Mám sa s ním stretnúť?
Ahojte. Mám mať druhé stretnutie s jedným mužom. Prvé stretnutie bolo také spontánné - prechádzka a keď nám bola zima tak sme si sadli do auta a rozprávali sa. Bolo to celkom príjemné, aj si ma pritúlil a tak. Už cez víkend chcel ísť opäť von ale mala som iné plány, tak sme sa dohodli na dnes. Dnes padla z mojej strany otázka čo budeme robiť / kam pôjdeme ? A tú je problém. Znova chce byť v aute. Nejde o to, že by mal niekoho a nechce aby ho videli, lebo bývam asi hodinu cesty od neho a príde zamnou takže tu by mu to mohlo byť jedno, no čokoľvek som navrhla, nechce. Spomenulo sa i to, že by bol rád keby k niečomu došlo. Tu mi to začalo dopínať. Má ma iba ako radodajku? Príde zamnou, ja ho uspokojím v aute a ide domov. Samozrejme omáčky okolo toho ale to pointu nemení. Ako by ste reagovali vy? Rozmýšľam, či si to ešte nechať vysvetliť a vyžehliť alebo rovno ho poslať kade ľahšie? Na prvom stretnutí nič nebolo a ja som nemala v pláne ani teraz čokoľvek sním mať.
No ano, ma ta ako radodajku. Napis mu ze sex u Teba pripada do uvahy tak po 2 mesiacoch randenia a uvidis ani uz Tvojim smerom nepozrie
Ty by si si inak tiez zasluzila jednu po hlave. Na prvom rande nastupit cudziemu chlapovi do auta…. Bud rada ze sa Ti nic nestalo.
@gladys_07 Nie je to cudzí chlap v štýle zoznamky. To , že sme mali prvé rande ešte neznamená, že neviem kto to je čo to je. No priznávam, táto jeho stránka ma prekvapila.
on je kus riadneho chu... - ked ked nic nedfavaju, hladny nie je, zima mu je, v kav. nechce sediet, ale Ty si riadna truba, asi zufalo snaziaca sa ulovit nejakeho
@pallacinka29 Prosím? Nehnevajte sa ale pýtala som sa tu na názor ostatných žien. Nemala som s ním nič no predsa ma urážate. Naozaj sa tu človek ničoho iného nedočká? Je jedno čo pridá , vždy je tá osoba zlá 😃
@zahrajzlato Romantik🙂
To je teda úžasná romantika na začiatku vzťahu 🤮🤮🤮Poslala by som ho hneď do riti takéhoto lakomeho debila! Ato ze mu ide len o sex, ti snáď nemusím písať, ako si spomínala nemáš 15!!
Ako nič proti,ale ty sa nebojis sadnúť do auta v podstate s cudzím chlapom? Kedysi keď som randila som po stretku neprijala ani odvoz. Bála som sa. A tvoje tušenie,že to nie je o.k.je trefne,nie je to o.k
@lopuch22 Prečítajte si prosím moje komentáre 😊
Ach jaj nič nové ....niektoré si zas idú svoje .....dúfam že ste spokojné 😉 a autorka vykašli sa na neho ide mu len o jedno ...budúcnosť to nemá.
Áno,čítala som...prvé rande sedieť v aute,no celé zle.A ďalej netreba.Ale tak sorry za názor.
Nech ťa ani nenapadne ísť.😀 Ja mam rada takéto sedenia v aute, ale kvôli atmosfére, keďže som introvert a ľudia mi často vadia, som menej uvoľnená. Ale on bude dobrý manipulátor ako čítam ďalej.😀 Vykašli sa na neho, takéto veci majú ísť prirodzene a nie, že "očakáva". Plus ak nie je ochotný na teba minúť čas mimo uspokojenia tak ďakujem pekne...
To Musis vediet sama ci chces druhe rande v aute s chlapom ktory uz na prvom rande pyta fajku😜 Ja by som na druhe rande v aute nesla ani keby ju nepytal. Ani by som nepotrebovala nazor inych zien.
ja by som sa s nim už dalej ani nebavila.Absolútne by som mu ani nedpovedala blokla ho a bolo by aj v mobile aj na nete.Neviem kde ste sa zoznámili nečitala som to celé ale tipujem že na zoznamku cez net. Tam sa hlavne vyskytujú takto rýchli borci čo im ide hlavne o jedno
Opytaj sa, co navrhuje, co budete robit. Ak ziadna restika, program nic , ale auto a tam sedet, povedz mu, ze doma si posedis na riti utulnejsie. V aute sedet moze s kde kym.
Tak mne to príde ako klasický, veľmi jednoduchý týpek zo zoznamky, ktorého cieľom je v čo najkratšom čase, čo najmenšej finančnej ujmy a námahy prísť k sexu Ale keďže tvrdíš, že to tak nie je ok. Tým horšie mi to vychádza voči tebe, keď si myslí, že si to môže dovoliť.
Si pre neho veľmi nízkorozpočtový projekt. Úplne bez námahy, bez investície. Dosť trápne a veľmi jednoznačné. Na toto asi netreba diskusiu na nejakom fóre, aby to človek pochopil.
Prvé rande tráviť v aute je no go🙈
Ja by som ho už dávno mala bloknutého😎🙈
Ide mu len o tu fajku- nenuti ťa, ale už ho zdržuješ, najradšej by bol ju mal na 1.rande, teraz ešte druhý x musí jazdit..a hned ti auto navrhne iba v ňom chce byť,- to je tak priehladne a jasné, že aj slepý vidí...
@h2 toto snad ne..chceš nás zabiť?🤣🤣 najprv lodičky, teraz fajka, čo vybali nabudúce?
Pripeceny lakomy primitiv. Tam nech ide za nejakou na vypadovku, co to robi za stravny listok.
@babulkomale 😅
Z mojej strany by uz bol bloknuty 🙂
Nadrzany lakomec.
Napis mu ze najlepsie bude ked ostane doma v teple kludne nech si vyhoni a ze druhe rande nikdy nebude...😂
Poviem tak, bola som v živote v situácii, kedy som si dohodla s mužom čisto sexuálny vzťah, ale aj tak si so mnou najskôr 2 mesiace romanticky písal, 4 stretol, bez dotyku, bez pusy, a na piatom stretku sme sa len bozkávali.
Mne to príde vtipné, že keď už pocestuje druhýkrát hodinu, spýta sa radšej vopred aký máš názor na fajku 😀

@lilyianka Ešte šťastie, že som sa nepýtala či by ste to vy vešali niekomu na nos 🙈😃