Mám zostať navždy sám?
Zdravím, potreboval by som poradiť. Mám 25 rokov (ten rok to už bude 26) a nikdy som nemal frajerku a donedávna ani sex. Za to, že som bol donedávna panic som sa pred každým hanbil a to hlavne pred mojimi kamarátmi, pretože oni neraz hovorili o svojich sexuálnych skúsenostiach a kvôli tomu som sa vždy pri nich cítil menejcenný a ako taký trkvas. Z toho dôvodu som si objednal prostitútku a prvý raz sa to stalo a mal som po tom lepšiu náladu. Spravil som to aj druhý krát no objednal som si inú ženu. Rozmýšľal som aj, že nikdy frajerku ani nechcem, dokonca, že sa nechcem ani nikdy oženiť a budem chodiť iba za prostitútkami. Vysvetlím aj prečo. Kamaráti neraz hovoria o konkrétnych ženách čo vyvádzajú, teda ako podvádzajú svojich partnerov, ako sexujú s kadekým a podobne. Jednoducho z toho dôvodu neverím ženám a keď nejakú peknú stretnem, či už v meste, kaviarni, posilňovni tak sa snažím na nich nezazerať (toto by chcela každá krásavica aby sme len zazerali). Vadilo by mi keby som so svojou partnerkou niekde sedel a nejaký chlap čo s ňou sexoval niekde na chate by povedal ostatným "Aha tú som dzi.al dva roky dozadu". Podľa mňa ženy (jasné, že najmä mladé) vedia dobre využiť, sú neverné a keď zistia, že o nich má nejaký iný lepší chlap záujem bezcharakterne svojho partnera opustia alebo s tým lepším budú podvádzať. Nehovoriac o tom aké sú keď sa opijú. Ženy len nechcú ostať samé a hľadajú si toho najlepšieho, ktorý ich chce. Začínal som byť mizogýn (niektoré dievčatá mám aj tak predsa rád), ale nechcem byť hnusný celkovo na ženy, pretože pracujem v kaviarni a dokonca aj pekné slečny mi nechali sprepitné (čo si vždy treba vážiť). Niekedy ale uvažujem či fakt niekoho nechcem. Ale sám viem, že momentálne ako nejaký čašník a barman nezbalím žiadnu dobre vyzerajúcu dámu, pretože som pre nich len odpad. Každá by chcela skôr nejakého vysoko postaveného muža v nejakej firme a podobne. A aj keby som nejakú mal tak by som bol už paranoidný, že má podvádza. Popri tom jak ja pracujem dvanástky tak ona to robí s druhým. Už sa neraz stalo, že nejaký chlap milučký nosil žene kvety, všetko jej kupoval a podobne a ona sexovala s iným/i. Keď ste milý tak ste u žien len debilko. Odpustiť neveru by bol dôkaz, že som ten milučký debilko. Snažím sa ženy nevšímať a byť taký istý ku každému.
Mám sa posnažiť niekedy nájsť nejakú ženu ? Ale keď ja fakt neviem či by som jej dôveroval. Alebo ostať pri tých prostitútkach a neviazať sa ?
@katkazocele ja som nepovedala ze svet je ferovy ani ze je gombicka. pisala som to uz viac krat vo svojej praci vidim castokrat cisto ciste a dost surove zlo. viem uplne realne co sa vo svete aj v mojom okoli deje. nie som slepa, blba ani naivna. keby si videla len polovicu z toho co ja zblaznis sa. nevera je v tom vsetkom uplna banalita, ver mi. na svete su horsie veci ako nevera a deju sa isto aj v tvojom okoli len o nich nevies, pretoze inak by si dokola neriesila to iste. prve ciste zlo som videla ked som mala 10 a moja byvala spoluziacka sa otravila kvoli otcovi. umrela. prezivala doma peklo a nikto to nevedel. a odvtedy som videla horsie veci. mne nemusis o realnom svete hovorit vobec nic.
ano ja mam stastie, pretoze moj osobny zivot je plny dobrych ludi a ferovych. mam naozaj vela dobrych priatelov ktori ma nesklamali a mnoho z nich so mnou stravilo cely zivot doslova od skolky. nehovorim ze su taki vsetci ale vyhladavam a obklopujem sa prave nimi. osud sem tam priveje niekoho negativneho alebo neprajneho ale taky je zivot. viem s tym zit. viem si vytvorit mechanizmy ktore ma drzia pred takymi ludmi v bezpeci.
