icon

Mám zostať navždy sám?

feda44
4. apr 2023

Zdravím, potreboval by som poradiť. Mám 25 rokov (ten rok to už bude 26) a nikdy som nemal frajerku a donedávna ani sex. Za to, že som bol donedávna panic som sa pred každým hanbil a to hlavne pred mojimi kamarátmi, pretože oni neraz hovorili o svojich sexuálnych skúsenostiach a kvôli tomu som sa vždy pri nich cítil menejcenný a ako taký trkvas. Z toho dôvodu som si objednal prostitútku a prvý raz sa to stalo a mal som po tom lepšiu náladu. Spravil som to aj druhý krát no objednal som si inú ženu. Rozmýšľal som aj, že nikdy frajerku ani nechcem, dokonca, že sa nechcem ani nikdy oženiť a budem chodiť iba za prostitútkami. Vysvetlím aj prečo. Kamaráti neraz hovoria o konkrétnych ženách čo vyvádzajú, teda ako podvádzajú svojich partnerov, ako sexujú s kadekým a podobne. Jednoducho z toho dôvodu neverím ženám a keď nejakú peknú stretnem, či už v meste, kaviarni, posilňovni tak sa snažím na nich nezazerať (toto by chcela každá krásavica aby sme len zazerali). Vadilo by mi keby som so svojou partnerkou niekde sedel a nejaký chlap čo s ňou sexoval niekde na chate by povedal ostatným "Aha tú som dzi.al dva roky dozadu". Podľa mňa ženy (jasné, že najmä mladé) vedia dobre využiť, sú neverné a keď zistia, že o nich má nejaký iný lepší chlap záujem bezcharakterne svojho partnera opustia alebo s tým lepším budú podvádzať. Nehovoriac o tom aké sú keď sa opijú. Ženy len nechcú ostať samé a hľadajú si toho najlepšieho, ktorý ich chce. Začínal som byť mizogýn (niektoré dievčatá mám aj tak predsa rád), ale nechcem byť hnusný celkovo na ženy, pretože pracujem v kaviarni a dokonca aj pekné slečny mi nechali sprepitné (čo si vždy treba vážiť). Niekedy ale uvažujem či fakt niekoho nechcem. Ale sám viem, že momentálne ako nejaký čašník a barman nezbalím žiadnu dobre vyzerajúcu dámu, pretože som pre nich len odpad. Každá by chcela skôr nejakého vysoko postaveného muža v nejakej firme a podobne. A aj keby som nejakú mal tak by som bol už paranoidný, že má podvádza. Popri tom jak ja pracujem dvanástky tak ona to robí s druhým. Už sa neraz stalo, že nejaký chlap milučký nosil žene kvety, všetko jej kupoval a podobne a ona sexovala s iným/i. Keď ste milý tak ste u žien len debilko. Odpustiť neveru by bol dôkaz, že som ten milučký debilko. Snažím sa ženy nevšímať a byť taký istý ku každému.
Mám sa posnažiť niekedy nájsť nejakú ženu ? Ale keď ja fakt neviem či by som jej dôveroval. Alebo ostať pri tých prostitútkach a neviazať sa ?

katkami123
13. apr 2023

@feda44
Už som pochopila, prečo očakávaš, ze budeš podvadzany, pripadne ta žena vymení, desíš sa toho a chceš tu návody ako tomu zabrániť. Lebo ty nechceš vzťah získať čestným spôsobom. Keby si si začal vzťah čestne s tým, ze je náklonnosť na oboch stranách, tá žena je s tebou, lebo chce, cíti to tak, nemal by si takéto myšlienky a bol by si si sebaistý. Ty považuješ za normálne vzťah si vynútiť a tiež city. Tak rozmýšľajú manipulátori a psychopati. Nie je normálne si vzťah vynútiť. Píšeš aká je zla tvoja kamaratka, lebo si s tebou nezačala a neopätovala ti city. Príde zas tebe normálne vydierať ju svojim vlastným životom, aby si s ňou dosiahol vzťah? Čo by si mal z takého vzťahu, samozrejme, že by to bolo len chvíľkové. Tebe nepríde hlúpe zneužívať empatiu druhých ľudí, len aby si si získal to svoje, aj keď vidíš, ze to nie je úprimné a dobrovoľné? Samozrejme, že taký vzťah, ktorý je od začiatku hnilý nebude mat nikdy dlhé trvanie. To ty robíš chybu, že formou manipulácie a vydierania chceš získať priateľku, považuješ to za úplne normálne (nie, nie je to normálne) a ešte to zdvôvodníš tým, že to musíš robiť, lebo ti ťahá na 30. Nemusíš. Jedine čo v živote musíš je zomrieť a platiť dane. Zúfalí ľudia robia zúfalé činy a toto je akurát zúfalé a nezrelé. Ty odradzaš zeny hlavne takouto povahou. A nechci všetko hneď, daj veciam čas.

Naozaj, chod ku psychológovi. Prosím. Zároveň, mne príde úplne normálne, aby sa človek 20., aj 21. storočia o seba staral, zvlášť, keď je single a má na starosti iba seba a svoju riť. Ja mám 3 deti, tiež sa o seba starám v rámci možnosti, manzel tiež. Príde mi úplne normálne mať nejakú záľubu, koníček, kľudne aj viac športov pri single ľuďoch, lebo na to majú kopu času. Keď to vieme my, pri 3 deťoch, je hanbou single bezdetných, ze váľaju doma šunky. Máš možnosť rozšíriť svoj okruh na rôzne skupinovky ako crossfit, mma, kúpiť si bežky v zime a bežkovať, bicykel, kolieskové korcule, (keď financie nepostačujú, kúpiš zi z bazoša za zlomok ceny) rôzne skupinové športy, ísť na turistiku, na fb je stránka turistika na Slovensku, kde ľudia neraz hľadajú parťakov na turistiku. Máš kopu možností ako spoznať slušným spôsobom normálne ženy, ty si to obmedzil na opité ženy v bare.

