icon

Mám zostať navždy sám?

feda44
4. apr 2023

Zdravím, potreboval by som poradiť. Mám 25 rokov (ten rok to už bude 26) a nikdy som nemal frajerku a donedávna ani sex. Za to, že som bol donedávna panic som sa pred každým hanbil a to hlavne pred mojimi kamarátmi, pretože oni neraz hovorili o svojich sexuálnych skúsenostiach a kvôli tomu som sa vždy pri nich cítil menejcenný a ako taký trkvas. Z toho dôvodu som si objednal prostitútku a prvý raz sa to stalo a mal som po tom lepšiu náladu. Spravil som to aj druhý krát no objednal som si inú ženu. Rozmýšľal som aj, že nikdy frajerku ani nechcem, dokonca, že sa nechcem ani nikdy oženiť a budem chodiť iba za prostitútkami. Vysvetlím aj prečo. Kamaráti neraz hovoria o konkrétnych ženách čo vyvádzajú, teda ako podvádzajú svojich partnerov, ako sexujú s kadekým a podobne. Jednoducho z toho dôvodu neverím ženám a keď nejakú peknú stretnem, či už v meste, kaviarni, posilňovni tak sa snažím na nich nezazerať (toto by chcela každá krásavica aby sme len zazerali). Vadilo by mi keby som so svojou partnerkou niekde sedel a nejaký chlap čo s ňou sexoval niekde na chate by povedal ostatným "Aha tú som dzi.al dva roky dozadu". Podľa mňa ženy (jasné, že najmä mladé) vedia dobre využiť, sú neverné a keď zistia, že o nich má nejaký iný lepší chlap záujem bezcharakterne svojho partnera opustia alebo s tým lepším budú podvádzať. Nehovoriac o tom aké sú keď sa opijú. Ženy len nechcú ostať samé a hľadajú si toho najlepšieho, ktorý ich chce. Začínal som byť mizogýn (niektoré dievčatá mám aj tak predsa rád), ale nechcem byť hnusný celkovo na ženy, pretože pracujem v kaviarni a dokonca aj pekné slečny mi nechali sprepitné (čo si vždy treba vážiť). Niekedy ale uvažujem či fakt niekoho nechcem. Ale sám viem, že momentálne ako nejaký čašník a barman nezbalím žiadnu dobre vyzerajúcu dámu, pretože som pre nich len odpad. Každá by chcela skôr nejakého vysoko postaveného muža v nejakej firme a podobne. A aj keby som nejakú mal tak by som bol už paranoidný, že má podvádza. Popri tom jak ja pracujem dvanástky tak ona to robí s druhým. Už sa neraz stalo, že nejaký chlap milučký nosil žene kvety, všetko jej kupoval a podobne a ona sexovala s iným/i. Keď ste milý tak ste u žien len debilko. Odpustiť neveru by bol dôkaz, že som ten milučký debilko. Snažím sa ženy nevšímať a byť taký istý ku každému.
Mám sa posnažiť niekedy nájsť nejakú ženu ? Ale keď ja fakt neviem či by som jej dôveroval. Alebo ostať pri tých prostitútkach a neviazať sa ?

katkami123
12. apr 2023

*postihnutí

ravador
12. apr 2023

@katkami123 Na tvoje otázky sa odpovedať nedá, pretože sú položené ako argument proti niečomu, čo som nepovedal. Teda, argument je dosť silné slovo. Je to skôr chabý pokus o gaslighting.

katkami123
12. apr 2023

@feda44
Ešte ma zaujíma, že čo si cakal od tejto diskusie. Je to ženské fórum, takze musel si mať nejaký dôvod, prečo si ju založil tu, na ženskom fóre a nie fóre určené pre mužov, aj tam by ti dali rady.