vies ty by si sa mala v zivote riadit kredom" ked nemozes niekomu pomoct aspon mu neskod.
pravda nie je cierna ani biela ma vsetky odtiene farieb a hlavne je nase videnie pravdy skreslene. ty vidis vsade nevru, riesis na fore prevazne to, ocividne ta to zamestnava aj v beznom zivote. si tym nasiaknuta.
keby si si vybral nieco pozitivne a venovala sa nejakemu konicku doslova celou dusou na toto by si nemala cas ani pomyslenie a v tvojom okoli by si videla hlavne to pretoze by si tym bola obklopena. najdi si lepsi zmysel zivota ako sledovat neveru v okoli. skus trebars hudbu., tanec, ...
pravda oslobodzuje ale ty ju vedome skreslujes pretoze chces vidiet len urcity druh veci. ak by si hovorila realnu pravdu spomenies nie len A ale aj vsetky ostatne pismena abecedy. nikdy nic nie je jednostranne ani ta nevera ktoru vidis. a najlepsie urobis ked prestanes riesit zivoty inych ich poklesky a pady. ris ich stastie, ich uspechy, bud s nimi stastna, praj a bude ti dopriate.
skoda ze ta nevidim v niektorych pozitivnych temach. vcera tu baba dala ze vyhrala v sutazi s fotkou a jej fotka visi v galerii v New Yorku. uzasne, ba priam fantasticke. preco si tam neprispela? je to nuda, nestoji to za otvorenie? preco ta nevidim nikdy pochvalit nieco niekde niekomu. skus to. zacni otvarat aj ine prispevky albumy. je ich tu pozitivnych strasne vela.
@feda44 vies co som si vsimla? a zaroven asi uvedomila? ze ty prapovodne ani nemyslis zle. tvoja chyba je v tom, ze si lahko ovplyvnitelny ale este omnoho vacsia a podla mna zasadna chyba od ktorej sa odvija vsetko ostatne je ze mas skratka dar obklopovat sa nespravnymi ludmi a vzormi. a to ta smeruje viac ako si myslis.
ja si priznam ze mam obrovske stastie na ludi ktori ovplyvnovali a smerovali mna. bez nich by som bola dnes pravdepodobne svojou vlastnou klientkou. mozno len nemas cit pre to vycitit tie spravne osoby. nejaky siesty zmysel. ludia nas totizto dokazu bud rychlo a efektne stiahnut alebo povzniest. pri skutocnych prieteloch a partnerovi sa budes citit vdy ako uzasny. ked mas okolo seba ludi pri ktorych sa citis menejcenne a zle niekde je chyba. to nie su priatelia potom. lenze na to aby si nasiel spriaznenu dusu, tu svoju musis najprv poznat. musis si sam upratat v hodnotach a predstavach, zrealnit ich, najst sam seba. az potom najdes niekoho ineho. nehladaj en lasku. hladaj spravnych ludi. je to este dolezitejsie ako partnersky vztah.
no nic. tie jednovetne prispevky mi skratka nejdu. musim na tom popracovat. 😅
@feda44
Ja instagram neuznávam, je to žrút času. Obdivujem tie ženy, ktoré tam trávia čas pridávaním svojich selfie. Niekde som čítala, že prílišného pridávanie selfie fotiek robia ľudia s narcistickou poruchou osobnosti, ktorí túžia byť obdivovaní okolím a sú zameraní až príliš na seba. Normálny človek netravi čas tým, aby si každý 3-4. deň urobil 50 fotiek a z toho da jednu na net a čaká koľko ľudí mu to 👍.
@pralinka25 Ak by si si lepšie plnila moje sledovanie, do čoho sa zapájam, tak by si zistila, že sa zapájam aj do iných vecí ako nevera.