Taktiež, zo života, mala som známeho, ktorý mal tiež veľký problém nájsť si priateľku. Aj mňa volal von, hovorím si Ok, dám mu šancu, bolo to možno pred 8-9 rokmi, keď som bola nezadaná. Prišiel za mnou na rande v čiernej šúšťakovej súprave,🤦🏻‍♀️ sedeli sme v reštaurácii, jeho asi tretia otázka na mňa bola, že koľko zarábam. 😀 keď som mu povedala, ze nikomu o svojom plate nehovorím, tak začal vyzvedat štýlom, ze robím v kancelárii a určite musím mať aspoň 1000€, tam sú dobre platy a dobiedzal, až som sa zodvihla a odišla. Vadilo mi v prvom rade to, že mu chýbala inteligencia v tom, ze nevedel, kedy prestať a keď mu slušne poviem, ze o takýchto veciach sa s ním nebudem baviť, vôbec to nerešpektuje, ide si svoje, je to pre mna úplne cudzí človek a ani ako kolegovia na pracovisku medzi sebou sme nevedeli kto ma aký plat, tak mu to hneď nevysypem. Veľa ľudí ma totožným z konverzácie veľký problém všimnúť si, kedy je pre toho druhého už daná otázka nepríjemná, o čom sa patrí a o čom sa už nepatrí rozpravat, zvlášť, keď sme 2 cudzí ľudia. A taktiež, mne príde urážkou, keď ja sa nejak vychystam a daný človek príde na stretnutie oblečený ako geňo, treba aj pozrieť, čo sa nosí, nemusí byt v značkovom, ja značky na viditeľných miestach ani neuznávam, je to podľa mňa sedlačina, ale neviem si predstaviť ísť s takým v šuštiakoch teraz niekde do kina, divadla. Pozrieť si cez Google ako a čo sa teraz nosí, dať si pekný parfum, upraviť si účes, považujem za štandard u chlapa, pri žene je tam toho ešte viac 😀.

Chcem ti tým povedať, ze keď robíš stále to iste a nič v živote a na sebe za cely čas nemeníš, tak sa nečuduj, že máš stále ten istý výsledok. Treba vyjsť z konfortnej zóny, máš 25 rokov a do teraz žiadnu partnerku, ty musíš na sebe zmeniť veci a zmeniť sa, keď chceš iný výsledok. Kamarátom dopraj, nezavid, neporovnavaj sa, každý je jedinečný, vždy si povedz, že na teba tá prava ešte niekde čaká. Dopraj im a bude dopriate aj tebe. Skús si skôr všímať ako sa chovajú oni a co robia inak ako ty, ze ich tie ženy chcú.

dadis
13. apr 2023

@bessie12 Ja neviem preco na neho reagujes. Ma v niecom pravdu, v tej sou Ruza pre nevestu nie je vykvet zenskej populacie, co si budeme klamat 🤪. Ale robi ta sou uzasne cisla, lebo pozeraju to zeny, ktore sa vidia v naruci princa a pozaraju to nuzi, co tuzia po plastikovych ig kraskach s minimalnym iq. A pozeraju to aj ludia, co na to vsetko s uzasom pozeraju a divia sa, ze takito ludia su skutocni 😂😂. Ten ravador tak abolutne pohrda zenami, ze je dobre, ze je sam, ved aj tvrdi, ze je tak spokojny. Netreba ho presviedcat o opaku. Bud stretne zenu, s ktorou mu to zapasuje a bude si ju vazit, alebo ostane s tymito myslienkami sam. Mna to tiez uraza, ze ma niekto povazuje za ojazdeny jazdenku s 2 deckami, ale potom si poviem, ze nemozem sa zapacit kazdemu 🤔🤭. A tak je to dobre, som rada, ze pre tieto typy muzov som mimo scope 😄

lenka188
13. apr 2023

@ravador vyhladaj psychiatra prosim ta a zacni brat lieky. Alebo si mozno iba protriedny primitiv, ale aspon budes vediet. A beriem spat, aj ked mas 23 rokov, z tohto nevyrasties. Ked otvoris usta a pojdu z nich tieto sr...y, tak sa ti aj kazda vygajdana jazdenka s nemanzelskym deckom otoci na opatku a odide. Kto by chcel namysleneho fagana, s trapnymi nazormi hodnymi Talibanu, argumentaciou 10 rocneho skolaka, co si mysli, ze ma argumenty zreleho 40 rocneho muza, ktoremu nesiahas mimochodom ani po clenky a co si kazdy den patle na tvar 2 kremiky aby nemal jazvicku po akne? Jesus, s tebou nemusi byt iba radost zit, ale mat ta v praci za kolegu, tak to musi byt tiez radost. Vsetci miluju tychto namyslenych jedincov generacie Z.

bessie12
13. apr 2023

@dadis mňa dorazilo to, ako nazval ženy, ktoré majú nemanzelske dieta. Keby on sám bol nemanzelske dieta, tak by take nieco povedal svojej matke ??? Alebo známej, kamarátke ci niekomu z rodiny ??? Normalne sa mi zhnusil..👎
A ta šou? Nepozerám. Ak nevedia co s peniazmi, tak ich môžu poslať mne. Ja by som sa o ne už postarala 😂

bessie12
13. apr 2023

@dadis este by ma zaujímalo, ako by nazval mužov, ktorí sami vychovávaju deti a tiez nemanzelske 🤔

dadis
13. apr 2023

@bessie12 Ten despekt, ktory voci zenam citi, z niecoho plynie. Nema cenu ho o opaku presviedcat.

bessie12
13. apr 2023

@dadis to ani nám v plane. Nebudem si ničiť nervy a stracat svoj drahocenný čas s niekym ako je on 🙂

katkami123
13. apr 2023

@dadis
Ja som ten príklad toho chlapa autorovi použila iba v tom, aby veľký je rozdiel v tom, keď má muž ten správny účes, upravenú bradu a oblečenie. Samozrejme, že do reality show sa nikdy nikto normálny neprihlási, sme tu dospelí ľudia a toto snáď nepotrebuje nikto vysvetľovať, nechápem prečo tu ten chlap riešil samotnú reality show.

