Mám priznať neveru priateľke?
Ahojte spravil som veľkú chybu. Bol som na pracovnej ceste
opil som sa s kolegami a zašli sme do bordelu samozrejme
že som sa vychrapal s jednou s tých báb. Vôbec som nerozmýšľal a proste spravil som chybu. Ráno som mal strašne výčitky svedomia a je mi to veľmi ľúto.
Neviem sa s tým nejako vyrovnať a neviem či to mám
priateľke povedať. Bolo to jednorázové zakopnutie a neviem si predstaviť že by som niečo také urobil znova.
Mám jej to povedať ?
@h2 žiaľ, zlý výber partnera a teraz s tým bude žiť celý život. Ale za konanie ten druhý nemôže. ale život to poserie.
@johny21 ty si riadny debil. Len ľutujem tvoju priateľku. A úprimne si myslím, že aj samej s deckom by jej bolo lepšie ako s tebou. Ale ty si zbabelec, nikdy jej nič nepovieš. Ale raz sa to určite dozvie, a pochopí, že s tebou len premárnila život. Akurát že tie roky jej už nik nevráti....
@h2 Nerozmýšľal som a veľmi to ľutujem ako vravím ja ju veľmi milujem a spravil som chybu a chcem to napraviť samozrejme že viem že je to najväčšia hlúposť ktorú som mohol spraviť. Ja to ľutujem natoľko že som jej to ochotný povedať a vyriešiť to. Viem že som to posral a proste chcem sa za to kajať.
@johny21 Pozri, za normálnych okolností by som ti to neradila a možno ma tu za to odsúdia, ale na základe týchto nových skutočností jej to nehovor. Ublížiš jej tým. Keby ste dieťa nečakali, rozišla by sa s tebou, chvíľu by bola smutná a život by išiel ďalej. Ale takto? Pouč sa z toho, nikdy, nikdy to už nesprav a modli sa, aby sa to nedozvedela. A nespi s ňou, kým nepôjdeš na testy na pohlavné choroby. Dúfam, že aspoň kondóm ste použili.
Ináč, ja neviem, kde sa toto v tých chlapoch berie, či nejaký praveký pud, šíriť svoje gény, ale veľmi často tu vidím, že podvedie práve chlap, ktorého partnerka je tehotná, alebo práve porodila. Alebo sa s ňou dokonca rozíde, keď ona otehotnie, hoci dieťa chcel a plánovali ho. A predtým jej bol verný celé roky. Akonáhle je dieťa, tak vtedy ide podvádzať. Ako keby to znamenalo, že "tam už som splodil, treba ísť ďalej". Vie mi toto niekto vysvetliť???
@h2 raz som niekde čítala, že muži majú nejaký podvedomý pud, rozsievať svoje semeno ďalej. Ale zase sme ľudia, mali by rozmýšlať. Lenže v dnešnej dobe to majú veľmi veľmi jednoduché. ŽIadna zodpovednosť, žiadne povinnosti ak sa na dieťa a jeho matku vykašle. Tak prečo by sa trápili dôsledkami. Max. pošle nejaké výživné.
Tajiť, tajiť, tajiť
@ariannazara predstav si, že si na mieste jeho priateľky, tiež by si to takto chcela?
@ariannazara to mi pripomenulo: zatloukat, zatloukat, zatloukat 🙂
@ibatanecnica
@la_dolce_vita určite keď je tehotná by som to nepovedala isto.
@ibatanecnica ale ja sa o to dieťa chcem starať a chcem ho živiť. Viem čo je to zodpovednosť.
Ale pochybil som a viem že ma za to všetci teraz chcete ukrižovať.
@johny21 a co si cakal na tomto fore? 🙂
@johny21 nikto ťa nechce ukrižovať ale za chyby sa platí a ak si chlap, tak by si jej to povedal. O dieťa sa starať môžeš stále. to ti nikto neberie. Nevieš ako ona zareaguje. Možno to bude chcieť čas . Ale neverím, že ak si to spravil teraz, že to už nikdy v živote nespravíš. Prídu problémy, hádky, možno nedostatok sexu....Ak vieš čo je to zodpovednosť, tak prijmi aj dôsledky svojich činov
Ukrizoval si sa sam. Bolo to tvoje rozhodnutie hoc v opitosti.
Teraz by si mal niest nasledky. Bodka. Povedz pravsu. Bud chlap aj teraz ked ide o tuto situaciu neprijemnu. Nie len ked ti bolo dobre.
A uz priatelka sa rozhodne co dalej. I ked niet asi nic horsie ako nevera pocas tehotenstva kedy zena preziva to najkrajsie obdobie.
