Máme málo sexu
Ahojte žienky mám taký problém s mojim mužom 😅 je to môj prvý vzťah hneď som si ho aj vzala sme spolu už 4 roky z toho 2 roky manželia mame spolu ročného syna..k veci, neklape nám to v posteli (komentáre typu akoto ze sme spolu keď to tam neklape si nechajte ja som si ho nebrala kvôli sexu 😃) jemu stačí raz za mesiac a pol aj to trvá keď sa trošku posnaží 5 minút dokopy, je to môj prvý vzťah nikdy som iného nemala neviem čo je to v podstate orgazmus 🙃 chyba mi poriadny sex 😂 mam často postranné úmysly ale nikdy by som ho nepodviedla prosím co mam robiť? Bavili sme sa o tom už x krát zmena bola len taká ze na mna skočil aj na druhy deň a potom zase hluché obdobie minimálne mesiac, vždy povie že dlho sme to nerobili preto tak rýchlo sa spraví ale že zajtra to bude lepšie lenže zajtra nikdy nepríde vlastne o mesiac 🙄 na začiatku vzťahu to bolo častejšie a vydržal možno 10-15min ale do polroka to bolo takto až do teraz, druhu nemá to viem určite takze to tiež nemusíte písať… ďakujem

I like the point that Sprunki is more of a creative platform than a traditional game—it encourages experimentation instead of just following objectives. When sharing or organizing links to projects and community resources, I’ve found https://urltodomainextractor.com/ useful for extracting clean domain names from long URL lists.