Mám odpustiť jeho písanie s inou?
Odpustenie,nevera?boli to
Môj má reálne neodviedol,iba si vypisoval ako mu je dobré keď si s danou osobou písal.totalne som mimo.do toho deti,práca.
@benimnadir tvrdí že má miluje,ale našla som niečo co som asi nemala. Reálne k sexu medzi nimi nedošlo,ale to vypisovanie.
Tam už zrejme dôvery moc nie je, no buď zabojuješ trochu alebo to vzdaj
Veľmi stroho si to napísala. Nedá sa ti na toto nič poradiť.
Rovno ho upozorni na to ze ti to vadi,a ak nie, a pokial len partner a ste bezdetni,jednoducho s nim skonci,lebo po case pisaciek hrozi aj stretnutie ,a to uz vztah neni o com
@vorkola práveže máme deti a je manžel. Povedal,že so všetkým skončil,že chce bojovať o záchranu. Ja tiež,ale veľmi to bolí,zabudnúť sa nedá.mozno to chce čas. Uvidím.
Nic v zlom.Prajem ti aby to bol iny pripad ale toto moj povedal a zatial co ja som.sa snažila tak on uz riesil.druhu a bolo mu to uplne jedno a cakal iba na prilezitost kedy ona povoli aby mna odkopol aj ked vedel ze ona ho nechce.Ja som to zistila skor a prisiel o obe lebo ona si tym presla a takeho co.klame tiez nepotrebuje
@mary115 tiez spolu iba pisali a on sa zalaskoval tak ze klamal aj ju taka laska to bola🙄🙄🤦keby jej povie aspin ze nam to nefunguje ale ona ani o mne nevedela a teraz ukazal pravu tvar lebo som ho odhalila.Nuz keby povedal pravdu nemusel byt este za vacsieho debila.
Kto kde chce ist kam,pomozme mu tam.Aj predoslemu som nato prišla.Su dobry herci ale velky hlupaci ak si myslia ze nas ženy predbehnu.Stači pozerat malickost a pytat sa..intuicia napovie lebo vela krat si my zemy myslime a velmi verime ale Dover a preveruj.
Ja som odpustila,bolo to rok po svadbe..O pár rokov neskôr ma opustil kvôli kolegyni a nechal ma samu s 2,5 ročným dieťaťom..Keby som vtedy vedela to,čo viem dnes,neodpustila by som mu to a odišla od neho,všetko by bolo jednoduchšie..
Že skončil, neskončil, len si dáva lepší pozor, aby si na to neprišla...

Čítam to dookola, ale zatiaľ som nič prevratné nenašla ani medzi riadkami.