icon

Manžel je moslim a chce mať viac žien naraz. Ako to zvládnuť a nezblázniť sa?

7. jan 2026

manžel je z egypta, to hovori asi samo za seba. Ale ok nesudme podla obalu. Inak je fajn chlap.
ano, poviete mi, ze co si si navarila, to si aj zjedz. Poviete m i vsak jasne moslim tak mnohozenstvo,co si cakala.

ale byvame vsak spolu v turecku, sme bezdetni mladi da sa povedat stredny vek.
manzel stale tvrdil, ked sme sa brali, a predtym ked sme spolu "chodili", ze nechce INU a INU mat nebude, a ze nechce druhu manzelku. Sme zosobaseni 2 roky.
zda sa vsak, ze chce milenky.
gugli si ine zeny. Stale je nalepeny na virtualnych cetoch, pozera si striptizy a pozera ine zeny, pise im na roznych cetoch, je tym zhypnotizovany, sex mame normalny, a dost casty. Nechapem, ako mu nemozem stacit.

Ked mu to vytknem cele, ze pozera po inych, ze ci chce druhu manzelku, ze ma to boli, alebo ze ci chce milenku? ze mi prisahal vernost predsa, tak mi povie, ze nechce, odmieta sa o tom bavit a nech sklapnem. A je dost agresivny, ked s tym zacnem.

Sklamalo ma, ze to mnohozenstvo je v nich, a nikto sa nezmeni po svadbe. Sme spolu dlho uz, ja som postrehla, ze pozera po inych zenach az po case. Nejako som bola zaslepena.
Neskor som az prisla na jeho tajne cety s inymi a pytanie si od nich fotiek, lichotky,a ke su krasne a uzasne a pod.

Pritom mne denne hovori, ze som krasna, ako ma miluje, aka som uzasna. a pod. AKo nemoze byt bezo mna a pod. A vzdy chce so mnou spat.
Citim sa podvedene, citim sa zhrozena.
Viem, ze su medzi nami nejake cesky, ktore akceptovali, ak si muz nasiel druhu zenu,a le ja to akosi nemozem prehltnut. Ako sa mam nezblaznit z tohto celeho. Manzela nechcem opustit, byvame v Egy.
necakala som, ze to takto bude medzi nami.
manzel nie je zly, aj sa postara aj kupi, aj uprace pomoze doma, ale toto - ine pekne zeny su jeho slabost, hlavne ma zalusk na česky, ktorym aj vehementne pise. Neuspokojil sa so mnou iba. A to ma tak prosil, aby som si ho vzala. Ja som vahala ( a nie nebolo to kvoli vizam, lebo zijeme v egy, on tu chce zostat).
Ale nakoniec som povolila. Neviem, co s tym celym. Nechcem ho opustit, ale toto mi hrozne ublizuje. Neviem ci to mam stolerovat ak to zostava iba vo virtualnej rovine,lebo je to jeho nabozenstvo a kultura, alebo co mam robit.
A nie, diskusia nie je fejk, ale prosim vas slusne komunikujte, je to chulostiva tema, a nechcem rasisticke poznamky a pod. Viem,co som si vybrala a viema j preco som si to vybrala co mam. SOm uz dost psychicky znicena z toho vsetkeho, tak chcem nieco poradit. Ako mam preprogramovat mysel. dakujem za vsetky normalne komentare.

autor
7. jan 2026

Je pokladajú to za problem

autor
8. jan 2026

Oni to nepokladajú za problem. Hoci mne sľúbil že budem jediná.

anonym_0c2307
8. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor rozvod

zara3
8. jan 2026

@anonym_autor ahoj moja ja zijem s Marocanom.
Tiez som moslimka. Pozri, ked ti toto robi, ja bysom poprosila o pomoc imama z mesity. Aby mu dohovoril neni to fer voci tebe a tvojim citom. Mozno sa aj zahanbi pred sebou, Bohom a aj imamom, ze co to robi. Pri najhorsiom, ked sa nebude chciet rozviest a ty ano, poziadaj o Khula. Pokial mu nedocvakne, ze je zenaty muz a ma mozog v gatach, nikdy stastna nebudes a s dietatom to budes ma este horsie. Ja niesom pre rozvody normalne, ale toto by mi nepreslo cez zaludok nikdy. Ty ako manzelka mas velke prava v islamu a naj si tvoj hovori co chce. On ma voci tebe velke povinnosti, aj v pocitoch a respektu.

