Mám problém s vernosťou alebo je to psychická porucha?
Ahojte, viem ze sa vám to nebude páčiť, prosím o kľudne diskusiu a žiadne nadavanie medzi sebou. Som muž pred 40kou, mam svoju ženu, deti. Neviem ako to opísať, ale nestačí mi jednq žena aj keď ju ľúbim, popri manželke som mal par vzťahov, ktoré trvali od mesiaca až po 5 rokov, tie dlhšie boli so single ženami. Problém je v tom, že mne nejde iba o sex, toho mam doma koľko chcem, aj inde. Mne sa paci baliť ženy, byť zaľúbený, prežívať taky ošiaľ. Niečo ako seriál príliš veľa lásky. Naposledy som sa však buchol do zeny a ta ma nechala, proste to neklapalo. Neviem na ňu zabudnúť, alebo len moje ego nevie prekusnut, že to ona ukončila? Povedzte mi úprimne, mam nejaký komplex menejcennosti, alebo co? Úprimne závidím mužom co vedia byť verny. U mňa to pretrváva stále, chcem niečo nove, spoznávať sa atď. Je to nejaká psychická porucha? Ďakujem za názory a prosím bez moralizovania
@anonym_2fe970 vôbec nie, ja som verná jednému, len píšem, že mám skúsenosti so ženatými ako sa snažia dostať iné ženy, to je všetko 😉
@anonym_a1668c no len ci je aj on tebe verný, podla tvojich komentárov a logiky skor nie 🙂 by som bola zvedava, ci by sa ti páčilo keby ta tu ideme presviedcat ako ti urcite zahyba ked ta nepoznáme. Ale vlastne by to aj tak bola tvoja vina takze je to jedno 😂
@anonym_autor vravis ,ze vsetko sa da stihat ak sa chce. Podla mna v zasade klames nas (ale to je jedno) a aj sam seba. Lebo ak si rozdelis den na tretiny: praca/povinnosti, spanok/oddych, deti/manzelka/domacnost, tak poldnovou zašivačkou s milenkou Ti ten čas zasadne potom niekde chyba kde ho nevenuješ ,resp.nie si v tom rak naplno a vedome ako by to niekto očakaval (šef/firma, žena, deti). To že maš rad staršie ,sebestačne je v peklade= take čo mi len daju čo potrebujem, nebudu robiť problémy a ešte si za to aj zaplatia. Devalvuješ svoju mužsku hodnotu pretože v podstate ziskavaš lacno/zadarmo niečo čo inak stoji čas,peniaze, namahu ktoru by si ako chlap musel vynaložiť na dosiahnutie "cieľa". Takže maš ženy ,ktore Ti same sadnu "niekam" len preto že si pekny ,charizmatický, pripadne bohaty?! Raz Ťa to dobehne aj s úrokmi. Bud ked zostarnes, zostanes sam alebo Ta zena posle kade lahsie. A stavim sa ze by mala iny nazor o tom ako sa "da vsetko stihat ked sa chce". Ten cas co by si mal venovat jej alebo deťom proste neodškriepiš. Ženy ktore su podvadzane vždy "strádajú" resp.su ukratene o manželov čas, zaujem, peniaze a starostlivosť, ktore patria im a deťom. Nemal si si zakladať rodinu ale žiť si po svojom. A take mňamky ako HPV a pod.co Ti tu niekto pisal su kruta realita, ktoru mozes paradne naservirovať svojej žene.