Na tohto chlapa tu nado mnou vôbec nereagujem, je cely pomýlený a všetko si aj pomýlene vysvetľuje. Na Ukrajine bojujú aj ženy, mame zeny aj vojačky, úplne normalna vec, … a kopu iných scestností, na ktoré sa ani neoplatí reagovať.

pralinka25
13. apr 2023

ravadora ci ako ma ten nick schvalne ho neoznacujem netreba presviedcat o nicom jeho treba nechat zasadne tak a zavdacit sa evolucii aby sa nahodou s takymto myslenim nemnozil. on sam si zabezpeci ze zostane sam. jeho neschopnost a totalnu emocionalnu tupost nezakryju kremiky, brada ani drahe handry. a ani investicie do fondov ci co to robi mu nepomozu ziadnu ocarit. neviem co by sa mu muselo stat aby z tohoto vyrastol. podla mna aj vyvoj ma urcite limity. taku bohapustu zlataninu nezmyslov som uz strasne davno necitala tusim dokonca ani od zora.
tak premyslam preco nechodia na tuto stranku normalni chlapi ale vzdy je to len takyto vykvet zufalcov.

ravador
13. apr 2023

@katkami123 Ani jedna jediná žena nestojí na fronte v zákopoch. To čo vidíš na Facebooku je štátna propaganda. Zobuď sa zo svojho sna. Žena nemá žiadnu šancu prežiť na fronte. Ohrozuje celý svoj tím len svojou prítomnosťou.
Vojačky máme, ale tie na front nikdy nejdú. Pracujú ako ošetrovateľky, zásobovačky, alebo robia s technikou na základni. Najprv si naštuduj ako funguje realita skôr než budeš trepať takéto feministické sračky.

katkami123
13. apr 2023

@ravador
Nereaguj na mna ty chorý človek.

pralinka25
13. apr 2023

@feda44 este jedna vec okrem dobreho psychologa - (kludne ich vyskusaj viac kym ti nejaky sadne) by si mozno potreboval aj mentalneho kouca. investicia do neho by ti mozno pomohla viac ako osobny trener. lebo fakt naucene cviky mozes trenovat aj sam. max si raz za cas zaplatit nech ta nauci nieco nove.
pytal si sa ma ci poznam mlade dievcata. premyslala som nad tym a prekvapilo ma kolko moc ich vlastne poznam. a ako som sa tak zamyslela zistila som, ze drviva vacsina z nich su nezadane a mnoho z nich este vztah nemalo ale z ineho dovodu ako ty. studuju, makaju na sebe, fakt gro casu venuju vzdelaniu, popritom cvicia a robia take tie veci ako napr dobrovolnictvo v roznych organizaciach. a tam nie su len baby ale aj chalani. spoznavaju sa tam a neraz si k sebe najdu cestu. brigaduju ako animatorky na taboroch alebo aj v zahranici. cestuju, chodia na vymenne pobyty. presla som si ich popri vareni vsetky co pozam a dospela som presne do toho co ti popisujem.
este ti tak poviem. v mojej generacii bolo omnoho castejsie ze decka travili cas po baroch a diskotekach. vtedy nebol problem v 14 kupit alkohol a cigarety. nikoho vek nezaujimal. v 90 rokoch na slovensku prekvitali drogy. trava a podobne sa dalo bezne zohnat bez namahy a mnoho mojich rovesnikov to uzivalo. dnes to tak nevidim. dnesni mladi sa skor zaujimaju o zdravy zivotny styl, ekologiu, umenie, vzdelanie ako to bolo vtedy. za mojich mladych cias takmer nikto necvicil. fitka neboli take popularne ako teraz. cele to bolo viacmenej v plienkach. mne pride prave dnesna mladez omnoho uvedomelejsia. jedina taka velka nerest dnesnej mladej generacie su siete a vypoctova techika na ktorej travia niektori prilis vela casu. ale aj to zalezi od konkretneho pripadu. v mojom okruhu znamych je to len malokto kto toto riesi. vacsinou su tie decka tak vytazene ze na to nemaju cas. dnes su take moznosti ktore v mojej generacii neboli a kazdy len trochu normalny clovek sa tych moznosti chopi a vyuziva ich.
netravis cas na vhodnych miestach. v baroch malokedy natrafis na vhodnu partnerku. to uz ta zoznamka je omnoho lepsia. pises ze to s dievcatami treba vediet. to ano ale ani najlepsie zrucnosti ti nepomozu ked nebudes mat vhodny priestor kde to vyuzit. dostal si tu rady kde sa normalne dievcata vyskytuju. chod na take miesta.
ale este predtym sa vazne daj dokopy. to ze mas 25 nic neznamena. pre boha mas pred sebou este minimalne 55 rokov. chlap si moze zalozit rodinu aj v 50. toto nie je zavod.
uvidis ze ked sa das dokopy pojde to aj samo. doporucujem to co som napisala v prvej vete. prva je hlava a psychika, hygiena, oblecenie (pozor nemyslim ziadne luxusne ani znackove) uces, styl a potom cvicenie.
si slobodny bezdetny mas vsetky moznosti sveta. vyuzi ich. makaj na sebe, ale nie len povrchne. chod do hlbky. vedel si ze vyzor do velkej miery ovplyvnuje tvoje vnutro? teda to aky vo vnutri si sa na tebe odraza navonok.
pokoj, vyrovnanost, dobra nalada spravia viac ako kremiky, make up, kadernik a fitko.

bessie12
13. apr 2023

@katkami123 je drzý ako plostica 🙄 ignoruj ho aj keď ťa pravdepodobne znovu označí.