Napríklad tento chalan s nízkym sebavedomím, ktorý nikdy nebude mať vzťah, lebo tá jeho zúfalosť priam srší z neho, tak ho tlapkáš po pleci, nemej sa, všetko bude dobre, tá pravá niekde na teba čaká. Obe vieme ako pravdepodobne skončí. Ja som takých videla na škole a ty asi v tvojej práci- zúfalci. Žiadna žena nechce zúfalca, neboj ty áno?😉
A ešte k tejto téme, mnou posadnutá mamička ma tu označila - nereagovala som, ale autor témy ma požiadal o môj , čiže na Jeho žiadosť som komentovala. Dokážeš to pochopiť? alebo mám písať pomalšie? 😕
Varovala som ho, že to mu napíšem sa mu nebude páčiť aj tak to chcel.
PS
liljana napísala toto:
,,Bud clovek respektuje to, ako funguje priroda, alebo zostane stat cely zivot s otvorenymi ustami. Muz, co nevie pochopit, ze ze zena chce aj pekneho chlapa - cize vzhlad a aj istotu - peniaze, alebo aspon jedno z toho, zostane sam a nepochopeny. Zena co nevie pochopit, ze muzi maju v hlave prednostne sex, ktoreho vedlajsim vysledkom su deti a preto ho pri randeni zaujimaju zeny hlavne do 40r, zostanu potom rovnako s otvorenymi ustami plakat na stanici, ze im usiel vlak a presvihli svoj cas na partnera a rodinu a nikto normalny ich nechce.,,
, čiže aj o nej si myslíš že je Zlá osoba ako ja? či si len pokrytecká a si zasadnutá mojou osobou, že si nedávam ruku pred ústa?😒
@katkazocele nie nie som zasadnuta na tvoju osobu. ani ta nesledujem tak neviem kam vsade prispievas, viem len kam neprispievas. pretoze v pozitivnych temach ta nevidam.
tak ja si myslim ze nikto nema kompetencie sudit ci niekto ma alebo nema v niecom sancu. zivot ma naucil nerobit zavery pretoze aj najbeznadejnejsie pripady maju sancu ak na sebe zacnu makat. ak to on nevzda, vezme si k srdcu rady ktore tu dostal od mnohych mamin hlavne na zaciatku tak sancu ma. to co urobi je na nom ale ty nemas vestecku gulu aby si sa mohla takto vyjadrovat k cloveku ktoreho vobec osobne nepoznas.
historia, veda, kultura ... je plna "zufalcov" ktori sa dokazali vymanit zo svojho blbeho zivota a smerovania a dokazali velke veci. co si dokazala velkeho ty?
vztahy nie su exaktnou vedou. co tebe sa zda nerealne inemu sa tak zdat nemusi. kto si ze mozes taketo nieco prehlasit?
anonymne forum tak som hrdinkou? mozem? chrlit siru? byt hnusna a volat to pravdou? si taka odvazna aj v realnom zivote, nezda sa mi. to co tu predvadzas je naozaj ubohe. bavis sa? robi ti radost deptat niekoho? vies ze aj toto je forma sikany prehlasovat nieco taketo o niekom koho nepoznas? nazyvat niekoho zufalcom a hovorit ze nema sancu ... akym pravom? ci sak to ze vies pisat staci aby si pravo mala? ak je toto tvoj svet, pravom si ho zasluzis. zi v nom a uzivaj si ho. presne do takeho sveta patris aky si stvoris. je mi jedno kym si, kam prispievas a kam sa zapajas ale prestan s tymi tvojimi pokrutenymi pravdami na adresy ludi ktori maju problemy. najdi si seberovnu ked tak a ventiluj sa tak.
viac mi nepis tato tema nie je o tebe ani o mojom nazore na teba. ak vies autorovi poradit nieco konstruktivne urob to inak prestan rypat.
a tej druhej babe som odpisala tiez. nesledujem ju neviem ako sa chova v inych temach. teba som si vsimla lebo v inych temach si ma viac krat oznacila v minulosti a pytala si sa ma na nieco takze preto viem aky radikal si a ako sa chovas aj v inych temach. ona ale na autora neutoci. nepise mu ze je neschopny zufalec a podobne veci a v tom je medzi vami dvomi dost podstatny rozdiel. aspon som si tieto invektivy z jej strany nevsimla.
vies nic na svete ti nedava pravo kopnut si do niekoho ani vo virtualnom priestore. ukazuje to tvoju vlastnu ubohost, slabost a zufalost. chod sirit pravdu do realneho sveta, realnym ludom. skus byt tam hrdina a nie pod anonymnym nickom niekde na fore.
chalanovi si uz svoj pokruteny pohlad na pravdu predostrela takze ulohu si si splnila mozes sa posunut.