anonym_8e7e7e
8. jan 2026

už by mi blikala kontrolka keď by ma prosil na to manželstvo.
tu nepomôže nič len rozvod

anonym_3af13f
8. jan 2026
@anonym_964baa

@anonym_autor nesudim vás, mohlo sa to stať každej z nás.... A myslim že vlastne každej z nás to stalo a aj našim mužom, v zmysle , že všetko bolo úplne inak pred svadbou ako po svadbe a hlavne po deťoch. Niekto sa zmení v maličkostiach iný sa zmení o 360°. Nejaká naivnejšia povaha vôbec neodhadne človeka po prvých rokoch chodenia. To len na úvod, aby sa každá jedna uvedomila čo chce písať ostré komentáre ako tu je zvykom, že aj jej muž nie je taký chutnučký ako na začiatku. Len ide o to v čom sa tá druhá polovička trošku zmení a ako moc. Žial pre vás konkrétne je toto konečná, aj keď vy si to ešte neviete / nechce uvedomiť a priznať. Keby ste žena ktorá s tým je ok , nepíšte sem plejády. Proste toto naozaj riešiť len rozvodom. On sa nezmení , na to zabudnite. Viem aké krásne a sladké slová sú slová moslima. Cítite sa ako Beyoncé Jennifer Aniston a Jennifer Lopez dokopy. Cítite sa ako hviezda ktorá osvetluje celý vesmír ( vlastná skúsenosť, aj keď len letná, ale pri nikom som sa tak necítila nikdy v živote ani pri mojom mužovi , to vedia dať najavo len Moslimovia , ibaže je to pre nás Europanky falošné, keďže máme v hlave program muž +žena+ deti + NIKTO VIAC).
Nemôžem ale súdiť ani jeho, aj keď chcel a sľuboval , je to v ňom , má to v hlave ako predlohu života, svojim spôsobom za to nemôže a svojim spôsobom je to zbabelé a dosť. Ja chápem vaše city k nemu, ďalší taký ako on sa bude ťažko hľadať ( europan) ale ubližuje vám to a v tomto prípade bude lepšie ostať sama, začať sa venovať sebe a dať seba na taký piedestál hviezdy ako vás dal on. Seba zabombujte laskou a vyliečite sa skôr ako by ste čakali. Možno vás čaká úplne iný život o akom sa vám ani nesníva. A to nemyslím finančne, ale emocionálne, duchovne. Držím vám palce pri rozhodovaní, ale prosím vás o jedno, myslíte v prvom rade na seba. Keby máte dcéru, alebo veľmi blízkeho človeka ktorého milujete, čo by ste preň chcela ?? Nešťastný život aký vediete vy práve? Alebo by ste chceli aby ten človek bol šťastný? A tam sa skrýva odpoveď na váš problém.

@anonym_964baa
Kecas, kecas toto je o inom je to spolocensky dovolene , akceptovane, je to aj status uspesnosti mat niekolko zien a mileniek plus je to drahe musis sa o ne postarat..Ja ked som tam zil tak aj na danovom urade sa cudovali preco mam jednu zenu ked tak dobre zarabam ze som lakomy.
Aj moja muslimska milenka kontaktovala moju zenu ze ona nechce byt prva zena

anonym_3af13f
8. jan 2026
@anonym_964baa

@anonym_autor nesudim vás, mohlo sa to stať každej z nás.... A myslim že vlastne každej z nás to stalo a aj našim mužom, v zmysle , že všetko bolo úplne inak pred svadbou ako po svadbe a hlavne po deťoch. Niekto sa zmení v maličkostiach iný sa zmení o 360°. Nejaká naivnejšia povaha vôbec neodhadne človeka po prvých rokoch chodenia. To len na úvod, aby sa každá jedna uvedomila čo chce písať ostré komentáre ako tu je zvykom, že aj jej muž nie je taký chutnučký ako na začiatku. Len ide o to v čom sa tá druhá polovička trošku zmení a ako moc. Žial pre vás konkrétne je toto konečná, aj keď vy si to ešte neviete / nechce uvedomiť a priznať. Keby ste žena ktorá s tým je ok , nepíšte sem plejády. Proste toto naozaj riešiť len rozvodom. On sa nezmení , na to zabudnite. Viem aké krásne a sladké slová sú slová moslima. Cítite sa ako Beyoncé Jennifer Aniston a Jennifer Lopez dokopy. Cítite sa ako hviezda ktorá osvetluje celý vesmír ( vlastná skúsenosť, aj keď len letná, ale pri nikom som sa tak necítila nikdy v živote ani pri mojom mužovi , to vedia dať najavo len Moslimovia , ibaže je to pre nás Europanky falošné, keďže máme v hlave program muž +žena+ deti + NIKTO VIAC).
Nemôžem ale súdiť ani jeho, aj keď chcel a sľuboval , je to v ňom , má to v hlave ako predlohu života, svojim spôsobom za to nemôže a svojim spôsobom je to zbabelé a dosť. Ja chápem vaše city k nemu, ďalší taký ako on sa bude ťažko hľadať ( europan) ale ubližuje vám to a v tomto prípade bude lepšie ostať sama, začať sa venovať sebe a dať seba na taký piedestál hviezdy ako vás dal on. Seba zabombujte laskou a vyliečite sa skôr ako by ste čakali. Možno vás čaká úplne iný život o akom sa vám ani nesníva. A to nemyslím finančne, ale emocionálne, duchovne. Držím vám palce pri rozhodovaní, ale prosím vás o jedno, myslíte v prvom rade na seba. Keby máte dcéru, alebo veľmi blízkeho človeka ktorého milujete, čo by ste preň chcela ?? Nešťastný život aký vediete vy práve? Alebo by ste chceli aby ten človek bol šťastný? A tam sa skrýva odpoveď na váš problém.

