icon

Mám podozrenie, že je panic. Ako to riešiť?

Dnes o 15:26

Ahojte,

spoznávam sa s jedným chlapom , má 35 rokov. Chodíme von pomerne často, rozumieme si, máme sa o čom rozprávať, avšak mám podozrenie , že je panic. Keď ide do intímnejších chvíľ, všímam si, že vždy sa stiahne. Opýtala som sa ho , že som si všimla, ako sa správa. Urazil sa a povedal, že to čo si myslím je somarina. Povedala som mu, že aj keby to pravda bola, ja nemám problém ísť na to pomalšie, kľudnejšie nech sa nebojí. Myslím si, že fakt keby mal nejaké skúsenosti nebol by vyplašený a utiahnutý. Viem, že to je už pomerne vysoký vek, ale ak by mi zato stál nemám problém. Lebo neverím, že dospelému chlapovi nechýba sex. Je pekný, dobrá postava, nie je ani hlúpy. Len božechráň túto tému otvoriť, tak celé zle.

Strana
z3
autor
•
Dnes o 20:27
@anonym_589758

@anonym_autor divne a nefer ze taku zasadnu informaciu na Teba vybali po 2 mesiacoch, ale aspon s nim nestratis este dalsie mesiace

@anonym_589758 ja uz som posledne dni trochu zatlacila na pilu, lebo mi to skratka hlava nebrala. Nebola som s nim osobne, urcite mal uz pod parou ked mi to pisal, teda aspon ja si myslim.

anonym_82f827
•
Dnes o 20:33
@vler

@anonym_82f827 hej a autorku si dovoli titulovat "zhava", hoci ona ma len prirodzeny zaujem o dospely vztah ktoreho sucastou je aj sex.
Aspon nebude na neho minat cas/ energiu este par mesiacov

@vler Realne nechapem, ako si to predstavoval. Ze jej 10x povie nie a ona si zvykne? Alebo ako? Fakt by ma to zaujimalo😃 Hlavne, ked videl, ze ona zaujem o sex ma.

autor
•
Dnes o 20:35
@vler

@anonym_82f827 hej a autorku si dovoli titulovat "zhava", hoci ona ma len prirodzeny zaujem o dospely vztah ktoreho sucastou je aj sex.
Aspon nebude na neho minat cas/ energiu este par mesiacov

@vler taka ktora, je frigidna, resp. staci 4 krat do roka , tak on bude pre nu idealny. Nova doba , chlapi nechcu sex, piju matchu a chodia spat o 7 vecer :D

anonym_82f827
•
Dnes o 20:38
@anonym_autor

@vler taka ktora, je frigidna, resp. staci 4 krat do roka , tak on bude pre nu idealny. Nova doba , chlapi nechcu sex, piju matchu a chodia spat o 7 vecer :D

@anonym_autor Nepoznam ho, ale podla mna on ani tych 4x za rok nezvladne🙃 Jedine, ze ho nejaka ukeca na decko. Tak snad sa im podari na 1.sup😃😄

autor
•
Dnes o 20:44
@anonym_82f827

@vler Realne nechapem, ako si to predstavoval. Ze jej 10x povie nie a ona si zvykne? Alebo ako? Fakt by ma to zaujimalo😃 Hlavne, ked videl, ze ona zaujem o sex ma.

@anonym_82f827 unho by to bolo asi ten styl , ze ziadne spolocne byvanie, len take vodenie za rucicky , vylet, dlhe debaty uvahy a to je vsetko. Ziadny realny partnersky zivot a vsetkemu co k tomu patri.

autor
•
Dnes o 20:45
@anonym_82f827

@anonym_82f827 asi ano , mozno si myslel ze ma tato moja "zhavost" ako to nazval , tak ze ma to prejde.

pasomnica
•
Dnes o 20:53

No to je blb, mal ti to povedať hneď, že sexovať sa mu nechce, nechápem čo čakal, jak malé decko doslova, aby si to z neho ťahala 2 mesiace... Iba žeby mal ozaj nejaký iný problém o ktorom nedokáže rozprávať, tak to len zaobalil tým, že je asexuál alebo niečo také. Na to, že má 35 rokov by mal vedieť normálne rozprávať o takýchto veciach a nie sa vykrúcať ako malé decko. Jedine, že by v tom bolo ozaj niečo iné, nejaká trauma z minulosti, malé prirodzenie, či niečo podobné...

anonym_08a312
•
Dnes o 20:56
@anonym_autor

@anonym_82f827 napisal mi to cez telefon, ze ak hladam niekoho s kym chcem plnohodnotne fungovat aj intimne , kludne nech si hladam, ze on mi branit nebude. Ked som taka zhava tak to s nim to nepojde. Pusa , objatie v pohode , ale jeho k sexu netaha, nema potrebu. Sex mal vraj, ale nepotrebuje to ako sucast vztahu, svojho zivota.

@anonym_autor takze gey sa pekne vyhovoril

anonym_82f827
•
Dnes o 21:14
@anonym_08a312

@anonym_autor takze gey sa pekne vyhovoril

@anonym_08a312 Tiez mozne. A podla mna aj prevdepodobnejsie ako asexual.

Strana
z3