Mám priznať partnerovi minulosť v prostitúcii?
Môžete ma urážať, že som to urobila, ale o to tu nejde. Kebyže sa dostanete do situácie, že ste si v minulosti nechali zaplatiť za sex, alebo nejakú službu, priznali by ste sa s tým partnerovi? Čisto teoreticky. Na komentáre typu “nikdy by som to neurobila” nie som zvedavá.
Viem, že je to minulosť, ale sme z rovnakého mesta a človek nikdy nevie od koho sa čo môže dozvedieť. Ale zároveň, ak sa medzi nami niečo pokazí, môže to potom šíriť ďalej.
@aeruginosa na to som aj myslela. Mala som sa sťahovať z mesta. Neodišla som len kvôli nemu
@babulkomale uvedom sa 👍
Mala by si mu to povedať....na klamstve sa vzťah budovať nedá.
Ja by som.sa priznala
Ja neviem, mne to pripadá, ze on ti naschvál "pripravoval pôdu" aby si sa mu priznala.
Možno to tak nie je, len proste bol k tebe úprimný.
Zároveň keď povedal, ze skúsil už platený sex, tak nikdy nevieš, s kým a kde bol a ci ten "niekto" ta skrátka nepozná, a povedal mu to.
A ako dlho ste spolu?
@jaskolka ak to myslíš tak, že ten kamarát, čo ho zobral do bordelu má pozná, tak to nie
@mimirka32 pár mesiacov len
Ked len chvilu, tak by som mu to povedala. Ak by mu to vadilo, lepsie ked sa rozidete hned ako neskor, ked to bude vazne. Ak byvate v rovnakom meste ako v tom kde si takto pracovala a ak je to este aj male mesto, tak je dost mozne, ze to zisti. Detaily hovorit nemusis, ale aspon zhruba naznacit ano. Mozno sa radsej ani nebude dalej pytat
@mimirka32 len ja práve nechcem, aby sme sa rozišli 😕 Sme síce spolu len krátko, ale máme sa radi a ja som ešte taký pekný vzťah nemala 😕 A prísť o neho kvôli tomu, že som v minulosti na rýchlo potrebovala peniaze, mi je ľúto…
@mimirka32 ja si myslím, že by to pochopil a nijak to neriešil, ale naozaj sa bojím toho, že sa rozídeme kvôli niečomu inému a on to potom povie napr. mojej rodine a z toho by som sa už asi nevykecala
@walentina7 no ako som vyššie písala, ja som sa mala sťahovať do iného mesta a tam som chcela začať nový život. Len som ho spoznala a sadli sme si, tak som mu chcela dať šancu
Mnohé spia s chlapmi na prvom rande a ZADARMO 😃 keď to bolo len raz,nepriznala by som sa,no veď načo,ale ak to bola vaša ,,živnosť"...chcela by som vedieť s kým mám tu česť...
Nie … zijem pre pritomnost….
Nie. Nič mu nevrav.
@misicka31 živnosť nie, ale bolo to párkrát v jednom období. A skončila som s tým sama ešte predtým ako sme sa spoznali
Keď to nie je ešte vážny vzťah, tak lepšie by bolo nepovedať. Keď on povedal, že sa mu nedalo robiť sex s prostitútkou, tak to sa stáva mužom, ktorí k tomu, aby mohli robiť sex potrebujú dlhší vzťah a lásku. To som už viackrát počula, že to u nich tak funguje.
@autorka prepac, ale inteligentný človek sa nechvali ze bol v bordeli 🤦♀️
A tiež, keď už tak, inteligentná žena nebude hovoriť o sexe za peniaze. Ci uz to bolo v 2ke, 3ke, grupaci alebo čosi podobné.
Aj keby som dačo takéto niekedy nahodou praktizovala, nikdy by som sa s tým "nechvalila" priateľovi.
V tom prípade s pravdou von,keď to bolo pravidelné,žijete v tom istom meste,otázka času kedy sa to dozvie...
Nie si prvá a ani posledná čo robila sex za peniaze. Keď to ustála napríklad Lucia Šteflová, tak to ustojíš aj ty! Ako povedal český psychiater Miroslav Plzák "Zatloukat, zatloukat, zatloukat!" Mimochodom, hovorí sa, že z bývalých prostitútok sú najlepšie manželky, pretože vo vzťahu si vedia dobrého partnera vážiť, vyznajú sa vo financiách a v sexe sú dostatočne skúsené. Tak to ber z tej pozitívnej stránky. 😉
Pokial je to partner s ktorým rátaš do budúcna tak určite áno. Pokial si nepracovala ako prostitútka v bordeli tak natom nevidím nič zle. Koľko je takých mladých báb čo si takto zarába popri vysokej. Proste využívajú to že sú pekne a vyberajú si s kým sa vyspia. Ak je sexuálne mentálny tak to podľa mna pochopí. Držím palce.
@misicka31 nebolo to pravidelne, ale bolo to 4-krát v priebehu dvoch mesiacov. Z nášho mesta bol len jeden. A aj ten sa sem len prisťahoval, takže sa nemajú ako poznať. Akurát, že tento konkrétny ma na druhom stretnutí znásilnil a o tom som priateľovi povedala. Odvtedy sa ma často pýta prečo som vlastne za ním išla. Vždy som to nejak zahovorila. Tak som rozmýšľala, že by som sa priznala aspoň k tomuto jednému a ostatných zamlčala. Že by teda vedel aspoň čiastočnú pravdu o mne
@fido69 no on má práve v posteli dosť chváli a pýta sa kde som sa to naučila. Tak sa vždy tvárim, že to viem prirodzene…
ja si myslim ze ked mal problem v bordeli tak by mal problem aj s tebou, resp. by si sa mu zhnusila pripadne by ti to neskor vycital, vela muzov ked zistia nejaku slabost zeny tak zacnu byt nadradeni.. neviem aky je ten tvoj typ, ale ak s tym dokazes zit tak sa nepriznavaj.. ze seba ti napisem ze ja by som nedokazala a priznala by som sa na zaciatku s patricnym vysvetlenim😄
je normalne ze ludia robia chyby a olutuju, poucia sa.. normalne vsak nie je niekomu vedome klamat, dokonca este pri priamej otazke na danu situaciu
Spýtala som sa muža a hneď zareagoval, že preboha nehovor. Nerobila si to pred počas vzťahu s ním, ani to robiť nechceš, nevesaj mu to na nos.
@oblecenie99 fúha, jeho odpoveď musela zvýšiť tvoju dôveru voci jemu na level 1000, ze? Zaltoukat zatloukat zatloukat, môžeš si začať lamat hlavu nad tym, co drží v tajnosti on pred tebou 😍
@gleep1 Juj, si zlatá 😍 a čo tak on voči mne? Lebo ja by som to tiež nepovedala a nevesala na nos. Ale tak sme sa aspoň pekne našli, nie? 😉🥰

Niekedy mi tak napadlo, že o čom sa tak rozprávajú jednoduché socky. Vďaka za vhľad 👍