Mám zostať navždy sám?
Zdravím, potreboval by som poradiť. Mám 25 rokov (ten rok to už bude 26) a nikdy som nemal frajerku a donedávna ani sex. Za to, že som bol donedávna panic som sa pred každým hanbil a to hlavne pred mojimi kamarátmi, pretože oni neraz hovorili o svojich sexuálnych skúsenostiach a kvôli tomu som sa vždy pri nich cítil menejcenný a ako taký trkvas. Z toho dôvodu som si objednal prostitútku a prvý raz sa to stalo a mal som po tom lepšiu náladu. Spravil som to aj druhý krát no objednal som si inú ženu. Rozmýšľal som aj, že nikdy frajerku ani nechcem, dokonca, že sa nechcem ani nikdy oženiť a budem chodiť iba za prostitútkami. Vysvetlím aj prečo. Kamaráti neraz hovoria o konkrétnych ženách čo vyvádzajú, teda ako podvádzajú svojich partnerov, ako sexujú s kadekým a podobne. Jednoducho z toho dôvodu neverím ženám a keď nejakú peknú stretnem, či už v meste, kaviarni, posilňovni tak sa snažím na nich nezazerať (toto by chcela každá krásavica aby sme len zazerali). Vadilo by mi keby som so svojou partnerkou niekde sedel a nejaký chlap čo s ňou sexoval niekde na chate by povedal ostatným "Aha tú som dzi.al dva roky dozadu". Podľa mňa ženy (jasné, že najmä mladé) vedia dobre využiť, sú neverné a keď zistia, že o nich má nejaký iný lepší chlap záujem bezcharakterne svojho partnera opustia alebo s tým lepším budú podvádzať. Nehovoriac o tom aké sú keď sa opijú. Ženy len nechcú ostať samé a hľadajú si toho najlepšieho, ktorý ich chce. Začínal som byť mizogýn (niektoré dievčatá mám aj tak predsa rád), ale nechcem byť hnusný celkovo na ženy, pretože pracujem v kaviarni a dokonca aj pekné slečny mi nechali sprepitné (čo si vždy treba vážiť). Niekedy ale uvažujem či fakt niekoho nechcem. Ale sám viem, že momentálne ako nejaký čašník a barman nezbalím žiadnu dobre vyzerajúcu dámu, pretože som pre nich len odpad. Každá by chcela skôr nejakého vysoko postaveného muža v nejakej firme a podobne. A aj keby som nejakú mal tak by som bol už paranoidný, že má podvádza. Popri tom jak ja pracujem dvanástky tak ona to robí s druhým. Už sa neraz stalo, že nejaký chlap milučký nosil žene kvety, všetko jej kupoval a podobne a ona sexovala s iným/i. Keď ste milý tak ste u žien len debilko. Odpustiť neveru by bol dôkaz, že som ten milučký debilko. Snažím sa ženy nevšímať a byť taký istý ku každému.
Mám sa posnažiť niekedy nájsť nejakú ženu ? Ale keď ja fakt neviem či by som jej dôveroval. Alebo ostať pri tých prostitútkach a neviazať sa ?
@feda44 no ked ti utecie s niekym inym budes sa muset otriast a najst niekoho lepsieho. zaruky neexistuju. ale zas pripravit sa o pekne chvile len zo strachu? prezit cely zivot a nezazit vztah len preto ze sa bojis? to by si nemohol v zivote robit nic.
