Mám podozrenie na neveru
Ahojte.
Potrebujem sa vyrozprávať, možno si prečítať nejaké rady, je mi hrozne úzko a neviem čo robiť. Už týždeň mám podozrenie na partnerovu neveru. Začalo sa to tým že bol na firemnej akcii z ktorej mi absolútne nenapísal ani raz. Podotýkam vždy mi napísal aspoň že sa bavi, prípadne že mám ísť spať a praje mi dobrú noc a podobne. Vysvetlil to tým že nemal pri sebe mobil čo by sa dalo ešte chápať. Čo mi ale nesedelo bol jeho detailný opis celého večera, čo robili atď. Ukazoval mi fotky, že kto je kto. Toto nikdy nerobil. Akoby sa snažil sám seba pred niečím ospravedlniť. Včera som zobrala jeho mobil do ruky. Prvý krát v nasom vzťahu. Našla som tam dve konverzácie s jeho kolegami kde si písal o jednej kolegyni. Niečo v zmysle že s ňou ostal ako posledny, odprevadzal ju domov opitu a pisal že nechce si radšej predstavovať či niečo bolo.Bolo tam ešte kopec iných kecov ktoré tu radšej nechcem písať.
Ja neviem čo robiť. Ak má podviedol tak s ním ostať nechcem. Neviem ale či ho konfrontovať že som to videla, či mlčať. Budem to ale v sebe len dusiť. Navyše najhoršie je že ak mu poviem že som to čítala tak miesto toho aby bol ticho tak ešte on bude urazený že som mu išla do telefónu. Preto sa bojím priamej konfrontácie. Ďakujem za prečítanie :(
Jednoducho buď povie pravdu (nech už je akákoľvek) zaslúžiš si to vedieť… Alebo to ukončíte 🤷🏽♀️ Ale o tom mobile by som pomlčala radšej 🙊 Lebo hneď sa toho chytí a bude teraz on ten akože dotknutý, lebo mu čítaš správy 🙈
@90909 Presne.. To je to, že tie ženy si myslia, že aký majú super život a aké sú šťastné.. A nie sú naivky, len na to jednoducho neprídu, lebo nemajú ako... Pri takomto správaní chlapa je to "dokonalosť"... Len bohužiaľ, realita už taká dokonalá nie je.. Veľakrát som premýšľala, či jej to povedať, či nepovedať... Ale nakoniec som nepovedala nič..
Toto je iný prípad.. Tento sa tváril, keď sme s nimi kdekoľvek išli - či do kina, či von, či na výlet, alebo sa najesť, že pre neho existuje len a iba jeho rodina.. Nikdy na inú ani nepozrel... Proste akoby klapky na očiach a žil iba pre rodinu... Až kým neprišiel do práce... Samozrejme ako práca skončila, konverzáciu vymazal a mobil v ruke pred ženou nemal... Proste tak rafinovane to robil, že jeho žena nemala absolútne žiadnu šancu niečo čo i len tušiť...Doma deťom vyrábal hojdačky, záhradný domček, pre manželku urobil všetko, aby bola spokojná a šťastná.. A na druhej strane mne vypisoval správy, aký je pri nej nešťastný, ako ju neľúbi.. No keby to videla, snáď by jej museli aj záchranku volať, pretože by to podľa mňa ani nezvládla...
Ono podla mna ci uz zena alebo chlap neveru toho druheho vycitia a zvacsa sa na nieco aj pride, kedze vela veci a hlavne to spravanie sa zmeni. Len ze niektori su taki hlupi, ze si takto veci nechavaju v telefone, tak to ma neprestava aj tak udivovat
@acrobaleno neviem či sa to dá klasifikovať ako sexuálne obťažovanie ak si to písali dvaja chlapi medzi sebou? Len na to bohužiaľ využili firemný chat (ešte tak blbi boli). A či s ňou niečo mal. Pravdepodobne nie, verím tomu že by nezneužil opité dievča. V živote sa nesprával ako taká zver. Z takých akcií nikdy neprišiel domov opitý na mol ..nerozumiem čo sa tam odohralo.
@autorka v tomto ovdzusi taketo macho reci by mali urcite nejake konsekvencie
@gabinka127 len mi jedna vec nejde do hlavy. On vytvoril okolo seba svet dokonalej rodinky, sustredil sa len nich, ziadne pochybenie, zavahanie a potom spravi taky hlupy tah, ze vypisuje osobe, ktorá to môže vypustiť do éteru, lebo sa osobne poznajú. Ako to sa nebál?