ravador
13. apr 2023

@katkami123 "Nieeeeee, prehrávam argument, daj mi pokoj!!! 😭😭😭😭😭"

dadis
13. apr 2023

@ravador Nestracaj s nami zenami cas.

lenka188
13. apr 2023

@ravador ty si prehral, len ego nezliezlo z Marsu aby si si to uvedomil. Si na smiech. Vyjadrujes za ako znalec zien, pritom ziadnu nemas lebo ta ziadna nechce, vyjadujes sa ako znalec reality na fronte, pritom (ak je pravda, co o sebe pises) si 23 rocny ITckar, co sedi za compom a kremuje si tvaricku proti jazvickam a ani neabsolvoval povinnu vojensku sluzbu. Chod si riesit komplexy inde. Nikoho to tu nezaujima. A uz ani mna, toto moja posledna reakcia na teba.

katkami123
13. apr 2023

@feda44
Ešte sa ťa chcem opýtať, píšeš o nevere. Neverní ľudia sú vo všeobecnosti zakomplexovaní alebo nesebaistí ľudia, ktorí si radi dvíhajú sebavedomie práve tým, akí sú žiadaní. Ty sám si si sebou neistý, to nízke sebavedomie ti tu viacero ľudí už spomenulo vrátane mňa a najviac sa ľudia boja práve toho, čoho sú oni sami v tom vzťahu schopní, ich podvedomie ich k tomu navádza. Dáš ruku do ohňa sám za seba, že keď si nájdeš priateľku, ty sám jej budeš verný? Aj za každých okolnosti, keď sa napr. pohádate?
Lebo veľa žien je veľmi ješitnych a rady si dokazujú, že iba oni sú tie osudové zeny, kvôli ktorým sa chlapi trápia a plaču do vankúša (tak ako je aj typ chlapa kurevníka). Ako sa zachováš, keď budeš mat vzťah a zrazu sa ti ozve napríklad tá tvoja kamoška, kvôli ktorej si sa tak trápil, ze chce ísť s tebou von pokecať? Nezdvihne ti to ego, že konečne niečo ľutuje, nebudeš mať pocit zadosťučinenia, možno aj pomsty, nenamotáš sa opäť, budeš dostatočne vyrovnaný vnútorne a sám so sebou, aby si ju z fleku odmietol aj stretnutie s ňou? Pretože z osobnej skúsenosti poznám tento typ chlapov ( ktorí sú nevyrovnaní a zrazu sa im zadarí vzťah ) a ich sebavedomie z toho, že sa im konečne podarilo veľmi neprimerane stúpne do hlavy a sami bývajú neverní a zrazu majú problém odmietnuť inú zenu, keď sa pritrafí. Nebojíš sa skôr svojho vlastného tieňa, čoho si ty sám schopný? Naozaj, najskôr si nájdi terapeuta, až potom rieš vzťahy.

katkami123
13. apr 2023

@ravador
😳😳

stevvvka
13. apr 2023

@janetinka27 pekne a výstižne prirovnanie s tým traktorovm a porsche k typu zien😊

ravador
13. apr 2023

@lenka188 "vyjadujes sa ako znalec reality na fronte, pritom (ak je pravda, co o sebe pises) si 23 rocny ITckar, co sedi za compom a kremuje si tvaricku proti jazvickam a ani neabsolvoval povinnu vojensku sluzbu."
Aha, chápem. Ak človek sám niečo nepotvrdí, tak to znamená, že nevie o čom hovorí. Áno, samozrejme. Celý svet takto funguje. Preto každý jeden ITčkar robí vlastný počítač úplne od základov bez akéhokoľvek odkukávania od niečoho, čo existuje, aby si mohol 100% potvrdiť, že tak počítače naozaj existujú.
Neviem, či také poznáš, ale hovorí sa tomu zdieľanie informácií. Tie by si potom človek mal overovať cez referencie viacerých zdrojov. Je mi jasné, že to ty nerobíš, pretože veríš absolútnym bludám. Určite si jedna z tých, čo hneď prvý deň kupovali látkové a chirurgické rúška keď bol Covid, bez toho aby si overili čo im naša jebnutá vláda trepala. Keby si to totiž urobila, zistila by si, že proti vírusovým časticiam sú tak neefektívne, že je vlastne úplne jedno či na sebe máš látkové, alebo chirurgické rúško, alebo máš nahý ksicht. A rovnako si si určite neoverila tie sprosté reklamy na facebooku, kde sú ukrajinské "vojačky" namaľované, učesané, vyfintené ako keby sa išli kurviť na vysokoškolskú párty a držia v ruke zbraň, ktorá ani nie je skutočná, je to len replika.

feda44
autor
13. apr 2023

@pralinka25 "tak neviem co citas ty ale ja som tu od zalozenia konika to je teda naozaj vela rokov, vela tem .... a poviem ti ze je neporovnatelne viac tem kde muz opustil kvoli milenke rodinu. aj tu v tejto teme je takych zien co sa im to stalo zopar a dali ti velmi dobre rady.
krasa sa da udrzat ale je relativna. rozmyslam tak nad tym ako by si sa so svojim nadstavenim dival na zenu ktora sa udrziava. nevnimal by si to tak ze naco sa o seba hodiny stara, potom bude mat vacsiu sancu s niekym utiect predsa. nie? taka nepekna co sa nestara o tu nikto ani nezakopne. ja sa o seba teda staram (nuz s vekom to vyzaduje viac a viac usilia) a moj muz ma v tom podporuje. podporoval by si ju aj ty?nebal by si sa? si dost sebavedomy na to mat krasnu zenu co sa o seba stara?
apropo kolko je svetoznamych hercov a spevakov ktori vobec nie su krasni ale su nesmierne sympaticki a charizmaticki a ludia ich doslova zeru a maju zastupy fanusikov ktore ich miluju.

