Mám chrobáka v hlave - nevera
Ahojte.
Už niekoľko dní mám chrobáka v hlave. Mala a stále mám pocit, že priateľ predomňou niečo skrýva. Nedalo mi to a pozrela som sa do jeho telefónu, keď bola príležitosť, hoci to nie je pekné odomňa. Ale moje obavy sa potvrdili, keďže som v histórii jeho prehliadania internetu našla množstvo odkazov na web amaterky.sk. Dve volané čísla sú z toho portálu.
Myslíte si, že sú to reálne ženy ponúkajúce sex alebo len fejkové profily ?
Chystám sa ho s tým konfrontovať samozrejme, ale musím nabrať odvahu.
Ďakujem a držte mi prosím palce.
A na čo potrebuješ nabrať odvahu? On by mal nabrať odvahu a na rovinu Ti to vyklopiť, vysvetliť atď. ...
Na tej stránke sú reálne, overené ženy… Držím palce..
Moj byvaly ma tiez podviedol s takou amaterkou😁tiez som to nasla v historii ale budis..davno spolu nie sme, mam noveho priatela a konecne poznam aku ma mat hodnota zena. Kazdopadne ho konfrontuj a nenechaj si natlacit omacky do hlavy.
Nechapem, ako mozeste zeny zostat take kludne, keby to zistim ja, povraciam sa zo stresu hned a akonahle by ten chlap bol v mojej blizkosti, tak by zazil riadnu scenu.
Priateľ? Najskôr mal na sex aj Teba, tiež si taká amatérka, len zadarmo.
@nnnuuunnn to je čo toto za komentár primitívny?
@cakambabatko no mne to tak prišlo, keď si zaplatil alebo chcel skúsiť dve ženy na amaterkach, ze je to typ chlapa ktoremu ide o sex. Mal teda sex zabezpečený od priateľky a skúšať chcel aj profesionálky. Nechcela som tým uraziť autorku, ale tak mi ten chlap pripadá.
To ta ako napadlo, ze fejkove čisla a profily? Načo, prečo, komu určene? normalna prostitucia, fotky, služby, cena..
@autorka ty si sa mu hrabala telefóne ?! kde je dôver? toto sa nerobí 😕 ( SARKAZMUS) je mi ľúto čo si našla v telefóne, ale je to len ďalšie potvrdenie, že treba sa riadiť heslom: Dôveruj ale preveruj, aby človek nebol za hlupáka mesiace a možno aj roky, lebo ako vieme, je nepísané pravidlo, že keby aj napr. váš spoločný kamarát/tka vedeli o tomto jeho výlete,(veľa chlapov je retardovaných a chvália sa takýmito vecami), tak by ti to nepovedali, lebo do vzťahov druhých sa nemá miešať.👏 😉 Týmto pozdravujem auroru lenkuszabovu a iné ktoré razia túto šľachetnú teóriu.
Autorka priprav sa, že ťa obviní z toho že si sa mu hrabala v telefóne a začne ťa paradoxne viniť, bude hádzať vinu na teba.🙄

Su to realne cisla a realne zeny...