icon

Mám zostať navždy sám?

feda44
4. apr 2023

Zdravím, potreboval by som poradiť. Mám 25 rokov (ten rok to už bude 26) a nikdy som nemal frajerku a donedávna ani sex. Za to, že som bol donedávna panic som sa pred každým hanbil a to hlavne pred mojimi kamarátmi, pretože oni neraz hovorili o svojich sexuálnych skúsenostiach a kvôli tomu som sa vždy pri nich cítil menejcenný a ako taký trkvas. Z toho dôvodu som si objednal prostitútku a prvý raz sa to stalo a mal som po tom lepšiu náladu. Spravil som to aj druhý krát no objednal som si inú ženu. Rozmýšľal som aj, že nikdy frajerku ani nechcem, dokonca, že sa nechcem ani nikdy oženiť a budem chodiť iba za prostitútkami. Vysvetlím aj prečo. Kamaráti neraz hovoria o konkrétnych ženách čo vyvádzajú, teda ako podvádzajú svojich partnerov, ako sexujú s kadekým a podobne. Jednoducho z toho dôvodu neverím ženám a keď nejakú peknú stretnem, či už v meste, kaviarni, posilňovni tak sa snažím na nich nezazerať (toto by chcela každá krásavica aby sme len zazerali). Vadilo by mi keby som so svojou partnerkou niekde sedel a nejaký chlap čo s ňou sexoval niekde na chate by povedal ostatným "Aha tú som dzi.al dva roky dozadu". Podľa mňa ženy (jasné, že najmä mladé) vedia dobre využiť, sú neverné a keď zistia, že o nich má nejaký iný lepší chlap záujem bezcharakterne svojho partnera opustia alebo s tým lepším budú podvádzať. Nehovoriac o tom aké sú keď sa opijú. Ženy len nechcú ostať samé a hľadajú si toho najlepšieho, ktorý ich chce. Začínal som byť mizogýn (niektoré dievčatá mám aj tak predsa rád), ale nechcem byť hnusný celkovo na ženy, pretože pracujem v kaviarni a dokonca aj pekné slečny mi nechali sprepitné (čo si vždy treba vážiť). Niekedy ale uvažujem či fakt niekoho nechcem. Ale sám viem, že momentálne ako nejaký čašník a barman nezbalím žiadnu dobre vyzerajúcu dámu, pretože som pre nich len odpad. Každá by chcela skôr nejakého vysoko postaveného muža v nejakej firme a podobne. A aj keby som nejakú mal tak by som bol už paranoidný, že má podvádza. Popri tom jak ja pracujem dvanástky tak ona to robí s druhým. Už sa neraz stalo, že nejaký chlap milučký nosil žene kvety, všetko jej kupoval a podobne a ona sexovala s iným/i. Keď ste milý tak ste u žien len debilko. Odpustiť neveru by bol dôkaz, že som ten milučký debilko. Snažím sa ženy nevšímať a byť taký istý ku každému.
Mám sa posnažiť niekedy nájsť nejakú ženu ? Ale keď ja fakt neviem či by som jej dôveroval. Alebo ostať pri tých prostitútkach a neviazať sa ?