@pralinka25 Súhlasím ale keby som zistil, že by ma žena podvádzala celý čas počas nášho vzťahu tak by to zakrylo všetko pekné čo sme spolu zažili a neodpustil by som jej ani keby to oľutovala a bolo by to iba raz
@feda44 No, ty tiež nie si žiadne terno do vzťahu s akoukoľvek ženou.Ak, sa aj nejaká žena, bude na teba pozerať z tvojho pohľadu, z ktorého hľadiš na všetky ženy, tak nemáš šancu na vzťah.Mám z teba pocit, že v živote len čakáš okolo seba ľudí, ktorý ti budú masírovať, Tvoje ego ako to robila zrejme tvoja mamina, asi si mal v živote všetko prestrete a predložené na tácke.Neviem, v akom morálnom duchu si bol vychovávaný a ako si bol vedený k partnerstvu a intimnemu životu v rodine, ale môžem ti povedať, že tento tvoj prístup k ženám sa odvíja od výchovy a od prostredia, v ktorom sa pohybujes.Ved, keď raz mám nejaké kritériá na partnera, tak také isté kritériá musím mať aj na seba.Ty, si nevieš predstaviť svoju partnerku a matku svojích detí ako ženu ktorá je taká, hentaka a onaká, ale ti si pre partnerku úplne dokonalý chlap, morálny idol a vzor pre tvoje budúce deti.A nie je hanbou prísť do vzťahu ako panic, ale to by si pochopil, len vtedy, keby si mal nejaký morálny a hodnotový rebríček už z rodiny. Začni, si budovať nejaké hodnoty, morálku, začni žiť podľa tých hodnôt a neobklopuj sa "morálnou spodinou" a príde ti do života aj slušne a čestné dievča, ktoré nebude mať potrebu podvádzať a striedať partnerov.
@feda44 Preco si v zahranici pracoval ako otrok? Clovece, mas vysoku skolu, teda v hlave by si nemal mat uplne na.rane, preco si nebajdes pracu, v ktora ta bude bavit a normalne zivit? Radsej budes pri maminej sukni a platit si prostitutky? Chapes, ze chyba je v tebe a nie v zenach? Zeny nepotrebuju alfa samcov, ale ani nesamostatne deti. Preto sa ti vo vztahoch nedari. Nemas dost sebavedomia zit normalny zivot. Ze tvoja vyska nema uplatnenie? Vies s akymi skolami ludia pracuju hocikde? Aj bez skol, pracuju na sebe. Nikto od teba necaka, ze budes manazer v podniku a jazdit na Q7. Ano - taki alfa samcu maju spravidla najkrajsie zeny. Ale to je vrchny percentil ludi. Stastny zivot vie zena prezit aj s masiarom a masiar nepotrebuje pri sebe queen plackovu, ale normalnu milu zenu, ktora chodi do prace, maju deti, spolu sa staraju o rodinu. Kde v tychto pribehoch (ako napr.v pribehu tvojich rodicov) vidis vychcane neverne zeny?? Fakt si nechate vymyt mozgy, lebo vam nie je jasne, preco v randeni nie ste uspesni??
@feda44 vsak odpustat ani nemusis. pre mna sa tiez nevera rovna koncu vztahu ale to uz je riziko zivota. zas preco by ta kto mal od zaciatku podvadzat. ale vies ako to je. niektore veci si do zivota svojim myslenim vyslovene pritiahneme.
je tu kopec zien ktore boli podvedene svojimi dlhorocnymi manzelmi ktorym verili. prezili to a nasli lasku inde. urcite to nebolo nic o co by ktorakolvek z nich stala ale neodradilo ich to. nerozlozilo ich to. mozno len docasne ale mali dost sily aby isli dalej. kazdopadne nikde nie je napisane ze sa ti to stane.
mas sa v myslienkach zaoberat vecami ktore chces a nie ktore nechces
@anna777115 Nie som termo do vzťahu ale aj horší chlapi odomňa mali vzťahy ✌️
Zaklad je mat vlastne byvanie. Potom sa najde aj zena. Potom staci, ak sa zoberiete, prepises na nu ten byt, zacnes si setrit na vyzivne a budes iba s nostalgiou spominat na dnesne banalne problemy, ako ti bolo kedysi dobre. :D
Musis mat pozitivne myslenie. Ze nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byt horsie. 🙂
Ahoj, napisem ti zopar myslienok…
Je mi luto chalanov a muzov, ktori malo zarabaju. Nie, nelutujem ich preto, ze malo zarabaju. Lutujem tych, ktori maju oci sklopene a citia sa nanic. Stratavam takych vela. Naposledy pracovnik na zbernom dvore, mlady chalan. Mala som sto chuti mu povedat, chlape, vzchop sa, si chlap ako kazdy iny, nic ti nechyba, iba zdrave sebavedomie.
