Mám podozrenie, že je panic. Ako to riešiť?
Ahojte,
spoznávam sa s jedným chlapom , má 35 rokov. Chodíme von pomerne často, rozumieme si, máme sa o čom rozprávať, avšak mám podozrenie , že je panic. Keď ide do intímnejších chvíľ, všímam si, že vždy sa stiahne. Opýtala som sa ho , že som si všimla, ako sa správa. Urazil sa a povedal, že to čo si myslím je somarina. Povedala som mu, že aj keby to pravda bola, ja nemám problém ísť na to pomalšie, kľudnejšie nech sa nebojí. Myslím si, že fakt keby mal nejaké skúsenosti nebol by vyplašený a utiahnutý. Viem, že to je už pomerne vysoký vek, ale ak by mi zato stál nemám problém. Lebo neverím, že dospelému chlapovi nechýba sex. Je pekný, dobrá postava, nie je ani hlúpy. Len božechráň túto tému otvoriť, tak celé zle.
@anonym_autor ja chápem to bola skôr sranda. Ale tak 35r chlap čo ma o teba záujem akurát sa boji sexu tam niečo nebude ok. Keby bol aj panic tak je cely rad že žena o ktorú má aj záujem mu s tým pomôže. A mozmo v tom niečo pravdy bude že na zoznamkach ja takych menších dosť kedže ženy v dnešnej doba skôr ukončia vzťah práve koli tomu. A tým znicia ešte viac to ich sebavedomia s potom keď príde iná žena tak to nieje tak jednoduché.
@lenja1 ja som to tiez pisala ako srandu 🙂 cokolvek za tym moze byt, len nech potom sa necuduje, ze ziadnu mat nebude. Jedine taku , co je pomyslenie na sex hriech asi.
@anonym_autor preco by nemohli existovat muzi, ktori pockaju so sexom do manzelstva? Moj manzel bol panic do 31r. Ano, sme veriaci, takze u nas je to samozrejmost nemat na 2.rande sex.
Ked to nie je otazka jeho viery ci presvedcenia, tak potom moze mat naozaj nejaky problem. ...staci sa nejako citlivo opytat...
@anonym_5ed54d my nie sme praktizujuci veriaci. Spominala som , len reakcia bola taka ze on sa urazil kvoli tej otazke.
@anonym_autor Ja som si tiez vzala panica. Mal vtedy 30r. Mne to vobec neprekazalo. Skor imponovalo. Ja som bola tiez panna. Ja v tom absolutne problem nevidim. Nie kazdy spava z frajermi. Niekto spava az s manzelkou/manzelom.
@anonym_autor neviem , ale ja si myslim , ze aj keby k sexu na druhom rande doslo, tak vobec to neni sitaucia kedy by sa mala zena hanbit. Ked to tak citili obidvaja tak preco nie. Mozes sa s niekym vysprat na prvych rande a byt s nim dalsich x rokov a mozes cakat pol roka a potom nic z toho.
@anonym_autor samozrejme ja to neodcudzujem mala aom sex na 1 rande ja si rada uzivam zial mam doma takeho co mu staci raz za pol roka
@anonym_autor samozrejme ja to neodcudzujem mala aom sex na 1 rande ja si rada uzivam zial mam doma takeho co mu staci raz za pol roka
@anonym_4683db tak to ta obdivujem teda
@anonym_autor Ja som si tiez vzala panica. Mal vtedy 30r. Mne to vobec neprekazalo. Skor imponovalo. Ja som bola tiez panna. Ja v tom absolutne problem nevidim. Nie kazdy spava z frajermi. Niekto spava az s manzelkou/manzelom.
@anonym_6621e6 nepraktizujem vieru alebo presvedcenie , ze az o svadbe
@anonym_6621e6 nepraktizujem vieru alebo presvedcenie , ze az o svadbe
@anonym_autor a neopýtala si sa ho? či takáto téma je pre neho tabu?
@anonym_autor Takto... asexualita je somarina. Asexuáli so väčšinou chronickí honiči alebo ženy, ktorým sa nepáči ich vlastný chlap. Skús iniciovať ty, trochu povzbudiť no tak, nenechávajte všetko na tých chlapov. Sprav hawk tuah a uvidíš.
@anonym_bc01a1 no ano je to pekne straveny vecer . Nepojdem ja k nemu alebo dotycny ku mne hrat clovece alebo karty.
@anonym_autor nútiť niekoho k sexu takouto manipuláciou je OK?
Dopraj mu ten pocit byt chlapom. Tvar sa, ze nic netusis, nechaj to na nom. Mozno mu to bude trvat dlho a ak je fakt panic, tak to bude stat za prd, ale ak mas o neho zaujem, tak hadam zvladnes este par tyzdnov v milej spolocnosti bez sexu a potom jemneho zaucania.
@anonym_autor a neopýtala si sa ho? či takáto téma je pre neho tabu?
@cummins nepraktizuje vieru tiez ako ja
@anonym_autor nútiť niekoho k sexu takouto manipuláciou je OK?
@anonym_bc01a1 to nie je manipulacia, ale vytvorenie atmosfery
@anonym_bc01a1 to nie je manipulacia, ale vytvorenie atmosfery
@anonym_autor kolko rokov mas Ty? Pytam sa lebo ak mas 30 tam mas cas si dat na cas a riesit tuto zalezitost "citlivo".
@patrike pekný večer 🙂 mas len dobre napady. Vidim , ze rozmyslame rovnakym stylom.
@anonym_autor Ty si hladaj taky typ ako je "patrike". S tym by ste si sadli. Toho co mas nechaj tak. Pri nom by si mala pocit, ze ho do sexu tlacis, nutis. Necitila by si sa pri nom, ze po tebe tuzi aj fyzicky. On asi potrebuje inu partnerku, zrejme potrebuje nejaku pre ktoru ten sex az taky podstatny nie je. Prd teba ano, takze by bol veeelky nesulad a aj tak rozchod.
