Mám sa s ním stretnúť?
Ahojte. Mám mať druhé stretnutie s jedným mužom. Prvé stretnutie bolo také spontánné - prechádzka a keď nám bola zima tak sme si sadli do auta a rozprávali sa. Bolo to celkom príjemné, aj si ma pritúlil a tak. Už cez víkend chcel ísť opäť von ale mala som iné plány, tak sme sa dohodli na dnes. Dnes padla z mojej strany otázka čo budeme robiť / kam pôjdeme ? A tú je problém. Znova chce byť v aute. Nejde o to, že by mal niekoho a nechce aby ho videli, lebo bývam asi hodinu cesty od neho a príde zamnou takže tu by mu to mohlo byť jedno, no čokoľvek som navrhla, nechce. Spomenulo sa i to, že by bol rád keby k niečomu došlo. Tu mi to začalo dopínať. Má ma iba ako radodajku? Príde zamnou, ja ho uspokojím v aute a ide domov. Samozrejme omáčky okolo toho ale to pointu nemení. Ako by ste reagovali vy? Rozmýšľam, či si to ešte nechať vysvetliť a vyžehliť alebo rovno ho poslať kade ľahšie? Na prvom stretnutí nič nebolo a ja som nemala v pláne ani teraz čokoľvek sním mať.
Poslala by som ho do riti a uz by som sa s nim ani nestretla, ziadnu sancu na znormalnenie sa by som mu nedavala..On by bol rad, keby si ho uspokojila? A to akoze v aute? Ako fakt? A odmieta akekolvek tvoje navrhy na program? Tak potom je jasne, ze si ta vobec nevazi a ide mu len o jedno..Normalne mi je hanba aj za neho..
@beronsche Presne aj mne to tak padlo. Ja sa mám cítiť zle, že ho vôbec obviňujem z niečoho a ako mi toto mohlo napadnúť😃
chová sa ako primitív, jasne dáva najavo, že chce len rýchly sex v aute, a ty sa ešte pýtaš, či sa s ním máš stretnúť?! Čo je jediný chlap na svete?
Chce ťa len na sex. Viac slov okolo toho nie je treba.
Kašľať na omáčky a narovinu mu napísať, že z vašej strany nie je záujem. Aj keby mu prvotne nešlo len o sex v aute, tak čo to bude za vzťah, keď do kina ísť nechce, lebo nič nedávajú, v kaviarni sa mu sedieť nechce, načo sa ísť niekam najesť, pekne, kultúrne so zážitkom do reštaurácie, keď to môže zjesť aj v aute... Z takého chlapa by som osobne nič nemala. Rada spoznávam nové miesta - do kaviarne/čajovne/do reštaurácie idem nielen kvôli jedlu, ale neraz aj kvôli atmosfére toho priestoru, pre ten zážitok, že mi to niekto naservíruje, spoznávať nové chute, zažiť niečo príjemné. Aby sa z neho nevykľul šetrílek, ktorému bude ľúto dať aj 50 centov za kávu z automatu - veď sa dá pokojne uvariť aj doma a vziať so sebou do termosky.
@struhanka presne👍
@struhanka Toto je veľmi dobre napísané😊
Buď bude:
A/ lakomec prvej triedy -utekaj preč a ani sa neobzeraj
B/ má plné gule a keď sa s ním stretnes v aute opäť, je veľmi pravdepodobné, že na teba vytiahne svoj kaliber a budeš musieť utekať preč
C/ navrhla by som stretnutie v kaviarni/čajovni a ak nechce, tak by som rovno napísala, nechajme to tak a koneeeeec
Chlap ak ťa chce do života, tak s tebou zdieľa aj zážitky (kino, kaviareň, reštaurácia na úvod)
To nie je chlap na vzťah ide mu len o jedno kašli na neho .Už teraz sa neprisposobi a nejde mu o to čo chces ty len jeho potreby.
Urcite by som sa s nim druhy krat nestretala, ocividne mu ide len o nieco ine ako je vztah s tebou. Slusny chlap to urcite nenavrhne na druhom rande, ani len nespomenie, no isto dufa, ale potajme 🙂. Prve stretnutia by mali byt niecim vynimocne, nie sediet v aute a hned ist na to....poslala by som ho slusne niekam...
prepac ale ked by mi chlap pred druhym stretnutim povedal, ze by bol rad keby ho uspokojim (v aute) tak ho poslem...to je co za perspektivu do buducna? 🤷♀️
"a predsa prídem za tebou, tak nechoď s týmto na mňa”
mile, ze investuje aspon ten benzin na cestu tam a spat.
Bola by som priama, ako on ku mne a povedala mu, ze mne zas nevyhovuje predstava sexu v aute ako volnocasovej aktivity. Tak co s tym teda urobime?
A uvidis, ako sa zachova.
