icon

Mám si nájsť milenca?

natalynatal
18. aug 2022

Ahojte.
Prišla som pre radu.
Mám manžela, sme 14 rokov spolu. 2 deti.
Rozumieme si vo všetkom aj v sexe, len problém je ten, že toho sexu máme pramálo a len vtedy, keď chce on.
Mávame sex tak 3-4 do mesiaca. Vek máme okolo 40.
Bolo takto podobne aj na začiatku vztahu. Aj mi to vadilo, ale kvôli tomuto som sa nechcela rozchádzať.
Ale teraz v poslednom čase mi to začalo liezť na nervy,
stále len čakať, kedy dostane on chuť. Prosikať ho o sex, že sme dávno nemali. Keď nemá chuť má odmieta. A cítim sa ponížená. Skúšala som aj pomôcky, sexi oblečenie,proste keď nemá chuť, tak mám smolu.
Aj sme sa sa o tom bavili, mi hovoril, že není všetko len o sexe. Keď nemá chuť, tak nemá.
Hovorí, že sú aj dôležitejšie veci v živote. To je pravda. Ale pre mňa aj to je dôležité. Nemyslím, si, že by som zle vyzerala, alebo by som sa mu už nepáčila.
Už, žiaľ aj to ma napadlo, že ho podvediem.
Len niekoho na sex by som našla.
Máme v robote, jedného fešného kolegu, je slobodný, nemá priateľku. Aj ja sa mu páčim. Len stačí mu povedať, že mám oňho záujem. Len sa bojím, že muž nato príde a dopadne to zle.
Čo mám spraviť? Mám sa s tým zmieriť, že muž iný nebude alebo hľadať uspokojenie inde?

natalynatal
autor
18. aug 2022

@michaela16 nemyslím si, že potrebujem odborníka. Ze mám väčšiu chuť na sex ako manžel, nemôžem zato. Ale nemyslím si, že som nejaká nymfomanka.

natalynatal
autor
18. aug 2022

@athom ok, som zvedavá 😆

natalynatal
autor
18. aug 2022

@luccija hádam nato nepríde. A nepríde k rozvodu.
To by som teda nechcela. To by mi bolo fakt ľúto, aj detí.

natalynatal
autor
18. aug 2022

@evita_g no skusím s ním ešte porozprávať.
Aj keď rozhovorov na tu tému sme mali veľa.
A nepovedal, že sa bude snažiť. Ja to vidím tak, že on je spokojný tak ako to je. A nebude sa meniť ani kvôli mne.

h2
18. aug 2022

@natalynatal Vo vzťahu treba prinášať aj obete. Väčšinou to býva tak, že muži chcú ten sex častejšie, hlavne, keď je žena po pôrode a dojčí, alebo padá na hubu z 2-3 malých detí. To si všetci tí muži majú nájsť milenky?
Mimochodom, zo všetkých žien, ktoré sa tu sťažujú na málo sexu, ho máš najviac. Nie je výnimkou ani príspevok, že "toho roku sme sex ešte nemali".

natalynatal
autor
18. aug 2022

@ucholacik určite pozerá. Ale to by nemal by byť dôvod, aby sme mali málo sexu.

natalynatal
autor
18. aug 2022

@ucholacik áno skúšala aj navnadiť, niekedy to vyšlo,nieledy nie.

