icon

Mám dať chlapovi vedieť, že ma citovo zlomil?

30. mar 2022

Ahojte

Mame oboja okolo 40-tky, rozvedeni. Zacali sme sa stretavat, bolo to fajn, drzali sme si aj odstup, aj sme to brali seriozne. Teda ja urcite, on to tak prezentoval
Vedela som ze rozvod bol z iniciativy jeho byvalej zeny a ze sa z toho dlho nevevdel dostat, teraz prezentoval, ze je s tym uz Ok.
Avsak casom som vycitil zmenu soravanic zrazu nechcel stretko atd atd vytusila som ze byvalka zacala ziarlit on stale zatlkal …
Potom sme s tym utali (dovod neviem, zevraj nema cas)
Teraz otazka —- je to uz pol roka a mna denno denne prenasleduju myslienky ze je s tou byvalkou a ze mna pouzil na to aby ona zacala ziarlit a vratila sa k nemu ((su od seba 5-6 rokov a mal asi len nejake sexualne vztahy na ktore zrejme ona neziarlila … my sme sa stretavali aj s demi takze asi to bol vyssi level)
Chytil ma chtic napisat mu o mojich pocitoch a tej krivde ze sa citim len ako vyzzity element a ze ma to trapi
Vidm ze bude vyznievat uboho a zufalo a to nechcem
Ale mozno sa mi konecne ulavi ze to bude vediet ze ma to dost trapi(lo)
Bude mu to asi aj jedno, on dosiahol pravdepodobne to, co chcel
Ak to necham tak, nebude vediet, ze ma to trapi (ajked urcite vie ze hej) ale nevie ze doteraz. Ale zas zachovan si nejaku tu hrdost
Len rozmyslam ze mozno sa mi ulavi, neviem 🤦‍♀️🤷🏻‍♀️

veronikaszabova
30. mar 2022

Autorka, fakt nepis. Len sa pred nim strapnis...

autor
30. mar 2022

@veronikaszabova dievcata strasne moc vam vsetkym dakujem
Potrebocala som to pocut a ajked viem ako to je je fajn pocut to miliontykrat
Nenapislaa som (troxhu ho poznam a kedze predvidam neutralnu reakciu tak by som sa nic nove nedozvedela)
Ale bojim sa ze ma tieto pocity budu este dlho prenasledovat
Ta nevedomost je strasne neprijemna a myslienkyzeruca

lady_hurts
30. mar 2022

@autorka poloz si otázku prečo to tak veľmi potrebuješ pocut od neho? Dá sa to v sebe spracovať aj bez toho, aby ti to on "odobril" nejakým vysvetlením, ktoré nemusí byť pravdivé. Nelipni na ňom a posun sa vpred.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Autor odpoveď zmazal
autor
30. mar 2022

@zoro9836 tak to je aj ciel aby pochopil ze mna to mrzi a nevravim ze sa ma ku mne vratit ani nic len som mala pocit ze by to mal vediet

oliolijanka
30. mar 2022

Ber to statisticky. Kazdemu sa nieco zle prihodi. Stavaju sa krivdy, nestastia, choroby, katastrofy, vojny...
Ty si sa iba nejakemu muzovi nepacila dostatocne. Ver, ze keby si bola pre neho superwoman, tak ta nenecha a uz vobec nie kvoli byvalej.
Takze statisticky si v skupine muzmi sklamanych zien. Tusim, ze kazda druha, alebo aj devät z desiatich zien uz boli alebo su clenkami tejto skupiny. A teraz si vyber. Naozaj si na svoj osud tak velmi nahnevana, ze by si chcela radsej do inej skupiny? Chcela by si byt chlapom znasilnena, alebo priatelom okradnuta, chcela by si byt v skupine "podviedol ma s mojou sestrou/kamaratkou/susedou.."?
Alebo by si chcela byt v skupine "milujem svojho muza a uz tyzden neviem, co je s nim?". Aj taka skupina existuje.

Jednoducho sa vobec nic nestalo. Nezalezi na tom, ci mu nejaky odkaz posles alebo nie. On ta nechce a nebude ta chciet.
Co by si mu pisala nejake litanie, radsej venuj cas sebe a povazuj to za vybavene.
Namiesto dvoch hodin pisaciek a dvoch dni cakania na jeho odpoved a dalsich niekolko dni spamätavania sa z toho, ze aj ked to zalichotilo jeho egu, poslal ta znova do prd.ele, chod sa radsej sama alebo s niekym blizkym prejst do lesa, nazbieraj si fialky a vec vybavena👍😊

autor
30. mar 2022

@oliolijanka pekne 🙂
Mna ziaden chlap neodmietol. Resp nikdy nie taky ktory mi prejavil city a mala som dojem ze je to uprimne … neverim ze city niekto prejavi neuprimne alebo len tak z vypocitacosti
Ano statisticky sa to deje stale.
Ale da sa rozkavat srdcu?