Mám z teba pocit, že si totizto očakával úplne niečo iné, než ako sa táto diskusia vyvíja a aké rady si tu dostal. A veľa z nich je naozaj veľmi dobrých, múdrych a zo života. Napriek tomu nemáš záujem nad nimi pouvažovať a porozmýšľať, stále hovoríš to svoje. Naozaj si tuto diskusiu, na ženskom fóre, zakladal, lebo si si tu prišiel po rady? Lebo taký človek pôsobí inak a aj diskusia s ním sa nejakým smerom vyvíja. Ty tu stojíš na mieste cely čas a ideš si stále to svoje.

lenka188
12. apr 2023

@ravador Neviem aku frustraciu sa tu snazis si vyriesit na ostatnych zenach, ale pozri, ty si sa ako slobodny a bezdetny muz zaregistroval na forum pre mamicky (to uz je prve wtf) a v diskusii tu len chrlis siru (na zeny, ktore mimochodom toho partnera a rodinu maju), ake su zeny nevdacne, ze nechcu chlapa, co im ponuka moznost ostat doma a mat "jednoduchy" zivot. Lebo tebe by sa to tak pacilo. No vzhladom k tomu, ze tu partnerku stale nemas, tak im sa to s najvacsou pravdepodobnostou nepaci. A to, co ponukas za to, aby ostala doma a hrala sa na Stepfordsku panicku evidentne nie je dostatocne. Lebo ostat doma je tiez obeta. Studovala vysoku skolu na co? Aby bola zatvorena doma a varila ti veceru? Mozno musis naozaj hladat zenu s 2 cifernym IQ, idealne pod 80. Taka mozno nebude mat vyssie ambicie ako stat za sporakom, starat sa o deti a upratovat. V principe, taka 24/7 upratovacka, kucharka a spolocnicka, co si na nic nestazuje a do nicoho zbytocne nekafre. Mozno pre tebe novinka, ale vies, aj zeny maju ambicie, dobru pracu, ktoru ak sa snazia, dokazu zosynchronizovat aj s rodinou, vzdelanie a nemaju ochotu toto vymenit za robenie full servisu chlapovi iba preto, ze on si to tak premyslel, ze tak by sa mu to v zivote pacilo. Mozno si sa narodil naozaj v zlej dobe. Bohuzial, stroj casu zatial nevymysleli, tak to tu musis nejako zvladnut.

katkami123
12. apr 2023

@ravador
Diskusia pre mňa nemá s tebou žiaden význam, ani ju ďalej nerozvíjam, lebo odsudzujem ľudí, ktorí nadobudli pocit, že sú lepší ako ostatní v niečom,
- lebo to tak robí väčšina jeho pohlavia
- nepotrebuje na to vedomosti a vzdelanie
- na otázky neodpovedáš, lebo im nerozumieš, pripadne nechceš rozumieť.

scorpionflower1
12. apr 2023

@feda44 Prosim ta, ty si neplať šlapky, ale šetri na psychologa, to je pre teba najlepsia investicia do zivota.

katkami123
12. apr 2023

@lenka188
Obaja aj @ravador , aj @feda44 tu píšu a zaregistrovali sa tu s tým istým cieľom, ktorý nevychádza a vôbec sa tomu ani nečudujem. Narazili tu totižto na úplne iný typ žien ako očakávali. Teda, narazili obe tieto kosy na kameň 😀 tu nie sú žiadne zúflaky, ktoré sa budú predbiehať v tom, aby im ukázali a išli dokazovať, že zeny nie sú také ako si oni myslia, prídu tu všetky ženy urážať a generalizovať ich krivým pohľadom na svet. Obaja tu dostali len krásne zrkadlá ich duše, že problémom sú si iba oni samotní a ich pohľad na svet. Modry koník, nie je zoznamka a už vôbec nie nevyrovnaných a zúfalých žien, ktoré túžia po mužoch, ktorí ich považujú všetky za menejcenné zlatokopky a stetky. Smola, nevyšlo, páni.

feda44
autor
12. apr 2023

@katkami123 "Ty si z dediny, že? A z východného Slovenska."
Áno, prečo ?