P.S. "tam ani nejde o nejaké úpravy kaderníkom, skôr ide o to, že ja sa už ani neviem usmiať, pretože ma život nejako nebaví. Vlastne niekedy baví moc a niekedy nie." - toto moze byt aj diagnoza. nemusi to byt len frustracia. (to nie je vysmech to je len snaha pomoct.) clovek ked je v tom to nevidi. mozno by ti pomohla dobra diagnostika a lieky. a mozno je to vazne len preto ze si nestastny. tazko takto povedat. ale aj to je velky dovod preco mozno zeny odradis. baby nemaju radi nafukancov, svalovcov, bad boyov. vacsina normalnych zien chce chlapa do nepohody, niekoho kto tu bude a podpori ju, podrzi, na koho sa bude moct obratit a o koho opriet so zmyslom pre humor a nadhladom, zivotnym elanom a energiou. to pritahuje najviac.
vies to aky si vo vnutri z teba vyzaruje ako svetlo z reflektora. darmo to zabalis do pekneho fejsu alebo tela. to nestaci. treba rozvijat aj svoju dusu, charakter. aj v sparte netrenovali len telo ale aj mysel a ducha, odolnost nie len fyzicku.

P.S: 2 tvoji kamosi si na milion percent minimalne polovicu vymyslaju a druhu niekolkonasobne prikrasluju a to mi mozes verit. potvrdi ti to tu kazda trochu skusenejsia baba. to je ako s tymi vasimi 20 centimetrami (vtip) ale takto je to vo vsetkom. chalani v urcitom veku toto robia standardne. dnes pred 20 rokmi aj prec40 aj pred 100. vzdy to tak bolo a vzdy to tak bude. nebud naivny."

Ženy majú rád keď sa o seba chlap stará nie ? Tak prečo nemajú rád svalovcov. Áno som frustrovaný a pravdupovediac sa mi dosť zmenil charakter a už nie som ten nápomocný chlapec ako kedysi. Mávam také stresy, že v 30 - ke budem vyzerať na 60. Každodenne ich mávam. Sám si uvedomujem, že trávim veľa času na sociálnych a mal by som robiť niečo iné, zmysluplnejšie. Ale celé Slovensko počas a po kovide akoby poslúchlo západné štáty a normálne prázdnota v mestách. Veď už sa nedá ani s nikým ísť von. Mimochodom boxerský alebo inak zdatný na bojové umenia "bad boy" by svoju ženu chránil na každom kroku takže nooo..

feda44
autor
13. apr 2023

@katkami123 "Lenže až prílišným tlačením na pílu spôsobuješ opak, tie zeny sa ťa začnú báť 😀, budeš pôsobiť ako nejaký zúfalec, úchyl,... Nemôžeš byt doterný, keď tá žena nemá záujem, prijať to ako fakt a nechať ju tak, sústrediť svoj záujem na iný objekt. Láska sa nedá vynútiť. Máš 25 rokov a nikam si sa nedopracoval, tak musíš asi niečo zneniť. A aké rady ti dala potom tá kamaratka? Aj sa nimi riadiš? Skúsil si tie veci zmeniť, ktoré si robil nesprávne? Inak tréner stojí u nás 10€/hodina, + vstup do fitka, ak chodíš cvičiť 2-3x za týžden s trénerom, to robíš s platom barmana iba na trénera. Nie je rozumnejšie za tie peniaze nakúpiť pekne košele, nohavice, čo sa teraz nosí, upraviť strih vlasov, urobiť pár pekných fotiek, šupnúť na zoznamku, popísať so ženami, zistíš s ktorou si hodnotovo rozumiete… a kľudne hľadať aj cez 100 km od bydliska."

Poradila mi, že mám písať iným dievčatám. Ale jej rady sú mi už ukradnuté. Nepoznáte ju osobne. Ale to je jedno. Je aká je. Dávam peniaze do fitness lebo ma to baví a nesmierne mrzí, že som ako 17 ročný prestal a radšej sa dal dokopy s partiou a pil každý víkend (hlúpy mladý rozum). Teraz by to už bolo 8 rokov cvičenia bol by som inde no teraz mám odcvičených nejakých 6 mesiacov. Musel som ísť od začiatku. Oblečenie počká najprv zinok, kreatín a potom 😂

feda44
autor
13. apr 2023

@dadis "Takze si sa pokusil o samovrazdu. Nie, to nebolo kvoli tomu dievcatu, co si ju pozval na stuzkovu. To ty mas problem. Ty kym si nedoriesis svoje psychicke zdravie, tak je ozaj lepsie neriesit dievcata. To chuda dievca si len pozval, nijako ti zaviazana nebola, preco si ocakaval, ze tym pozvanim ste partneri. A este si to cele zvalil na nu :( Sa necudujem, ze si ta blokla. Uz to pisali hore baby - to ze tebe sa niekto paci, neznamena ze ma voci tebe akukolvek povinnost alebo zavazok. Aj ked sa zena do teba zalubi, moze kedykolvek zmenit svoj nazor, prestat ta mat rada a opustit ta, kazdy ma na to pravo a deje sa to casto, vacsina ludi ma vo svojom zivote xy neuspesnych kontaktov s opacnym pohlavim. Toto kym nepochopis, tak do vztahov ani nechod, nie si zrely. Zatial ries svoje psychicke zdravie, lebo mat vztah s nevyrovnanym clovekom je peklo, ber to, ze sa chystas teraz celou svojou existenciou na to, aby si bol kvalitny partner - cvic, chodievaj k psychiatrovi, vzdelavaj sa, hladaj si novu pracu adekvatnu tvojmu vzdelaniu (aj ked nie v odbore, ktory si studoval, lebo na casnika ti stacilo vyvhodit 3 roky strednu). Drzim palce"

Nepokúšal som sa o nič. Nie som schopný si niečo spraviť. Mal som 18 rokov no decko proste. Nie je to taká chudera ako píšete nepoznáte ju osobne. A áno bolo by najlepšie niečo robiť.