virtin
18. aug 2022

@natalynatal malokedy reagujem na prispevky... ale toto je ako cez kopirak, ako keby som pisala o svojom zivote... neboj sa nie si jedina na svete, aj ked teda to je taka utecha ze az, ale teda minimalne sme dve. zo skusenosti ti poviem, ze milenca si nehladaj, okrem toho ze to moze dopadnut velmi zle pre vsetkych, to moze dopadnut velmi zle aj len pre teba ak to s muzom ustojite. teraz sa trapis "len" nedostatkom sexu, myslis ze sa potrebujes trapit aj vycitkami svedomia a otazkami typu ci si mala ostat s muzom? ver mi, nepotrebujes robit sama sebe dalsie problemy!!! ak je vsetko ostatne ok a muza milujes, nevymyslaj... ak to nevies zniest tak sa radsej rozved rovno, usetris si starosti svojim sposobom. Povedzme si uprimne, ono sa to nikdy nezlepsi. Teda pardon, mozno by zabrali nejake tie doplnky na zvysenie libida, ale ak je to ako cez kopirak, tak moj o tom nechce ani pocut. Ze on ziadne kktiny jest nebude a bodka. Bud sa s tym zmieris teda a nejak si usporiadas priority v zivote inak a ozelies aj ten sex, alebo si najdi ineho, ale ine milenca, ale se vsim vsudy na zivot a rozved sa... neviem teda mozno su zeny, ktore su tak stasnte, ale ja neodporucam.

michaela16
Autor odpoveď zmazal
natalynatal
autor
18. aug 2022

@petricka22 Diky za radu. Tú tinktúru určite kúpim a vyskúšam na ňom 😁. A začala som cvičiť, aby som niekde vybila energiu. Aspoň budem mať lepšiu postavu. 🤪

mirkava
18. aug 2022

@michaela16 a prečo sa ma dat liečiť? Nepochopila som

benit
18. aug 2022

@michaela16 co si ma vyliecit?

h2
18. aug 2022

@natalynatal No neviem, cvičenie je určite dobrý nápad, ale kvôli tej postave. Chuť na sex ti nezníži, skôr naopak.

mandzula
18. aug 2022

Pozri, tvoj muz ti dava dajme tomu 80 % toho, co celkovo k zivotu potrebujes, a tych 20 % chces hladat u niekoho ineho. Daj si to na vazky a sama sa rozhodni, ci je viac tych 80 alebo tych 20, co ti da milenec (pocitajme s tym, ze skor ci neskor by sa tvoj milenecky vztah prevalil alebo sa zalubis ty ci on).

natalynatal
autor
18. aug 2022

@luccija ale on nie je ja. Ja to zistím, on nemusí nato prísť. Véd to ma desí,ze ta frekvencia bude rokmi horšia..., potom už asi len ten rozvod.. 😔

mandzula
18. aug 2022

@natalynatal s tym cvicenim to moze dopadnut tak, ze ti zvysi chut na sex (odskusane na sebe😀).

mirkava
18. aug 2022

@natalynatal počuj a on sa vôbec nesnaží? U nás je to tiež tak podobne, že ja mam väčšiu chuť ako manžel, ale on sa snaží a ak sa mu akože nedá, tak sa snaží aby aspoň mne bolo dobre.... 😉.... vysvetli tvojmu ze sa musí o teba postarať 😊

janickacrazy
18. aug 2022

@natalynatal ved kúp dajaké voľnopredajné povzbudzováky a šupni mu to večer do čaju, ked sa inak nedá

kubkovamama
18. aug 2022

@natalynatal píšeš,že nepotrebuješ odborníka.Ja si myslím,že potrebuješ.Idealne párového terapeuta.Ktorý ti po lopate vysvetlí,že kvôli sexu/ktorý mimochodom stále máte aspoň občas/sa vzťah nerozbiíja.Ak teda za tým nie je viac problémov.Ak ťa v manželstve trápi čisto iba sex.. Buď rada.😂Nie ako napr.moj ex alkáč,narcis,manipulátor,agresor.Takze šup šup za tým odborníkom,teraz vážne,poradí a nasmeruje aj skoro stratené páry.Muž sa k tebe môže po pár sedeniach kľudne pridať.My sme mali s ex des vzťah a kopu problémov -co on nevidel.Tak som išla sama,aspoň sa ti uľaví,evidentne ťa to trápi,ale nie je to dôvod hľadať si iného chlapa a de facto si posrať život.Nech sa to manžel nedozvie,čomu ver,že raz dozvie, vycíti,budeš s tým vedomím,že pred hodinou bol v tebe cudzí chlap vracať domov k deťom?(keď už opomenieme manžela).A ako bonus si dovlecies aj nejakú chrontu.Boze,ženy,ja neviem...Nechápem čo vás niektoré napadne,ako staré blbé príslovie,bolo koze dobre,išla sa na ľad šmýkať.Som po 2 škaredých vzťahoch.Vazte si čo máte a neskáčte kvôli maličkostiam alebo veciam čo sa dajú odkomunikovať alebo nejak zvládnuť.Nehovorim.o nevere čo by bol aj tvoj prípad,to radim nekompromisne netolerovat.Stokrat si rozmysli čo vyvedies sebe aj svojej rodine