@anonym_autor kolko rokov mas Ty? Pytam sa lebo ak mas 30 tam mas cas si dat na cas a riesit tuto zalezitost "citlivo".
@anonym_589758 28 mam
@anonym_autor Takto... asexualita je somarina. Asexuáli so väčšinou chronickí honiči alebo ženy, ktorým sa nepáči ich vlastný chlap. Skús iniciovať ty, trochu povzbudiť no tak, nenechávajte všetko na tých chlapov. Sprav hawk tuah a uvidíš.
@anonym_acab0d nepoznam zenu, ktorej by sa nepacil vlastny chlap, naco je potom s nim :D ved chlap ktoreho si zobrala alebo s nim chodi by ju mal pritahovat
@anonym_589758 ak si narazala na deti, tak tie nechcem na 1000 %.
@anonym_acab0d nepoznam zenu, ktorej by sa nepacil vlastny chlap, naco je potom s nim :D ved chlap ktoreho si zobrala alebo s nim chodi by ju mal pritahovat
@anonym_autor Slabo pozorujes okolie, mnohe skoncia s nejakym "ked on taky dobry chlap", kedze prilis preberat nemozu.
@anonym_autor Slabo pozorujes okolie, mnohe skoncia s nejakym "ked on taky dobry chlap", kedze prilis preberat nemozu.
@patrike tak to radsej budem sama, ako postradat vitamin S celozivotne :D :D
@anonym_589758 ak si narazala na deti, tak tie nechcem na 1000 %.
@anonym_autor ano aj na to som myslela. Takze kedze mas len 28 a deti nechces, mozes si dovolit dat tomuto muzovi trocha viac casu. Hoci to jeho stiahnutie sa je divne na muza 35 r., a jeho urazenie sa trocha red flag
@patrike tak to radsej budem sama, ako postradat vitamin S celozivotne :D :D
@anonym_autor pozvi ho na plaváreň 😁
@anonym_autor ano aj na to som myslela. Takze kedze mas len 28 a deti nechces, mozes si dovolit dat tomuto muzovi trocha viac casu. Hoci to jeho stiahnutie sa je divne na muza 35 r., a jeho urazenie sa trocha red flag
@anonym_589758 skoncilo to, asexual . Tak aspon viem na com som
@anonym_autor A to si zistila teraz behom 1 hodiny? 😃 Co ako si sa dopatrala k pravde?
@anonym_autor priznal sa ti?
@anonym_autor A to si zistila teraz behom 1 hodiny? 😃 Co ako si sa dopatrala k pravde?
@anonym_82f827 napisal mi to cez telefon, ze ak hladam niekoho s kym chcem plnohodnotne fungovat aj intimne , kludne nech si hladam, ze on mi branit nebude. Ked som taka zhava tak to s nim to nepojde. Pusa , objatie v pohode , ale jeho k sexu netaha, nema potrebu. Sex mal vraj, ale nepotrebuje to ako sucast vztahu, svojho zivota.
@anonym_82f827 napisal mi to cez telefon, ze ak hladam niekoho s kym chcem plnohodnotne fungovat aj intimne , kludne nech si hladam, ze on mi branit nebude. Ked som taka zhava tak to s nim to nepojde. Pusa , objatie v pohode , ale jeho k sexu netaha, nema potrebu. Sex mal vraj, ale nepotrebuje to ako sucast vztahu, svojho zivota.
@anonym_autor divne a nefer ze taku zasadnu informaciu na Teba vybali po 2 mesiacoch, ale aspon s nim nestratis este dalsie mesiace
@anonym_autor To ti akoze oznamil po 2 mesiacoch? To je vul...to je proste vec, ktoru by mal potencialnej frajerke oznamit hned, naco sa hral na utlocitneho. Co cakal, ze budete spolu fungovat ako pary po 60 rokoch manzelstva? Nova doba, chlapi nepotrebuju sex, koniec sveta sa blizi😃 a btw neviem, ci ten sex mal naozaj. Podla mna si vymysla, aby nebol za trapneho. No, to uz je jedno. Tak aspon vies, na com si.
@anonym_autor To ti akoze oznamil po 2 mesiacoch? To je vul...to je proste vec, ktoru by mal potencialnej frajerke oznamit hned, naco sa hral na utlocitneho. Co cakal, ze budete spolu fungovat ako pary po 60 rokoch manzelstva? Nova doba, chlapi nepotrebuju sex, koniec sveta sa blizi😃 a btw neviem, ci ten sex mal naozaj. Podla mna si vymysla, aby nebol za trapneho. No, to uz je jedno. Tak aspon vies, na com si.
@anonym_82f827 hej a autorku si dovoli titulovat "zhava", hoci ona ma len prirodzeny zaujem o dospely vztah ktoreho sucastou je aj sex.
Aspon nebude na neho minat cas/ energiu este par mesiacov

@lenja1 idem na rande s tym , ze nemam RTG v ociach akeho ma :D :D asi je tych chlapov v dnesnej dobe viac
@anonym_autor ja chápem to bola skôr sranda. Ale tak 35r chlap čo ma o teba záujem akurát sa boji sexu tam niečo nebude ok. Keby bol aj panic tak je cely rad že žena o ktorú má aj záujem mu s tým pomôže. A mozmo v tom niečo pravdy bude že na zoznamkach ja takych menších dosť kedže ženy v dnešnej doba skôr ukončia vzťah práve koli tomu. A tým znicia ešte viac to ich sebavedomia s potom keď príde iná žena tak to nieje tak jednoduché.