@90909 Nepochopila som to ani ja.. Zrejme sa spoliehal na to, že jeho ženu mám dosť rada na to, aby som jej ublížila tým, že jej niečo poviem.. Ako hovorím, stretávali sme sa veľmi často... Naše deti sa mali navzájom veľmi radi... Po tejto skúsenosti sme s nimi s mojim manželom úplne prerušili kontakt, vymazali ich z nášho života.. Ktovie, čo jej natáral, že aký je dôvod toho, že zrazu sa nebavíme, nezdravíme.. Radšej sa nad tým nejdem ani zamýšľať, ako to pred ňou odôvodnil, lebo doteraz sa prezentujú ako najideálnejšia rodinka na svete... O to viac mi nešlo do hlavy, že to urobil, keďže obaja so ženou pracujú na kriminálke.. Pri každej návšteve nezabúdal upozorňovať, ako ľudia vyvádzajú a čo všetko sú schopní popísať a poposielať cez siete.. A potom urobí toto...
@gabinka127 Mna este napadla jedna vec a asi posledna, lebo nechcem tu autorke spamovat temu. Zeny, ked sa snažia pochopit preco chlap nieco robi, tak na to pouzivaju svoje zenske myslienkove pochody, motivácie, vysvetlenia. Ale to je chyba. Ak chcete poznat chlapské správanie, musite viac uvažovať ako chlap. Mala som to šťastie, ze som párkrát bola ucastna mužských rozhovor a nestacila som sa diviť aki dokazu byt chlapi domyslavi, ohladom zenskeho spravania. Takze tento skrytý Don Juan, si mozno niekde v tej svojej hlavinke zmyslel ze ho zvadzas. A pozor, za žiadnych okolností netvrdim, ze ano. Takze ak ste ako vravis zvykli byvat spolu casto, jemu mohlo stačiť jeden dva letme nevinne usmevy, dlhsi rozhovor, nenapadny dotyk, co pre teba nic neznamenal, hocijaké zdanlivo nedolezite gesto smerom k nemu, a on si mohol domyslieť, ze asi ma sancu, tak skusi. Lebo raz som pocula od jedneho chlapa, citujem, chlap vidí za vacsinou veci, ktoré my zeny vo svojej nevedomosti nevinne robime, ci vravime, sancu ze si zatrtka. A to doslova. Cize si mozno uplne nechtiac zbudila nespravny dojem. A ako hovorim, im často staci len jeden usmev, drobný vtipek a uz idu. Nehovorim, ze kazdy zadany ide hneď po tomto skúšať. Len jemu mozno chybalo viac sexu, alebo je znudeny alebo co a myslel si, ze sa mu naskytla príležitosť. Takze mozno to, co zena povazuje za cisto kamaratske spravanie, chlap vidi ako príležitosť, ze mozno z toho nieco kapne.
Chod na dalsiu akciu snim..ak odmietne tak mu splechni do ksichtu nieco ztych konverzacii co si si precitala...no ja bych mu dala odprevadzat ozrate kolegyne a ty ho cakas doma...
@90909 V podstate , keď sa tak teraz na to pozerám, je to dosť možné... Matne si spomínam na jednu manželovu oslavu narodenín, máva ich v lete a robí vždy oslavu vonku, bolo už neskoro, tma.. tento kamarát sa mi ponúkol, že mi pomôže upratať stoly... Respektíve, že mi bude svietiť, aby som videla.. A ja, ako som rukou zhrabovala použité taniere a poháre do vreca, on sa ma dotkol rukou.. Možno to pre neho bolo také, že si domyslel, že snáď by som ho aj chcela a tak vyskúšal... Fakt neviem, čo sa v jeho hlave mohlo odohrávať, keď takto po mne potom vyštartoval.. Akože dovtedy bol vždy slušný, vždy aj môjmu manželovi vravel, ako môže byť rád, že ma má.. Ja som si tieto jeho reči a občas letmé dotyky nevšímala.. Pripadalo mi to normálne - kamarátske..
Tak ako to dopadlo?
@kocurikpupcek aj mna by zaujimalo 🙄 ci sa to hlavne medzi nimi vyriesilo
@kocurikpupcek
@vemi23 ahojte dievčatá. Ďakujem za váš záujem, ste milé. Chcela som tu určite napísať len bohužiaľ som stihla ochorieť, čiže okrem toho rieším ešte aj zdravotný problém a nemala som veľa energie.
Skúsim dať update, ospravedlňujem sa ak to bude dlhšie. Priateľ prišiel po dvoch dňoch za mnou sám s tým, že mi musí niečo povedať. Priznal sa mi, že išiel s opitou kolegyňou domov taxikom s tým, že taxik urobil medzizastávku na jej adrese a on pokračoval domov na tu našu. Je to ľahko dokázateľné, lebo používa aplikáciu, kde je ukázaná celá trasa taxíka aj časy kedy kto vystúpil. Sedí to s tým čo mi hovoril, že kedy prišiel domov. Tu trasu mi ukázal. Na akcii ostali poslední piati, on vzal ju lebo ležala pod stolom, jeho další dvaja kolegovia (s ktorými si potom aj písal) a nejaká ina baba tam ešte ostali. Takže fakticky ju odprevadil aj neodprevadil, pretože ju len vysadil taxik. Dôvod prečo mi klamal bol vraj preto, lebo som mu viac krát prizvukovala ako si neželám aby odprevádzal kolegyne, čo je pravda. Nie je mi to príjemné a samozrejme že by som aj tak frflala, ale na druhej strane aj cez nepríjemnú pravdu by som bola rada keby to povedal narovinu - mala by som aspoň pocit, že mi nechce klamať. To že som mu tie správy ale čítala to stále nevie, čiže stále tam ostáva pár nevyriešených viet, ktoré si s kolegami napísal.