Z tychto mladych muzov sa zial casom stavaju starsi chlapi plni cynizmu a reci o zlatokopkach. Odpovedz si vsak na otazku, ci ty tak, ako zeny hladia na zabezpecenost chlapov, nehladis na krasu zeny. V tvojom okoli su aki chlapi, kolko hodnoty vidia v krase zien? Myslim si, ze najdes siroke spektrum: od chlapa, ktory chodi len s modelkovskymi typmi po chlapa, ktoremu staci, ze zena splna zakladne vzhladove kriteria, pritahuje ho, hoci sa najdu aj ovela krajsie. Tu zenu miluje a vidi v nej hodnotu nielen kvoli jej zovnajsku, ale aj kvoli jej vnutru a tej kombinacii. Nie su muzi povrchni? No su, tak ako zeny. A vzdy sa najdu aj menej povrchni ludia. Keby som nebola vydata, ma u mna sancu hocikto. Tri typy su vsak vylucene. Lenivci, drzgrosi a zakomplexovani muzi. Ak ma chlap na kyticu ruzi k mojmu sviatku, nech mi donesie kyticu. Ak ma na jedenn kvet, nech mi donesie jeden kvet. Z lasky. Pre zenu perspektivny chlap sa vsak casom vypracuje tak, aby rodina vedela preklenut obdobie materskych z jeho platu (+materska pomoze). Chlap, ktory by zenu vydeloval, pri ktorom by nebolo na plienky, ktory by si riesil komplexy na zene pocas tohto obdobia nie je perspektivny chlap. Chapes? Pre mna osobne radsej muz so skodovkou, ale milujuci s laskavym srdcom, usilovny a sebavedomy, ako chrapun s najnovsim bmw. Ma to jedno ale. Muzi, ktori maju viac penazi su aj preto perspektivnejsi, lebo byvaju so sebou viac vyrovnani a menej zakomplexovani. Este raz porozmyslaj nad vsetkym, co pises a mozno ti moje slova daju zmysel.
Inak ale predsa na barmanov letia zeny, ci? Sam poznas, bez penez do hospody nelez. Proste musis viac zarabat, inak to nejde. Zena chce ist obcas na veceru, na dovolenku, aj sa pekne obliect, obcas ku kadernikovi. Zeny dnes malo zarabaju, tak jej ten byt, dom musis kupit ty. A bez auta sa dnes nikam nepohne. Chce muza, co jej dopraje. Aby bola doma, nemusela sa stresovat v praci, obcas skocit na nejaku charitu vo volnom case, ci pokecat s inymi zienkami v domacnosti. Ako si chces nejaku najst, ked jej nechces nic dopriat. Ides na to od zaciatku zle, preto si sam a frustrovany. 🙂
Ty budeš teraz platiť štetky, o pár rokov si nájdeš normálnu ženu ( ideálne pre teba pannu lebo inu asi neprekusneš) a myslíš že jej sa nebudeš hnusiť že koľké štetky si mal? A že si si platil za sex?