@katkazocele Ak by si si lepšie plnila moje sledovanie, do čoho sa zapájam, tak by si zistila, že sa zapájam aj do iných vecí ako nevera.
Napríklad tento chalan s nízkym sebavedomím, ktorý nikdy nebude mať vzťah, lebo tá jeho zúfalosť priam srší z neho, tak ho tlapkáš po pleci, nemej sa, všetko bude dobre, tá pravá niekde na teba čaká. Obe vieme ako pravdepodobne skončí. Ja som takých videla na škole a ty asi v tvojej práci- zúfalci. Žiadna žena nechce zúfalca, neboj ty áno?😉
A ešte k tejto téme, mnou posadnutá mamička ma tu označila - nereagovala som, ale autor témy ma požiadal o môj , čiže na Jeho žiadosť som komentovala. Dokážeš to pochopiť? alebo mám písať pomalšie? 😕
Varovala som ho, že to mu napíšem sa mu nebude páčiť aj tak to chcel.
PS
liljana napísala toto:
,,Bud clovek respektuje to, ako funguje priroda, alebo zostane stat cely zivot s otvorenymi ustami. Muz, co nevie pochopit, ze ze zena chce aj pekneho chlapa - cize vzhlad a aj istotu - peniaze, alebo aspon jedno z toho, zostane sam a nepochopeny. Zena co nevie pochopit, ze muzi maju v hlave prednostne sex, ktoreho vedlajsim vysledkom su deti a preto ho pri randeni zaujimaju zeny hlavne do 40r, zostanu potom rovnako s otvorenymi ustami plakat na stanici, ze im usiel vlak a presvihli svoj cas na partnera a rodinu a nikto normalny ich nechce.,,
, čiže aj o nej si myslíš že je Zlá osoba ako ja? či si len pokrytecká a si zasadnutá mojou osobou, že si nedávam ruku pred ústa?😒
Ďakujem pekne, že ste ma nazvali zúfalcom o to väčšia motivácia niečo dosiahnuť a zlepšovať. Vlastne ste mi so svojím negativizmom pomohli. 🥹💪
@pralinka25 V jednom má pravdu. A to, že keď budem na verejnosti vždy len smutný, bez života tak budem na ženy pôsobiť ako zufalec, ktorý ich k sebe nebude lákať len odplašovať.
@feda44 Iba ti definujem skutocnost, ako zeny (a muzi) myslia. Don't kill the messenger. 🙂 Zeny, kym su mlade a pekne, urcuju, s kym budu. Druha vec je, ze v 40tke vacsinu prekvapi, ze to co fungovalo (vyberat si a urcovat pravidla), zrazu nefunguje. Kto ma rozum, tak to respektuje. Muz sa snazi byt samostatny, sebavedomy, zarobit,... Potom si ho uz nejaka najde. A ak ma zena rozum, (vyuzije rozumne mladost a vzhlad, ktory ma, lebo vecne ho mat nebude), neodklada hladanie partnera po 40tke. Lebo sa bude darmo cudovat, ze na nu zostali uz len zufalci, ktorych nikto nikdy nechcel. A ked je k tomu este mrcha povaha, niekedy uz ani ti zufalci sa na nu neulakomia.
@pralinka25
@feda44
Ja len reagujem na tieto tvrdenia tej životom zatrpknutej ženy.
70% hviez z Hollywoodu boli kedysi zúfalci, Jennifer Lawrence, Madonna, Nicky Minay, Alica Keys, Jennifer lopez, Sharon Stone, Demi Moore, Liev Schreiber a mnoho mnoho ďalších, keby si človek prečítal ich životne príbehy, striaslo by ich, to boli ľudia, ktorí žili ako bezdomovci, niektorí nemali čo jesť, z rozvrátenými rodín, týraní ako deti, znasilňované…. A dotiahli to v živote omnoho ďalej ako deti z dobrých rodín s omnoho lepšou štartovacou čiarou do života. Všetko je v hlaveako sa človek nastaví a vo vytrvalosti ísť si krôčik po krôčiku pomaly za svojim.
