Manžel ma nechce pobozkať
Baby ja uz neviem ako ďalej.... Zhrniem to.... Po 23 rokoch manželstva prišlo u nás k nevere z mojej strany - manželstvo bolo dlhodobo nefunkčné. Manželovi som všetko priznala, stym, ze sa rozvadzame.... On začal bojovať o mňa ako lev a chcel všetko zachrániť. Mne to prišlo všetko ľúto a dala som mu šancu.... Lenže to krásne trvalo len nejaké 3 mesiace, potom to šlo zase dolu vodou a odvtedy prešli 4 roky a on mi za ten čas nedal ani pusu lebo je to preňho fuj. Každý deň mi povie, ze chce ale nejde to a určite to pôjde... Dokedy mam čakať? Som zničená, labilna, nervozna
....
Pozri, urobila si chybu...aj s jeho vedomím ste sa spolocne rozhodli ju napraviť. A on ťa teraz po x rokoch začne trestať....urobil ti dieťa, aby ta mal v hrsti a bolo ešte ťažšie odísť alebo byt zaujímavá pre iného muža.
Mozno mu treba dat znova najavo, ze aj ked si urobila chybu v minulosti, nie si menejcenna. Mozno v jeho očiach áno ale pre iné oci môžeš byť všetkým ❤️
@anonym_autor oral robi prostitutka ,chlap jej samoztejme nie,a prostitutku nebozkavaju na usta,ved fuj...teda aspon si to myslim...nenechala by som sa tak ponizovať..skus manz.poradnu,sama
@janinah pocula som, ze aj prostitutky mozno lizat aj bozkavat na usta, ale za priplatok
Pozri, urobila si chybu...aj s jeho vedomím ste sa spolocne rozhodli ju napraviť. A on ťa teraz po x rokoch začne trestať....urobil ti dieťa, aby ta mal v hrsti a bolo ešte ťažšie odísť alebo byt zaujímavá pre iného muža.
Mozno mu treba dat znova najavo, ze aj ked si urobila chybu v minulosti, nie si menejcenna. Mozno v jeho očiach áno ale pre iné oci môžeš byť všetkým ❤️
@mischy00 ďakujem krásne aj tebe za krásne povzbudivé slová ❤️
@mischy00 ďakujem krásne aj tebe za krásne povzbudivé slová ❤️
@anonym_autor mala si s ním nejaký rozhovor alebo nazančila si mu niečo?

@anonym_autor nijako sa pred nim ne9bhajuj. Ja by som ti poradila, pred nikym sa neobhajuj a nevysvetluj to. Nikto vammdo zivota nevidel. Kaslala by som na.ostatnych. mas zodpovednost len za deti a ich vnimanie novej situacie. Nic ine. Nikomu nie si nic dlzna
@stanislavicenka ďakujem. ❤️🙏