Mám pocit, že môj priateľ ma nenávidí
Viem, že sa to vo vzťahu môže stať, že jeden začne druhého nenávidieť, ale vždy to má nejaký dôvod. Neviem, čo som mu urobila, sme spolu už tri roky a všetko bolo fajn. Bol pozorný, pomáhal mi, ja jemu, videla som na ňom, že mu na mne záleží a že pri ňom som nedotknuteľná, vždy stál za mnou. Posledné mesiace je všetko ale akoby naopak. Vadí mu na mne všetko. Keď prídem ku nemu domov, vadí mu, že mi napríklad kvapne čistá voda na zem alebo spadne vankúš, keď sme vonku, vždy je na telefóne a keď niekam ideme, tak nikdy nejde vedľa mňa, ale ďaleko predo mnou. Nemá problém mi za hocičo vynadať alebo po mne začať vrieskať. Viem, už len to je podľa niekoho dôvod na rozchod, ale o tom to teraz nie je, je to o tom, že ma asi nenávidí. Keď ma nejako urazí alebo sa ma dotkne a ja sa rozplačem, tak mi povie, že ho tým plačom psychicky týram, nech plačem sama. Niekedy, keď ma počul plakať, tak plakal aj on, teraz keď plačem a to kvôli nemu, tak si zablokuje telefón alebo ma vyhodí domov, aby mal kľud odo mňa. Vyzerám ako hysterická, ale neplakala by som, keby som na to nemala dôvod, práveže znesiem veľa. Keď sa do mňa niekto naváža, nikdy si ma nezastane, ešte zdrbe mňa, nech sa deje čokoľvek. Že mi vynadá nervózny vodič alebo mám problém s niekým v práci, vždy mi vyčistí žalúdok. Ku druhým má ale pochopenie a správa sa k nim milo aj keď robia tie chyby ako robím ja. Aj čo sa týka sexu, tak nie je tam žiadna romantika, vždy ma len otočí ako psa a fakt už začínam mať pocit, že možno ma nenávidí. Keď sa ho nato opýtam, tak povie, že nie, ale robíš toto a toto. Niekedy mi aj povie, že ma ozaj nemá rád. Mám od neho proste odísť, nech si žije svoj život?
Snažím sa mu vo všetkom pomáhať, či už doma ale aj so školou, možno to je moja chyba, že všetko robím. Alebo som ozaj taká zlá partnerka?
Aj keby mal poruchu osobnosti, to v takom prípade by, si akože s nim ostala a trpela takéto Správanie? Lebo "má poruchu" tak si dokazis život, lebo co?
Ale toto nie je žiadna porucha, to je proste debil.
Utekaj, kým je čas. Kým neotehotnies.
Vygoogli si toxický vztah, spoluzávislosť, a pravdepodobne sa v tom nájdeš. Ak aj nie, v žiadnom prípade sa muž nemá tak správať k žene, a ešte obviňovať ju z toho, že jej ubližuje jeho správanie.
Je možné, že s tebou už proste len nechce byť a nevie to ukončiť. Ukonči to ty. Nebudete spolu šťastní, aj keby sa zrazu dokázal načas pretvarovat, dlho to nevydrží a po čase to bude ešte horšie.
No a porucha osobnosti, ktorá by to z popisu mohla byť, je narcisticka porucha, v ktorej sa popisuje cyklus striedania 3 fáz, a toto vyzerá na druhú. Cyklus preto, že narcista strieda fázy, aby si vzťah udržal. Keď si o tom prečítaš niečo od odborníkov, mala by si byť schopná posúdiť, či je to o ňom. Ak áno, utekaj, ale rychlo. Odporúčam knihu Nikdy viac od Andrey Andrejovej.
@janette2021 Tú knihu mám, ale nechcem si pripustiť, že by to mohla byť naozaj pravda. Nepochopí, kto to nezažije.
Prečítaj si aj druhú časť Uzdravenie. Môžeš sa tiež pridať do uzavretej FB skupiny Nikdy viac, pre ženy s podobnými skúsenosťami. Možno ti to pomôže sa posunúť ďalej.
No draha moja, mas stastie ze este nemate deti,No to rovno draha moja,si kup truhlu, lebo za dalsie tri roky ta znici ,ak od neho neodides,,alebo sa najdes v psychiatrickej liecebni.vsak on je jak psychopat,mozno uz aj bol .len sa teraz prejavil ,ved s takym sa zit neda,Utekaj zakial vladzes
Tak keď ešte nechceš sa s ním rozísť čo nechápem lebo člvoek čo ťa miluje sa tak k Tebe proste nechová a určite nie dlhodobo no ale dajme tomu že by nejakým zázrakom mal zlé obdobie alebo “niečo” určite sa to nezlepší tým že budeš ešte “viac nápomocná” 🙈 ty musíš urobiť presný opak ak chceš zistiť či mu na Tebe ešte nejak záleží..máš kde načas niekam vypadnúť? Odíď preč s nejakou kamoškou, choďte so užit niekam poriadne, nevolaj mu nepíš, nenechaj info lde si išla, ..ani ťuk..uvidíš či a ako Ťa bude zháňať, keď nie ani sa nevracaj, bude to jasné..túto radu myslím v dobrom, lebo viem že vzťahy sú hocijaké a komplikované, ale ak chceš ozaj radu treba sa na to pozrieť s nadhľadom a inú možnosť ako toto ani nemáš, ak nechceš mať zo života peklo, veď chodia aj skvelí ľudia po svete…
napis mi spravum presla som si rovnakym peklom
No a ako to dopadlo? Ostala s nim alebo dostala rozum?
Nájdi si iného nepriateľa. Možno sa z neho stane časom priateľ. 🙂

Podla toho,co si napisala to vyzera tak, ze chce aby si to ukoncila Ty. Prosim Ta urob to, nedovol nikomu aby sa k Tebe takto spraval.
Bud viac napomocna sama sebe, kopni ho do zadku a nepozeraj spat