@katkami123 @feda44 este k tym hviezdam doplnim Keanu Reevesa to je fakt fajn chlapik dokazal toho vela a dokazal to sam a nestratil svoju tvar a ludskost. ale mohli by sme donekonecna pokracovat. 👍
"@pralinka25 V jednom má pravdu. A to, že keď budem na verejnosti vždy len smutný, bez života tak budem na ženy pôsobiť ako zufalec, ktorý ich k sebe nebude lákať len odplašovať."
to ano.
dobre urobis ked si to tu precitas znova. mnoho zien ti tu napisalo dobre postrehy a podnety. vela spravi vnutorne nastavenie a vyzarovanie. to aky si vo vnutri z teba vyzaruje.
preto sme ti viacere pisali ze okrem fyzicna popracuj aj na svojom vnutri. malo by to byt vyvazene.
a aj liljana ma oravdu len tam je hacik v tej subjektivite toho co komu pripada pritazive a pekne.
inak vcera tu kdesi bola taka tema ze baba pisala o nejakom chalanovi a popisala ho ze je az prilis kontaktny, ze to ze nutne potrebuje babu z neho doslova srsi z toho ako sa chova, co hovori... vacsina sa zhodla ze to je odpudzujuce. tak bacha aj na to. nebit prilis (neviem ako by som to presne nazvala) doterny? snazivy? ale inak si myslim ze dnes uz na You Tube alebo Tiktoku je k tomu vela videi. ja to nesledujem ale sem tam sa mi ukazu kadejake navrhy s podobnym obsahom. skus si to popozerat.
minule som tam zhliadla nieco o charizme ... urcite nieco najdes co by ti pomohlo.
a teda viem ze raz som videla jedneho herca a on hovoril, ze ako mlady chalan si vyslovene trenoval pred zrkadlom ako chodit ako sa tvarit, usmievat hovorit. nie kvoli herectvu ale kvoli babam v tm case, lebo si prisiel neatraktivny. neviem jeho meno ale je to taky ten fesacik co rozhodne o baby nudzu nema. (ale podla jeho slov to tak nebolo vzdy)
@liljana Vidíš, ja som mu to napísala ešte viac priamo a pralinka to nevydržala, že som si dovolila poukázať ako to funguje medzi mladými ženami, teraz sa hádže o zem ako malé dieťa, že som prezradila mužovi to dobre strážené ženské tajomstvo- mladé baby chcú pekných a bohatých. O objavili sme Ameriku🙄
Možno by sa chalan mal zamerať na staršie od neho, ktoré už nepozerajú očami😇
@feda44 Vidíš, týmto som myslela, že Pravda vždy oslobodzuje a pomáha, teraz máš motiváciu robiť na sebe!😉 Držím ti palce, verím, že nájdeš dobré dievča 👏
@katkazocele tebe to dobre svitori. nehodila by som sa o zem ani kvoli dolezitym ludom v mojom zivote natoz kvoli nejakemu bezmennemu nikomu na anonymnej socialnej sieti. nefandi si. si nepodstatna.
on povedal ze starsiu nechce. citaj ked tak vsetky jeho prispevky. pisal o tom
@pralinka25
Neber nádeje starej vražde… nakyda na mladé baby a ma si hľadať medzi staršími, … Ó maňo 😀 také submisívne ponúkanie sa 😀
Veď aj tu v diskusii vidieť, že sú rôzne typy a povahy žien. Tak ako aj mužov. Ktorá je vadná za mladi, bude aj v starobe, ktorá ma rozum, bude ho mať vždy a s vekom to nemá nič. Blbá povaha je na celý život.
*podprahové ponúkanie sa
@katkami123 no ano presne

@katkazocele "Vidíš, ja som mu to napísala ešte viac priamo a pralinka to nevydržala, že som si dovolila poukázať ako to funguje medzi mladými ženami, teraz sa hádže o zem ako malé dieťa, že som prezradila mužovi to dobre strážené ženské tajomstvo- mladé baby chcú pekných a bohatých. O objavili sme Ameriku🙄
Možno by sa chalan mal zamerať na staršie od neho, ktoré už nepozerajú očami". Zase narážate na to, že si mám hľadať staršie, ktoré si hľadajú už muža len preto aby nezostali samé. Ale toto nie ďakujem za ponuku ale nie.