S týmto uvažovaním si nikdy nikoho nenájdeš a radšej naozaj ani nechci... Lebo aj keby si si našiel slušnú vernú ženu, tak by si jej robil také psycho, že by nakoniec aj tá utiekla za iným normálnym chlapom.. Žiadna si nezaslúži po boku takého psychopata, ktorý by na iné nemyslel, len ako ho podvádza všade kam sa pohne
@feda44 neviem v akom kruhu ľudí sa pohybujes ale ja som za svoj život ešte nepočula o takej nevere, o akej píšeš ty. A to poznám pomerne dosť ľudí. Asi treba zmeniť okruh priateľov. Nie su pre teba dobrým príkladom. A je rozdiel v 20 rokoch skúšať svoje hranice na chate a mať s niekým dlhodobý vzťah (rok a viac) a potom podvádzať. Vzťah predsa nie je len o sexe. Ked je medzi dvoma správna chémia, aj ten sex je dobrý. Samozrejme nikto učený z neba nespadol a treba sa aj v tom sexe trochu otukat. Ale s prostitútkou sa neotukas. Učiť sa máš so svojou partnerkou, s ktorou budeš o tom komunikovať. Zisťovať co sa jej páči a ona bude zisťovať, čo sa páči tebe a obaja si navzajom vyhoviete. Je lepšie mať sex s niekým kto ťa pozná a vie co a ako, ako mať sex len tak náhodne. Všetko je o kompromisoch a komunikácií. V dlhodobom vzťahu ľudia začnú podvádzať vtedy, keď im partner prestane dávať to, čo potrebujú a začnú to hľadať inde (spadnú do stereotypu, jeden sa prestane zaujímať o toho druhého, prestane sa snažiť, nedáva dostatok pozornosti tomu druhému a dlhodobo to odmieta riešiť). Druhá vec su ľudia, ktorý to proste potrebujú a jednoducho sú takí, ze nevedia byť verní. Ale takých je mizivé percento. Mal by so sa prestať tak urputne sústrediť na to. Zi si svoj život, chodievaj do posilky, roboty, nájdi si iné koníčky a záľuby a neboj sa, stretnes tu pravú, kde prebehne iskra a pôjde to. Väčšinou najdeme to, čo hľadáme vtedy, ked to prestaneme hľadať 🙂 držím ti palce
"Budem sa opakovať ale vy si fakt myslíte, že ja s platom a robotou ako čašník zbalím nejaké pekné dievča ? Fakt si to myslíte ? Chápete, že som pre tie ženy len odpad ? tzv. Podčlovek...musíte byť arogantný, hnusný, hrubý a dobre zarábajúci"
😀😀😀😀....
Tak potom robis cosi zle pretoze toto vobec nie je moja skusenost. Ja pracujem v tomto sektore a teda ak sa ma niekto opyta kto som, moja odpoved urcite nebude "barman/ casnik".
K nam chodia baby poslednu dobu ako na pase a pripadov kedy sme ja alebo kolega prichytili zeny ako sa na nas opakovane pozeraju ci usmievaju nie je ziadna nahoda.....ba dokonca to nema ani vela spolocne s pracou ako takou a ani jeden z nas nie je ziaden top model.
Take vseobecne nepisane pravidlo je, ze barmani su vnimani ako viac sexy nez casnici a to skrz toho, ze maju pristup k alkoholu ( "kluce od miesacky" ) a su obvykle viac pohodaci. Ak si nahodou aj dobre vyzerajuci tak to je absolutny jackpot. Poznam chalanov z brandze ktori spavaju s zenami akoby boli rockove hviezdy hoci su to ako si ty pomenoval " len casnici".
To je proste osobnost......Casom sa v praci naucis citat ludi a proste vies co na koho plati ale nie je to vec manipulacie. K nam zachmureni ludia nechodia. My sme vsetci zabavni, priatelski ludia a presne takito ludia k nam aj chodia. Vrana k vrane sada ako sa vravi.
Ja som sa minuly vikend bavil s partiou dochodcov, bola to taka vesela kopka tak sme posrandovali a vravim, ze oni budu tiez coskoro u nas "inventar" pretoze takych ludi ako oni mame u nas s radostou.
Baba z vedlajsieho stola sa otocila a vravi "Aj ja som tu pravidelne......on pozna aj mna". Nemal som ani sajnu kto je ale tak hned sme sa zoznamili a to bola naozaj velmi sympaticka baba.
Vies ono to ani nie je tak o tom co robis ale kto si. Nikto nema rad nudu. Ta baba ktora sa so mnou zoznamila nevidela "casnika", videla cloveka ktory sa rad bavi a ktory vie zabavit aj svoje okolie. Preto sa ozvala pretoze aj ona chce byt sucastou skupiny kde sa ludia bavia a smeju.
