Mám zostať navždy sám?
Zdravím, potreboval by som poradiť. Mám 25 rokov (ten rok to už bude 26) a nikdy som nemal frajerku a donedávna ani sex. Za to, že som bol donedávna panic som sa pred každým hanbil a to hlavne pred mojimi kamarátmi, pretože oni neraz hovorili o svojich sexuálnych skúsenostiach a kvôli tomu som sa vždy pri nich cítil menejcenný a ako taký trkvas. Z toho dôvodu som si objednal prostitútku a prvý raz sa to stalo a mal som po tom lepšiu náladu. Spravil som to aj druhý krát no objednal som si inú ženu. Rozmýšľal som aj, že nikdy frajerku ani nechcem, dokonca, že sa nechcem ani nikdy oženiť a budem chodiť iba za prostitútkami. Vysvetlím aj prečo. Kamaráti neraz hovoria o konkrétnych ženách čo vyvádzajú, teda ako podvádzajú svojich partnerov, ako sexujú s kadekým a podobne. Jednoducho z toho dôvodu neverím ženám a keď nejakú peknú stretnem, či už v meste, kaviarni, posilňovni tak sa snažím na nich nezazerať (toto by chcela každá krásavica aby sme len zazerali). Vadilo by mi keby som so svojou partnerkou niekde sedel a nejaký chlap čo s ňou sexoval niekde na chate by povedal ostatným "Aha tú som dzi.al dva roky dozadu". Podľa mňa ženy (jasné, že najmä mladé) vedia dobre využiť, sú neverné a keď zistia, že o nich má nejaký iný lepší chlap záujem bezcharakterne svojho partnera opustia alebo s tým lepším budú podvádzať. Nehovoriac o tom aké sú keď sa opijú. Ženy len nechcú ostať samé a hľadajú si toho najlepšieho, ktorý ich chce. Začínal som byť mizogýn (niektoré dievčatá mám aj tak predsa rád), ale nechcem byť hnusný celkovo na ženy, pretože pracujem v kaviarni a dokonca aj pekné slečny mi nechali sprepitné (čo si vždy treba vážiť). Niekedy ale uvažujem či fakt niekoho nechcem. Ale sám viem, že momentálne ako nejaký čašník a barman nezbalím žiadnu dobre vyzerajúcu dámu, pretože som pre nich len odpad. Každá by chcela skôr nejakého vysoko postaveného muža v nejakej firme a podobne. A aj keby som nejakú mal tak by som bol už paranoidný, že má podvádza. Popri tom jak ja pracujem dvanástky tak ona to robí s druhým. Už sa neraz stalo, že nejaký chlap milučký nosil žene kvety, všetko jej kupoval a podobne a ona sexovala s iným/i. Keď ste milý tak ste u žien len debilko. Odpustiť neveru by bol dôkaz, že som ten milučký debilko. Snažím sa ženy nevšímať a byť taký istý ku každému.
Mám sa posnažiť niekedy nájsť nejakú ženu ? Ale keď ja fakt neviem či by som jej dôveroval. Alebo ostať pri tých prostitútkach a neviazať sa ?
@simonabelj už sa ho to pýtam 1/3 diskusie a čuší.
@mandzula
@simonabelj tiez ma napadlo, ze asi tam bude pes zakopany.
@mandzula ešte som som nevyjadril k rodine...s otcom mám taký kamarátsky vzťah učí má k disciplíne chce aby som cvičil a tak...mama je veľmi zlatá veľa pre mňa spraví tiež ale hnevá ma, že ma k tej disciplíne neučí..."Nechoď cvičiť keď sa ti nechce"...celkovo sú ale na mňa obidvaja veľmi dobrí až veľmi by som povedal a spravia všetko čo chcem...čo nie je až také dobré ako decko som bol rozmaznaný
Už máte odpoveď 😁😁✌️
@pralinka25 v tomto si musíme naliať čistého vína, zastanem sa ho- neverné sme častejšie my ženy- viac príležitostí, viac ponúk, ľahšie dostupný sex 😉
@katkazocele vazne ?? A to sudis podla seba ?? Lebo co ja poznam ludi a vsimam si co sa deje okolo mna, tak v drvivej vacsine su to chlapi ... Vsak staci si prejst len tu na fore.
@feda44 a tvoji rodičia majú dobrý vztah?
@katkazocele ďakujem, vravím, že ženy v zrelejšom veku nepoznajú mladé dievčatá ✌️
@mandzula
@simonabelj Áno bývam s nimi a majú dobrý vzťah 😁...mama je taká citlivka..otec veľmi pracovitý a obidvaja sú milosrdní, skvelí
@feda44 pozri, ak máš celý život v pláne ženám neveriť, lebo nejaké štatistiky, potom ani nevylez z postele, z domu, nechoď na ulicu, do lesa, nesadni do dopravneho prostriedku atď., lebo štatistiky hovoria o určitom percente úrazov či dokonca úmrtí. Je fakt len na tebe, či si vyberieš, že sa budeš celý život báť a pochybovať alebo dáš šancu bežnému životu.
@feda44 nevravim to len teraz, ale to vravim cely zivot. Je mi jedno ci je to chudy, pri tele, vysoky, nizky alebo chudobny ci bohaty. Proste ten chlap by musel mat v sebe nieco, co by ma k nemu pritahovalo. Mne na vyzore vobec nezalezi. Boli okolo mna aj svalnati a poslala som ich kade lahsie.
Skoro všetko ti sem už ostatní napísali, tak zostáva posledná možnosť, prečo ťa ženy nechcú - nevieš napísať dobre čitateľný text rozdelený na odstavce. 😉
Inak s takýmito názormi ("mizogýnia" je pomerne výstižné jednoslovné pomenovanie) by si dobre zapadol medzi niekoľko podobných existencií na stránke zpovednice.cz . Chyba nie je v ženách, ale v tvojom prístupe k nim (trošku ako v tom vtipe so Záhorákom na diaľnici v protismere) - len neviem, či sa to dá jednoducho zmeniť. Inak, ja som tiež nemal sex do 25-ky, ale na rozdiel od teba som od žien neočakával všetko zlé (iste, nájdu sa aj také, ale treba si vybrať, v akom prostredí sa človek pohybuje) - a potom som si našiel milú a slušnú ženu a sme spolu už 13 rokov.
@feda44 ach, no čo ti na to povedať… buď ti toto tvoje presvedčenie o ženách vadí a budeš to riešiť, nájdeš si terapeuta, ktorý to bude s tebou rozoberie do hĺbky, alebo si s tým spokojný a proste takto budeš žiť 🤷🏻♀️
Všimol som si viacero príspevok od žien, ktoré tu písali, že podviedli a je zaujímavé že vy ostatné ženy ste na ňu hnusné neboli a ešte ste ju utešovali...opakujem sa..nikoho som nepodviedol a áno zaplatil som dve prostitútky veď mám 25 testosterón mi slúži viac než slušne tak na to mám chuť jak každý mladý...dokedy som mal čakať prosím vás ?
@simonabelj Terapeut niečo stojí a fakt to radšej miniem niečo čo sa týka cvičenia..ale možno neskôr 😁

@feda44 a čo tvoji rodičia? Sú spolu? 🙂