Čakám na tu dalšiu akciu, ktorá má byť už budúci týždeň (sekla som sa že o dva). A budem to sledovať. Po ďalšie, v úvode príspevku som písala, že povedal že nevie či niečo bolo. Ja som tu debatu čítala ešte raz (potajomky)..no a žiaľ mne to až potom cele došlo, že to bolo myslené inak. Jeho kolega sa priateľa pýtal, že či nevie čo on, druhý kolega a ta dalšia baba po ich odchode tam robili tak dlho. Načo môj priateľ odpísal "radšej to ani nechcem vedieť". Ospravedlňujem sa tak za dezinformáciu. V tom šoku a strese som to pochopila inak, vždy všetko vyznie horšie.
Môj aktuálny plán je počkať a hoci to nie je pekné a štve ma to, sledujem jeho správy. Samozrejme môže veci mazať, to ja už nezistím. Ale nevidím ani na messengeri ani vo firemnom chate nič divné. Nepíše si s nikým. Ak si písal s kolegami, všetko len pracovné veci. Po práci bol celý čas doma, mobil necháva bežne pri mne ak ide na wc, nepípajú mu správy, netrávi čas na telefone. Jedine že by to robil rafinovane ale fakt neviem ako lebo ak sme doma tak drvivú väčšinu v obývačke spolu na gauči. Tu debatu s kolegom mimochodom nezmazal a ani žiadna nová tam nepribudla. V piatok ked išiel na obed s kolegami tak normálne povedal sám od seba že tam boli dve kolegyne a další chlap. Z tohto hľadiska to vyzerá byť ok. Z práce chodí domov normálne.
Takže verdikt? Chcem počkať...vnútorne ma to stále kus trápi, ale snažím sa aj liečiť a nie stresovať. Nechcem ho nijak obhajovať, tie jeho kecy neboli pekné a ublížili mi. Možno to boli fakt len chlapske kecy a obaja sa predbiehali kto tresne väčšiu blbosť. A možno fakt tu kolegyňu chcel, to mu nedokážem. Dám vám potom další update, ked bude niečo nové 🙂
A pre doplnenie - nepíše si ani s tou kolegyňou. Nikde nevidím žiadne správy. Možno to znie odomna naivne, ale ja len píšem svoje postrehy.
Ja si myslím, že ti hovorí pravdu....nemyslím si, že ťa podvádza, ale bola by som pre istotu ostražita.
Skore uzdravenie prajem snad nic vazne... Tak okej asi cely ten cas sa ti bal povedat to ze bol odprevadit tu koleginu domov... Chapem tvoje obavi mne by sa tiez nepacilo keby moj manzel odprevadzal opite kolegine domov a mala by som hlavu plnu otazok bez odpovedi... Snad fakt vsetko dopadne tak ako v rozpravkach 😊 so stastnym koncom drz sa !
@weronika171717 určite budem ostražitá, aspoň nejaký čas. Hocijaká iná blbina sa objaví a už to budem riešiť radikálne
@vemi23 ďakujem 🙂 žiaľ mám angínu, ale zvládam to. Preto aj tej energie je menej a ked človek má riešiť ešte aj vzťahové veci, tak ho to úplne vyčerpá. Dúfam, že to bude len lepšie. Počkám ešte čo bude o týždeň. A ešte raz veľmi pekne dakujem za záujem 🙂
To znie nadejne,teším sa. Držím palce!
@ankare dakujem pekne 🙂
Ahoj, ako pokracujete dalej vo vztahu? Je vsetko oki? Ak budes mat chut sa pozdielat tak napis 🙂

Strašne ma fascinuje ako doma so mnou neprehovoril ani slovo a akurát mi napisal z práce, že príde dnes domov a môžeme sa ísť niekde spoločne prejsť ak by som chcela. Len zabudol že aj na takej prechádzke by musel so mnou o takej veci hovoriť.
@gabinka127 môj sa tiež tváril aký je dokonalý ale je proste taký tlk že hneď keď mal za ušami tak som vycitila že nie je niečo ok. Hovorím taký šiesty zmysel. Ja by som sa ani nepozrela do jeho mobilu kebyže som nemala tušaka.