Mám podozrenie na neveru
Ahojte.
Potrebujem sa vyrozprávať, možno si prečítať nejaké rady, je mi hrozne úzko a neviem čo robiť. Už týždeň mám podozrenie na partnerovu neveru. Začalo sa to tým že bol na firemnej akcii z ktorej mi absolútne nenapísal ani raz. Podotýkam vždy mi napísal aspoň že sa bavi, prípadne že mám ísť spať a praje mi dobrú noc a podobne. Vysvetlil to tým že nemal pri sebe mobil čo by sa dalo ešte chápať. Čo mi ale nesedelo bol jeho detailný opis celého večera, čo robili atď. Ukazoval mi fotky, že kto je kto. Toto nikdy nerobil. Akoby sa snažil sám seba pred niečím ospravedlniť. Včera som zobrala jeho mobil do ruky. Prvý krát v nasom vzťahu. Našla som tam dve konverzácie s jeho kolegami kde si písal o jednej kolegyni. Niečo v zmysle že s ňou ostal ako posledny, odprevadzal ju domov opitu a pisal že nechce si radšej predstavovať či niečo bolo.Bolo tam ešte kopec iných kecov ktoré tu radšej nechcem písať.
Ja neviem čo robiť. Ak má podviedol tak s ním ostať nechcem. Neviem ale či ho konfrontovať že som to videla, či mlčať. Budem to ale v sebe len dusiť. Navyše najhoršie je že ak mu poviem že som to čítala tak miesto toho aby bol ticho tak ešte on bude urazený že som mu išla do telefónu. Preto sa bojím priamej konfrontácie. Ďakujem za prečítanie :(
A ako sa on teraz správa? Ako keby sa nič nestalo?
Ahoj, len k tomu zatlkaniu. Jeden chlapík mi raz povedal že do vtedy zatlka a klame až mu partnerka neuverí.
Že úplne cez mŕtvoly ide. Tak aby si vedela.
@vemi23 ja ho nejdem obhajovať..je ťažké povedať či niečo bolo alebo nie. Lebo prvému kolegovi napísal, že nebolo nič, že bola opitá pod stolom tak ju vzal domov. Druhému odpísal že radšej nechce vedieť. To že radšej nechce vedieť. Takže z jednej správy to znie že vie že nebolo nič, z druhej akoby si nepamätal. Minimálne ale klame v tom že ju neodprevádzal. Mne v konečnom výsledku by to bolo jedno, keby to povedal úprimne. Že bola tak opitá tak ju hodil domov. Ale ak klame tak to ma nasiera. Inak si s ňou nikde nepíše, nemá ju ani v priateľoch..budem sledovať dalej
@dzt práveže je dosť mimo lebo chce vedieť kto mi to povedal (nikto, ja som to zistila sama). Čiže je nervozny a bojuje za svoju pravdu
Keby to bolo nevinne tak by ti povedal a odviezol som domov ozratu koleginu a potom som siel domov... Ako ze si nepamata? On sa opil tiez? Ak hej to ju viezol autom?
Och dievcina…je jedno ci bolo nieco alebo nebolo…ide o princip… on cakal,ze nieco bude,len ona bola opita…je to tazke ale zobud sa kym nemate deti a kym nie si vydata..chodit takto lovit ked doma ta caka priatelka? No chore…ukoncila by som to hned a bolo by mi jedno ci som snim 2/5/10rokov alebo den. Ten clovek,keby ta miloval toto nerobi a neospravedlnuje ho absolutne nic…maj sa rada prosim ta…
Ja by som ho bez mihnutia oka poslala kade ľahšie.. Citala si? Čítala? Pre mňa by už toto bolo dosť, nedokázala by som mu už viac veriť ani keby sa na hlavu postavil
Len sa trápiš 😔
Aj mna sa drzal zubami nechtami ako teba tvoj... A vies coho som sa nakoniec dozila? Ze somnou zacal chodit z lutosti 🤣🤣🤣 debil fakt neviem asme sme tu viacere ktore mame stastie na idiotov ...
A v den ked som si balila veci ma poziadal o ruku 🤣🤣 samozrejme ze NIE ... Najlepsie je dat sa do kopy s muzom ktory si prešiel take peklo ako aj ty to mi ver
@vemi23 určite by som ocenila viac úprimnosť že nechce byť muž so mnou ako mi hovoriť že chce len mňa a oblbuje iné. Len nemá gule na to mi dať koniec. Presne toto som mu povedala, že keby zažil aspoň to čo ja..nemôže sa ani vcítiť do mňa.
Dám vám vedieť ako sa to vyvíja. Potrebujem sa ukľudniť. Cítim hroznu úzkosť. Viem ale že ked to bude ukončovať tak si len zbalím veci a odídem. Nemám potrebu si už ani nič vysvetľovať.
