Mám mu veriť?
Ako sa zachovat v takejto situacii? Mam partnera sme spolu cca pol roka.. zatial bolo vsetko krasne vsetko super stale sme boli spolu, ako to uz byva na zaciatku predovsetkym v posteli. Mam aj syna s ktorym vyborne vychadza..
O jeho minulosti som vedela uz predtym dost, dlhodobo “slobodny” mladenec, ktory ma uz po 40tke, bohem maliar, fotograf, ktoreho zivotnou filozofiou je hedonizmus, a okrem zien v mileneckej rovine a bolo ich fakt dost nemal zaujem sa viazat, mat rodinu, partnerku a zivot bezneho dospeleho muza.
A potom sme sa do seba nejak zamilovali, zacali zit pol na pol spolu (ked mam syna doma som v mojom byte, ked nie som s nim), spoznala som jeho priatelov, kolegov, rodicov, chodime spolu vsade, naozaj choval sa ku mne velmi pekne, laskyplne, nezne atd. plus sme zacali planovat, ze sa prestahujeme do jednej domacnosti, dokonca ho uz pozna aj moj ex, otec mojho syna.
Teraz momentalne ma vystavu obrazov v Cechach a pri tej prilezitosti robili aj foto workshop pre zacinajucich fotografov, kde bolo asi desat modeliek a rozne sceny, trvala to cele od piatku do nedele. Samozrejme ja som tam nebola. Na instagrame pridavaju rozni ludia, rozne prispevky z danej udalosti a jedna moja znama dala fotku kde ju ten moj foti a ich foti niekto treti. On nevedel, ze ju poznam, ja som ani nevedela, ze tam bola. Napisala som jej na to storycko, nieco v zmysle “ze moj stary ta fotil” , ona mi na to poslala, ze si s nim pisala a ze sa bavili, ze je slobodny a mohli by sa spoznat viac osobne, poslala mi aj fotku. Ja som ho s tym samozrejme konfrontovala (aj ked fakt nie som stihacka, nenechalo ma to chladnou). Jeho reakcia na to? NIC! Na druhy den sme sa stretli, argumentoval tym, ze vraj to bola len “hra” a bol zvedavy co z nej vypadne. O co jej ide, ze tak sa zeny bezne nespravaju (ona bola aktivna v tej komunikacii). Ze dobre viem, ze ma neskryva atd. Zrazu som na neho zmenila nejak pohlad, uz mu tak neverim, ta intimita medzi nami je ina, postrehol to aj sam, povedala som, ze potrebujem cas upratat si v hlave a zistit co skutocne citim, ze tu nejde len o nas. Cakala som, ze bude normalny, alebo aspon sklopi usi a bude suchat nohami. Miesto hoho sa zacal spravat arogantne a lahostajne.. Povedal, ze ked zacinam mat na “salame ja” tak aj on. Prestal sa so mnou rozpravat, prejavovat mi naklonnost a mam pocit, ze ho do niecoho tlacim. Ze teraz pochopil, ze stale nie je pripraveny na vztah, nie je zvyknuty tak zit a co to obnasa. Ze sa hned vzdava a robi len to, co mu v danom momente vyhovuje a prinasa vacsi pokoj a pozitok. Mam sa rozmysliet a dat mu vediet 😅.. buduci tyzden name ist spolu do Spanielska. Tak dovtedy mam akoze “deadline”. Zrazu sa to vsetko nejak otocilo a ja som ta co taha za kratsi koniec a ani som poriadne nepostrehla ako som sa dostala do tejto situacie. Co mam robit? Dat este jednu sancu, kedze som zamilovana asi po 7 rokoch a konecne mam s niekym skvely sex a cas, alebo radsej ist a nechat to tak?
Zial vacsina chlapov s ktorým je skvelý sex su nepoužiteľný na seriozny a hlbsi vztah a určitú zodpovednosť, ktorá vzťah prinasa. Toto malo ostat v mileneckej rovine, užiť si a potom ho poslat prec, aby si sa nenamotala. A este, bohem zostane bohemom a nikdy sa neda spútat. Syndróm Petra Pana, vecny chlapec a rojko. Poradim ti, hladaj chlapa a nie dieťa, ktoremu sa stupilo na otlak. Radsej horší sex ale bude si ta vazit, ako hento nevyspele čudo, ktore si si zavesila na krk. Zachovaj si zvyšky hrdosti a zbav sa ho, utni s nim tú závislosť na sexe s nim a vyraz s nim dvere. Lebo ta zničí a bude sa s tebou naďalej zahravat a omotavat ta do pavuciny ako sprostu muchu. Nebud naivna tito narcisti nesreli su pekni vychcanci a teraz to na teba hra s pasivnou agresivitou, na takých platí len jedno: vyraz s nim dvere, kopni ho do zadku a nech sa uz nevracia. Lebo skoncis na liekoch.