@anonym_autor vravis ,ze vsetko sa da stihat ak sa chce. Podla mna v zasade klames nas (ale to je jedno) a aj sam seba. Lebo ak si rozdelis den na tretiny: praca/povinnosti, spanok/oddych, deti/manzelka/domacnost, tak poldnovou zašivačkou s milenkou Ti ten čas zasadne potom niekde chyba kde ho nevenuješ ,resp.nie si v tom rak naplno a vedome ako by to niekto očakaval (šef/firma, žena, deti). To že maš rad staršie ,sebestačne je v peklade= take čo mi len daju čo potrebujem, nebudu robiť problémy a ešte si za to aj zaplatia. Devalvuješ svoju mužsku hodnotu pretože v podstate ziskavaš lacno/zadarmo niečo čo inak stoji čas,peniaze, namahu ktoru by si ako chlap musel vynaložiť na dosiahnutie "cieľa". Takže maš ženy ,ktore Ti same sadnu "niekam" len preto že si pekny ,charizmatický, pripadne bohaty?! Raz Ťa to dobehne aj s úrokmi. Bud ked zostarnes, zostanes sam alebo Ta zena posle kade lahsie. A stavim sa ze by mala iny nazor o tom ako sa "da vsetko stihat ked sa chce". Ten cas co by si mal venovat jej alebo deťom proste neodškriepiš. Ženy ktore su podvadzane vždy "strádajú" resp.su ukratene o manželov čas, zaujem, peniaze a starostlivosť, ktore patria im a deťom. Nemal si si zakladať rodinu ale žiť si po svojom. A take mňamky ako HPV a pod.co Ti tu niekto pisal su kruta realita, ktoru mozes paradne naservirovať svojej žene.
@romiada a este si pani namyslaju, ze ich sa riziko HPV netyka, vsak to je nebezpecne len pre zeny. Ani len netusia, ze sami su ohrozeni. Ale vsak na co pouzivat ochranu, nebude predsa lizat med cez sklo. Tiez sa cudujem tym zufalkam, ktore s takym promiskuitnym pripadom idu bez ochrany. Tam tiez bude poskodenie kognitivnych funkcii ako u pana.
preco si sa odmlcal?autor?
@nadijaeren a ty co od neho potrebujes? Odpoved co núti muža spôsobovať bolest vlastnej manželke? To si musis vyriešiť s tým tvojim, kazdy to robi pre iny dôvod. Ani jeden však tu svoju nemiluje
Paľo, si to ty ?
@nadijaeren a ty co od neho potrebujes? Odpoved co núti muža spôsobovať bolest vlastnej manželke? To si musis vyriešiť s tým tvojim, kazdy to robi pre iny dôvod. Ani jeden však tu svoju nemiluje
@anonym_2fe970 ja len ze prečo sa odmlcal
@anonym_2fe970 ja len ze prečo sa odmlcal
@nadijaeren bud je to výmysel na rozduchanie vášni, co sa mu aj podarilo, alebo to nema v hlave v poriadku.
@anonym_a1668c no len ci je aj on tebe verný, podla tvojich komentárov a logiky skor nie 🙂 by som bola zvedava, ci by sa ti páčilo keby ta tu ideme presviedcat ako ti urcite zahyba ked ta nepoznáme. Ale vlastne by to aj tak bola tvoja vina takze je to jedno 😂
@anonym_2fe970 Nikde nepíšem, že muža mám 🤣 som verná jednému ženatému a to je rozdiel.
@anonym_2fe970 Nikde nepíšem, že muža mám 🤣 som verná jednému ženatému a to je rozdiel.
@anonym_a1668c no to je už len nádhera. Takže aj podľa seba (a svojho "vzťahu") posudzuješ všetkých ostatných. Našťastie existujú aj verní ľudia (muži aj ženy)
Ja verím že ti ten obláčik namyslenosti praskne, praskol aj mojmu ex.
Začala som hovoriť o rozvode v partii a priznali sa mi 2, že s tým mojim spali, že vedia aj ďalších, neviem čo čakali, zrejme mi už nevládali pozerať do xichtu, chceli to dať von.
Rovnako aj kolegyňu tvojej ženy to trápi a bude ju chcieť naviesť na to kto vlastne si a potom?