ravador
12. apr 2023

@katkami123 @lenka188
Len perfektne ukazujete aké ste práve vy zúfalé a egocentrické. Pre vás je postarať sa o rodinu rovné smrti. Je smutné, že ženy v dnešnej dobe by radšej otročili pre nejakú náhodnú korporáciu, ako by sa starali o svoju rodinu. Radšej dáte svoje deti pestúnkam a celej rodine na večeru fast food. Pretože stáť pri sporáku, alebo nebodaj tráviť čas so svojimi deťmi by znamenalo, že ste ovládaný opresívnym patriarchátom. A ten predsa treba zničiť za každú cenu.
Je jasné, prečo v celej západnej civilizácií padajú počty narodených detí a novouzatvorených manželstiev. A nie, chýba mužov to nie je. Väčšina z nás sa stále drží hodnôt, vďaka ktorým ľudstvo prežilo milióny rokov, aj keď sa z nás snažíte spraviť slabých poženštelých sráčov.
Ono sa to otočí a dlho táto feminacistická nadvláda už trvať nebude, pretože ženy a slabý femboy feministi nemajú žiadnu moc obrániť svoje názory. Toto sa v histórii stalo už niekoľkokrát a vždy to dopadlo rovnako.

feda44
autor
12. apr 2023

@derdia Teším sa, že ste taká a že Vám to s partnerom funguje. Dneska veľa vzťahov nevydrží až do konca. Ale chcem napísať, že keby ma nejaká žena nechala kvôli tomu, že nám to nejaký čas neklape tak by ma to tak netrápilo ako to, že ma podvádza s niekým iným. To, že mi niekto preťahuje partnerku by bola pre mňa najväčšia potupa. Veľa žien sa vrátilo k svojmu ex partnerovi len kvôli tomu, že ich milenec opustil, podviedol alebo sa nesprával tak ako čakali. Chápete čo myslím nie ? Žena má partnera, stretne niekoho iného, je šťastná, že našla ešte lepšie sexuálneho predátora ako je jej partner a väčšieho romantika. Je celá bez seba. Chodí s milencom kade tade, spia spolu. Domov sa vracia šťastná a nič netušiacemu partnerovi zatiaľ nič nepovie a keď sa partner chce milovať odstrkuje ho. S milencom si denodenne vypisuje a stretáva sa. Dôjde to do takej fázy, že k partnerovi už necíti nič, pobalí sa a povie mu, že sa už dlhšie stretáva s nejakým milencom a miluje ho. Čo potom ? Šťastná ide k milencovi bývať, (ex)partner zdrvený z rozchodu doma plače. Žena stále šťastná, expartner ju už nezaujíma. Jeho emócie su jej ukradnuté. Po nejakom čase zistí, že milenec nie je taký skvelý a že počas toho všetkého mal inú partnerku, podvádza ju alebo už nie je taký romantik ako na začiatku. Žene dôjde do hlavy, že nechala najlepšieho partnera na svete a plačujúc sa k nemu bude chcieť nasačkovať do bytu a prosiť ho aby mu odpustila. Ale keby ten milenec bol taký ako sa na začiatku zdal tak ako som už vopred písal ten expartner by ju už nezaujímal hoci by ležal pre ňu v hrobe na cintoríne ;).
Áno taký charakter majú niektoré ženy, prepáčte ale tak to je. Nenapísal som, že všetky. Napísal som, že som citlivá osoba tak sa bojím jednoducho, že sa to stane. Nájde sa x lepších chlapov ako som ja, nie som predsa najlepší na svete to viem. Stačí nejaká dovolenka...veľa Talianov, Španielov a hop už nemám partnerku. Veľa žien je taktiež so svojím partnerom len kvôli dieťaťu. Ale ja nechcem aby bola so mnou iba kvôli dieťaťu ale kvôli láske.

