Mám ísť s ním na rande?
Bola som na kamaratovej oslave a zacala som sa rozpravat s jednym chalanom . Bol velmi sympaticky aj sa mi dost pacil. Po oslave mi zacal pisat SMS a pozval ma na rande.
Za inych okolnosti by som isla ale doteraz mu nevydrzal skoro ziaden vztah najviac 15mesiacov a ma 41rok.
Vraj ked zisti ze ju nelubi tak sa hned rozide . Tak ale neda sancu tym zenam. 100 zien a ani jednu nelubim?
Nechapem. Isli by ste na taketo rande..
Úprimne sa čudujem ako každá tu radi, že chod. Jasné chod zo zvedavosti, ale nesľubuj si nič z toho. Inak presne tento typ narcisa mi tvrdil, že všetky ženy sú je.nute a proste dajú na pekne reči 🙂 zmanipuluje, využije, odhodí, predtým ale ešte stihne nájsť inú, aby nebol ani len jeden deň sám
Áno, išla.Nedala by som na reči druhých...aspoň bol k tej frajerke úprimný, že ju neľúbi asi chcela rodinu a záväzky🙂
Chod, zabav sa, no maj to kdesi v pozadí, že opatrne, moc sa nenamotat... Možno sa on zamiluje a ty mu o mesiac povieš, sorry, neľúbim ta, ukončíme to. To ze sa po x mesiacoch so ženou rozide, lebo necíti motýle v bruchu neznamena, že ich tam necítil ani na začiatku, že ju neľúbil. No možno neboli pre seba stvorení. Par rande skúsiš a uvidis.
@mamutka amen 🙂
@michaela_koc 😁 a možno to bude láska jako trám. Aspon príjemny piatkový večer by mohol byť. keď už, tak by som si z pána dokonalého urobila aspoň kamaráta, možno nájdu spoločne hobby
@mamutka presne tak, vsak pri rande vlastne o nic nejde. mozno zisti, ze je magor už len na zaklade rozovoru a mozno bude fajn.
A aka si ty autorka. Mas tendenciu sa do muza zamilovat hned na zaciatku? Nosis srdce na dlani hned a davas do toho vsetko alebo dokazes ovladat svoje city? Bojis sa ze by si sa mohla zalubit alebo namotat uz aj po tom prvom rande a potom by sa ukazal ze on zeny len vyuziva ale uz by bolo pre teba neskoro?
Podla mna je tam red flag. Je to cudne ze s nejakou je rok a potom sa rozide, lebo ju nelubi... to znie akoby ju nikdy nelubil... dobre zacnem si s niekym a nie je to laska na prvy pohlad ale je mi ten clovek sympaticky a tak cakam ci ta laska pride. Pockam max. 2-3 mesiace.... urcite nie 14 mesiacov.
Nešla, 41 ročný s takýmito návykmi vo vzťahoch? Načo je toto dobre.
Som si myslela počas čítania že máte dakych 15 obaja kým som sa nedostala po jeho vek . Že 41 ročný chalan. A ty sa pytas či ísť, neísť na rande
Nemusel mať 100 vzťahov, stačí že ich bolo veľa a boli krátkodobé. Takéto typy chlapov presne vedia, čo ako a kedy povedať, dokážu ženy zblbnut. Potom je už len na tebe, či sa dáš namotat. Veľa žien sa zrejme namotat dalo.
Toto je presne typ mužov Casanova oblbnúť ,dostať tam kde chcú a odkopnut .Je takto zvyknuty už ,má 41.Miluje akurat tak seba samého .Máš 31 ,môžeš si vyberať z chlapov v tvojom veku ,alebo si ozaj na takéhoto odkázaná ?
tak kazdy sme inaksi pokial to ma takto tak co uz, a presne pokial nevyskusas nevies 🙂 mozno ty budes ta prava 🙂
Ja by som išla. Ale len s tým, že ok idem, zabavim sa. Je to rande, nie svadba
Autorka, takže ty to o ňom vieš od nejakej tretej osoby? A keby ti to ten človek nepovedal? Zariaď sa podľa seba. Nie podľa toho, čo hovoria druhí.
a tak preco nie. ak ste si sympaticki, tak by to mohlo vyjst. ono je tazko zatracovat takto dopredu, ked ani nevies, co to bolo za zeny. kazdy jeden vztah, ak nie je ten spravny, moze proste stroskotat
No tak najde na tebe chyby... nie je posledny muz na zemi ze?jedno rande ta nezabije, alebo spoznat ho viac.veď nikto ti nekaze sa s nim hned vyspat alebo sa stahovat k nemu...
Ďalší psychopat na scéne...autorka,každý aspoň trochu normálny človek má v tomto veku minimálne jeden dlhší vzťah za sebou,či už dopadol tak či onak, toto čo píšeš,je typický znak narcistickeho poruchy osobnosti,takýto clovek ľúbi len sám seba a zo žien ťahá svoje výhody pre seba,bud pravidelný sex alebo praobycaj e zahanie nudy,ktorá ich zabija viac,ako bežných ľudí....s láskou to nemá nič spoločné...city prejavovať nevedia a nie si schopní udržať dlhodobý vzťah...ich vzťahy sú vždy intenzívne,ale krátkodobé po dobu roka Max dvoch...a stále sa tento cyklus opakuje a vždy bude
Išla by som, veď nemáš pri tom čo stratiť, zistíš aký je, spoznáš ho bližšie a uvidíš, nikde nie je napísané, že hneď si ho musíš brať za muža alebo niečo podobné.
Rob ako cítiš to je cesta. Každý vzťah je správny každý vzťah nás niekam posunie. Neboj sa toho.

Mam taky pocit, ze budes sediet ten piatok doma lebo co ak by nasiel chybu? Si myslis, ze si dokonala? Alebo on?
Ak mas byt v nerve tak to rande ani dobre dopadnut nemoze