Prídeš o všetko čo za niečo v tvojom živote stálo a zostane ti len to tvoje chrapúnstvo
@anonym_a1668c takze som mala predsa pravdu 😃 aspon si mi to nemusela potvrdzovať. Ale je to velmi jasne, z toho ako píšeš. Samozrejme, ze tu vypisuješ ako sa ženatí snazia baliť ženy okolo ked práve ty si ta slapajzna, co da aj takému😂 ale mala som pravdu aj v tej vernosti, lebo ani pre toho ženatého nie si jediná, spáva aj s manželkou a bohvie s kym ďalším. To ti nezavidim, za chvilu budes mat medzi nohami okrem HPV aj pleseň😂 kondom ta pred tým neochráni 🙂 ale tak ked si takto stastna, tvoj život🤷🏼♀️ len nie je od teba inteligentne silou mocou robit kurevnika z každého len preto, ze ty si
Pozerám,že niektorým ženám stačí fakt málo. Ego im pohladí lacný sex s mladým zajacom zadaným. S nezadaným to nie je vzrúšo.Ten pocit, že ho doma čaká milujúca žena a deti je na nezaplatenie.Autor, netuším prečo to tak máš, užívaj, kým ti to žena toleruje,alebo kým ťa vymení za niekoho ,kto je psychicky v poriadku. Súhlasím,že vernosť je racionálne rozhodnutie.Monogamia nie je prirodzená.To je niečo,čo nás odlišuje od zvierat. Lebo človek si dokáže uvedomiť,že je to pre partnera zraňujúce. Nerobí to,čo nechce ,aby bolo robené jemu.(nevera) Načo si sa rozhodol so svojim hendikepom zdôveriť? Či polízať guĺky, lebo ti jedna z kuriev dala pá?Alebo zháňaš nový matrac? Si úbohý.Nech sa ti všetko dobro vráti aj s úrokmi.
@anonym_bd65c0 Ze s mladym zajacom, skor 40-rocnym capom, ktoreho nechcu mlade, lebo nema co ponuknut 😀
@anonym_bd65c0 Ze s mladym zajacom, skor 40-rocnym capom, ktoreho nechcu mlade, lebo nema co ponuknut 😀
@zorienka28 Skúša to na staršie, ako písal aj o 10 rokov. A súhlasím, nemá moc čo ponúknuť, okrem toho biedneho párku, čo strká do každej, ktorá mu roztiahne.
@zorienka28 Skúša to na staršie, ako písal aj o 10 rokov. A súhlasím, nemá moc čo ponúknuť, okrem toho biedneho párku, čo strká do každej, ktorá mu roztiahne.
@anonym_bd65c0 Podla vsetkeho ani peniaze nema, lebo keby ano, uz by sme o tom vedeli. Bola by som zvedava na jeho zenu, co ju pri nom drzi.
@anonym_bd65c0 Biedny parok ma rozsekal 😂😂😂
@anonym_a1668c takze som mala predsa pravdu 😃 aspon si mi to nemusela potvrdzovať. Ale je to velmi jasne, z toho ako píšeš. Samozrejme, ze tu vypisuješ ako sa ženatí snazia baliť ženy okolo ked práve ty si ta slapajzna, co da aj takému😂 ale mala som pravdu aj v tej vernosti, lebo ani pre toho ženatého nie si jediná, spáva aj s manželkou a bohvie s kym ďalším. To ti nezavidim, za chvilu budes mat medzi nohami okrem HPV aj pleseň😂 kondom ta pred tým neochráni 🙂 ale tak ked si takto stastna, tvoj život🤷🏼♀️ len nie je od teba inteligentne silou mocou robit kurevnika z každého len preto, ze ty si
@anonym_2fe970 Ale ideš jak píla. Nečudovala by som sa, keď by ťa muž podvádzal. Veď sa pozri na seba, čo vyvádzaš a pritom si z teba uťahujem. Keď aj takto doma reaguješ na kazdý chobotinu, tak ďakujem pekne. A som muž, len ťa ťahám za nos ty hysterka jedna 🤣
@anonym_2fe970 Ale ideš jak píla. Nečudovala by som sa, keď by ťa muž podvádzal. Veď sa pozri na seba, čo vyvádzaš a pritom si z teba uťahujem. Keď aj takto doma reaguješ na kazdý chobotinu, tak ďakujem pekne. A som muž, len ťa ťahám za nos ty hysterka jedna 🤣
@anonym_a1668c celkom ubohe, si muž a napíšeš necudovala by som sa 😂Ty uz nic nepíš prosim ta lebo viac sa uz zhodiť nevies. Vydávať sa za zenu na koniku😂 ty musis byt velmi “stastny” hermafrodit.