feda44
autor
13. apr 2023

@katkami123 "Už som pochopila, prečo očakávaš, ze budeš podvadzany, pripadne ta žena vymení, desíš sa toho a chceš tu návody ako tomu zabrániť. Lebo ty nechceš vzťah získať čestným spôsobom. Keby si si začal vzťah čestne s tým, ze je náklonnosť na oboch stranách, tá žena je s tebou, lebo chce, cíti to tak, nemal by si takéto myšlienky a bol by si si sebaistý. Ty považuješ za normálne vzťah si vynútiť a tiež city. Tak rozmýšľajú manipulátori a psychopati. Nie je normálne si vzťah vynútiť. Píšeš aká je zla tvoja kamaratka, lebo si s tebou nezačala a neopätovala ti city. Príde zas tebe normálne vydierať ju svojim vlastným životom, aby si s ňou dosiahol vzťah? Čo by si mal z takého vzťahu, samozrejme, že by to bolo len chvíľkové. Tebe nepríde hlúpe zneužívať empatiu druhých ľudí, len aby si si získal to svoje, aj keď vidíš, ze to nie je úprimné a dobrovoľné? Samozrejme, že taký vzťah, ktorý je od začiatku hnilý nebude mat nikdy dlhé trvanie. To ty robíš chybu, že formou manipulácie a vydierania chceš získať priateľku, považuješ to za úplne normálne (nie, nie je to normálne) a ešte to zdvôvodníš tým, že to musíš robiť, lebo ti ťahá na 30. Nemusíš. Jedine čo v živote musíš je zomrieť a platiť dane. Zúfalí ľudia robia zúfalé činy a toto je akurát zúfalé a nezrelé. Ty odradzaš zeny hlavne takouto povahou. A nechci všetko hneď, daj veciam čas.

Naozaj, chod ku psychológovi. Prosím. Zároveň, mne príde úplne normálne, aby sa človek 20., aj 21. storočia o seba staral, zvlášť, keď je single a má na starosti iba seba a svoju riť. Ja mám 3 deti, tiež sa o seba starám v rámci možnosti, manzel tiež. Príde mi úplne normálne mať nejakú záľubu, koníček, kľudne aj viac športov pri single ľuďoch, lebo na to majú kopu času. Keď to vieme my, pri 3 deťoch, je hanbou single bezdetných, ze váľaju doma šunky. Máš možnosť rozšíriť svoj okruh na rôzne skupinovky ako crossfit, mma, kúpiť si bežky v zime a bežkovať, bicykel, kolieskové korcule, (keď financie nepostačujú, kúpiš zi z bazoša za zlomok ceny) rôzne skupinové športy, ísť na turistiku, na fb je stránka turistika na Slovensku, kde ľudia neraz hľadajú parťakov na turistiku. Máš kopu možností ako spoznať slušným spôsobom normálne ženy, ty si to obmedzil na opité ženy v bare.

Taktiež, zo života, mala som známeho, ktorý mal tiež veľký problém nájsť si priateľku. Aj mňa volal von, hovorím si Ok, dám mu šancu, bolo to možno pred 8-9 rokmi, keď som bola nezadaná. Prišiel za mnou na rande v čiernej šúšťakovej súprave,🤦🏻‍♀️ sedeli sme v reštaurácii, jeho asi tretia otázka na mňa bola, že koľko zarábam. 😀 keď som mu povedala, ze nikomu o svojom plate nehovorím, tak začal vyzvedat štýlom, ze robím v kancelárii a určite musím mať aspoň 1000€, tam sú dobre platy a dobiedzal, až som sa zodvihla a odišla. Vadilo mi v prvom rade to, že mu chýbala inteligencia v tom, ze nevedel, kedy prestať a keď mu slušne poviem, ze o takýchto veciach sa s ním nebudem baviť, vôbec to nerešpektuje, ide si svoje, je to pre mna úplne cudzí človek a ani ako kolegovia na pracovisku medzi sebou sme nevedeli kto ma aký plat, tak mu to hneď nevysypem. Veľa ľudí ma totožným z konverzácie veľký problém všimnúť si, kedy je pre toho druhého už daná otázka nepríjemná, o čom sa patrí a o čom sa už nepatrí rozpravat, zvlášť, keď sme 2 cudzí ľudia. A taktiež, mne príde urážkou, keď ja sa nejak vychystam a daný človek príde na stretnutie oblečený ako geňo, treba aj pozrieť, čo sa nosí, nemusí byt v značkovom, ja značky na viditeľných miestach ani neuznávam, je to podľa mňa sedlačina, ale neviem si predstaviť ísť s takým v šuštiakoch teraz niekde do kina, divadla. Pozrieť si cez Google ako a čo sa teraz nosí, dať si pekný parfum, upraviť si účes, považujem za štandard u chlapa, pri žene je tam toho ešte viac 😀.

Chcem ti tým povedať, ze keď robíš stále to iste a nič v živote a na sebe za cely čas nemeníš, tak sa nečuduj, že máš stále ten istý výsledok. Treba vyjsť z konfortnej zóny, máš 25 rokov a do teraz žiadnu partnerku, ty musíš na sebe zmeniť veci a zmeniť sa, keď chceš iný výsledok. Kamarátom dopraj, nezavid, neporovnavaj sa, každý je jedinečný, vždy si povedz, že na teba tá prava ešte niekde čaká. Dopraj im a bude dopriate aj tebe. Skús si skôr všímať ako sa chovajú oni a co robia inak ako ty, ze ich tie ženy chcú."