@barborachors pekne napisane…
inak je to jediny chlap, ktory ma vie spravit 4 sposobmi 🤦♀️..
Dotreraz som si myslela, ze som schopna sa urobit len dvoma.. A on to robi s uplnou presnostou a istotou, vie ako na to a ani sekundu o tom nepochyboval. Lebo ked sme sa este len o tom bavili, tak mi povedal “ja ti dokazem, ze to vies aj inak” a tak aj bolo.
Musim priznat, ze potom sa moj cit k nemu prehlbil a mala som pocit, ze som objavila Ameriku. S pociatku som cakala, ze s nim budem mat len sex aj ja som to tak vnimala a chcela.. len cez tu postel sme sa obaja dako namotali.
umelci a zvlášť fotografi, ktoré fotia mladé baby sú takéto typy, striedanie krátkodobých vzťahov, pre nich je to hra, adrenalín, stále nové, stále vzrušujúce, ak si myslíš, že kvôli tebe s tým prestane tak áno, na nejaký čas a potom sa k tomu vráti, musíš si zodpovedať otázku, či si s tým OK že popri bude mať aj iné nezáväzné vzťahy na inšpiráciu
Teraz si ma rozosmiala.. Ako sa budú cítiť ženy, ktoré nikdy nemali orgazmus 😃 a ty tu s ľahkosťou píšeš o 4 spôsoboch.
Je možné že pán umelec ma prax.. Proste veľa veľa sa učil, skúsil až si je sebou tak istý, ako ti to sam povedal 🙂
Evidentne nedokáže žiť vo vzťahu
@mk22 sex je jedna z veci, ktorej asi venoval najviac zo svojho zivota. A je jasne, ze ked odkryva nove rozmery sexuality zeny, ktora si myslela, ze uz zazila vsetko zvysuje mu to sebavedomie a skrabka ego.. a tym je motivovany a namotavany .. tym pocitom svojej jedinecnosti.. takze mozno ani tak “nemiluje mna” ale to, ze som z neho paf ako ma pretiahne
Starý,mládenec,bohem,milenky...ozaj myslíš,že stretol teba ,padol z teba na zadok a zmení sa mávnutím čarovného prútika? Nebuď naivná..uži si panielsko a po návrate mu daj kopačky, si zodpovedná už aj za dieťa,tak rozmýšľaj hlavou.
Ja by som ti poradila, ze uz jedno dieta mas, raz si sa spalila, toto ti netreba, lebo s najvacsou pravdepodobnostou to dobre neskonci, on je uplne na inej vlne, seriozny vztah a " novy tatko" to asi nebude.
tak si si odpovedala....myslíš, že pri tebe skončí s odkrývaním ženskej sexuality? 🙈
a pozor ...výborný sex je silná namotávka.
Docitala som to len do polovice. 40r slobodný maliar fotograf.... prosím ťa....
A keď som došla po tu story že, čakal co z nej vypadne" opäť som sa presvedčila, že ma moje pocity neklamu.
Neviem koľko máš rokov, ale ja by som si už s takým muzom ani len nezacinala...
Neverím mu a to ho nemusím ani poznať. Nie je to typ chlapa, ktorý by mal mať nejaké zásady alebo morálne hodnoty.
Fíha, môžem sa opýtať na tie 4 spôsoby??? 😃
Myslíš ze sa uskromni a bude mu stačiť jedna, ktorá bude z neho paf?
