icon

Manžel behá doma v boxerkách

3. máj 2022

S manželom máme dobrý vzťah. Sme spolu 10 rokov. Vadí mi na ňom blbosť. Doma chodí v boxerkách alebo trenkách. Vadí mi to, pretože mi to príde ako neúcta k mne. Akonáhle príde domov, sťahuje rifle a teplákom sa vyhýba oblúkom. Hovorila som mu to, že by som bola rada, keby nosil tepláky alebo aspoň krátke nohavice. Ja sa mu snažím páčiť, aj keď sme obaja na home office. Koľkokrát otvorí aj dvere susedom a je v trenkách. Príde mi to ako neúcta. Na druhej strane viem, že to nie je žiadna tragédia. Čo vy na to? Chcela som mu kúpiť ľanové nohavice, nech má pohodlie, ale odmieta. Radšej teda pracujem v inej miestnosti, len aby som sa naňho nemusela pozerať...

Strana
z5
kvetinka75
4. máj 2022

@magduska2 tak iné je vonku alebo na návšteve. Ale doma, kde sú manželia? To mi príde divné.

magduska2
4. máj 2022

@kvetinka75 Tak kazdy ako si rozumíme. Hovorim,mne to nevadí,ked je občas manžel tak.Ale ani on tak nerad chodí.Mne to příjemné neni,takže ja tak nechodim. Ale ja som rada upravena a v spodním prádle by som sa necítila komfortně 😕

banderaska29
4. máj 2022

baby prosím Vás kde je aktuálne v zľave prací prostriedok a aviváž ?
ďakujem.
😀

0silvia0
4. máj 2022

@magduska2 mam to tak isto. My sme nikdy nechodili v spodnom pradle, nie som na to zvyknuta.

magduska2
4. máj 2022

@0silvia0 Veru ani u nas...ja dokonca ani pyžamo neznesiem ,ako niekto ,že celý den.

0silvia0
4. máj 2022

@magduska2 tiez by som nevedela fungovat v pyzame/nocnej koseli mimo spania v posteli.

andrea400
4. máj 2022
andrea400
4. máj 2022

@markus1 tak si treba dať prijoritu ako ja som nastavila po dome žiadne montérky , a na dvore po záhrade neriešim.

elementissa
4. máj 2022

Fuuuuha... Chudáčik...10 rokov byť ženatý s niekým, kto musí odísť do druhej miestnosti, aby sa naňho NEMUSEL POZERAŤ, lebo je v trenkách :( 😢😢😢 ja nechápem, prečo si chlapi takto nechajú skákať po hlave a neodídu od takýchto blbiek. Kde má byť človek prirodzený, prijatý aj so všetkými svojimi slabostami, nedokonalosťami a cudesnostami ak nie doma? Navyše to nie je nič nezvyčajné. Niektorí ľudia sú najspokojnejší v spodnom prádle.

adrbat
4. máj 2022

Ako u nás je to normálne (sme spolu 6 rokov). Muž je stále v trenkách, ja to mám práveže rada (pekne obopínajú zadok 😍). U nás chodí aj nahý aj tak sem tam spáva. Za mňa úplne v pohode, tak sa najlepšie cíti.

mabenn
4. máj 2022

"Sme spolu 10 rokov." to si uz dost dlho vydrzala...

antonka321
Odpoveď bola odstránená
nikolka1986
4. máj 2022

Nevadilo by mi to, jedine keby s holou riťou sadol na koženú sedačku - to by mi vadilo a už by som behala s Detolom.

mandarinka555
4. máj 2022

Zajtra poviem môjmu starkému, že keď príde z práce a vyzlečie si monterky, tak okamžite bude stáť v pozore v obleku a v kravate 😝😝😝

vevapeto
5. máj 2022

Keď behá po byte muž v boxerkách-viem, že som mu neschovala tepláky do skrine a hľadá ich….A keď zrána behá v boxerkách po dvore môj sused- bude celý deň pekne….

zdenin
7. máj 2022

@h2 toto svokor robi v lete. Mne je trapno aj za neho... viem ze horko je sviňa a je doma ale aspon kratase keby si dal 🤮

zdenin
7. máj 2022

Otazka je či ma take volne alebo tie guloškrtiče 😄 inak aj moj tak beha a nevadi mi to ale teda ked ide dole (za svokrovcam)i alebo otvorit tak sa oblečie teda

0silvia0
7. máj 2022

@zdenin guloskrtice😁 moje decka nazyvaju klasicke slipy "vajcorezky"

zdenin
7. máj 2022

@medyna 😄 ale ved doma vo dvojici to nikto iny nevidi či?

loliki
Autor odpoveď zmazal
tempera
22. júl 2022

A ty chodíš doma v kostýme?
Ber to ako prejav veľkej dôvery voči tebe, že sa doma cíti tak dobre, že kľudne chodí v trenírkach ....

kiwi3
22. júl 2022

dost aktualna tema, neviem, ci momentalne niekto chodi doma aj inak ako v trenkach...

lenka1993
22. júl 2022

Pokial nie su deti doma tak v tomto teple chodíme aj nahý 🤣🤣🤣. Inak tričko a nohavičky a muz boxerky. Nevidím na tom nič zvláštne

Strana
z5