feda44
autor
5. apr 2023

@mandzula myslím, že je to v poriadku

makodob
5. apr 2023

@feda44 Ahoj, z toho všetkého čo si napísal vyplýva, že máš dosť problém so svojím sebavedomím. Už len to, že si si potreboval zaplatiť prostitútku, aby si zvýšil sám sebe svoju hodnotu a aby si sa cítil lepšie pred kamarátmi. Poviem ti úprimne. že dnešná spoločbosť je úplne mimo, čo sa týka morálnosti. Podľa mňa más morálne hranice nastavené správne, ale žiaľ sa porovnávaš s nemorálnymi kamarátmi, ktorí majú sex s kadekým a očividne si dvíhajú ego, keď o tom hovoria. Ľudská hodnota však nespočíva v tom, koľko sexuálnych partnerov máš. Povedala by som, že mať veľa sexuálnych partnerov degraduje ľudskú myseľ a obmedzuje človeka len na sexuálny objekt. Ale človek je bytosť s pocitmi a túžbami a tie túžby majú byť čisté a nie zvrátené a nečisté. Sú aj ženy, ktoré sú panny a hľadajú muža ako ty. Tak sa rozhodni, či chceš byť verný jednej žene a počkáš si na ňu, alebo budeš ako kamaráti a budeš s protitútkami. Aj to, že si s prostitútkami ti úplne degraduje pohľad na ženu. Sám o tom píšeš a od žien očakávaš len podvod a sex s druhým mužom. Pritom, ženy prv ako túžia po milovaní s mužom, túžia po tom, aby boli milované a ctené. To, že niektoré spia skadekým, no doba je aká je a rodičia to považujú za normálne, ale v podstate tiež hľadajú lásku. A ženská krása nie je len o vzhľade, žena ťa musí priťahovať ako osobnosť, z peknej tváte a postavy nemáš nič, totiž s takou ženou si rodinu nebudeš chcieť založiť. To myslím aj opačne, dnes je problém nájsť dobrého muža. Nezhadzuj svoju hodnotu, ani hodnotu žien. Takto uvažujúc si vzťah ani nezakladaj, nedopadlo by to dobre.
Ešte by som sa spýtala, aký je tvoj vzťah s tvojou mamou, keď o každej žene uvažuješ nepekne? Akým vzorom ženy ti bola?

aknamorka22
5. apr 2023

@feda44 tebe ide len o vzhľad, peniaze a sex. Je to veľmi povrchné a nevyzrete. Priority máš niekde úplne inde. Asi si toho veľa v živote ešte nezažil.

jakoma
5. apr 2023

@feda44 necudo ze s tymi nazormi si musis za sex platit.. ostan pri prostitutkach 🙂

iva4444
5. apr 2023

@feda44 poradím ti len tolko,ze netreba vsetky zeny hadzat do jedneho vreca..dalej by si si mal uvedomit,ze s takymto pristupom nikdy nebudes mat vztah(lebo si hned budes namyslat ako ta podvadza).zena,ktora podvadza je vinna,ale tak isto aj jej partner,pretoze jej zrejme prestal davat lasku a pozornost.muzi co podvadzaju(vacsinou starsi),ktory si potrebuju len dokazat to,ze stale zvladnu mladu a hraju sa doma na uzasneho otca a manzela.podvadzaju,lebo sa chcu "zabavit"..neznasam neveru,preto by som ani nikdy nepodviedla..odsudzujem to,ale ja by som si skor branila tu zenu,ktorej partner nedava co potrebuje ako muza,ktory si chce len "vyhodit z kopytka,aby si nieco dokazal.

mandzula
5. apr 2023

@feda44 tak potom si ďalej plať štetky s sťažuj sa na nespravodlivosť sveta.

ninka297
Odpoveď bola odstránená
pralinka25
5. apr 2023

@feda44 boze by si sa divil ake to bolo pred 20 rokmi. uprimne ti poviem 80 a 90 roky boli popi.i to si len teraz mladez mysli aka je doba ... o 60- 70 rokoch sa ani vyjadrovat uz radsej nebudem a to hovorim o Slovensku. si ma vazne pobavil s tymi dnesnymi dievcatami.
nemas ani paru o tom co sa dialo v tychto divokych rokoch. ver mi skazena mladez bola aj vtedy a mozno este viac ako teraz. teraz je sice ina doba ale v inych veciach. uprimne tieto veci sa prilis nemenia. nie dievcata a chlapci neboli svaty ani pred 30 rokmi 😀
apropo aj ked mam 40 poznam hodne 20 rocnych. kamosky aj kolegyne maju take deti, ja mam take v rodine poznam ich osobne a s kazdym z nich sa bavim uplne normalne ako aj s rovesnikmi. takze viem o nich dost. navyse nie som konzerva takze mi povedia vazne kadeco. ty musis zit v nejakom cudnom matrixe

pralinka25
5. apr 2023

@katkazocele no ja neviem ale ja co vidim tak je to tak ze vacsinou su to muzi. alebo teda ja aspon nemam vo svojom okoli take kamosky.

babulkomale
5. apr 2023

@feda44 zodpovedas viacerymi crtami psychologickemu profilu kriminalnikov co vrazdili prostitutky a pomstili sa cez ne symbolicky vsetkym "nevernym" zenam.
Tebe este nikto nebol neverny a uz ti z toho sibe.
Daj sa dokopy s katkou z ocele a mozete podozrievat a paranoizovat dosyta.