Myslím si, že sa obliekam v pohode. Objednával som si vecí zo značkových obchodov. Každý prežívame dané situácie inak. Nie som vyrovnaný človek sám so sebou to viem. Frflem na všetko. Hľadám sa a chcem si nájsť nejaké koníčky a nemať toľko stresu lebo to nemusí dobre pôsobiť na moje zdravie. Mimochodom ako sedlák chodím poobliekaní doma keď rubem drevo :D

feda44
autor
13. apr 2023

@pralinka25 "este jedna vec okrem dobreho psychologa - (kludne ich vyskusaj viac kym ti nejaky sadne) by si mozno potreboval aj mentalneho kouca. investicia do neho by ti mozno pomohla viac ako osobny trener. lebo fakt naucene cviky mozes trenovat aj sam. max si raz za cas zaplatit nech ta nauci nieco nove.
pytal si sa ma ci poznam mlade dievcata. premyslala som nad tym a prekvapilo ma kolko moc ich vlastne poznam. a ako som sa tak zamyslela zistila som, ze drviva vacsina z nich su nezadane a mnoho z nich este vztah nemalo ale z ineho dovodu ako ty. studuju, makaju na sebe, fakt gro casu venuju vzdelaniu, popritom cvicia a robia take tie veci ako napr dobrovolnictvo v roznych organizaciach. a tam nie su len baby ale aj chalani. spoznavaju sa tam a neraz si k sebe najdu cestu. brigaduju ako animatorky na taboroch alebo aj v zahranici. cestuju, chodia na vymenne pobyty. presla som si ich popri vareni vsetky co pozam a dospela som presne do toho co ti popisujem.
este ti tak poviem. v mojej generacii bolo omnoho castejsie ze decka travili cas po baroch a diskotekach. vtedy nebol problem v 14 kupit alkohol a cigarety. nikoho vek nezaujimal. v 90 rokoch na slovensku prekvitali drogy. trava a podobne sa dalo bezne zohnat bez namahy a mnoho mojich rovesnikov to uzivalo. dnes to tak nevidim. dnesni mladi sa skor zaujimaju o zdravy zivotny styl, ekologiu, umenie, vzdelanie ako to bolo vtedy. za mojich mladych cias takmer nikto necvicil. fitka neboli take popularne ako teraz. cele to bolo viacmenej v plienkach. mne pride prave dnesna mladez omnoho uvedomelejsia. jedina taka velka nerest dnesnej mladej generacie su siete a vypoctova techika na ktorej travia niektori prilis vela casu. ale aj to zalezi od konkretneho pripadu. v mojom okruhu znamych je to len malokto kto toto riesi. vacsinou su tie decka tak vytazene ze na to nemaju cas. dnes su take moznosti ktore v mojej generacii neboli a kazdy len trochu normalny clovek sa tych moznosti chopi a vyuziva ich.
netravis cas na vhodnych miestach. v baroch malokedy natrafis na vhodnu partnerku. to uz ta zoznamka je omnoho lepsia. pises ze to s dievcatami treba vediet. to ano ale ani najlepsie zrucnosti ti nepomozu ked nebudes mat vhodny priestor kde to vyuzit. dostal si tu rady kde sa normalne dievcata vyskytuju. chod na take miesta.
ale este predtym sa vazne daj dokopy. to ze mas 25 nic neznamena. pre boha mas pred sebou este minimalne 55 rokov. chlap si moze zalozit rodinu aj v 50. toto nie je zavod.
uvidis ze ked sa das dokopy pojde to aj samo. doporucujem to co som napisala v prvej vete. prva je hlava a psychika, hygiena, oblecenie (pozor nemyslim ziadne luxusne ani znackove) uces, styl a potom cvicenie.
si slobodny bezdetny mas vsetky moznosti sveta. vyuzi ich. makaj na sebe, ale nie len povrchne. chod do hlbky. vedel si ze vyzor do velkej miery ovplyvnuje tvoje vnutro? teda to aky vo vnutri si sa na tebe odraza navonok.
pokoj, vyrovnanost, dobra nalada spravia viac ako kremiky, make up, kadernik a fitko."

Nooo povedal by som aj, že dneska sú ľudia aj trocha skazení. Dneska sa veľa ľudí stará len o seba a sú neochotní pomôcť. Myslia len na seba. Teraz obzvlášť keď prišla takáto kríza. Nehovoriac o tom ako často sa ľudia ohovárajú medzi sebou. Môžem stretnúť aj v bare niekoho normálneho, pretože tam nemusí každý len opiť hlavu :D Mám 25 áno ale s mojim stresom sa už aj o seba bojím. Čo sa týka sociálnych sietí tak to je pravda. Ja sám som od toho trocha závislý.

feda44
autor
13. apr 2023

@katkami123 "Ešte sa ťa chcem opýtať, píšeš o nevere. Neverní ľudia sú vo všeobecnosti zakomplexovaní alebo nesebaistí ľudia, ktorí si radi dvíhajú sebavedomie práve tým, akí sú žiadaní. Ty sám si si sebou neistý, to nízke sebavedomie ti tu viacero ľudí už spomenulo vrátane mňa a najviac sa ľudia boja práve toho, čoho sú oni sami v tom vzťahu schopní, ich podvedomie ich k tomu navádza. Dáš ruku do ohňa sám za seba, že keď si nájdeš priateľku, ty sám jej budeš verný? Aj za každých okolnosti, keď sa napr. pohádate?
Lebo veľa žien je veľmi ješitnych a rady si dokazujú, že iba oni sú tie osudové zeny, kvôli ktorým sa chlapi trápia a plaču do vankúša (tak ako je aj typ chlapa kurevníka). Ako sa zachováš, keď budeš mat vzťah a zrazu sa ti ozve napríklad tá tvoja kamoška, kvôli ktorej si sa tak trápil, ze chce ísť s tebou von pokecať? Nezdvihne ti to ego, že konečne niečo ľutuje, nebudeš mať pocit zadosťučinenia, možno aj pomsty, nenamotáš sa opäť, budeš dostatočne vyrovnaný vnútorne a sám so sebou, aby si ju z fleku odmietol aj stretnutie s ňou? Pretože z osobnej skúsenosti poznám tento typ chlapov ( ktorí sú nevyrovnaní a zrazu sa im zadarí vzťah ) a ich sebavedomie z toho, že sa im konečne podarilo veľmi neprimerane stúpne do hlavy a sami bývajú neverní a zrazu majú problém odmietnuť inú zenu, keď sa pritrafí. Nebojíš sa skôr svojho vlastného tieňa, čoho si ty sám schopný? Naozaj, najskôr si nájdi terapeuta, až potom rieš vzťahy."