Ked si taky frajer,tak co sa nerozvedies a mozes mat "lasky" este viac ako teraz. Lenze milenky ti veci neoperu,neozehlia, nenavaria,co?
Ked si taky frajer,tak co sa nerozvedies a mozes mat "lasky" este viac ako teraz. Lenze milenky ti veci neoperu,neozehlia, nenavaria,co?
@anonym_ba2e06 Akokeby si to muž nevedel spraviť sám, aj vyprať, aj ožehliť aj navariť. Sa tu hráte na bohyne akokeby bez vás - manželiek, boli muži úplne stratení. A keď máš doma takého muža, čo nič z toho spraviť nevie, tak ťa ľutujem.
@anonym_a1668c celkom ubohe, si muž a napíšeš necudovala by som sa 😂Ty uz nic nepíš prosim ta lebo viac sa uz zhodiť nevies. Vydávať sa za zenu na koniku😂 ty musis byt velmi “stastny” hermafrodit.
@anonym_2fe970 Tebe som stúpol riadne na strunu čo? Mužíček ti zahýba preto sa tu rozčuluješ.
@anonym_2fe970 Tebe som stúpol riadne na strunu čo? Mužíček ti zahýba preto sa tu rozčuluješ.
@anonym_a1668c ty si tu riadne na smiech😂 neschopný trulo,co sa musi odbavovať na mamickovskom fore. A ano bez ženy by si bol totálne stratený, chod si mamičke povedat aka je bohyňa ty trapak
@anonym_a1668c haha ja mozem byt tiez chlap 😂 by sme si pokecali co. Len to by si nemohol zabúdať v akom rode píšeš
@anonym_autor potrebuješ prehodnotiť svoje priority a hodnoty. Možno si mal nedostatok lásky od matky a teraz ju hľadáš u iných žien. Alebo si závislý na pozornosti žien a nestačíš si sám. Nemyslím sex ale pocit sebapotvrdenia nahradzuješ potvrdením z vonku. Máš zranené ego a chceš aby ti ho hladkali. Príčina nie je až taká dôležitá ale ako z toho von. S tými ženami prežívaš niečo čo so svojou nie. Možno romantiku. Možno tvoja žena ti nehovorí ako ťa obdivuje, aj muži to potrebujú počuť. Ale aj ty sa odťahuješ od ženy keď ju podvádzaš. To ti ju automaticky vzďaluje a znižuješ jej obraz vo svojich očiach. Ty ho naopak potrebuješ posioniť. Teraz si dostal kopačky a to je dobre. Máš možnosť si prehodnotiť hodnoty. Myslíš na tamtú ale skús energiu ktorú by si rád dal tej cudzej venovať svojej žene. Aj keď sa ti nechce. Skús to urobiť. Pozvať ju do kina, divadla, reštaurácie, ešte lepšie víkendový pobyt niekde na Slovensku kde ste ešte neboli. Kúp jejnkvety len tak, bez sviatku, dôvodu. Aj keď bude reagovať neutrálne rob to. Nerobíš to len pre ňu ale aj pre seba. Vlastne to robíš pre tretiu osobu medzi vami - pre váš vzťah. Proste makaj na ňom ako na stavbe. Malo by sa to zlepšiť. A neskôr po čase zistíš, že miluješ svoju manželku a na cudzinky budeš spomínať ako na hlúposť, ešte to aj budeš trochu ľutovať. Pocity viny ti nepomôžu, neviň sa. Ale pocit potreby šťastia, ktorý ti cudzinka nemôže trvalo dať to by mohla byť tvoja motivácia.