kiwi3
5. apr 2023

@babulkomale okrajovo k teme, ale vyzera to tak, ze aj ten idaho killer, co zabil niekedy minuly rok 4 studentov mal tento motiv. a to boli len nejake blond baby, podla mna ani nie nejak atraktivne (ti dalsi dvaja boli asi v zlom case na zlom mieste, hlavne ten chalan teda). cize uz to nie su vacsinou prostitutky ako kedysi

hopsadobrandejsa
5. apr 2023

Ak chces zostat sam, to je uplne v poriadku. Existuje vela ludi ktori zostali slobodni ci nebodaj bezdetni a funguju uplne normalne.

Mas ale velmi zlu mienku o zenach....povedal by som, ze az hraniciacu s misogyniou. Ano, jestvuju aj zeny ktore opisujes v svojom prispevku lenze tie predstavuju minoritu pripadov. Drviva vacsina zien ktore nechcu ostat slobodne si hladaju partnera s ktorym budu moct vychovavat svoje deti a tesit sa zo zivota.

Tvrdis, ze by ti bolo neprijemne ak by sa nejaky muz chvalil, ze spal s tvojou priatelkou. Je naivne mysliet si, ze budes jedinym sexualnym partnerom tvojej buducej priatelky.....to je proste realita ktoru musis akceptovat.

Po druhe, zeny v diskusii maju pravdu.....si nevyzrety. Nic v zlom, ale inteligentni chlapi taketo debaty nevedu. Taketo cosi je bezne mozno medzi teenagermi ale urcite nie medzi dospelymi detmi co ma vedie k zaveru, ze si este velmi velmi mlady.

Podla mna zijes takpovediac v bubline. Vytvoril si si vlastnu realitu a na zaklade nej vnimas svet okolo seba.

Myslim, ze navsteva psychologa by bola napomocna v tomto pripade aby si sa dopatral k dovodu preco mas taku zlu mienku o zenach. Muselo ti byt velmi ublizene ak sa uchylujes k takimto radikalnym nazorom.

makodob
5. apr 2023

@makodob tu som nedokončila myšlienku, že mnoho rodičov svoje dcéry, ale aj synov nevedú k sexuálnej čistote a morálnosti, dievčatá chodia napr. odhalené od útleho detstva. Takto ich dokonca obliekajú ich vlastné mamky, lebo je to moderné a sú mladé, tak možu. A chlapci sú vedení na dievčatá pozerať ako na ,,kus, úlovok” a teda, vlastne sa nečudujme, keď sú ponúkané ako pekný kus. Tak sa nemožme diviť, ako to potom majú všetci nastavené v puberte a dospelosti, či už ženy alebo muži. A ty chceš slušnú a cudnú ženu a na druhej strane si zaplatíš prostitútku. No, nie je to ok. Pouvažuj nad tým, čo vlastne chceš, ale podľa tohto merítka začni žiť aj ty. A ver, že prijde žena, ktorú hľadáš. Ale, aj ty musíš na svojom myslení a hodnotách popracovať. Ak chceš ženu pannu, jej sa nebude páčiť, že si platíš protitútky. A ak si platíš prostitútky, tie však svoju hodnotu nepoznajú, preto idú za peniaze, takú manželku zrejme isto nechceš a okrem iného si tieto ženy berú do sebou ,,balík psychických problémov”. S takými ženami sa pri milovaní stávaš jedno. Je to smutné, ako nízko a povrchne sa dnes pozerá na sex. Keby si vedel, ako to negatívne ovplyvňuje človeka, nikdy by nikto nespal s nikým len tak. Mám žiaľ známeho, ktorý mal tolko žien, že pochybujem, že dokáže mať raz plnohodnotný manželský vzťah, má veľký psychický problém, ale zo začiatku sa to javilo, ako ,,nevinná” zábava. Ale čistota a morálnosť, nie je hra.