feda44
autor
12. apr 2023

@katkami123 "Prečo si napríklad ako kopu iných chlapov nešiel na zoznamku, nezaložil si tam profil s tým, ze máš možnosť tie zeny spoznať bližšie, cez písmená, dohodnúť si stretko s takou s ktorou sa zhodujete v názoroch, záľubach? Vymeníte si fotky a už máte aký-taký odhad kto ako vyzerá, môže Vam to prerásť časom vo vzťah. Namiesto toho si stratil panictvo tým najprimitívnejším spôsobom. Mám z teba pocit, že čakáš, kedy ti všetko spadne len tak do lona. Tvoji kamaráti tiež asi museli niečo preto urobiť, aby mali vzťah, ísť za tou zenou, povedať jej niečo pekne, nadviazať rozhovor, nájsť spoločnú tému. Osobnosť je to, čo ženu očarí v prvom rade. Išiel si nakoniec za sexuologom, za ktorým ta poslala psychologička? Ak niečo chceš, treba aj na tom pracovať a keď to nejde len tak ľahko, venovať tomu viac úsilia. Sú rôzne typy žien, tak ako aj mužov. Sú muzi, ktorí nikdy nevkrocia do bordelu, lebo sa im taka forma sexu hnusí. A sú muzi, ktorí tam chodia ako na klavír. Ty sám si si vybral tu najľahšiu a najprimitivnejšiu cestu namiesto sebazdokonaľovania a odstránenia problému s nízkym sebavedomím. Za to nemôže žiadna žena sveta. Toto je len a len tvoja volba. Keď môžu mat partnerky a manželky vozíčkari, obézny ľudia, postihnutý a ty si zdravý, nehadz to na zeny. To ty si si zvolil prostitútky, mohol si ísť na zoznamku. Tvoja voľba, tvoj život, nikto iný, iba ty sám si si za to zodpovedný, nie ženy, ty."

Napísala ste to celkom pekne to musím uznať. Áno je to aj moja chyba mal som sa zdokonaľovať to priznávam. Ale keď som neustále podráždený, mením nálady a som závistlivý človek (áno som priznávam) a vo všetkom by som chcel byť najlepší (kvôli tomu, že má ľudia dávnejšie zahadzovali ako nič neviem) nemám náladu a radšej nerobím nič. Mal by som ale nerobím skoro nič lebo nevidím v tom zmysel. Mimochodom keď nejakú oslovím s tým, že ju pochválim a dám kompliment tak prekrúti oči a v hlave si povie "ďalší zúfalý debilko". Nemám náladu nič robiť, pretože chlapci v mojom veku, ktorí sú veční študenti v živote si nezarobili a hlodujú ich bohatí rodičia, tak tí frajerky majú a ja sa môžem aj roztrhať a nebudem príťažlivý. Budem sa zdokonaľovať, budem niečo robiť áno dá sa ale už nebudem mať toľko voľného času a potom sa mi bude žena sťažovať zasa, že nemám na ňu čas.

kristiii
12. apr 2023

@feda44 a je ti jasné, že toto sa deje aj v opačnom garde, keď milenka zistí, že už nestačí len roztiahnuť, ale treba aj špinavé trenky oprať? A pánko sa potom snaží s prosíkom vrátiť k rodine.
@ravador a ako by som mala tráviť čas s dieťaťom, keď je v škôlke/škole? 🤔 Či za tú dobu by som mala dve hodiny vyvárať, potom dve hodiny vypekať, dve hodiny upratovať ... však si vyskúšaj toto každý deň dokola, ako dlho by ťa to bavilo.

lenka188
12. apr 2023

@ravador ty len o sebe ukazujes ake mas obmedzene vnimanie sveta a ludi, len cierna a biela. Bud je doma alebo je to karieristka, ktora, kedze je zena, tak ma samozrejme uplne priblblu pracu a nevenuje sa detom. Ako si ani nedokazes predstavit, ze zena moze aj pracovat nie len v nejakej bezvyznamnej korporacii a robit klikaca a zaroven sa starat aj o rodinu.
A nie, nebudem sediet iba doma, lebo nechcem a nastastie zijem v spolocnosti kde mam pravo nechciet. Mozno by sa ti pacilo v Afganistane, tam by si nebol za "pozensteleho sraca", tam zeny nemaju pristup ku vzdelaniu, takze im nic ine neostava ako byt doma, drzat hubu a krok. Trochu sebareflexie by nezaskodilo, lebo stale si to ty, co si bez partnera, ale chyba samozrejme nie je v tebe, ale vo svete, v spolocnosti, v zenach a ich feminacistickej nadvlade.
Feminacisticka nadvlada, omg, daj sa vysetrit odbornikovi 😀 len nech to je muz hlavne, lebo co by uz zena robila na tak odbornej pozicii predsa 😀

feda44
autor
12. apr 2023

@katkami123 "Ešte ma zaujíma, že čo si cakal od tejto diskusie. Je to ženské fórum, takze musel si mať nejaký dôvod, prečo si ju založil tu, na ženskom fóre a nie fóre určené pre mužov, aj tam by ti dali rady."

