icon

Máme málo sexu

8. feb 2023

Ahojte žienky mám taký problém s mojim mužom 😅 je to môj prvý vzťah hneď som si ho aj vzala sme spolu už 4 roky z toho 2 roky manželia mame spolu ročného syna..k veci, neklape nám to v posteli (komentáre typu akoto ze sme spolu keď to tam neklape si nechajte ja som si ho nebrala kvôli sexu 😃) jemu stačí raz za mesiac a pol aj to trvá keď sa trošku posnaží 5 minút dokopy, je to môj prvý vzťah nikdy som iného nemala neviem čo je to v podstate orgazmus 🙃 chyba mi poriadny sex 😂 mam často postranné úmysly ale nikdy by som ho nepodviedla prosím co mam robiť? Bavili sme sa o tom už x krát zmena bola len taká ze na mna skočil aj na druhy deň a potom zase hluché obdobie minimálne mesiac, vždy povie že dlho sme to nerobili preto tak rýchlo sa spraví ale že zajtra to bude lepšie lenže zajtra nikdy nepríde vlastne o mesiac 🙄 na začiatku vzťahu to bolo častejšie a vydržal možno 10-15min ale do polroka to bolo takto až do teraz, druhu nemá to viem určite takze to tiež nemusíte písať… ďakujem

Strana
z2
andrea400
8. feb 2023

@apolka77 Žiaľ aj môj je taký že záleží mu na šťastí ale riešiť to nebude lebo buď sa s tým zmierim alebo rozchod , skúšala som prosikanie , vyhrážanie rozchodom, dohovor ale nič nepomáha vraj vzťah sa nezakladá na sexe žiaľ z mojej strany áno lebo keď neprehlbujeme city v posteli tak potom ten vzťah chladne len ja mám výhodu že sa môžem zobrať a ísť preč alebo hľadať niečo lepšie.

apolka77
8. feb 2023

Tak ako nehnevaj sa, ale más oveľa väčší problém ako mantaka lenivého v posteli .
Tvoj manžel je ešte k tomu despota čo ťa kontroluje . Že nikde bez neho nejdeš? Žiarli, zakazuje a či si mozes kúpiť vibrátor? Že nie? 😝😂 No to je super.
Tak schválne by som ho kúpila a vystavila na nočný stolík. Nech ma na očiach po čom túžiš každý deň.
To že je oveľa starší čo znamená? Ma 50?60?

autor
8. feb 2023

@andrea400 no to máte super ja môžem tak jedine ísť k mame všetky moje peniaze som vrazila do nášho spoločného bývania ktoré je len na neho napísané (keďže bral hypo tesne predtým ako sme sa spoznali) nemám nič, teda mám ale sú “jeho” ale on sa hnevá keď to takto nazývam vraj všetko je spoločne ale keď som sa mu vyhrážala rozvodom tak povedal že sa mám zbaliť a ísť preč 😅 čiže nie nie je to spoločne aj keď sme manželia ale nepotrebujem počúvať že môj manžel je dement len chcem radu ako nakopnúť náš milostný život len to mi chyba ku šťastiu ináč mám všetko za čo som mu veľmi vďačná môžem si kúpiť kedy chcem čo chcem už len toto mi chyba 😞

slovakboy
8. feb 2023

To že ťa obmedzuje v líčení sa je ešte horšia vec ako ten nesex. Ma problém so sebou. Podceňuje sa a boji sa že ho podvedieš. Preto mu ani nestojí. Ťažko to vyriešiš pradielkom. Veď ono sa to dá urobiť tak skvelo. Proste hoci aj z povinnosti ale vezmem vibrator alebo prsty jazyk a robim čo mám. Či už ma to vzrušuje alebo nie. Samozrejme nebudem gúľať pri tom očami ale budem robiť nežnosti. Objatie bozk sepkanie. Len tak. Proste že sa to patrí. Aj Maštalír to hraje vo filme a taký je presvedčivý že sa Marcinkovej muž bojí. Keď on ani to nechce robiť tak tam je už vzťahový problém. Ale potrebujete začať.

autor
Autor odpoveď zmazal
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
8. feb 2023

Prosim ta dievča spamätaj sa, nielen sebec v posteli ale aj lakomec v realnom živote Darmo chces oživit iskru, ked v realnom živote vôbec neberie ohlad na tvoju polku..S prazdnou igelitkou maš odist? Vsetky peniaze si mu dala, v sexe poziadavky žiadne Uz sa nečudujem, prečo balil mladu, naivnu, neskusenu.On po tebe orie jedna radost..Teraz sa nahnevaš, ale toto je velmi merovnovažny vztah a už chapem tu vetu - takuto som si ta nebral ! Parazituje na tebe, hadze omrvinky, ty si bola doteraz ok, čiže idealna partnerka.Ale ako chces viac, velky problem..No nezavidim ti..Trochu sa zamysli tu nad radami starsich skusenejšich, i ked sa ti to teraz nepäči..

dianka555
8. feb 2023

To že si investovala peniaze do nehnuteľnosti ktorá nie je tvoja je tvoje rozhodnutie. Nepotrebuje sex k životu, proste je to taký typ chlapa. Aký je povahovo si vedela aj predtým. Riešiť sa to dá ale s odborníkmi.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
8. feb 2023

No napiš vek, len tak zo srandy tvoj a jeho..

veronika66
9. feb 2023

Napíš koľko má on rokov lebo keď ty máš 22 keď bol tvoj prvý a ste spolu 4r tak on keď ma 50 je rozdiel mege ale však napis....
Je sebec čo sa spraví logicky za 5min keďže nespavate spolu pravidelne. To neznamená že ty mu tých 5min máš podržať a hotovo. Nezáleží mu na tebe iba má sebe. Ja by som od neho odišla. A toto že máš ísť von ,,ako vstala tak aj šla,, je trápne veď manželka má nejako vyzerať, má byť na teba pyšný máš ho prezentovať.

autor
9. feb 2023

Mám 24 a on 32

fireman666
9. feb 2023

Tak neklam samu seba, je len otázka času, kedy ho podvedie.s a nájdeš si iného. Keďže je to tvoj prvý sexualny partner, príde čas, keď ta proste bud elakat skúsiť niečo iné..