oliolijanka
30. mar 2022

Och, zase to srdce!
To ale nie je srdce, je to tvoje EGO.
A ego je zapeklita vec😜
Eeeeeeggggggoooooo😀
Ego, ego, ego, ego.... ziadne srdce...naozaj.
Prestuduj si nieco o egu, budes prekvapena, co za "zloducha" si v sebe chovame.
Ok, tak namiesto pisania tomu, co uz o tebe ani nechyruje, porozpravaj sa so svojim egom😊

autor
30. mar 2022

@oliolijanka mas total pravdu

autor
31. mar 2022

@oliolijanka uvedomujem si posledne dni ze ue to moje ego
Ze ma niekto nechal
Niekto sa nasiel pre koho nie som uzasna a dokonala
Ajked tvrdil ze som uzasna a preto si zasluzim dakoho lepsieho 😁
Som v tomto trochu ako chlapi, ze potrebuhem si furt asi daco dokazovat 🤷🏻‍♀️
Ale v tomto pripade boli aj city a tie narobili tu velku sarapatu

amiaja
31. mar 2022

A co vlastne cakas ze ti povie? Lebo pravdu urcite nie, mozno nejaku omacku.. ak vobec odpise.
Podla mna aj ked ti odpise tak budes rozmyslat nad tym este viac a budes chciet dalsie odpovede, neda ti to.
Len sa v tom viac zamotas. Uzatvor to v sebe sama.
Ak mu uz musis napisat tak sa nepytaj na dovod preco.
Napis mu ako to citis ty, co to pre teba znamenalo. ale ziadne otazky, proste len tvoja vypoved. A konec, bodka.
Necakaj odpoved, uzavri to, vymaz ho.
Pohni sa dalej

autor
31. mar 2022

@amiaja ano ved tak som to aj myslela
Nie vycitky, nie otazky
Proste 1-2 vety o tom - o mne.
Necakala by son ziadne odpovede ani vysvetlenie, tie mi nedal predtym takze neda mi ich ani teraz
Ale mozno by sa mi ulavilo ze to islo zo mna von. Mozno.

klarik707
31. mar 2022

ak mu chces napisat napis, podla mna si aj tak spravis po svojom, no po pol rioku to vyznie viac nez zufalo a ja osobne by som to nerobila, no podla toho co pises, tak aj keby sme ti tu neviem co napisali, tak mu napises

autor
31. mar 2022

@klarik707 je to vsetko pravda
Len clovek asi musi aj na seba. Nie na to ako bude vyzerat. Ale na to, co potrebuje urobit pre to, aby sa citil lepsie.

danica2711
31. mar 2022

ale veď sama píšeš, že vieš, že ti neodpovie alebo napíše omáčky. Čo ti to dá, čo ti to vyjasní? A že chceš, aby vedel, čo cítiš - opustil ťa, pol roka sa ti neozval, žije si svoj život. Fakt si myslíš, že ho zaujímajú tvoje pocity? Myslím, že aj keď to teraz tak cítiš, budeš sa po tom, čo ti neodpovie alebo napíše "omáčky" cítiť ešte horšie

brembo
Autor odpoveď zmazal
autor
31. mar 2022

@brembo ja nepotrebujen sa nikam uz dostat

brembo
Autor odpoveď zmazal
katus226
31. mar 2022

Napisala by som jeho byvalke dakovny list, ze ma zbavila dementa

rebellefleur
1. apr 2022

A ja si myslím, že keď to odignoruje, čo je najpravdepodobnejšia varianta, tak zasa budeš mat v hlave toto

autor
2. apr 2022

@rebellefleur to ano 😁

brembo
Autor odpoveď zmazal
autor
2. apr 2022

@brembo myslim ze to moze byt tym …

brembo
Autor odpoveď zmazal
autor
3. apr 2022

@brembo urcite hej. Asi
To clovek musi zazit aby vedel ake to je
Ajked v tomto
Pripade som mala
Pocit ze mu vyhovujem aj ako zena aj ako partacka

brembo
Autor odpoveď zmazal
autor
3. apr 2022

@brembo a ako to vidis ty teda?

eeffka
3. apr 2022

Ked jednu 40r zenu po parmesacnom randeni nieco zerie este pol roka je problem v tebe. Nemas sebauctu alebo co? Ako taka 14r puberta. A precooo a precoooo pre stare vreco. Som zena ale blokla by som ta aj ja.

autor
3. apr 2022

@eeffka nevien ako ty, ale ja, ci som mala 14 alebo 40, ked s niekym travim cas a pustim tu osobu do mojej intimnej zony, je to pre mna blizk oosoba. Ked ta osoba odide bez slov pricom par dni predtym bola ochotna hocico na zachranu, tak je normalne, ze ma to mrzi.
Pre stare vreco odpovedj tvojim detom na otazku “preco” - zbytocne sa zapajas do fora ked k veci nemas co dodadt