natalynatal
autor
18. aug 2022

@h2 kebyže nemám rok sex, tak to už dávno mám milenca. A povedala by som mu na rovinu. Ze nech sa nečuduje,ze mám niekoho.

hopsadobrandejsa
18. aug 2022

Potrebe sexu rozumiem, ale opytaj sa samej seba ci bude tvoj zivot lepsi s manzelom alebo bez neho ak sa rozhodnes pre rozvod.

Mozno najdes kohosi ineho s kym ti ro bude v posteli lepsie fungovat lenze mozno to bude cisto len o sexe a potom znova skoncis tu a budes nariekat, ze sa necitis emocne naplnena.

Ak je 80% tvojho zivota dobrych a 20% horsi, mozno by si sa mala zamerat na to lepsie.

zdenkastanka
18. aug 2022

@natalynatal a teraz sa s nim kvoli sexu chces rozísť? Ano viem, sex je dolezity vo vztahu a ked to v nom skripe tak sa ruca cely vztah... ma teda mensiu chut nez ty... a malo sexu mate akoze z jeho iniciativy ci aj ty ked si prejavila zaujem tak ta odbil?

sojorez
18. aug 2022

Uz som pocula i o otvorenom partnerstve, kde teda pary maju roznu potrebu sexu a s pozehnanim partnera si fyzicku potrebu uspokoja s niekym inym. Tak i to je moznost. Musi to byt frustrujuce, cakat na sex dovtedy, kym manzel dostane chut. To dostanes nepriamo vyjadrene "Tvoje potreby ma nezaujimaju". Mozno by pomohol otvoreny rozhovor, trebars aj v poradni, kde priznas, kam az Ta jeho nezaujem v tejto oblasti dotlacil a ci je ochotny riskovat manzelstvo.

h2
18. aug 2022

@natalynatal Nerob to, vážne. Len problémy si spôsobíš a budeš ľutovať. Je to priveľké riziko. Môžeš stratiť veľmi veľa. Nikdy nevieš, čo ti život prinesie. Možno pôjdeš o pár rokov do prechodu a aj ten jedenkrát za týždeň ti bude priveľa.

sojorez
18. aug 2022

@zdenkastanka Mne to z prispevku pride tak, ze sa moze aj na hlavu postavit a kym manzel nema chut, tak sa nic neudeje.

natalynatal
autor
18. aug 2022

@virtin to ma teší, že nie som sama. Lebo tu mi radili, aby som vyhľadala odborníka 😁.
Ano muža stále milujem. Len mi chýbajú aj tie nežnosti,on sa už bozkávať nechce, že načo, on to nepotrebuje. Ale mne strašne chýbajú tie nežnosti.
Aj keď ja viem,že to už nemôže byť ako na začiatku vzťahu. Ale všetku iniciatívu začínam ja. Už má to nebaví. A asi ho prestanem všímať. Zmením svoj postoj k nemu. A uvidime

natalynatal
autor
18. aug 2022

@h2 😩

komplikovana
18. aug 2022

Ak si nieco akceptovala uz od zaciatku vztahu, nemozes sa preto teraz hnevat na muza. Stoji ti milenec za rozbitie vztahu? Myslis, ze budes mat tu vacsiu chut na sex navzdy?

athom
Odpoveď bola odstránená
natalynatal
autor
18. aug 2022

@mandzula samozrejme je viac 80%.
Nebolo by to voči nemu fér. Ale keď človeku niečo chýba, tak je naštvaný a inak rozmýšľa