icon

Ako pozvať ženu na rande, aby súhlasila?

Včera o 11:42

Ako mám zavolať ženu na rande aby som mal čo najviac šancu že so mnou pojde

rachel36a
Včera o 11:44

Tak v prvom rade musia byt sympatie a zaujem aj z jej strany...ak nie je, môžeš robiť čokoľvek a povedať čokoľvek a aj tak nepojde

anonym_43cf4a
Včera o 11:47

Nešťastník, ty si naozaj nešťastník... mal by si pochopiť, že tieto veci sa nedajú tak úplne naučiť a že každá sme iná, neexistuje univerzálny návod na ženy... ale ak sa dá niečo zovšeobecniť, tak to, že ak chce, tak pôjde, aj keď to úplne dokafreš a keď nechce, nepôjde, ani keby to bolo najdokonalejšie pozvanie na svete... takmer na 100% je rozhodnuté už pred tým ako sa vôbec spýtaš... ak to stále skúšaš na tú jednu kamošku, tak tam už nemáš čo spraviť, aby povedala áno...

sisa_s
Včera o 11:48

Zastav pri chodniku v Porsche, to je jedine, cim by si zaujal

anonym_a35d31
Včera o 12:13

Mňa by zaujal veselý, sčítaný muž, s ktorým sa mám o čom rozprávať a nesťažuje sa.

anonym_827ff3
Včera o 12:20

@anonym_autor Musia byť sympatie aj z jej strany, to je prvoradé. A ako sa pýtať? „Ahoj, v piatok budem mať voľno, ako si na tom ty časovo? Chcel by som ťa vziať na rande, ak by si mala záujem.“ Celé. Ak má o teba záujem a nemá čas práve v piatok, sama navrhne alternatívu. Ak alternatívu nenavrhne, nemá záujem. A asi som jediná, čo chápe tvoju otázku ale napríklad ja som bola ASI pozvaná na rande minulý týždeň a viete ako? Podotýkam, že sympatie z mojej strany k nemu boli, a však po tomto zomreli. Napísal mi správu asi po 4 dňoch ignorácie... „Zajtra idem do Nitry, budeš voľná?“ Takto... Ako keby som bola nejaká prostitútka. Samozrejme, ja na toto som ani neodpisovala. čiže ja túto otázku chápem. Muži dnes vôbec nevedia, ako sa správať k ženám, teda aspoň niektorí.

domkakvet
Včera o 12:21

@anonym_autor nevolaj ju kym nebudes citit, ze je to obojstranne.

anonym_bbbd4b
Včera o 12:24

Keď si ju špehoval, nasilu objímal, vyznával lásku v jej práci a posielal fotku svojho penisu už ti nikdy nedá šancu, je načase sa uvedomiť a pochopiť to že si u nej skončil. Zbytočne márniš čas a prostriedky.

crazy_cat_lady
Včera o 12:37

Tebe nepomozr uz nic, ale mozno ked budes kazdy den pridavat temy na MK, tak sa zadari

anonym_185235
Včera o 12:55

Panenko skakava!!! Zas ty? Kolkokrat este kym ti konecne docvakne?

a0
Včera o 12:58

Bežná veta “neskočíme niekam na obed?” je už tabu? 🤔. Ak má žena o teba záujem, tak pôjde, aj keby si len povedal poďme von, ak nemá, tak môžeš prísť na zlatom mercedese s kyticou ruží aj tak nepôjde.

autor
Včera o 13:11
@a0

Bežná veta “neskočíme niekam na obed?” je už tabu? 🤔. Ak má žena o teba záujem, tak pôjde, aj keby si len povedal poďme von, ak nemá, tak môžeš prísť na zlatom mercedese s kyticou ruží aj tak nepôjde.

@a0 podľa čoho sa rozhoduje či pôjde

anonym_e4479b
Včera o 13:17

Ak nebudeš jej sympatický tak nepôjde. Veď to môžeš skúsiť a zistíš či má záujem ísť . Skús. ahoj nešla by si so mnou na večeru? Ak povie. Nie. Tak s tým nič neurobíš. Skús si nájsť inú slečnu.

anonym_ee3339
Včera o 13:18
@sisa_s

@sisa_s no neviem. Ak z neho vystúpi tento tu, môže mať aj helikoptéru a nepôjdem s ním nikam.

a0
Včera o 13:52
@anonym_autor

@anonym_autor podľa sympatií?

anonym_43cf4a
Včera o 13:53
@anonym_autor

@anonym_autor podľa toho či sa jej páčiš a či sa s tebou cíti príjemne... a áno, viem, že teraz príde otázka, že čo máš spraviť preto, aby si sa jej páčil a aby sa s tebou cítila príjemne... odpoveď ale je, že sa nedá vynútiť si to, buď to medzi dvoma je alebo nie je, asi ani tebe sa nepáči každá žena na svete...

rozculena
Včera o 14:20
@sisa_s

@sisa_s ešte by musel kývať čiernou kreditkou,ale myslím,že ani to by nepomohlo

rozculena
Včera o 14:22
@anonym_autor

@anonym_autor Počuj,ty máš nejakú diagnózu? Lebo normálny človek by to už dávno pochopil...

anonym_601702
Včera o 15:05

@anonym_autor pre boha živého 🤦🏼‍♀️ ty robis aj nieco ine ci len denno denne zakladas stupidne diskusie? Prosím ta uz konecne pochop ze takyto zúfalec ako ty ziadnu ZIADNU zenu nezaujme

anonym_2a51e5
Včera o 17:29

mala som 100chuti napisat velmi nevhodnu odpoved zahrnajucu neslavne znamy typ prchaviny ale kedze clovek, ktory sa pyta, by si tento vtip mohol vylozit doslovne, radsej nenapisem nech na to nedoplati nejaka nestastna zenska.

rada pre autora - nelov mimo svoju ligu. ked sa musis na fore pytat otazky akoby si mal 11 alebo bol mentalne zaostaly, lov vo svojich vodach, nebudes sa musiet pytat ako na to a tvoje zamery budu pochopene na prvu.