@pralinka25 Nevadila by mi staršia ale nie taká, ktorá už zúfalo hľadá muža. Napríklad taká, ktorá sa obzerala po bohatých a napríklad ju traja bohatí nechali a tak si povie "Aaaa nájdem si nejakú nulu nech pre mňa spraví všetko, nech mu skáčem po hlave a nenechá ma".
@feda44 je kopec zien ktore skratka len nestretli toho praveho. rovnako ako aj ty. je to loteria ci niekoho pasujuceho k sebe stretnes. to vobec nemusi byt ze by to bolo zo zufalstva. alebo sa sklamali. vies mozno boli v dobrej viere v dlhodobom vztahu a ten clovek sa vyfarbil neskor a sklamal ich a oni skratka chcu este zazit lasku a vztah.
kazdopadne to by si musel ale chciet mat aj starsiu odhliadnuc od toho co si napisal.
ja by som napriklad nechcela do vztahu mladsieho ani o moc starsieho. mne vzdy sedeli rovesnici. kazdy to ma ale uplne inak. ked ta pritahuju mladsie baby tazko budes hladat medzi starsimi. to je jasne
@pralinka25 Ako popravde nevadilo by mi 30 + dneska už ľudia dobre vyzerajú aj v 40 - ke 😂...ale musela by byť taká ako som už spomínal. Žena, ktorá nechce chlapa len z trucu. Možno podceňujem aj svoj výzor
@feda44 hej mnoho dnesnych zien vyzera velmi dobre a ani nedokazes odhadnut vek tak lahko. ale zas tam treba mysliet na biologicke hodiny tej zeny. ked je starsia vies ako ...
neviem nevidela som ta ale podla mna sa vseobecnce zbytocne podcenujes. ked vidim aki vselijaki otrasaci sa minuli. vsak nepolavuj. staraj sa o seba, snaz sa. to je len k dobru. pokracuj v cviceni. to prospeje aj zdraviu fyzickemu aj psychickemu. vedlajsi efekt aleb pridana hodnota bude nejaka kocka.😉
@feda44
Tvoj problém je inde, ty chceš slušnú babu a hľadáš medzi opitými v bare. Slusne dievčatá sa hľadajú na úplne iných miestach. 😉
Určite nechci výrazne starsiu, nechápem, ze sa vôbec nad tým zamyslas, hľadaj si rovesníčky, pripadne, ktorá ti bude hodnotovo pasovať a neriaď sa vekom, zas maj aj ty zadané nejaké hranice cez ktoré nejdeš.
Mám kamaratku, veľmi éterická žena z ktorej tá krehkosť vyžarovala, aj moja dalsia kamaratka na ňu bez bližšieho opisu len na základe fotky povedala, ze je to veľmi nežné žieňa. V skratke, rozhodla sa mat sex iba s jednym muzom, jej budúcim manzelom. Bol o ňu záujem, len zase tá krehkosť priťahuje rôznych chlapov. Začal si s ňou môj známy, ktorý mal niekoľko rokov nešťastný vzťah, ex ho podvádzala, ešte sa kvôli nej zadlžil a splácal aj niekoľko rokov po rozchode pôžičku, potom bol veľmi dlho sám a až zúfalo niekoho hľadal. A tak moju kamarátku pomotal, svadbu spomínal, už to bola pomaly hotová vec, až sa s ním vyspala niekoľko krát počas ich vztahu. O par mesiacov sa rozišli, on ju na konci vztahu stihol podviesť a vrchol všetkého bol, ze keď sa týžden po rozchode stretli na ulici a išli oproti sebe, on otočil hlavu do opačnej strany a ani ju nepozdravil. Baba bola z jeho chovania hotová. Preto aj píšem či si schopný si potom aj vážiť to, čo nájdeš. Lebo on mal slušné a skromne a nevážil si to, paradoxne, jeho ex bola neskutočná potvora a to zas mal oči iba pre ňu, čo nikto nechápal, lebo vyzorovo bola nič-moc. Sú muzi, ako aj zeny, ktorí majú radi komplikovaných a komplikovane vzťahy. On sám bol veľmi nevyrovnaný človek. Podľa mna vyrovnané zeny si zaslúžia vyrovnaných mužov, lebo to potom nemusí fungovať.