@h2 no mozes v podstate ..ale mozno ma tu teraz niekto ukamenuje a berme to tak, ze sa nemam zaco habit a som tu anonymne. Dotreraz som sa dokazala urobit normalne pri sexe a klitorialne rukou.. teda tak ma dokazali spravit muzi. On mi tvrdil, ze ma dokaze spravit vaginalne tak aby som mala mokry orgazmus, ja som tvrdila, ze to nedokaze kazda zena. On, ze sice to je asi pravda, ale jemu sa to podari pri kazdej, ktora to anatomicky dokaze. Len, ze mu musim uplne doverovat, robit co mi povie, a naozaj sa mu to podarilo a bolo to pre mna nieco proste hlava uplne mimo. No a 4 sposob ustami, proste ma vie spravit oralne.. nikdy som nikoho nenechala aby mi to tak robil az po finale, kazdeho som hned tahala hore.. on to ignoroval a povedal si, ze ma bude lizat pokial sa nespravim. A odvtedy mi to tak robil kazdy den ked sme boli spolu a uz je to otazka 2 minut. A ja sa tesim, ze je nieco nove v mojom zivote. Pre ine zeny mozno normalne, ale ja som to predtym tak nikdy nemala.
Ďakujem za odpoveď. 👍
Precitaj si to este raz a Skus sa zamysliet nad tym, ze ako by si autorke odpovedala. Jeho reakcia je cisto znakom manipulátora. Ked prijimes tento vztah, tak prijimes jeho hru. Je to na tebe
a si ochotná sa tohto vzdať?
určite by som ho nechala ísť... potrebuješ ďalšie sklamanie?
Vo veľmi blízkom okolí mám rovnakého muža. Normálne ako by si ho opisovala, presne rovnaký typ, len má už oveľa viac rokov. Napíšem ti, že napriek tomu, že sa tesne pred 40tkou oženil, do konca života ostal rovnaký. Manželka je prakticky na všetko sama, rieši deti, niežeby sa im vôbec nevenoval, ale tie denné, praktické veci on vôbec nerobí. Vyčíta jej, že ho obmedzuje, pritom ona je najtolerantnejší človek, akého si vieš predstaviť. Napriek tomu je vždy všetkému, čo mu v živote nevyjde, na vine ona. Nikdy sa na neho nemôže spoľahnúť, je nezodpovedný a nepodrží ju. Zažila si naozaj náročné situácie a aj keď on navonok vystupoval (a zožrala mu to aj najbližšia rodina a kamaráti)ako sa snaží, ako je jej oporou, opak bol pravdou. Plno rečí a skutky žiadne.
@mondolina no neviem 🤦♀️.. respektive asi by sme si to sem tam rozdali, len neviem asi to uz nedokazem oddelit.. lasku resp. city a sex
Podla mna si uz naneho taka namotana ze aj keby neviem co napiseme aj tak snim ostanes 🙃
Tak každý deň orgazmus do dvoch minút je silná motivácia. 😃
rozdali....s vedomím, že rieši aj inú ženu? ak si to nevieš predstaviť tak zíď z krátšej cesty.
Lenže on si to vie oddeliť, mal už veľa sexu a dlhodobejší vzťah z lásky nie.
U mna by skoncil. Polrocny vztah je dostatocne dlhy na to,aby sa chlap neprezentoval pred zenami ako slobodny a nevypisoval im. Bohvie kolko ich uz nal pomimo teba. Taky seladon sa nikdy nezmeni.
@lenja123 on robi opacne veci ako by som ja zo skusenosti v minulosti ocakavala. Jednoduchy priklad :
Raz som mu vytkla, ze vzdy ked ideme niekam na vylet ja musim vymyslat program, lebo on sa vobec nezaujima..ze sem tam by mohol on nieco vymysliet, prekvapit, navarit, proste byt trichu iniciativny, nieco niekedy ulahcit atd.
On mi na to povedal, ze ja varim lepsie… ze moje napady su lepsie, ze moj ex manzel bol bohatsi a, ze teda vsetko co on vymysli by nebolo take “dobre” ako od neho lebo nema na to aby som lietaka sukromnym lietadlom.. tak teda on naco to bude robit, radsej nebude vymslat nic. 🤦♀️..
Ja som mu na to povedala.. ze kedze mi moj ex kupil na narodeniny auto.. a ty na taky darcek nemas… tak mi radsej nekupis ziaden? a on, ze Hej 🤷🏼♀️..
jeho logika je ina ako moja, nechapem jeho konstruktom zmyslania..
@mondolina keby sme neboli vo vztahu, asi by som nemala pravo to riesit..

On by možno chcel mať aj dieťa, ale o to by sa musela starať tá žena sama. On by určite ďalej chodil za svojou prácou a tam by mal rôzné známosti. To nie je psych.porucha, ale tak to robia bežne a ak to ženám nevyhovuje, tak idú ďalej.