ninka297
Odpoveď bola odstránená
katkazocele
5. apr 2023

@bessie12 okolo mňa ženy tvoria takých 70% nevier 😕 možno sme len príliš rodinná firma 😅

katkazocele
5. apr 2023

@feda44 Ja som vždy nestranná, ja nemám problém priznať, že aj my ženy sme neverné potvory často😉

katkazocele
5. apr 2023

@pralinka25 tak ako spomínal mladý muž vyššie, my ženy nie sme také blbé aby sme sa tým chválili a vieme to ututlať 100x lepšie, keď chcem , tak sa to nikto nedozvie celé roky😉

pralinka25
5. apr 2023

@katkazocele a mate vyrovnany pocet vo firme muzov a zien? kolko zien je vo vasej firme nevernych a kolko muzov z celkoveho poctu v oboch skupinach?

katkazocele
5. apr 2023

@iva4444 pekný morálny kotrmelec si predviedla, bez urážky😎

katkazocele
5. apr 2023

@makodob Mám podobný názor na ženy , ktoré majú x sexuálnych partnerov, že nikdy nevydrží im stály partner a vzťah👍 Nedokážu sa tak emočne už naviazať a na svojho 20teho partnera 😵

katkazocele
5. apr 2023

@pralinka25 viacej % mužov, paradoxne ženy sú viac ,, spoločenské,, na akciách 😉

feda44
autor
5. apr 2023

@katkazocele Presne tak ďakujem, že mi dáte za pravdu 😁....sám som bol svedkom toho ako sme boli niekde vonku ako partia a boli tam dievčatá tak popri tom ako písali s jedným tak sexovali s dvoma inými....ja by som toto fakt nechcem zažiť a som dosť citlivá povaha...potom prečo mám zlú mienku o ženách...však žena je nežnejšieho pohlavia a chlapi vždy boli väčšie hovadá no karta sa obracia a ženy sa len pretvárajú

bessie12
5. apr 2023

@feda44 ale tak ty hadzes vsetky zeny do jedneho vreca. Nemaj zbytocne predsudky. Ked nevyjde jeden vztah, tak mozno ten dalsi uz ano. Sama mam niekolko vztahov za sebou, lebo som nemala to stastie.

feda44
autor
5. apr 2023

@makodob o ženách v staršom veku nemám zle mienky...nemám s nimi vôbec problém takže ani s mamou...sebavedomie mám nízke to je pravda...keď sa mi niečo nevydarí hnevá ma to...v posilke často závidím iným, že sú silnejší ako ja napr.

lintu
5. apr 2023

Daj sa najprv psychicky do poriadku a potom si niekoho hľadaj. Nech si inak akýkoľvek dobrý chlapec, tvoje úvahy od teba odstrašia každú normálnu babu. Problém ešte ani nie je, ale ty už vieš, že príde. Celé zle.

Ak sú podľa teba súčasné mladé dievčatá iné ako kedysi, mal by si vedieť, že aj vy mladí páni ste iní. Minule v telke riešili, ako nám tu narastá početná skupina chlapcov, ktorí z akéhosi vlastného čudného vlastného presvedčenia nenávidia ženy. To tiež ok nie je.

Inak neviem, čo za diskusie čítaš, ale s nevernými ženami sa tu málokedy súcití.

martul
5. apr 2023

@feda44 a to ťa nanapadlo, že chalani si môžu aj tak trochu vymýšľať aby sa pochválili? Prečo si všetky ženy hodil do jedného súdka? V celom príspevku riešiš len čo kamoši? Ako sory a kvôli chalanom si si objednal prostitútky? To si už totálny zúfalec ? By som radšej zostala panna do smrti ako si niekoho za to platiť. Není ti zle?

katkazocele
5. apr 2023

@feda44 ani mi nespomínaj ženské jazdy keď sú nezadané baby a zadané spolu v bare, tak tie nezadané skoro vždy stiahnu dole tie zadané, aby si vyhodili z kopýtka 😢

feda44
autor
5. apr 2023

@hopsadobrandejsa Keby sa nejaká vyspala s ex priateľom to by mi nevadilo ale jak šantila na chate tak taká má vychovávať moje deti ? Prepáč ale nie

feda44
autor
5. apr 2023

@martul Áno musel som si objednať prostitútku, pretože žienky vždy, vždy len hovoria jak neznášajú nadutých chlapov a pri tom sa s nimi vždy poriešia...a tých čo chvália akí sú zlatí tak sú dobrí len na využitie

martul
5. apr 2023

@feda44 nemusel si, naozaj. Nerob sprostosti ako zúfalec. Potom budeš mať opačný problém, že teba nebudú chcieť.