Našiel som túto stránku čírou náhodou tak ma napadlo, že to tu napíšem. Nepoznám žiadne mužské fórum.

"Mám z teba pocit, že si totizto očakával úplne niečo iné, než ako sa táto diskusia vyvíja a aké rady si tu dostal. A veľa z nich je naozaj veľmi dobrých, múdrych a zo života. Napriek tomu nemáš záujem nad nimi pouvažovať a porozmýšľať, stále hovoríš to svoje. Naozaj si tuto diskusiu, na ženskom fóre, zakladal, lebo si si tu prišiel po rady? Lebo taký človek pôsobí inak a aj diskusia s ním sa nejakým smerom vyvíja. Ty tu stojíš na mieste cely čas a ideš si stále to svoje."

Mám záujem o tom porozmýšľať a chcel som rady či mi dajú ženy za pravdu. No nedajú mi. Vždy si budú chlapi aj ženy protirečiť.

majka2
12. apr 2023

@feda44 a prečo keď chlapi majú dieťa z jednou dokáže spat z inou ?je jedno muž či žena kazde pohlavie vie podvádzať či jaj chlapy môžu? Predstav si sú manželstva partnerstva čo sú spolu celý život len netreba si vybrať ženu medzi tými prostitútkami aj v reálnom živote. Och bože to je zmýšľanie toto . Pekný deň

derdia
12. apr 2023

@feda44 ok ale toto co pises si neprezil. Toto co si si vytvoril, je len tvoja fantazia.
Normalna zena najskor nieco ukonci a az potom zacne nieco nove.
A to, ze zena si najde milenca, nehovori nic o patrnerovi (ako si napisal, ze by si sa citil strasne) hovori to o jej osobe... Nie o tvojej. Je to jej rozhodnutie, ze sa zachovala necesnte.
To ale ze sa budes stranit vztahu koli svojim vytvorenym vopred fantaziam je hlupe...
Pretoze presne taku mozes strenut aku chces.
Treba byt vsak uprimny... Ale nie hovorit o zenach a co si ty o nich "myslis" lebo je to len nazor vytvoreny tebou...
S tou dotycnou oproti tebe to nema nic spolocne.
Skor chlap s dobrym srdcom, spravnymi hodnotami, charakterom, zdopovednostou a ten co stoji oboma nohami na zemi je fajn chlap.
Ale hladaj, zenu pri ktorej sa citis fajn... Kamosku, priatelku s ktorou je sranda, ktora ma rada zivot... Najskor chci zazit ake to je mat priatelku.. A neskor aj milenku... Skor tym, ze si budes drzat odstup(sexualny), si mozes zenu ziskat..(myslim ponukat cas, uznanie, utechu, spolocnost)
Nie pre kazdu je borec ten, co ju hned taha do postele a chce ukazat co sa naucil...
To sa veeeeelmi mylis!

feda44
autor
12. apr 2023

@katkami123 "Obaja aj @ravador , aj @feda44 tu píšu a zaregistrovali sa tu s tým istým cieľom, ktorý nevychádza a vôbec sa tomu ani nečudujem. Narazili tu totižto na úplne iný typ žien ako očakávali. Teda, narazili obe tieto kosy na kameň 😀 tu nie sú žiadne zúflaky, ktoré sa budú predbiehať v tom, aby im ukázali a išli dokazovať, že zeny nie sú také ako si oni myslia, prídu tu všetky ženy urážať a generalizovať ich krivým pohľadom na svet. Obaja tu dostali len krásne zrkadlá ich duše, že problémom sú si iba oni samotní a ich pohľad na svet. Modry koník, nie je zoznamka a už vôbec nie nevyrovnaných a zúfalých žien, ktoré túžia po mužoch, ktorí ich považujú všetky za menejcenné zlatokopky a stetky. Smola, nevyšlo, páni."

Nijako vás neurážam a som človek, ktorý vždy rád pomôže ;). Len škoda, že 70 percent žien chce nadutých chalanov, ktorý sú odlišní odomňa ;). To nie je pesimizmus to je skrátka realita.

feda44
autor
12. apr 2023

@feda44 "a je ti jasné, že toto sa deje aj v opačnom garde, keď milenka zistí, že už nestačí len roztiahnuť, ale treba aj špinavé trenky oprať? A pánko sa potom snaží s prosíkom vrátiť k rodine."

