icon

Mám priznať partnerovi minulosť v prostitúcii?

15. feb 2024

Môžete ma urážať, že som to urobila, ale o to tu nejde. Kebyže sa dostanete do situácie, že ste si v minulosti nechali zaplatiť za sex, alebo nejakú službu, priznali by ste sa s tým partnerovi? Čisto teoreticky. Na komentáre typu “nikdy by som to neurobila” nie som zvedavá.
Viem, že je to minulosť, ale sme z rovnakého mesta a človek nikdy nevie od koho sa čo môže dozvedieť. Ale zároveň, ak sa medzi nami niečo pokazí, môže to potom šíriť ďalej.

Strana
z4
misicka31
16. feb 2024

Ťažko radiť v takejto situácii.Tu nejde o to,že sa nepoznajú,je to mesto a ľudia sú ľudia,preberajú všelijaké veci,toto nie je o tom, že nepoznám tak sa to nedozviem.Reči sa šíria rýchlo a v tomto prípade to klebety nie sú.Veľa šťastia prajem.

domkakvet
16. feb 2024

Nie nepovedat.

barborachors
16. feb 2024

a ty by si bola šťastná, keby chalan alebo partner, ktorého chceš, miluješ, zboznujes na teba vybalil, s akými stetkami kedy bol, akej kedy zaplatil za to a hento a s akými študentkami kedy co mal a kolke mali silikony a kolke mali brutálnejsiu postavu a krajšiu tvar ako ty? A ze platil za sex a ze chodil do bordelu a platil si tam trojky s aziatkami apod? Fakt to potrebuješ vedieť? Predpokladám ze v zdravom vztahu to nechceš. Tak mu o svojej minulosti nehovor a nesnaz sa vyrovnať neexistujúce skóre, lebo sa mu akurát zhnusis.

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
demodun
18. feb 2024

@veronka1996 úbohé

vecne_nespokojny
3. mar 2024

@fido69 Fakt si myslíš, že spoločníčky sú v budúcnosti najlepšie partnerky ? 😂 Takže životnú partnerku by som mal hľadať medzi nimi ? 😁😁

vieronika14
3. mar 2024

Nie

demodun
Autor odpoveď zmazal
Strana
z4