@dzt asi hej 😁 lebo on sa chytal kazdej slamky najprv vyhrážky ze sa zabije potom ziadost o ruku ze somnou chce mať deti pane jane hned som si povedala ty sa radsej moj zlaty nerozmnozuj! Dnes si z toho robim asi zarty ale po tolkych rokoch som si uvedomila ze som fakt silna ked som sa dokazala zbavit niekoho na kom mi velmi zalezalo ale nebolo to vzajomne len klamstva a lzi... Preto by som nerada keby dalsia zena trpela pre niekoho kto len klame a vobec jej za to nestoji!
Drz sa... Ukludni sa ...najhorsie je ze je v tvojej blizkosti viem...
A preco by si mu mala nieco dokazovat??? Ved ty sama vies co si videla a co si citala. Ty nemusis nic dokazovat.
Ignoruj jeho nátlaku ohľadom zdroja informácií. Povedz.mu, že to predsa vôbec nieje dôležité, tam ide o teba a jeho a nie kto a prečo bol zdrojom.
A zapamätaj, muž málokedy opustí hniezdo, pokiaľ nemá nachystané náhradné. Takže aj to je dôvod, prečo sa teraz nerozísť.
A možno z ich strany ide len o doťahovanie sa, frajerenie, možno ťa nechce vymeniť za inú.
Akej národnosti je priateľ
@vilma7 myslíš akože že frajerenie a doťahovanie sa medzi ním a jeho mužskými kolegami? Je to možné. Problém ale je, že mne to ubližuje. Ja si od partnera prajem úctu a rešpekt. Tiež mám mužských kolegov a úprimne celé naše akcie sú diametrálne odlišné. Samozrejme je tam vždy veľa alkoholu ale ani raz som ich nepočula povedať ako by pretiahli nejakú kolegyňu. Maximálne zo seba pustili že je nejaká pekná. Možno to bolo tým že som sedela pri nich ale poznám ich už natoľko dobre že viem, že svoje polovičky si vážia a nemajú to zapotreby. Nie všetci muži sú prasce.
Viem že ak si dačo niekde inde buduje tak zatiaľ chce byť so mnou ale on mi tvrdí že žiadnu inú nechce.
Sme obaja Slováci, len žijeme za hranicami. Mimochodom včera so mnou už ani neprehovoril. Ani obraz ani zvuk. Jedine sa má dačo spýtal ohľadom jedla na ďalší deň a to bola celá jeho snaha o komunikáciu.
Žienky, nechcem Vám brať ilúzie, ale chlapi sú proste takí... Ja som sa nedávno riadne popálila, s manželom sme mali rodinných priateľov, ktorí majú dve deti a navštevovali sme sa navzájom, trávili spolu roky kopu času.. Oni vyzerali ako dokonalá rodina.. Dom im darovali rodičia, nemajú žiadnu hypo, kúpili im autá, vybavili prácu na kriminálnej polícii.. On vyzeral ako dokonalý chlap, ktorý si nikdy v živote nedal ani kvapku alkoholu, nemal kamarátov, partiu, celé dni sedí len doma s rodinou, pre svoju manželku by urobil prvé posledné.. Doma varí, perie, pečie, zavára, upratuje a všetok voľný čas trávi so svojimi deťmi a s ňou.. Je na smiech ostatným chlapom v jeho rodine a nazývajú ho podpapučníkom.. Keby ste vedeli, ako po mne ten človek vyštartoval, čo všetko mi popísal v správach.... Neverila by som, keby som to nezažila na vlastnej koži... Nerob žiadne unáhlené závery, možno nič nebolo, možno si partner len chcel niečo dokázať.. V dnešnej dobe je máloktorý chlap verný... Žena by musela prežiť život sama, keď chce mať 100%nú istotu...
@gabinka127 tak keď sú chlapi taky.. Budme aj my ženy také.. Pretože mám pocit že len za to ze je človek chlapom ma akosi viac dovolené len preto ze proste sú to muži 😉
Tak isto sa aj nám ženám môžu páčiť iný muži ale neriešime pretože máme partnera.. Keď sa vieme udržať my, zvládnu to aj oni len musíš chcieť a nemôžu si stále myslieť ze sa im to pre pečie lebo oni sú,, muži,, a tak sa to robí.
Popravde radšej by som bola sama ako by som toto zistila, mat chlapa ktorý sa nevie udržať nech ide het.
Partneri ssi majú vážiť toho druhého.. Toto co sa stalo nieje úcta voči žene ale nebola by ani voči chlapovi ( keby to bolo opačne).
Keď sa proste raz rozhodneme ze budeme žiť spolu, okej obzri sa ale tak to končí, nie žiadne flirtiky a podobne.
Ešte by ma.zaujimalo, či to robí aj za triezva. Ok, alkohol samozrejme nie je ospravedlnenie, ale mnoho chlapov pod vplyvom urobí veci, na ktoré by bez alkoholu ani nepomysleli. A pokiaľ im to je vedomé, tak by ale potom nemali piť.