Jasné veď sú aj chlapi takí. Len škoda, že takých ženy chcú a priťahujú :D

katkami123
12. apr 2023

@feda44
Vieš, skús si prečítať neskôr toto fórum ešte raz, s triezvou hlavou, o pár dni a aj všetky odpovede, ktoré si tu dostal, skús sa nad nimi hlbšie zamyslieť. Ty máš vnútorný problém sám so sebou a veľa žien ti tu odporúča psychológa, aj sexuologa a majú pravdu. Namiesto toho svoj vnútorný problém riešiš tým, že generalizuješ všetky ženy ako nevernice. Neskutočný paradox toho všetkého je, že si pritom nikdy nemal takú skúsenosť. Prispeli ti tu ženy, cela vzorka rôznych žien, máš tu vekovú kategóriu 20-30 rokov, prispeli ti tu zeny 50+, slobodne, bezdetné, s deťmi, vydaté, vysokoškolský vzdelané aj stredoškolsky, zamestnané aj na materskej a drvivá väčšina ti tu píše, že potrebuješ psychológa alebo aby si radšej ostal sám. Tebe sa tento názor nepáči a zase hľadáš chybu v ženách, ktorú si si zdvôvodnil tak, že tebou nesúhlasia, pretože si muž.

Sú tu ženy, ktoré boli svojimi partnermi/manželmi roky fyzicky alebo psychicky týrané, mnohí mali popri nich milenky, aj viacero, utiekli od nich s deťmi doslova s ničím, ktoré si pomaly šetrili na rozvod a na právnika, zatiaľ museli toto všetko znášať… teda nicky, ktoré majú reálnu negatívnu skúsenosť a zažili si doslova peklo s opačným pohlavím a nie sú ani z polovice tak zatrpknuté voči celému opačnému pohlaviu ako ty, ktorému sa realne nič nestalo, len si medzi kamarátmi započul nejaké reči… naozaj si myslíš, ze nie si prípad pre terapeuta? A že tieto ženy nemajú pravdu v tom, v čom ti píšu?

Prostredie, ktoré opisuješ a v ktorom sa nachádzaš mi príde čistá dedina niekde pánu Bohu za chrbtom. Kedže si odtiaľ päty nevystrčil, nemáš šajnu ako sa funguje inde a berieš takéto fungovanie za smerodajné a nič iné už pre teba neexistuje. Možnosť spoznať zeny aj z iných časti Slovenska si zavrhol (zoznamka), poriešil si si tento problém “na sedláka” prostitútkou. Na jednej strane píšeš, že chceš plnohodnotný vzťah, na strane druhej ťa trapi nejaké povrchne “riešenie sa” niekde na dedinskej diskotéke alebo krčme a to fyzické považuješ za vrchol “alfa samca”. Nerozmýšľal si aj nad tým, ze ti nevyhovuje hlavne prostredie v ktorom sa nachádzaš a treba rozhodiť siete na široko a nájsť aj iný typ žien, z iného prostredia, nie iba od vás z dediny, kde každý kazdeho pozná a panuje tam atmosféra - poďme sa poriešiť?
Východne Slovensko preto, lebo používaš určite slovíčka typické pre tento kraj, môj manzel je z východu a vidíš nakoniec si našiel manželku cez 200km ďalej od jeho bydliska.

ravador
12. apr 2023

@kristiii
Žena: "Ako sa mám venovať svojim deťom, keď ich zavriem do škôlky od 7:00 do 17:00?"
Muž: "No... Napríklad tak, že ich tam zavrieš len od 8:00 do 13:00, zatiaľ niečo porobíš doma a potom sa im budeš venovať? Takto to totiž fungovalo celkom dlhú dobu, asi takých pár stotisíc rokov, ale namiesto škôlok boli babičky/susedy s deťmi."

kristiii
12. apr 2023

@ravador a čo mám konkrétne robiť tých 5 hodín doma? To čo som písala vyššie? Mimochodom, v živote nebol môj syn v škôlke do piatej, ale veľakrát sa stalo, že som prišla o tretej a do štvrtej som čakala na dvore, pretože sa chcel hrať s deťmi.