Teraz uz vie, ze sa jej dostane vacsej pozornosti pri najblizsej navsteve pretoze sa pozname.
Prestan sa na ludi divat skrz ich profesiu, vyplatnu pasku ci vyzor a mozno stretnes niekoho uzasneho. Ak by sa moja mama divala na oca tak ako si myslis, ze sa ludia divaju na teba, nikdy by som tu nebol.
Samozrejme rozumiem, ze je jednoduche vinit svoju profesiu ci vzhlad za vlastny neuspech ale s vyjadrovanim ake mas by som s tebou nechcel travit cas ani keby si bol Brad Pitt.
@feda44 chapeš ty vobec, že problém nie je tvoja profesia, ale tvoje nízke sebavedomie? Vieš, že kedykoľvek na sebe možeš zamakať a byť aj riaditeľ nadnárodnej spoločnosti? Nič nie je zadarmo. Ale niekomu stačí byť čašníkom, lebo ho to baví a pozná, že jeho ľudská hodnota nie je o tom, že čapuje pivo. A predstav si, poznám muža, ktorý ma rodinu, úžasnú manželku a 2 krásne deti a robí čašníka a robí kávu ľuďom a neskutočne ho táto práca baví a plánuje si otvoriť kaviareň. Len rozdiel medzi ním a tebou je, že robí to, čo ho baví a vie, že nie je ľudsky o nič horší alebo lepší ako milionar v mercedese. Len ty nevieš, čo sú hodnoty. Popravde, ak by si sa ty dostal k peniazom, tak s týmto rozmýšľaním by si bol riadne nenávistný a dal by si to tým ženám pocítiť z pozície moci. Asi ti je lepšie ako si, lebo cit a láska ti chýba a teda, ak na tom nepopracuješ, nemáš žene, čo by za to stála, čo ponúknuť. Prestaň sa ľutovať a začni na sebe osobnostne aj kariérne pracovať a budeš inde. A ak sa pohybuješ v spolonosti ľudí, kde ide každý s každým do postele, tak ak ťa to irituje zmeň okruh priateľov. Je to tvoj výber. Ja mám iných ľudí v okolí a toto nemusím riešiť. Tvoji kamaráti nie sú na tom o nič lepšie ako dievčatá, ktoré s nimi spia a predsa ti vadia len ony- ženy! Asi máš dvojaký meter. Ja by som ani palicu neoprela o muža, ak by mi povedal, že spal s prostitútkou, u mňa by skončil. Ale rovnako by u mňa skončila kamarátka, ktorá by na chate spala s polovicou osadenstva. Ak to niekomu morálne prekáža, tak to vadí na oboch stranách, nielej na jednej. A sú aj ľudia, čo proste urobia jednorázovú chybu, ale už to neopakujú, každý sa nachádzame v istej fáze života a robíme veci pod vplyvom emócií, ktoré možeme ľutovať. Aj muži, aj ženy bez rozdielu. Ty však hádzeš všetky ženy do jedného vreca. Ja zase poznám z okolia viac mužov, čo sú alkoholici, potom sú z alkoholu agresívny a chovajú sa úplne mimo a sú to aj chlapy z vysokej spoločnosti a ani keby mali milión sa na nich nepozriem. A predsa viem, že nie všetci sú takí, lebo poznám aj láskavých a dobrých mužov a ich ženy si ich vážia a nepovažujú ich za šašov. Najskor musíš dozrieť, lebo máš rozmýšľanie skor 15ročného chlapca, nie 26ročného muža.
@hopsadobrandejsa krásne napísané, až mi pomyselná slzicka vyšla 🥲

@ninka297 A keď mi utiekne s niekým iným ?...kamarátovi sa stala taká vec, že jeho frajerka povedala druhému, že už spolu nechodia a to mu ani nedala koniec....oklamala obidvoch...po druhej jeden chlap chcel ísť no ona s dvoma naraz vieš čo...o kolegyni som sa dozvedel, že sa opila na chate rozdala si to tiež s dvoma....krásne...mám mať chuť niekoho hľadať ?