icon

Mám zostať navždy sám?

feda44
4. apr 2023

Zdravím, potreboval by som poradiť. Mám 25 rokov (ten rok to už bude 26) a nikdy som nemal frajerku a donedávna ani sex. Za to, že som bol donedávna panic som sa pred každým hanbil a to hlavne pred mojimi kamarátmi, pretože oni neraz hovorili o svojich sexuálnych skúsenostiach a kvôli tomu som sa vždy pri nich cítil menejcenný a ako taký trkvas. Z toho dôvodu som si objednal prostitútku a prvý raz sa to stalo a mal som po tom lepšiu náladu. Spravil som to aj druhý krát no objednal som si inú ženu. Rozmýšľal som aj, že nikdy frajerku ani nechcem, dokonca, že sa nechcem ani nikdy oženiť a budem chodiť iba za prostitútkami. Vysvetlím aj prečo. Kamaráti neraz hovoria o konkrétnych ženách čo vyvádzajú, teda ako podvádzajú svojich partnerov, ako sexujú s kadekým a podobne. Jednoducho z toho dôvodu neverím ženám a keď nejakú peknú stretnem, či už v meste, kaviarni, posilňovni tak sa snažím na nich nezazerať (toto by chcela každá krásavica aby sme len zazerali). Vadilo by mi keby som so svojou partnerkou niekde sedel a nejaký chlap čo s ňou sexoval niekde na chate by povedal ostatným "Aha tú som dzi.al dva roky dozadu". Podľa mňa ženy (jasné, že najmä mladé) vedia dobre využiť, sú neverné a keď zistia, že o nich má nejaký iný lepší chlap záujem bezcharakterne svojho partnera opustia alebo s tým lepším budú podvádzať. Nehovoriac o tom aké sú keď sa opijú. Ženy len nechcú ostať samé a hľadajú si toho najlepšieho, ktorý ich chce. Začínal som byť mizogýn (niektoré dievčatá mám aj tak predsa rád), ale nechcem byť hnusný celkovo na ženy, pretože pracujem v kaviarni a dokonca aj pekné slečny mi nechali sprepitné (čo si vždy treba vážiť). Niekedy ale uvažujem či fakt niekoho nechcem. Ale sám viem, že momentálne ako nejaký čašník a barman nezbalím žiadnu dobre vyzerajúcu dámu, pretože som pre nich len odpad. Každá by chcela skôr nejakého vysoko postaveného muža v nejakej firme a podobne. A aj keby som nejakú mal tak by som bol už paranoidný, že má podvádza. Popri tom jak ja pracujem dvanástky tak ona to robí s druhým. Už sa neraz stalo, že nejaký chlap milučký nosil žene kvety, všetko jej kupoval a podobne a ona sexovala s iným/i. Keď ste milý tak ste u žien len debilko. Odpustiť neveru by bol dôkaz, že som ten milučký debilko. Snažím sa ženy nevšímať a byť taký istý ku každému.
Mám sa posnažiť niekedy nájsť nejakú ženu ? Ale keď ja fakt neviem či by som jej dôveroval. Alebo ostať pri tých prostitútkach a neviazať sa ?

Strana
z24
pralinka25
18. apr 2023

@feda44 no to je tiez pravda. no a vyber si 😂

feda44
autor
21. apr 2023

Diskusia sa pozastavila 😁

feda44
autor
19. jún 2023

Po dlhšej dobre tu zasa prispievam...Budem rád keď sa zasa niekto pripojí do diskusie...
Rozhodol som sa, že nechcem ženy za peniaze a chcem lásku. Ľutujem to čo sa stalo ale už to nevrátim. V podstate som to urobil kvôli frustrácií. Jednoducho vždy som chcel iba lásku. Ani v mojich 18 - tich som sa nechcel sexuálne jednorázovo vyblázniť ani "riešiť sa". Pomyslel som na to, to áno ale len kvôli frustrácií, že kamaráti a kamarátky to robia a ja som sa cítil ako niktoš. Ale bol som v takom okruhu kamarátov kde sa to stávalo a bolo to normálne. Kým sa všetci "riešili" a sexuálne vybláznili tak ja som chcel lásku. Žiadne nezáväzne flirty. Sex a bozky iba s mojou dlhodobou partnerkou. No doteraz sa nenašla. Chcem nejaké slušné a milé dievča, ktoré nemalo za potreby robiť vo veľmi mladom veku to, čo robili moji kamaráti. Teda nemali sa za potreby s hocikým bozkávať a užívať si života tým, že menili sexuálnych partnerov (teda sa sexuálne vyblázňovali). Chcem aby ma moja partnerka milovala za to aký som a aby som ju charakterovo a sexuálne priťahoval. Nechcem nejaké dievča, ktoré má za potreby sa páčiť iným, dáva polonahé fotky na instagram a sexuálne sa vyblázňovala s tými najväčšími fešákmi. Keď sa nejaká žena sexuálne vyblázňovala s najväčšími fešákmi tak väčšinou zistila, že vzťah s nimi nemá zmysel, pretože by musela bojovať s inými ženami a len kvôli tomu si vyberie v jej očiach iba priemerného až podpriemerného chlapa, ktorý ju nebude tak fyzicky priťahovať ale má u neho istotu, že ju neopusti, nepodvedie a postará sa o ňu. Užila si a teraz je čas hľadať nejakú v jej očiach "milú nulu", ktorá pre ňu urobí všetko no popri tom spomína ako krásne to bolo keď mala 20 a sexovala s fešákmi, ktorí boli podľa nej oveľa lepší ako jej terajší partner. Hlavne, že jej nejaká tá "milá nula" urobilo dieťa po ktorom silno túžila. Keby nemusela bojovať o fešáka tak o svojho terajšieho chlapa ani nezakopne. Nikoho neodcudzujem aj ja som urobil to, čo som urobil. Ale fakt nechcem aby som v očiach mojej budúcej partnerky bol to, čo opisujem. Opakujem sa, že chcem ženu priťahovať a nechcem aby ma chcela iba preto, že sa sklamala u nejakého fešáka a hľadá teraz nejakého "milého sympaťáka".
A mimochodom prešiel som si komentáre niektorých žien, ktoré prispievali na moju diskusiu a zistil som, že aj oni mali za potreby sa sexuálne vyblázniť. Neberte to prosím tak, že vás odcudzujem. Každí sme nejakí. Píšem len toto, čo chcem ja.

Strana
z24