Manžel dal prednosť milenke
Manžel odišiel k milenke, so mnou je nešťastný. Máme tri malé deti, najmenšia ma len rok a pol. Vraj to bude pre všetkých lepšie, lebo že žije len raz tak sa nebude trápiť pri mne.... Baby, ako to mám zvládnuť a psychicky aj fyzicky sa nezlozit... 😔
Vy to nemáte ešte ukončené?To je strašné tak dlho veď to musí byť na psychiku strašne.A deti si berie či je v zahraničí?
Ahoj, ak nevládzes sama, popros kamarátku, rodinu, nech naháňajú pravnikov. Nech je to po riešené papierovo. 2 roky je veľa. Ako sa máte, ako to zvládaš?
@janickacrazy dávala som na súd predbežne opatrenie ohľadom výživného, ale zamietli mi to, že sa rozhodne až pri rozvode. Práve preto, že posiela nejakú sumu sam od seba
@luccija nie. Uz pracuje za Slovensku za cca 1000 eur v čistom. Aby mu súd dal výživné z tohoto platu a tie z toho co zarábal, keď bol v zahraničí. Deti si nebrava, lebo milenke lezú na nervy
@stevvvka strašne dlho sa to všetko ťahá... Tak nejako prežívame
Milenke lezú na nervy, tak si ich nebráva.... Bože, to je strašné, nechápem tých chlapov ako kvôli jednej "onej" dokážu zabudnúť na vlastné deti, na vlastnú krv. To je úplné dno hentaký chlap
@ysseba ani ja by som v živote nepovedala co sa z neho stane... Zákerný, pomtychtivy sebec, ktorý dokáže doslova škodiť vlastným deťom v prospech milenky
ako sa maju deti? Najstarsi si pisala,ze uz vtedy bol akysi rezervovany voci otcovi... ako si na tom psychicky tu? och je mi to cele hrozne luto
@kvetkaxxx áno, to aj ostalo, žiadny vzťah medzi nimi... Ja už som na tom celkom fajn, ale teda je to medzi nami iný boj... 😔
@tiezjedna áno, presne tak 👍
#autor ahoj,ako sa mas s odstupom casu?
Och to sa hrozne cita. Najmladsie uz chodi do škôlky? Ty sa drzis? Neviem si predstavit,ako to cele mozes davat... Obdivujem ta
Och to sa hrozne cita. Najmladsie uz chodi do škôlky? Ty sa drzis? Neviem si predstavit,ako to cele mozes davat... Obdivujem ta
@kvetkaxxx az od septembra mi ho zobrali... Je to ťažké, ale ďakujem Bohu, že aspoň deti sú zdravé. Ja mam teraz zdravotne problémy, tak sa ich snažím vyriešiť co najskôr 😔
😔 dufam ze nic vazne... Mas volakoho k detom v pripade potreby? Mne to stale hlava neberie, jak toto moze jeden clovek spravit, rozmyslat...
😔 dufam ze nic vazne... Mas volakoho k detom v pripade potreby? Mne to stale hlava neberie, jak toto moze jeden clovek spravit, rozmyslat...
@kvetkaxxx no práveže ano, ale dúfam, ze to dobre dopadne... Práveže toho sa bojím najviac, že o deti sa nebude mať kto postarať

To vážne ešte nemáte určené výživné? po 2 rokoch? Keby ti neposielal sám od seba peniaze, tak umriete hladom? Toto fakt nechápem.