katkami123
12. apr 2023

@feda44
Mne nejde do hlavy, že chceš hlboký plnohodnotný vzťah, ale nič realne pre to nerobíš, aby si ho našiel na tom správnom mieste, tou prostitútkou si si získal veľké mínusové body do budúcna u každej inteligentnej zeny s hodnotami, každá sa bude obavat toho, ze nezhody a problémy vo vašom vztahu budeš riešiť rýchlym (instantným riešením v prášku) zvýšením si sebavedomia opäť prostitútkou, kedže tento spôsob riešenia tvojich vnútorných problémov si už využil niekoľko krát a veľmi si ho pochvaľuješ. Keď chceš niečo plnohodnotné a hlboké vzťahy, tiež pre to musíš urobiť niečo hlboké a plnohodnotné. Vybral si si sám povrchnú cestu - prostitútky , “ riešiť sa”, chceš iba sexice, tak neplač teraz nad tým aký máš výsledok. Pracuješ iba s tým povrchným, tak aj dostávaš iba to povrchné.

katkami123
12. apr 2023

@feda44
Možno ti to pomôže, ale raz, keď som sa pomaly rozhodla na sebe pracovať a meniť svoj život, dala som si na plochu takúto quote, nech ju mám neustále na očiach :” “If You Always Do What You’ve Always Done, You’ll Always Get What You’ve Always Got.”
- v preklade zo znamená niečo ako, keď budeš vždy robiť iba to, čo si vždy robil, vždy dostaneš iba to, čo teraz máš. - to ty sa musíš zmeniť a pracovať na sebe, aby si fungoval inak ako teraz, keď nie si spokojný. Ak si spokojný so sebou, so svojim životom, tak potom nič nemeň.

lenka188
12. apr 2023

@kristiii bozee, samozrejme, ze mas upratovat, varit a piect. A potom sa pekne upravit a obliect a cakat na manzela s teplou vecerou, dobrou naladou a viest uvolnenu konverzaciu o tom aky mal den v praci. A ak by si nahodou chcela od zivota aj viac a realizovat sa aj inde ako v domacnosti a riesit aj zlozitejsie problemy ako ci bude na veceru panenka alebo kare, tak si karieristka, co zanedbava deti, plati si pestunku a dava rodine jest iba polotovary.

katkami123
12. apr 2023

@lenka188
Niektorí chlapi/aj ženy, aby sa tu nikomu nekrivdilo, robia veľkú službu spoločnosti tým, že ostávajú sami. 😀

pralinka25
12. apr 2023

@ravador po tvojich poslednych odpovediach si chcem byt ista a verit tomu, ze si len troll a si tu len robis srandu, pretoze nechcem verit tomu, ze taka zufala osoba existuje.
preco nejdes s priatelmi von? na pivo, kavu, na turu, do kina.... mas vobec nejakych skutocnych priatelov s ktorymi sa stretavas pravidelne, su tu cely tvoj zivot, mozes im verit a priatelite sa nezistne? mas kamosa s ktorym si zazil nejake blaznive dobrodruzstva? s ktorym ked sa stretnes sa viete rehotat na spolocnych zazitkoch? mal si vobec niekedy dlhodoby vztah v ktorom ta zena skutocne lubila? takeho aky si? mam pocit ze ani v tvojej povodnej rodine to nebolo med lizat pretoze to co z teba vyrastlo je smutne ak si skutocny.
tebe skutocne nezostava nic ine len si pohonit pri porne alebo poriesit nejake kamosky s vyhodami.
ty si naozaj musis najst nejaku naozaj hlupu ktorej jedinou ambiciou mude robit ti matku, oretoze to je presne to co ty ocakavas. ziadna vzdelana zena s ktorou by sa dalo rozpravat toto robit nebude.