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
hope87
9. feb 2023

Vidno, ze si este mlada, lebo jedine v com vidis problem, je nedostatok sexu. Ja vidim obrovsky problem v tomto, ci si napisala: "...vždy ma kontroluje kde idem s kým som (nechodím bez neho nikde), na fotkách musím byt len s ním, nesmiem sa sexy obliekať von nemá rad ani make up a to ja som pred ním ani bez maskary nevyšla von kvôli nemu som prestala s makeupom..." Toto ti pride v poriadku, ze si ako jeho majetok? Alebo ze on ti nedovolil kupit si vibrator, lebo "potupa"??? 😀. Boze dievca, potupa je akurat to, ze je to mlady chlap, ktory nedokaze a NECHCE uspokojovat svoju zenu...dat jej to, co potrebuje. Z tvojej strany ma vecne nejake navrhy a chces to riesit a on? Uz len to, ze nema ani chut sa snazit a nieco zmenit hovori samo o sebe. Je to sebec, ktory ma evidente veeelmi nizke sebavedomie, kedze ti zakazuje tak obycajne a banalne veci. Ja by som na tvojom mieste rozmyslala nad tym, ci toto je chlap, s ktorym chces stravit zvysok zivota...

milanpetras
Odpoveď bola odstránená
mirco50
Odpoveď bola odstránená
petricka22
9. feb 2023

@andrea400 sex je vo vztahu velmi dolezity, ci si to clovek pripustit chce, alebo nechce. Nikdy sa mi nestalo a ani z okolia nepoznam, ze by sa sex zlepsil casom. Pokial necitis vybuchy vasne hned od zaciatku, tak sa ich mikdy nedockas. Tak to je. Ved ten najsilnejsi chtic je vzdy na zaciatku. Casom sa daju samozrejme vylepsovat praktiky aj zrucnosti, ale clovek musi hlavne chciet a mat chut. Sebec nikdy dobrym milencom nebude. A neustale odmietanie jedneho z partnerov vedie akurat k tomu, ze jeho sebavedomie bude klesat. Clovek si potom poklada otazky: ma ma rad? Nema inu? Pacim sa mu? Preco pre neho nie som dost dobra? A ver, ze ta to dozenie ma kraj zufalstva a budes sa citit ako posledna chudera. Pre svoje vlastne dusevne ale aj fyzicke zdravie ukoci toto trapenie a uvidis, ze su muzi, krorym zalezi na tvojich pocitoch a ze sa daju zazit veci ako z filmu, po ktorych tuzis a zdaju sa ti nedosiahnutelne a ze tvoje telo ta este prekvapi, ked najdes vhodneho partnera, ktory bude chciet objavovat tieto prekvapenia s tebou.
Ja to pisem zo svojej skusenosti a veru som nemohla urobit lepsie, ako od takeho sebca odist.

diablikovci
9. feb 2023

Prv skús Napr čaj - Kotvičník a uvidis čo to urobi. Alebo EDENPharma TRIBULUS to sú tabletky.

foterlotor
12. feb 2023

A dalsi par, kde muz odmieta sex. Zeny prosim preco ste s takymi muzmi??? Kopec dobrych muzov si nevie najst partnerku, lebo trcite v zlych vztahoch. Aby muz odmietal sex seriozne wtf??

A hlavne to znaci len jedno = to nie je vztah. Lebo sex suvisi s pritazlivostou.

autor
12. feb 2023

@foterlotor lebo kto chce nejakú babu s dieťaťom na krku bez ničoho? 😂 popri dieťati mám ledva čas na seba nieto ešte hľadať niekoho

wieruska1
12. feb 2023

Ja mam dve a niesom sama a moj exo si nasiel zenu so 4. Ver mi ze deti su problem neni …..

sterea
12. feb 2023

Možno má nízku hladinu testosterónu, dá sa to liečiť.

mariapalko
23. mar 2023

Asexual je to. Aj ja mam takeho doma. Tiez si lamem hlavu co s tym. Nemozem mu ani nic vycitat lebo viem ze za to nemoze. Dostava sa mi vsetkych prejavov lasky, je velmi pozorny, starostlivy, zniesol by mi modre z neba, stale sa chce mojkat, ale sex nepotrebuje, premoze sa tak raz za 2 mesiace. Tiez nema rad ked sa licim, nemusi eroticke spodne pradlo. A som si ista ze to nema spojitost so ziarlivostou, ani majetnictvom. Urcite ma nepodvadza. Je to proste diagnoza.

mariapalko
23. mar 2023

Ahoj, prosim ta budem rada ked sa mi ozves, rada by som sa spytala na par veci.

maialeo
23. mar 2023

Vyskúšaj nejaké afrodiziakálne čaje.

hariet
Autor odpoveď zmazal
ivangeline
Autor odpoveď zmazal
tamtamka26
18. okt 2023

by ma zaujímal záver tohto problému...

Strana
z2