icon

Mám mu povedať, čo som sa dozvedela?

simma121
31. mar 2023

Stretávam sa uz skoro rok s chlapom, s ktorým travime cas, ked nam to obom vyhovuje. Väčšinou naše stretnutia fungujú tak ze bud sa mi on raz za cas ozve alebo aj ja jemu a dohodneme sa a pridem k nemu. Predomnou mal dlhodoby vztah, o ktorom mi ale uz od začiatku tvrdí ze to ukoncili a spolu nie su. Avsak sa mi dostalo do usi, ze spolu su. A mne moja intuicia uz dlhodobo hovorí ze mi tu niečo nesedi. Je to uz par dni co nie sme v kontakte a cakam kedy sa mi zas ozve. Ale potrebovala by som od vas nestrannu radu, co si myslite mala by som mu o tom povedat, ze co sa mi dostalo do usi, ked sa mi ozve? Popripade ako mu to napisat tak aby som dostala od neho vysvetlenie? Dakujem vopred za všetky rady. Podotykam nic vztahove spolu neriesime. Ale obavam sa aby som ja nebola ta 3 osoba,ktorá niečo kazi

mircalla
31. mar 2023

@simma121 Vies co, ja by som mu to nehovorila. Ak si si tym ista a mas pocit, ze ti to vadi, jednoducho sa odstrihni. Prestan s nim komunikovat. Citovo viazana dufam nie si a na sex si najdes niekoho ineho.
Nie je sice povinny ti to hovorit, ale mat veci na rovinu vyjasnene je druha vec. Mala som partnera len na sex, ale tiez by mi vadilo keby mal popritom aj stalu partnerku. Niektore zeny mozno nechapu, ze mozes mat partnera len na sex, bez toho aby niekoho mal a obom vam to vyhovuje

simca06022011
31. mar 2023

Spýtaj sa ho, rovno, nemáš o.co prísť. Naopak.asi nechceš robiť nejakú bokovku klamarovi..

nataly420
31. mar 2023

Sliepky na modrom koniku 🤣 takze robi madrac a štetku a ešte čo ? Vy ste obyčajne kravy na toto sa už nedá čo povedať !! Autorka normálne sa ho opýtaj a podľa toho sa chovaj. Mali ste dohodu ty si svoje dodržala on ti to mal povedať 🙂

nataly420
31. mar 2023

@eeffka aky madrac ? My to vysvetli keď to tliachas takto do vetra!

oli18
31. mar 2023

@zmrzlinka2021 uz si videla zenu, ktora by sama seba nazvala stetkou ?🙉

janinah
31. mar 2023

Toto robia zvieratá,lebo pudy..stretnú sa,posexuju a kazde ide svojou stranou inam.Clovek by mal byť vo vyššom leveli. Autorka predsa nemôže mať na takého " partnera" nijake nároky,nemôže ani riešiť ci klame alebo ci je charakter.On jej poskytuje len jedno,ona jemu tiež a vybavene.Je to pod úroveň, ale kto chce kam....môj život toto nie je,našťastie.

irusa
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
31. mar 2023

ja by som sa ho to opytala asi osobne. chcela by som vidiet bezprostrednu reakciu.

simona20201309
31. mar 2023

@janinah v tomto s tebou nesuhlasim... ,,mali by sme byt", ale nie sme. Zvieratá sú niekedy oveľa múdrejšie. A čo sa týka pudov, v histórii sa ľudstvo spravalo oveľa pudovejsie ako dnes...
Skôr by som povedala, že dnes už sú ako tak nastavene morálne hranice. Aj keď sa podvadzalo a podvádzať sa vždy bude.

madeline1
31. mar 2023

@simma121 ano,normalne mu to povedz a ozyvaj sa mu aj ty sama, nemusi len on alebo nastriedacku 🤦

janinah
31. mar 2023

@simona20201309 ale ja tvoj súhlas nepotrebujem...

simona20201309
31. mar 2023

@janinah 😀 v poriadku, píšem svoj názor na ten tvoj

anita6666
31. mar 2023

Autorka,nechapem čo riesis vlastne? Veď nič spolu nemáte,ak aj spolu občas spávate, on keď bude chcieť,tak môže spávať zároveň s ďalšími 10-timi. To,že tebe niečo povie,neznamená,že to tak je a že to bude aj dodržiavať. Buď sa s ním stretávaj a neries alebo sa vys*r na to,ale pýtať sa blbosti a ešte čakať,že sa pravdu dozviesť je naivne.

mircalla
31. mar 2023

@janinah Mozno sa niekto ocitne v situacii, ked sa nechce viazat a vyhovuje mu vztah bez zavazkov. Ja na tom nevidim nic zle, ani dovod na moralizovanie. Ona o jeho priatelke nevedela.

90% z Vas tu seriozne odsudzuje to, ze maju vztah zalozeny len na sexe? To vazne?
Preco by mu robila len matrac? Niektore tu neviete ani spravne napisat to slovo, ale pouzivate ho.
Maju vztah zalozeny len na sexe, ona o tom vie, nic od neho necaka a je s tym stotoznena. Robit mu matrac je vacsinou nieco ine, ak chlap zenu nejakym sposobom vyuziva.