@anonym_autor potrebuješ prehodnotiť svoje priority a hodnoty. Možno si mal nedostatok lásky od matky a teraz ju hľadáš u iných žien. Alebo si závislý na pozornosti žien a nestačíš si sám. Nemyslím sex ale pocit sebapotvrdenia nahradzuješ potvrdením z vonku. Máš zranené ego a chceš aby ti ho hladkali. Príčina nie je až taká dôležitá ale ako z toho von. S tými ženami prežívaš niečo čo so svojou nie. Možno romantiku. Možno tvoja žena ti nehovorí ako ťa obdivuje, aj muži to potrebujú počuť. Ale aj ty sa odťahuješ od ženy keď ju podvádzaš. To ti ju automaticky vzďaluje a znižuješ jej obraz vo svojich očiach. Ty ho naopak potrebuješ posioniť. Teraz si dostal kopačky a to je dobre. Máš možnosť si prehodnotiť hodnoty. Myslíš na tamtú ale skús energiu ktorú by si rád dal tej cudzej venovať svojej žene. Aj keď sa ti nechce. Skús to urobiť. Pozvať ju do kina, divadla, reštaurácie, ešte lepšie víkendový pobyt niekde na Slovensku kde ste ešte neboli. Kúp jejnkvety len tak, bez sviatku, dôvodu. Aj keď bude reagovať neutrálne rob to. Nerobíš to len pre ňu ale aj pre seba. Vlastne to robíš pre tretiu osobu medzi vami - pre váš vzťah. Proste makaj na ňom ako na stavbe. Malo by sa to zlepšiť. A neskôr po čase zistíš, že miluješ svoju manželku a na cudzinky budeš spomínať ako na hlúposť, ešte to aj budeš trochu ľutovať. Pocity viny ti nepomôžu, neviň sa. Ale pocit potreby šťastia, ktorý ti cudzinka nemôže trvalo dať to by mohla byť tvoja motivácia.
@slovakboy si úžasný chlap. Vnímaš to perfektne a dobre rady dávaš. Vidno ze si si prešiel kadecim v živote
@slovakboy pekne a tiež si myslím že to nie je uspešný muž, ked sa cez prac. dobu kurví, tak zarobí prd makový, preto aj majú peniaze každý svoje, lebo má ledva na tú kávu a namiesto toho aby sa v 40tke už dal dokopy si naopak musí dokázovať aký je doležitý aspoň ten jeho plesnivý párok 😆 a ani vo sne by ho nenapadlo, že má kúpiť niečo žene, veď má predsa svoje peniaze, radšej kúpi nejakej cudzej.. je to borec no
@slovakboy Hlavne sa konecne rozhodni, ci za jeho plesnivy parok na vandrovke moze jeho matka, jeho zena, alebo vlastne vsetky zeny sveta. Uplne sa rehocem na tom, ako za k*kotske spravanie nikdy nemoze chlap, ktory sa tak sprava, vzdy za to mozu vsetci ini 😂
@anonym_autor ty budes asi manzel jednej z tych co tu zakladaju diskusie o tom ako ich manzel beha za inymi a cakaju potvrdenie, ze je to v poriadku, ale nie toto v poriadku nie je.
@romiada môj švagor je sám sebe pánom.Sestra ho nemá šancu skontrolovať môže byť na montáži 60 km od domu.A aj mal frajerku 5 r🤪niekedy ma úplne voľno, môj muž má tiež prácu v teréne všetko je mozne

@anonym_a1668c každá si za svojim názorom stojíme a budeme stat, od toho je názor. Ano dotýka sa ma, ked za neveru obviňujú zenu. 😃 A robia to hlavne tie ženy, ktoré nemaju problem spávať so zenamymi, asi je ti to povedomé však ze. Ja si stojím za tým, ze okolo slapiek sa to len hemží podobnými mužmi, takze chapem ze mas bohaté skúsenosti 🙂 kazdy priťahujeme to, co mame v sebe. Nastastie skúsenosť nemam. Iba s uboziakmi na mk, co za muža neschopného udrzat si vtáka v nohaviciach vinia zenu.
@anonym_2fe970 vôbec nie, ja som verná jednému, len píšem, že mám skúsenosti so ženatými ako sa snažia dostať iné ženy, to je všetko 😉