Čudujem sa, že vôbec uvažuješ nad tým, či by si sa s ním mala ešte raz stretnúť. Tušíš dobre, že mu ide len o sex. Ak hľadáš muža na úrovni, s ktorým sa dá zmysluplne tráviť čas, tak tento to určite nebude. Ako tu už bolo spomenuté, ak by si sa mu páčila a mal o teba seriózny záujem, tak by na teba chcel urobiť dojem a v tej kaviarni by s tebou presedel aj hodiny a kývol by určite aj na ostatné tvoje návrhy, čo by ste mohli robiť.
Na tvojom mieste by som to nelámala cez koleno a nenavrhovala mu žiadne alternatívy. Ak chce fajku v aute, nech hľadá inde. A ty hľadaj inde tiež.
ked mam krce z menzesu, tak sedim doma a nevesiam to na nos cudziemu chlapovi... zo zvysku sa mi zaludok dviha - presne ako pisu baby, na urovni primitivnej zeny zo Slovnaftskej
@pallacinka29 Opakujem sa. Pýtal sa ma z čoho mám kŕče , tak som odpovedala. Nemáme snáď 15 , že sa budeme hrať aké je to neprírodzené. No pointa nie je môj menzes a ani to komu to hovorím/nehovorím😃
Asi ma obmedzeny budget. Benzin isiel hore tak to co bolo povodne v plane na kavicku islo do nadrze 😀
fu toto je silna kava :D ze by bol rad, keby si ho uspokojila :D a ani namahu pozvat ta na kavu pred tym si neda :D no mam dost. a ver, ze teraz ked mu napises, ze nemas zaujem o dalsie rande, ti on este vynada do ku.riev :D je to presne ten typ, zakomplexovaneho debila, ale aspon sa vyfarbil hned na zaciatku 🙂 ber to ako plus
Preco si hned myslis, ze mu musi ist o to? Neraz som bola na rande len v aute a teda castokrat sme sa ozaj len bavili, pripadne sme si boli pre jedlo a jedli v aute, mnohokrat je to take prijemnejsie ako byt niekde medzi ludmi.
@harmona Prečítajte si, prosím, celú diskusiu😊
Jasne,chce mať s tebou sex aby vedel aká si šikovná a podľa toho sa rozhodne,čo ďalej. Nebude s tebou chodiť mesiace a investovať peniaze a zistí, že mu nedáš alebo si drevo v posteli. Jednoducho je to vypočítavý škrob, ktorý ťa ani na kávu nepozve,ak za to nestojiš. Ak si nechceš nezáväzne vrznuť,tak sa na neho vykašli, nech ide loviť ďalej. Maj svoju hrdosť.
Ty si sem už písala, však? Kvôli tomu prvému rande. Nemám teraz čas to hľadať, ale je mi to veľmi povedomé.
@h2 Nie nepísala som sem. Prvé rande bolo minulý týždeň
@h2 Teda jasné písala som už sem vo všeobecnosti ale nie ohľadom randenia
Myslela som, že toto si Ty:
https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/po-praci-ma-caka-rande/
@h2 Nie nie, my sme mali rande minulý týždeň. To bolo naše prvé
OK, tak potom sorry.
A aby som aj niečo poradila: kašli naňho! Chlap, ktorý sa v zime stretne vonku a keď vám je zima, sedíte v aute a na druhom rande chce robiť to isté + ešte viac, to určite nepotrebuješ.
Och dievča to na takého si odkázaná …kde máš úctu .Ide mu len o jedno ,sama to vieš ,len nechceš si to priznať .Hľadaj chlapa ,čo bude mať o Teba záujem.Tento ho o Teba nemá .
No keby mi narovinu povedal, ze chce aby som ho uspokojila na 2 rande tak dovi .. podla mna na 90% mu ide len o to jedno. Trvala by som natom aby sme niekam sli a ak by stale odmietal tak je to jasne a cas by som s nim nestracala
Táto diskusia je celá divná,resp vaša komunikácia. Prepáč,ale určite by som chlapovi nevesala po tak krátkom čase,že mám kŕče zo svojich dní.🤦♀️ a keby mi on napísal,že by bol na 2.rande rád keby ho uspokojim, tak už by viac písať nemal komu.
To čo je aká úroveň?

@a_alexandra_a Áno, s tým, že mi dal objatie na prvom rande problém nemám rovnako ako i pusa na líco je pre mňa ešte v poriadku. Toto je každého osobná vec. To, že mám menštruáciu som mu povedala, keďže sa ma pýtal z čoho mám kŕče. Nemáme 15 aby sme sa hrali na to, že je to niečo nenormalné za čo by sa mala žena hanbiť🙂
A modrý koník je tu na to aby sme si pýtali rady a názor ostatných🙂 No v podstate súhlasím , že tu nie je čo riešiť 🙂