@pralinka25 Možno by som mal poslať fotku :D Jooo cvičenie prináša endorfíny už som sa bal, že som začal tesne pred 30 ale aj po 30 rokoch dosiahli veľké úspechy s tým :D
@katkami123 Akooo sú baby, ktoré chodia do baru a dajú si len jedno víno a tak 🙂 Do baru sa nechodí len opiť ale niekto vie sa tam aj inak odreagovať a nie len opiť hlavu. S tým vekom nooooo záleži s akým dievčaťom/ ženou si budem rozumieť. Noo je to často tak, že mužov priťahujú bezcharakterné ženy a ženy bezcharakterní chlapi.
@feda44 poznas vetu aky isiel taku nasiel? alebo to iste len inak - vrana k vrane sada?
nikdy nie je neskoro zacat s nicim. su to len predsudky. dufala som ze s pokrokom ludia upustaju od zbytocnych predsudkov a stereotypov. asi nie ked su ich plni aj mladi ludia.
hehe no ano hovori sa to o cviceni ze prinasa endorfiny. ale nuz ako vsetko .... nie vzdy 😂 som prikladom na ktorom to nefunguje. no schvalne ... daj foto. kludne so spravy.
@pralinka25 "vies co som si vsimla? a zaroven asi uvedomila? ze ty prapovodne ani nemyslis zle. tvoja chyba je v tom, ze si lahko ovplyvnitelny ale este omnoho vacsia a podla mna zasadna chyba od ktorej sa odvija vsetko ostatne je ze mas skratka dar obklopovat sa nespravnymi ludmi a vzormi. a to ta smeruje viac ako si myslis.
ja si priznam ze mam obrovske stastie na ludi ktori ovplyvnovali a smerovali mna. bez nich by som bola dnes pravdepodobne svojou vlastnou klientkou. mozno len nemas cit pre to vycitit tie spravne osoby. nejaky siesty zmysel. ludia nas totizto dokazu bud rychlo a efektne stiahnut alebo povzniest. pri skutocnych prieteloch a partnerovi sa budes citit vdy ako uzasny. ked mas okolo seba ludi pri ktorych sa citis menejcenne a zle niekde je chyba. to nie su priatelia potom. lenze na to aby si nasiel spriaznenu dusu, tu svoju musis najprv poznat. musis si sam upratat v hodnotach a predstavach, zrealnit ich, najst sam seba. az potom najdes niekoho ineho. nehladaj en lasku. hladaj spravnych ludi. je to este dolezitejsie ako partnersky vztah.
no nic. tie jednovetne prispevky mi skratka nejdu. musim na tom popracovat."
Nemôžem povedať, že mám kolo seba nesprávnych ľudí. Podržali ma v najťažších chvíľach keď som sa mal zle. To, že oni neboli panicovia už skôr ako ja to nie je ich chyba. Mne len bolo ťažko ako o tom každý hovoril a ja som sa vtedy cítil strašne zle. Áno zasa sa opakujem a viem, že sex nie je závod. Ale pozeranie porna môže pekne pokaziť môj sexuálny život. Bojím sa, že či už aj nepokazil. Ja sa trýznim sám ako ste hovorili. Mimochodom teraz sa mi aj ťažko nadväzuje nejaký kontakt keď som často zavretý doma a trávim na sociálnych sieťach celé dni. Už som si tak zvykol doma, že keď pôjdem vonku tak vydržím maximálne 3 hodiny možno a musím potom ísť domov pozerať na facebook a instagram.
@pralinka25 Často sa aj hovorí, že protiklady sa priťahujú 😁
@feda44 Najdi si zalubu,kde su ini ludia,turistika,pes,filharmonia,kurz niecoho,vinne ochutnavky,sport,plavanie,otuzovanie,hubarcenie...pridaj sa do skupiny ludi na sietach,ktori to pravidelne robia a uvidis,ako sa da prirodzene zoznamit.lebo to nebude prioritne o zoznamova i,ale zalube.tak to ide hladko 🙂

@katkazocele Ženy, ktoré čakajú len na bohatého chlapa, ktorý im všetko dá sú vlastne totožné s bezdomovcami. Obidvaja nemajú nič. Ani prácu, nič nevlastnia, jednoducho nič. Rozdiel je len v tom, že žena má kde bývať a kde míňať peniaze. Raz verím, že ja budem odmietať ženy ešte :D