajte sa spoznaj ho lepsie a uvidis,ja mam muza o 23r starsieho,sme spolu uz 20rokov,mame uz 2 dospele deti a nemenila by som,je stale rovnaky ako pred 20rokmi,je sportovec stale aktivny,stale pracuje,on je ten co planuje stale nieco vonku,nenavidi sediet doma pred tv,a nie nieje ziadny milionar
Nema to buducnost, v zmysle zakladat si s nim rodinu a podobne. Zmysel to ma vtedy, ked dokazes vyuzit tento vztah vo svoj prospech. Skor ci neskor ten vztah skonci, tak pozor, aby si nakoniec v 30 tke neostala sama s deckom na krku, kym on bude balit dalsiu 20rocnu pipku.
A inak. Jedna rada. Na modrom koníkovi rady nehĺadaj. To je presne ako ísť do Tesca kúpiť nové auto. Proste nereálne. Ženy , čo sa pravidelne zapájajú do diskusíí sú vo veĺkom počte zákerné, hnusné a hlúpe. Spýtajte sa radšej na radu prvého neznámeho na ulici. Poradí lepšie.
Podľa mňa super perspektíva .. pre neho 😃 urob si ešte nejaký opatrovateľský kurz a vybavené.💁
Zder ho z peňazí čo to pôjde a potom bež preč...
Ak je to s ním dobre daj tomu šancu veď časom uvidíš..možno on nieje zaľúbený a chce si len užiť...ale to všetko chce čas..
každý vzťah a každé manželstvo je vabank.Nikdy nevieš,lebo aj 60 ročné páry sa rozvádzajú,lebo....zvyčajne si muž nájde novú partnerku - takmer vždy podstatne mladšiu.Nie je to pravidlo,ale štatisticky asi tak.Každého partnera spoznáš až v krízovej situácii - vtedy sa naoko dobrák s veľkým srdcom prejaví,masky sa zhadzujú,ukazuje sa reálny charakter.Ak všetko ide ako po masle - nikdy sa pravý charakter neprejaví - lebo nie je dôvod.Takže ani po 10 rokoch sa nedá povedať,kto má dobré manželstvo,a kto zlé.Dnes 40 - 45 ročné ženy vyzerajú výborne,mnohé v 50 berú hormonálnu substitučnú liečbu ( z dôvodu indikácie - náhrada estrogénov ) a všeobecne ženy preskočia mužov takmer vždy,ak sú štíhle - majú pekné zuby,vlasy,vedia sa upraviť,obliecť,držať si postavu....nehovorím,že muži o seba nedbajú,avšak je komické,ak si muž farbí vlasy a má odrasty,alebo ak sa postarší sivý muž začne obliekať ako teenager....v snahe priblížiť sa veku partnerky.V sexuálnej oblasti podobne - aj keď to nie je pravidlo,ale je to dosť časté,že pribúdajúcim vekom prichádzajú problémy s prostatou,časté močenie a ani pohľad na atrofované mužské genitálie nie je pre oko lahodný,nehovoriac o tom,že by mohol ženu vzrušovať.Ak starnú partneri vedľa seba - vnímajú tieto prejavy staroby a premeny tela prirodzene - lebo starnú spolu.Ak však žena v rozpuku a vo vrchole svojej sexuality má pri sebe pomalého komotného starého deda,ktorý odskakuje od sex. aktu aby sa vymočil,má staré atrofované telo,ochabnutú pokožku,alopéciu a znižuje sa mu energia a mnohokrát i erekcia.....no neviem.....nepaušalizujem,ale deje sa to dosť často.Mňa by všeobecne staré telo,nech by bolo akokoľvek pestované nepriťahovalo a nevzrušovalo,oveľa viac by ma pravdepodobne pri takomto vekovom rozdiele vzrušoval jeho výpis z účtu,ak mám byť úprimná.Pohľad na scvrknutý ovisnutý atrofovaný baklažán hompáľajúci sa medzi nohami by ma skôr odpudzoval,ako priťahoval,nehovoriac o túžbe a vášní,ktorá je v sexuálnom živote veľmi podstatná a vlastne naštartuje celý pohlavný akt medzi partnermi.Netvrdím,že život je iba o priťahovaní a vzrušení,nie,nie je iba o fyzične,ale ....tým to začína.Ale ruku na srdce, 26 ročná žena asi nehľadá osobnosť,intelektuála, muža,ktorý ju duševne zaujme - aj keď aj toto hrá rolu,ale nie je to prvoradé v jej veku.Pri káve a nezáväzne strávenom čase je snáď každý muž fajn,neriešia nič,neriešia bývanie,pôžičky,záväzky,deti,hospodárenie,choroby a pod.Riešia iba jedno - a to,že je im spolu príjemne.Obaja sú pekní,dbajú o seba - keď idú na stretko,chovajú sa ako len najlepšie vedia - aby urobili vzájomne dojem.Lebo každý sa chce na začiatku ukázať v najlepšom svetle - čo je prirodzené a tak to chodí..ale čo bude potom ?Starší muž s odžitou časťou života už mnohými vecami prešiel,odrástla mu dcéra a on si chce dokázať,že má ešte na mladú ščambu,chce si zdvihnúť sebavedomie,lebo doma je to už iba rutina,chce si pohladkať ego a umelo živí v sebe ilúziu,že je po ňom ešte stále dopyt, čo v mnohých prípadoch koreluje s jeho slušnými finančnými možnosťami.
@pipikcek nám toto zatiaľ funguje 😄😄 priateľ chce behať hore dole, a ja domased 😄😄😄 takže skôr on ma ťahá do spoločnosti, výlety.. Ale ako som napísala. Aj keby mám (e) seberovného, nikdy nevieš čo bude o rok, dva, päť, desať..
Hocijakú radu tu dostaneš a aj tak si potom urobíš podľa seba, tak na čo? 🤷🏻♀️😆
Chcela som vediet ako sa na to pozeraju skusenejsie zeny.
Do budúcnosti to nemá perspektívu. Je tam generačný rozdiel. Mohol by Ti byť otec. Teraz to ešte tak nevnímaš, ale neskôr, keď Ty budeš čerstvá štyridsiatnička, on sa už bude chystať na dôchodok. To nie je príjemná vyhliadka.

Teraz je to sexy 50 tnik no za 10 rokov už taký sexy nebude a ty budeš mat 36 rokov, najlepšie roky. Toto už sa ti potom páčiť nebude a môže mat peňazí koľko chce.