@johny21 tak o to skor sa daj vysetrit na pohlavne choroby a nespi s nou dokial nebudes mat vysledky. mozes jej okrem citovej ujmy sposobit aj dalsie problemy a to si naozaj od teba nezasluzi.
pozri mozno si mal vypite ale cesta do bordelu zaberie nejaky cas. stale dost casu na to premyslat aj ked mas vypite. a bud je niekto tak ozraty ze nevie co robi ale vtedy chlap sotva je schopny trtkat alebo az taky ozraty neni a len ma uvolnenu moralku ktora sa vtedy prejavi.
to co robis ako opity si stale ty. len nemas zake zabrany. to nebolo posmyknutie. ty si sa rozhodol ist s nimi, netrhat partu bolo pre teba viac ako tehotna zena doma.
pravda sa casom prevali. ver mi. a este jedna vec.. ak jej to nepovies je to klamstvo. a kazdy dalsi den ktory sa vedla nej zobudis a nepovies jej to je dalsie a dalsie klamstvo. nie je to jedno klamstvo kazdy dalsi den je dalsim klamstvom. cize ked jej to budes zatlkat rok je to 365 klamstiev.
ak sa ti to tvoje dieta o ktore sa chces starat narodi dufam ze v nom vzdy ked sa na neho pozries uvidis svoju chybu a vzdy si predstavis tu kurvu ktoru si uprednostnil pred matkou tvojho dietata.
ked si mal gule liezt do bordelu maj gule sa tomu postavit ako chlap a nerobit zo seba ufnukane decko co si nevie stat za svojimi rozhodnutiami.
teraz mas moznost byt macher.
@pralinka25 👍👍👍
mnohí muži si myslia, že majú gule vtedy, keď podvádzajú , klamú a nikto im na to nepríde. Ale mať gule znamená - postaviť sa k tomu chlapsky, povedať pravdu a niesť za svoje činy dôsledky. A to má málo chlapov
Zeny, vy ste tu riadne hlupe 🤦♀️ toto vediet vasi muzi, ze vas mozu podviesť a staci, ze sa to nedozviete a je to akoby sa to ani nestalo 😅
“Omylom som podviedol” je ta najubohejsia výhovorka, ale vidim, ze vela žien je tak naivných, ze to fakt veria, pokojne to tej svojej teda povedz, ona bude nieco podobne ako tieto tu. Neverim, ze nejaka schopna a pricetna by bola s niekym ako ty, ta tvoja ti urcite odpustí..
Sila tieto zeny tu, fakt 🤣🤣🤣🤣🤣 jedna nevera hore dole je vlastne v pohode 😆
@ruxandra preto toľko mužov podvádza, pretože ženy žijú radšej v sladkej nevedomosti. Ktožvie koľko žien odtiaľto je podvádzaných a ani o tom netušia. Alebo aj vedia ale veď bolo to omylom a už to niiiikdy nespraví
Nebola tu presne tato tema zhruba pred mesiacom?
Neviem nakolko uprimny vztah mate s partnerkou, mne by to moj povedal a ja jemu tiez. Nie kazdy si ale zaklada na uprimnosti a nie je nevera ako nevera.
@ibatanecnica presne toto. No podla mna je to aj zaroven smutne, ze si zeny same seba nevážia a radsej budu vo vztahu, kde ich muz oklamal/podviedol, len aby nahodou nezostali same (pricom by si mozno nasli niekoho lepšieho).
@rebrambora som k nej maximálne úprimný preto mám aj tie výčitky svedomia
@johny21 si uplny uboziak, to uz vies.
Tazi ta svedomie, tak ti treba. Ale ak to myslis vazne, ze to uprimne lutujes, priatelku milujes a nechces to nikdy zopakovat, nic nevrav.
Ono to sa lahko povie, ze bud chlap, priznaj sa, nech ona vie ako zle sa rozhodla pri vybere partnera, ale tu su dosledky devastacne.. tehotnu zenu toto zomelie az prilis..
Taketo priznanie bude pre nu devastacne...
@ruxandra
Chlapik za zachoval ako totalny chrapun, to je fakt. Zasluzil by si, aby ho kopla do prdele. Opakovane.
Su 2 moznosti:
Neprizna sa - Ale mozno sa do konca zivota poucil a ich vztah bude ok.
A mozno nie a raz sa nevery prevalia.
Tak sa prizna a mozno sa tehotna zena na vianoce uplne psychicky zruti. A mozno Ani nie.
Mozno s nim ostatne, ale ich dieta bude vyrastat v patologickom vztahu plnom nedovery.
Mozno s nim neostane a dieta bude rukojemnikom pokazenych vztahov.
Mozno s nim neostane, ale dokazu spolu komunikovat kvoli dietatu a bude to casom ok.
Si ok, urobit to rozhodnutie s nedoziernymi dosledkami ty?
Ono, zivot nie je cierno biely a prinasa rozne situacie..
Ale to, Ako niekto, kto nie je hlupy, ty urcite vies..

@johny21 Ooooh, nie! Chlape, kam si dal rozum?! (Nemusíš odpovedať, viem, kam si ho dal. 🤦🏻♀️)