Môj sa tiež správal raz ako opica, ale bolo to doma a tak som ho nahrala a mala dôkaz. Samozrejme že si nič nepamätal, nemal ani šajnu, a nechcel veriť. Ale.mala.som dôkaz. Lenže odvtedy už siahne tak maximálne raz do mesiaca po jednom pivku, opitý už nebol. Veď mu aj bolo statočne zle.
Ja.len nechápem.na čo sú takého firemné akcie dobre, kde sa všetci ožerú.
A kde vonku ste?my s manželom vo Švajčiarsku.
@maribell teambuilding nie je na vine. My sme tiez chodievali 1-2x za rok. Vzdy nam boko fajn, utuzovali sme vztahy, radi sme chodievali. Nesulozili sme tam, ani nemali sproste reci. Keby to on nerobil na teambuildingu, robil by to inde.
A to nikto nekomentuje to, čo tí chlapi písali? Veď ak ste v zahraničí, keby si poslala tie správy HR, tak to je na sexuálne obťažovanie.
A ak bola tá baba opitá a pretiahol ju, tak to by z toho mohlo byť znásilnenie.
@stanulienkat nevravím, že je teambuilding na vine. Len píšem, že ich nechápem. Neviem k čomu je to dobré, keď rodiny sa často ledva vidia a ešte aj v čase svojho voľna majú obetovať rodinu a byť s kolegami 😵. Napríklad v mužovej robote nemali tento rok teambuilding ale family day. Mali vo firme občerstvenie, program, mohli svojej rodine ukázať svoje pracovisko,... . Strávili sme tam spolu super deň 😊, takže za mňa perfektný nápad 👍.
@gabriela2952 Jasne, nech idú het.. Ale bohužiaľ je to tak... Vieš, jeho manželka si myslí, akého má doma úžasného chlapa a žije si pri ňom na pohľad dokonalý život... Venuje sa len im, všetok čas trávi s nimi.. A príde do práce, tam zapne sociálne siete a proste píše iným ženám... Keby sa to ona dozvedela, možno by jej to prišlo neuveriteľné.. A mnoho chlapov v dnešnej dobe takto žije dvojitý život... Je to na vracanie...
@vilma7 za triezva vôbec. Za triezva sa doslova smial z kolegov keď im prišla nová recepčná do práce že po nej všetci slintali. A potom o pár dní si prečítam takú debatu a hovorím si že im nemá čo vyčítať. Žijeme iba za rohom, v Česku.
Ten teambuilding - ja proti tomu raz za rok, dva krát nemám nič. Lenže ich firma je špecifická v tom že oslavujú doslova každý prd. Narodeniny, meniny, ak niekto príde nový do prace, ak niekto odchádza. Minulý týždeň mali také akcie tri. Nie je to tak každý týždeň samozrejme ale nie je to prvý krát keď vkuse boli spolu a to podotýkam nie sú doma na homeoffice ako ja čiže oni po 8 hodinovej pracovnej dobe pokračujú ďalej kľudne do jednej v noci. Mňa tá jeho firma už absolútne nebaví. Ta akcia na ktorú ešte ide je menší teambuilding na dva dni. Takže ďalšie dva dni čo venuje kolegom. Ako sa môžem ja o niečo snažit keď je drvivu väčšinu s nimi. A proste je lebo stačí že sú spolu 8 hodín. On by aj prišiel domov keby som mu povedala že je toho veľa ale mne sa nechce staviat do pozície že mu budem rozkazovat. On má sám dobre vedieť s kým a kde chce tráviť čas. No a potom samozrejme že má kopec priestoru na to aby si tam všímal iné baby.
Ja pracujem tiež vo veľkej firme ale vidíme sa Max. raz za mesiac na nejakej tímovej večeri a raz za rok na teambuildingu a finito. Žiadne vysedávanie v kancli po pracovnej dobe a pijatika. Každý má svoj život a ide domov.
Robil akurát pohovor do inej firmy a hrozne som si priala aby ho vzali, čaká sa na výsledok. Ale po tomto tu mi to začína byť akosi jedno. Pretože ja začínam mať pocit že je začiatok konca.
Hrozná doba. Najbližších odsúvať na druhú koľaj, lebo svoj voľný čas je príjemnejšie a zábavnejšie tráviť s cudzími ľuďmi.
@gabinka127 mna toto napríklad príšerne desí. Ze si myslis, aky mas super život a partnera, ktorý ta zboznuje a pritom opak je pravdou. A to nie zeny ani nemusia byt blbky, ci naivky, ale zo svojej pozicie to nemaju ako zistiť. A ten chlap im ani pri takomto spravani, nedáva dôvod v nieco neveriť.

No tak ak na teba tlaci tak sa nieco predsa stalo... Boze moj viem ako ti je tie tlaky a nervy okolo toho 😶 keby sa fakt nic nestalo tak by z teba nechcel dostat ako.ai.na.to.prisla.chapes? Keby o nic neslo tak by reagoval ale ze uuuuplne inak