@anonym_964baa
Mam rad taketo komentare z pozicie 21 storocia
Tam kde som zil moj sef mal 4 zeny, to znamena stryri domy, 4 mercedesy, to bol drahy spas a ktomu asi 10 frajeriek, a najlepsi gol chodil aj do kostola so vsetkymi do prvej rady, no co bol aj najlepsi katolik to zalezalo ktory den.

anonym_3af13f
8. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor
Vsak budes jedina, ta prva to je velka pocta a tie dalsie su ako sluzky pre teba ked chce mat sex aj inde.ked nie je z modernej muslimskej rodiny ale tradicnej podla vsetkeho uz si aj musela konvertovat, pokial nemate deti jedina moznost je zdvihnut kotvy a odprasit do tej sprostej Europy.

lentakyterapeut
8. jan 2026

Tieto pribehy ako cez kopirak. Je biznisman. Egyptan. Uzivaj si teda lepsi zivot a neries to co zmenit nemozes

anonym_6ca2eb
8. jan 2026

Ja len ze egypt ma cenzurovany net tam by sa nedostal na take stranky

anonym_abe211
8. jan 2026

Turecko aj Egypt +1 hodina. Sa o druhej rano velmi nudis cez pracovne dni ze?

dahliaa
8. jan 2026
@anonym_autor

@dahliaa nie nie som to schopná prijať. Ale pozri čo Robi. a zenit sa 2keat nechce. Tam skôr ide o sexuálne túžby iba nie druhé manželstvo.

@anonym_autor S takovým člověkem bych vztah určitě ukončila. Nevěra je něco, co bych nebyla schopná akceptovat. Jestli se jen dívá, tak je to něco jiného, ale jestli je vážně nevěrný, tak to by byl z mojí strany konec.

lindusss2016
8. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_8bab00 som v strehu dlho a mal z toho už nervy riadne. Premýšľal som aj nad odchodom ale zas si poviem Bože ľubim ho a čo si čakala truba keď si si ho vzala. Že mnohoženstvo sa mu vymaže z génov či. Aj si na dávamel aj placem. Do prdelky.oni majú tú sexuálnu túžbu inde. Stále iné ženy chcú

@anonym_autor trosku zapoj rozum. Toto nie je o jeho genoch, lebo spravanie tvojho manzela nie je akceptovatelne ani v jeho kulture. Ani ako moslim nemoze mat milenky a hladat zeny na sex. Moze mat manzelky, o ktore sa riadne postara, ale o toto jemi ocividne nejde. Poslala by som ho do riti, zbalila kufre a riesila rozvod na dialku. Ty musis byt padnuta na hlavu. Inak sa cudujem, ze si ta on zobral ako rozvedenu, to mi trosku nesedi

lindusss2016
8. jan 2026
@anonym_80dd9d

@anonym_autor poviem ti tajomstvo vacsina chlapov je takych, len zeny im zatial na to neprisli, su urcite aj vynimky, ktorym az tak nedrbe, snad do tretice najdes normalnejsieho, lebo ak mu viac zalezi na honeni pri čuzach ako na tvojej psychickej pohode sama vies odpoved

@anonym_80dd9d nemyslim si, ze vacsina chlapiv je tak ubohych, aby boli zavisli na virtualnom sexe

mmia96
8. jan 2026

@anonym_autor netreba sa vyhovarat na DNA, sprostosť. Proste je kurevník a nestačíš mu a ani nebudeš stačiť. Či je to slovak , egypťan.. raz kurevník, navždy kurevník. Ak chceš trpieť a pozerať sa na to ako ťa podvádza či už online alebo v realite nech sa páči zostaň s ním, ale takejto povahe ťažko určíš hranice. Ak nechceš trpieť tak jedine rozvod.

anonym_840ff7
8. jan 2026

@anonym_autor Píšeš že je agresívny tak aby si raz nedostala po papuli a budeš posluchaj aj s druhymi manzelkami...aj pri Slovakovi som zažila siedmy div sveta a vlastne zaživam stale len som toho praveho veľmi dlho hladala....sme spolu 5 rokov a idem z neho do kolien😀 a on zo mna vzdy sa nam naraz zatoči hlava a aj vo filmov pre dospelych by sa od nas mohli učiť.