To, ze ma aj priatelku zistila len teraz.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
mircalla
31. mar 2023

@elizabet173 Presne tak. Zasnem. Podla mna tuto pracuju nejake paranoje, ze im budu nejako odlakani ich manzelia atd. Uz si mylia pojmy a dojmy. Tiez nevidim nic zle na nezavaznom vztahu 2 ludi. Nazyvat ju stetkou? Preco? Mozno mala vztah, je citovo vyprahla, sklamana, jednoducho ma potreby ale na vztah sa momentalne neciti z x dovodov.
Podstatne je, ak maju obe strany rovnake ocakavania.
To, ze je tam mozno priatelka je nove zistenie. Jej sa to nepozdava, nechce byt v tom pripade toho sucastou. Uplne pochopitelne.

domkakvet
31. mar 2023

@simma121 treba to s ním ukončiť, žiadny vzťah spolu nemáte, ani ste nikdy nemali, nájdi si chlapa normálneho toto by aj tak nikde neviedlo.

toskanka
31. mar 2023

Nikoho neodsudzujem, ale hlava mi neberie tieto kamarátstva s vyhodami. Funguje to len dovtedy, kým nepadne ilúzia o vernosti, aj keď si akože nič neslubovali.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
toskanka
31. mar 2023

@elizabet173 Veď nech si každý robí, čo chce, mňa by do takéhoto vzťahu nikto nedostal. Len veľa žien sa hrá na hrdinky, že im takýto vzťah vyhovuje a potom sú prekvapene, že sú dobre naozaj len na ten sex.

mircalla
31. mar 2023

@toskanka Je dolezite mat rovnake ocakavania. Moze to platit aj naopak. Akonahle to jedna strana berie casom inac, je problem. Mna keby sa niekto spytal, ci chcem vztah tak ani za nic, mam uz daco odzite. Nieco nezavazne ale nevylucujem, som x rokov bez sexu. Vztahy, ked som dala zo seba 200% ma uz presli. Jednoducho uz nechcem do toho investovat, skor mam zaujem o nieco nezavazne, kde mi je dobre.
Do vztahu sa nehrniem, nemam pocit, ze tym niekomu ublizujem a najma je to moja vec, ci chcem zavazny vztah alebo nie. Pokial niekomu nerozbijam nic, je to v poriadku
Ono aj mnohe zeny, co si mysleli, ze vztah maju zistili, ze su len na starostlivost o rodinu, sex ci na full service....Rozdiel je v tom sklamani, ktore potom zaziju. Takto sa aspon nesklames, resp. sa sklames minimalne

marfikchov
31. mar 2023

@zmrzlinka2021 hej, mariáš hrajú 🤦

toskanka
31. mar 2023

@mircalla Ano, za predpokladov, aké si tu uviedla, to môže fungovať. Len človek si musí byť istý, že je to naozaj to, čo si praje a nebudovat si citovu väzbu. Na takýto vzťah treba dvoch zrelých ľudí, aby to časom neublížilo ani jednej strane. Väčšina ľudí takéto vzťahy však zneužíva a v konečnom dôsledku spôsobia viac trápenia ako potešenia

mircalla
31. mar 2023

@toskanka Ano, je tam riziko, ze jedna strana to zacne brat vaznejsie a to riziko nie je male. To suhlas.

simma121
autor
31. mar 2023

@toskanka myslím ze ani jeden z nas nie je citovo naviazany... Tu ide len o to ak ma cely ten cas klamal... O tem princip preco... Nerozumiem preco toto ludia robia ked maju svoj vazny oficiálny vztah... Nechápem naozaj

makakova
31. mar 2023

Boze tu sú take sliepky.. absolútne ste nepochopili o čom autorka píše?

Tak ak by to bola pravda, že ta klame.. bola by si jedna z tých ,,mileniek,, ktoré nevedeli ze chlap je vo vzťahu,bola by si v tom nevinne.. a este by si to mohla oznámiť ajj jeho babe,nech vie s akým spinavcom chodí

toskanka
31. mar 2023

@simma121 Prepáč, ja som sa vyjadrovala všeobecne, nemala som na mysli práve teba. Veď áno, veľa ľudí to zneužíva a potom sa zmozu len na vetu, veď sme si nič neslubovali, každý si môže robiť, čo chce. Aj na takýto typ vzťahu treba charakterneho človeka.

simma121
autor
31. mar 2023

@makakova chcem sa ho to opytat na rovinu... Nech vidim jeho rekaciu uz len z toho vela usudim.. A nech aj on vie ze ja viem...

mircalla
31. mar 2023

@simma121 Mozno prave preto, ze sa obaval, ze inak by si do toho nesla...a ked sa s nou dal dokopy opatovne pocas toho vasho vztahu s benefitmy, tak skratka sa obaval, ze vycuvas. Muzi si vacsinou pomerne zbabeli, malokedy uprimni, skratka uvazuju uplne inak ako zeny.

simma121
autor
31. mar 2023

@makakova nie som ten typ co by to takto riesil.. Este ani neviem ci je to pravda a ci teda nejaku priateľku ma.. Každopádne ak je to pravda verim na karmu ktora mu to raz vrati ak sa ukaze ze informácia ktora sa ku mne dostala bola pravdiva