icon

Manžel dal prednosť milenke

18. júl 2023

Manžel odišiel k milenke, so mnou je nešťastný. Máme tri malé deti, najmenšia ma len rok a pol. Vraj to bude pre všetkých lepšie, lebo že žije len raz tak sa nebude trápiť pri mne.... Baby, ako to mám zvládnuť a psychicky aj fyzicky sa nezlozit... 😔

Strana
z5
janickacrazy
7. apr 2025

To vážne ešte nemáte určené výživné? po 2 rokoch? Keby ti neposielal sám od seba peniaze, tak umriete hladom? Toto fakt nechápem.

luccija
7. apr 2025

Vy to nemáte ešte ukončené?To je strašné tak dlho veď to musí byť na psychiku strašne.A deti si berie či je v zahraničí?

stevvvka
7. apr 2025

Ahoj, ak nevládzes sama, popros kamarátku, rodinu, nech naháňajú pravnikov. Nech je to po riešené papierovo. 2 roky je veľa. Ako sa máte, ako to zvládaš?

autor
7. apr 2025

@janickacrazy dávala som na súd predbežne opatrenie ohľadom výživného, ale zamietli mi to, že sa rozhodne až pri rozvode. Práve preto, že posiela nejakú sumu sam od seba

autor
7. apr 2025

@luccija nie. Uz pracuje za Slovensku za cca 1000 eur v čistom. Aby mu súd dal výživné z tohoto platu a tie z toho co zarábal, keď bol v zahraničí. Deti si nebrava, lebo milenke lezú na nervy

autor
7. apr 2025

@stevvvka strašne dlho sa to všetko ťahá... Tak nejako prežívame

ysseba
7. apr 2025

Milenke lezú na nervy, tak si ich nebráva.... Bože, to je strašné, nechápem tých chlapov ako kvôli jednej "onej" dokážu zabudnúť na vlastné deti, na vlastnú krv. To je úplné dno hentaký chlap

autor
7. apr 2025

@ysseba ani ja by som v živote nepovedala co sa z neho stane... Zákerný, pomtychtivy sebec, ktorý dokáže doslova škodiť vlastným deťom v prospech milenky

kvetkaxxx
7. apr 2025

ako sa maju deti? Najstarsi si pisala,ze uz vtedy bol akysi rezervovany voci otcovi... ako si na tom psychicky tu? och je mi to cele hrozne luto

tiezjedna
7. apr 2025

@autorka tvoj muž ide presne v móde "keď sa k...t postaví, rozum sa zastaví"🙄 Do riti nakopať málo, fakt...

autor
7. apr 2025

@kvetkaxxx áno, to aj ostalo, žiadny vzťah medzi nimi... Ja už som na tom celkom fajn, ale teda je to medzi nami iný boj... 😔

autor
7. apr 2025

@tiezjedna áno, presne tak 👍

kvetkaxxx
28. jún 2025

#autor ahoj,ako sa mas s odstupom casu?

autor
4. júl 2025
@kvetkaxxx

#autor ahoj,ako sa mas s odstupom casu?

@kvetkaxxx ahoj, absolútne nič sa neposunulo. Mali sme mať tento mesiac rozvod, ale kvôli ďalšiemu dokazovaniu sudca zrušila pojednavanie

kvetkaxxx
4. júl 2025

Och to sa hrozne cita. Najmladsie uz chodi do škôlky? Ty sa drzis? Neviem si predstavit,ako to cele mozes davat... Obdivujem ta

autor
4. júl 2025
@kvetkaxxx

Och to sa hrozne cita. Najmladsie uz chodi do škôlky? Ty sa drzis? Neviem si predstavit,ako to cele mozes davat... Obdivujem ta

@kvetkaxxx az od septembra mi ho zobrali... Je to ťažké, ale ďakujem Bohu, že aspoň deti sú zdravé. Ja mam teraz zdravotne problémy, tak sa ich snažím vyriešiť co najskôr 😔

kvetkaxxx
5. júl 2025

😔 dufam ze nic vazne... Mas volakoho k detom v pripade potreby? Mne to stale hlava neberie, jak toto moze jeden clovek spravit, rozmyslat...

slavka1988
Autor odpoveď zmazal
autor
5. júl 2025
@kvetkaxxx

😔 dufam ze nic vazne... Mas volakoho k detom v pripade potreby? Mne to stale hlava neberie, jak toto moze jeden clovek spravit, rozmyslat...

@kvetkaxxx no práveže ano, ale dúfam, ze to dobre dopadne... Práveže toho sa bojím najviac, že o deti sa nebude mať kto postarať

Strana
z5