Bol by som verný prečo nie ? Dokázal by som nejakú inú peknú ženu pochváliť, že je pekná ale myslím si, že by som nepodviedol. Aspoň v to sám dúfam. A nie nešiel by som s tou už "bývalou" kamoškou vonku, pretože sám nechápem čo som na nej videl :D Sa mi už tak vôbec nepáči ako kedysi :D Práveže rád by som jej dokázal, že som vyrovnaný a že mám na lepšiu ;)

katkami123
13. apr 2023

@feda44
To bol príklad tá kamoška, mohla by to byt akákoľvek iná žena. Dokázal by si ty sám byt verný a nepodľahnuť tlaku v kritickej situácii? Pretože, keď čítaš aj o neverach, tí chlapi podvádzajú v kritických situáciách ako napríklad narodenie dieťaťa alebo už chlad vo vztahu a pomalé odsudzenie… dokázal by si vtedy byť verný a nepodľahnuť nejakej chapaveho kolegyni?

pralinka25
13. apr 2023

@feda44 chlape ja sa ti snazim pomoct ale ty vobec nesitas s porozumenim. doba bola skazena vzdy. ludia sa aj v minulosti starali len o seba. teda minimalne v mestach. som z mesta viem to. navyse ja som sa narodila este kym tu bol komunizmus a vtedy sa ludia na dovazok este aj udavali verejnej bezpecnosti.

dnes som citala o teme ako byt charizmatickym clovekom. pozri si o tom nieco. da sa to napriklad naucit. skus to.
co sa tyka svalovcov maloktorej babe sa paci doslova nabuchany svalovec. vacsinou ked tak idu po takych tych pekne a primerane vyrysovanych postavach. a ano zeny maju radi ked sa chlap o seba stara ale tiez to ma svoju mieru. vies ako vsetkeho vela skodi. zlata stredna cesta. podla mna ani v tomto nemas jasno.
ja sa ta nesnazim ani zhodit ani zdeptat. vsetky moje odpovede smeruju k pomoci a napriek vsetkym tym litaniam si si toho k srdcu prilis nezobral. to iste ine dievcata co ti tu radia. je to ako hrach na stenu. na tvoju skodu to ale je.
napisala som ti poradie toho co je pre baby zaujimave. ja fakt poznam vela ludi. v kolektivoch sa ludia bezne bavia aj o takychto veciach. napocuvala som sa toho uz dost. viem o com pisem a napriek tomu zas na tom hladas nepravdu. ja uz fakt neviem ako ti pomoct. nechces nic konstruktivne pocut. ides stale svoje. tu istu obohranu platnu, mozes byt brutal nabuchany svalovec, s dokonalym xichtom, mozes mat tri vysoke skoly ale ked nebudes usmievavy, prijemny, vyrovnany, pohodovy a vsetky tie dalsie veci co som ti ja aj ostatne dievcata tu pisala je ti to doslova na hovno.

feda44
autor
13. apr 2023

@ravador vyjadujes sa ako znalec reality na fronte, pritom (ak je pravda, co o sebe pises) si 23 rocny ITckar, co sedi za compom a kremuje si tvaricku proti jazvickam a ani neabsolvoval povinnu vojensku sluzbu."
Aha, chápem. Ak človek sám niečo nepotvrdí, tak to znamená, že nevie o čom hovorí. Áno, samozrejme. Celý svet takto funguje. Preto každý jeden ITčkar robí vlastný počítač úplne od základov bez akéhokoľvek odkukávania od niečoho, čo existuje, aby si mohol 100% potvrdiť, že tak počítače naozaj existujú.
Neviem, či také poznáš, ale hovorí sa tomu zdieľanie informácií. Tie by si potom človek mal overovať cez referencie viacerých zdrojov. Je mi jasné, že to ty nerobíš, pretože veríš absolútnym bludám. Určite si jedna z tých, čo hneď prvý deň kupovali látkové a chirurgické rúška keď bol Covid, bez toho aby si overili čo im naša jebnutá vláda trepala. Keby si to totiž urobila, zistila by si, že proti vírusovým časticiam sú tak neefektívne, že je vlastne úplne jedno či na sebe máš látkové, alebo chirurgické rúško, alebo máš nahý ksicht. A rovnako si si určite neoverila tie sprosté reklamy na facebooku, kde sú ukrajinské "vojačky" namaľované, učesané, vyfintené ako keby sa išli kurviť na vysokoškolskú párty a držia v ruke zbraň, ktorá ani nie je skutočná, je to len replika."

Vy ste asi na tom tak ako ja. Nezaočkovaný proti kovidu a zároveň nepodporujúci Ukrajinu, pretože neveríte propagande. A myslíte si, že všetko ma na svedomí USA.

feda44
autor
13. apr 2023

@katkami123 "To bol príklad tá kamoška, mohla by to byt akákoľvek iná žena. Dokázal by si ty sám byt verný a nepodľahnuť tlaku v kritickej situácii? Pretože, keď čítaš aj o neverach, tí chlapi podvádzajú v kritických situáciách ako napríklad narodenie dieťaťa alebo už chlad vo vztahu a pomalé odsudzenie… dokázal by si vtedy byť verný a nepodľahnuť nejakej chapaveho kolegyni?"

Nie myslím si, že nie. Prečo by som mal ? V kritickej situácií by som sa ja ešte svojej partnerke ospravedlnil (samozrejme nie pri narodení dieťaťa). A keby ona podľahla tak nič nepoviem ani slovo. Nechcem byť nervák. Zoberiem sa a idem preč od nej a nepoviem ani slovo.