janinah
8. jan 2026

Uplne jedno z akej je krajiny a čo má akože v genoch.Ako žena to netolerujem a moja laska by šla do hája pri takom spravani.Takže za mňa jasné..nech si vypisuje a čumi na koho chce,ale bezo mňa.

anonym_abe211
8. jan 2026

Za kazdu neveru nech ti kupi auto. Po case budes mat autobazar a budes spokojna

really8
8. jan 2026

@anonym_autor napisala si toto mi hrozne ublizuje. To asi hovori za vsetko. Kto by tak chcel zit do konca zivota

simsalabim
8. jan 2026

@anonym_autor nebola by som s nim, hlavne by som sa obavala, co sa stane, ak pridu deti. Nebola by si prva, co o ne pride.

anonym_33b5e3
8. jan 2026

@anonym_autor jedine šťastie že nie su deti lebo by si ich bud nikdy nevidela alebo s nim musela ostať ak by si nechcela prísť o deti...žiaľ si ty veci na slovensko a dakuj Bohu ze ti dal možnosť od neho odist skor akoby bolo neskoro ...lebo o rok o dva nebude tvoj problém ze pozerá po inych to by ma trápilo najmenej

nevenka
8. jan 2026

Ja neviem, ja som taka, ze by som nedokazala "lubit" takehoto chlapa. Hned by bolo po laske. Lebo za mna, laska je spojena s uctou a ze sklapni??? Tak tam ani ucta nie je, ani zakladna, ma ta za handru. Co sa da na takomto lubit? To mas len zamilovany pocit, este stale ruzove okuliare alebo co. Laska je nieco uplne ine.

anonym_f945bb
8. jan 2026

@anonym_autor Nechápem prečo sa vždy ženy chcú zmeniť , " preprogramovať", keď im ubližuje správanie sa ich muža? Akože chceš od neho zniesť viac ponižovania? Myslím, že už iný nebude a tebe to bude viac a viac vadiť, slepá, ani hluchá nie si predsa. Keď prevážia negatíva vzťahu, ukončila by som to a našla si muža, ktorý bude chcieť naozaj len teba a nie tlačiť ti báchorky a slintať okato nad cudzími ženami. Držím palce 😉

arek00
8. jan 2026

Poznam vela žien, co ma za manzela moslima a byvaju/li v exotike...takmer vsetky su to jednouche zeny/take radodajne co lahko podlahnu. Mnoztvo z nich sa vratilo s dietatkom tmavej pleti spet na SK bez manzela, teda tie čo mali to stastie. Tie druhe co to stastie nemali trpia pri tych moslimoch a nemozu vycestovat. Dalej poznam par zien co maju moslima za manzela a byvaju tu na SK a maju aj deti. Ich manzelia su doktori a lekari...taketo pary su v pohode a ich chlapi su fakt starostlivy...

ivicatolic
8. jan 2026

@anonym_autor buď to prijmeš, alebo nie...dovi

irusa
8. jan 2026

manzel nie je zly, aj sa postara aj kupi, aj uprace pomoze doma, ale toto....to bežne robia aj spolubývajúci a nemusíš tolerovať neveru....to fakt ti toto stačí ???? Kde si stratila hrdosť ????

nika523
8. jan 2026

@anonym_autor taká dlhá otázka ale odpoveď je veľmi krátka a jasná rozvod a nič iné zbytočne špekulovať

elviku11
8. jan 2026

@anonym_autor Čiže ty sa chceš rozprávať o nejakom probléme a on je na teba agresívny a povie ti, nech skapeš?????
Toto jediné by mi stačilo na to, aby som odišla. Ani by som už nepátrala nakoľko ma podvádza alebo nie.

3petka
8. jan 2026

@anonym_autor Tak mu tu túžbu splň. Rozveď sa, a nech si behá za každou sukňou.

anonym_3af13f
8. jan 2026
@lindusss2016

@anonym_autor trosku zapoj rozum. Toto nie je o jeho genoch, lebo spravanie tvojho manzela nie je akceptovatelne ani v jeho kulture. Ani ako moslim nemoze mat milenky a hladat zeny na sex. Moze mat manzelky, o ktore sa riadne postara, ale o toto jemi ocividne nejde. Poslala by som ho do riti, zbalila kufre a riesila rozvod na dialku. Ty musis byt padnuta na hlavu. Inak sa cudujem, ze si ta on zobral ako rozvedenu, to mi trosku nesedi

@lindusss2016
Ako som pisal zalezi ci je moderny alebo tradicny pises ze nemoze mat milenky a prostitutky.Jasne ze moze este k tomu oficialne zoberie si zenu tzv. docasnu tak co ja viem na hodinu vola sa to Nikah Mutah - pleasure marriage , manzelstvo pre potesenie.
No a po sexe sa rozvedu...