a to co pises v totmto prispevku "Len perfektne ukazujete aké ste práve vy zúfalé a egocentrické. Pre vás je postarať sa o rodinu rovné smrti. Je smutné, že ženy v dnešnej dobe by radšej otročili pre nejakú náhodnú korporáciu, ako by sa starali o svoju rodinu. Radšej dáte svoje deti pestúnkam a celej rodine na večeru fast food. Pretože stáť pri sporáku, alebo nebodaj tráviť čas so svojimi deťmi by znamenalo, že ste ovládaný opresívnym patriarchátom. A ten predsa treba zničiť za každú cenu.
Je jasné, prečo v celej západnej civilizácií padajú počty narodených detí a novouzatvorených manželstiev. A nie, chýba mužov to nie je. Väčšina z nás sa stále drží hodnôt, vďaka ktorým ľudstvo prežilo milióny rokov, aj keď sa z nás snažíte spraviť slabých poženštelých sráčov.
Ono sa to otočí a dlho táto feminacistická nadvláda už trvať nebude, pretože ženy a slabý femboy feministi nemajú žiadnu moc obrániť svoje názory. Toto sa v histórii stalo už niekoľkokrát a vždy to dopadlo rovnako."

je vrchol prmitivizmu. keby si chodil na tuto stranku viac a poznal viac zien v realnom zivote vedel by si, ze je to cisty blud. ja osobne vo svojom okoli nepoznam jedinu matku ktora dava deti opatrovatelkam. a to mi ver ze poznam velke mnostvo ludi. baby stale pecu, varia vidis to konieckoncov aj tu v prispevkoch a fotkach upratuju, zdobia dom chodia s detmi na vylety, vyrabaju im aktivity, hracky .... ty zijes v nejakom inom matrixe pretoze nikto nemoze byt taky slepy hluchy a zadubeny.
cloveka ktory zjedol vsetku mudrost sveta, ktory po kazdom dupe a chova sa ako 3 rocne decko v obdobi vzdoru nikto dospely nemoze chciet.
najsmutnejsie je, ze ty veris tomu, aka si super partia. no keby si bol tak mas okolo seba ludi ktori by ti to zrkadlili. pre nejake dieta by si uz davno bol supermanom, hrdinom a najmilovanjesou osobou vo vesmire. uz davno by si mal zenu ktora by si myslela ze si najlepsi chlap akeho kedy stretla.
nemas ani jedno ani druhe. mas peniaze, investicie karieru ... vecer si pohonis pri porne alebo napises nejakej "kamoske" ale ked ochories, alebo budes mat zly den, alebo nepojdu investicie vzdy dokonale mozes sa pritulit k nejakemu plysakovi a ak mas nahodou mamu ktora si toto vychovala tak napises jej aby ta polutovala a uvarila ti slepaci vyvar.
ja neviem. vazne si hovorim, ze som v zivote videla uz kadeco ale ty si nevidany ukaz. tiez by si mal vyhladat psychologa a nejaku terapiu. vies ako sa hovori mrtvy clovek nevie ze je mrtvy a blby tiez nevie ze je blby. nie, nemyslim si ze si hlupy v zmysle vedomosti. ale tvoje EQ pravdepodobne nema ani to dvojciferne cislo a to je problem pretoze samotne IQ nestaci.

lenka188
12. apr 2023

@pralinka25 chlapec je silny teoretik a ego mu siaha niekde na Mars. Mozno ma len nieco malo cez 20 rokov, co by na tie nazory, ktore nemaju nic spolocne s realnym zivotom a argumentaciu aj sedelo a este z toho vyrastie. Davnejsie som mala znameho, mohli sme mat vtedy tak 22 rokov a on mal velmi konkretne predstavy o svojej buducej partnerke (nie az tak extremne ujete ako tento tu) a nakoniec skoncil s uplne opacnou zenou, maju spolu 2 deti a spokojne si ziju. Zivot ta nauci. Ale chcelo by to trochu ubrat z ega, lebo potom ta zivot nauci 5x tvrdsie. Ak je starsi, po 30tke, 40tke, tak je to uz velmi smutne.

katkami123
12. apr 2023

Staré, ale pobaví

pralinka25
12. apr 2023

@katkami123 😀 zlate. skoro ma dostal. ale neslplnam vysku a mam sice modre oci ale nie tmavomodre 😝

@lenka188 ked ja sa bojim ze on bude mat okolo tej 30.

katkami123
12. apr 2023

@pralinka25
Legenda hovorí, že hľadá do dnes 😀