icon

Manžel má nechutne vysoké libido a ja trpím. Nezvládam to už.

19. feb 2026

Nedávam to. Vždy som sa na sex s manželom tešila. Sme mladí a jasne, logický chceme častejšie keďže ešte len bábätko bude neskôr.
Myslela som si že to zvládnem, resp. Že po čase rokoch to oprcha a opadne z neho, ale nejde to.
Trpim pri manželovi kvôli jeho hyper-sexualite. Placem, keď toto písem. Som rozcitlivela.

Nielenže vkuse točí o sexe, chce sex dvakrát trikrát denne, alebo aspoň orálne ho uspokojiť dvakrát, ale stále tiež aj na telefóne pozerá sex videa, číta o tom.
Ja to už nezvládam. Niekedy je to lepšie. Inokedy horšie. Ale má to rôzne tendencie. Raz sa snazi, trošku kontrolovať. Nevyhľadáva to. Ale potom zase to príde a je to zase rozbehnúty vlak. Ja mu nestacim. Začal si pochvalovat mnohoženstvo, že ako bolo dobré kedysi kráľom a pásom sultánom keď mali hárem. Že on by tiež rad žil v tej dobe a mohol denne mať 10 zien. Určite vraj. Cíti v sebe tu energiu a potenciál že by to zvládol. To povedal medzi rečou a smial sa. Lebo sme. Pozerali taký dokument. Nechápal však, že mne to ublížilo. Nestretáva sa zatiaľ s nikým ale bojim sa strašne ako cert kríža. A stále pri sexe ja chcem toto skusit, tento takú on akú polohu. Ved ja nie som modelka z filmov pre dospelyCh a ani gymnastka.! A on že rôzhyb sa viac začni sportovat, len lezis. . :(((((
So mnou má tiežsexe tak cca hodinu. :(:((( nikdy to netrvá kratšie. Ja som unavená velmi už niekedy faktu z jeho apetítu temperamentu. Mám manžela rada, ľubime sa, inak máme pekný vzťah. Len ja cítim vnutorne manžel to až tak zas nedáva najavo, ale proste cítim, že jeho túžba je neuhasitelna neutichajuca aj keď sa snaží držať nejde to. Na vyšetrenie nebol lebo tvrdí mi, že to má od mala a nie je to niečo čo chce zmeniť. Že on to na sebe má rád práve že a bez toho by bol život nudný. Že má rád sex a všetko okolo toho. Mám tu teda dovoliť inú ženu? Alebo nejakú prostitútku mu povoliť mám prizmurityl oči? Ako by ste to riešili vy? Ja na rozvod ani nepomyslam. Ale zase nechcem žiť takto sklamana znechutena smutná bezradna unavená.... Nepochybujem o tom, že manžel má veľmi miluje. Som jeho prvá a jediná žena v živote. Som jeho vsetkym. Neraz mi to dokázal povedal.
Som veriaca aj všetko. Manžel tiež. Je mi to nechutné, ale neviem si pomôcť. Trošku to ide už do extrému. a keď ja naozaj nemôžem, tak si " To odbavuje inak'"cez interner.
Navrhoval mi scestné veci ako iných ľudí pozerať pri tom alebo nech sa natáčamé pri tom. A túži veľmi po tom aby ho nejaká prostitútka s prepacenim vyhubili predo mnou. Vraj pri tom Pomysleni sa ide zblaznit tak ho to rajcuje. Prepacte za otvorenosť. Už to ale nedávam. Fakt mám na také veci pristúpiť? Som. Ale kus aj ziarliva.Dostal skoro po hlave za to. Cítim strašnú bolesť. Manžel sám uznáva, že pravdepodobne má enormne libido a hyper- sexualitu.

sova7
21. feb 2026

Nebudem už písať. Bohužiaľ tebe sa asi pomôcť nedá sustredim sa na niekoho kto hľadá riešenie a pomoc pre seba tu je zbytočne strácať energiu. Každú ďalšiu tvoju diskusiu nahlasim. Ešte ale jeden nápad. Existujú skupiny zavislakov ktoré pracujú podľa 12 krokoveho programu. Nájdeš kontakty na nete. Sú skupiny aj pre zavislost na sexe ako má tvoj muž aj skupiny pre ženy alkoholikov prípadne spoluzavislost či by som ti skutočne odporúčala. Lebo ty mužovi nepomahas ty mu umožňujes fungovať deštruktívne a v zavislosti. Podobne ako keby si alkoholikovy nalievala. Ty ho podporujes. A v každej dobrej skupine každy skutočny odborník ti povie že zavislemu pomôcť nemozes. Môžeš pomôcť jedine sebe. Tvoja situácia sa nezmení tým že uchyla, zavislaka, narušeného chlapa donútis aby sa zmenil a všetko bude ružové. Tvoju situáciu zmenis ty jedine tým že začneš pomáhať sebe a hľadať cestu von. A tie štatistiky čo tu citujes. Nie nie je to úplne tak. Vyberas si len to čo tebe vyhovuje čo tebe ospravedlní že ostavas s týmto človekom ktorý ťa zničil aby si nemusela nič robit. Normálny chlap neopustí ženu po porode lebo nemôže mať sex normálny chlap potrebuje sex ale nemyslí vtákom nepotrebuje harem neubliuje zene na ktorej mu záleží a neutecie za slapkou keď mu žena doma nedá. Ak sa plánuješ chytit toho že tvoj muž nie je alkoholik nevadí to ber skupinu pre ženy alkoholikov moja niekde začať skrátka sakra treba. Si žena zavisleho cloveka. A ten program berie do úvahy vieru v boha ak si teda veriaca. Ale tomu neverím veriaci človek by svoje telo chrám kde býva nesmrteľná duša nenechal takto ničiť ako to robis ty. O tom že šliape aj po tvoje duši ani nehovorim. Takže tie štatistiky si strc vieš kde prestaň vyplakavat a začni konečne makať! NA SEBE!!!!!

anonym_681bb3
21. feb 2026

🤮

kiwi3
21. feb 2026

Dostala som sa po 3.stranu a mam dosť. Ešte horšie ako ta zavislost na sexe je manipulovanie. Ty si nič, si handra, ktorá dovolí všetko, ešte aj prostitútky budes za neho riešiť... dávno posunul tvoje hranice tak, ze žiadne nemáš. vôbec ta nemiluje, len tara a manipuluje, aby mal doma navarene, kým on si bude chodiť zasuvat inde. Typický kresťan... pritom milión mileniek. Ak nmás aspoň trochu hrdosti, bez, lebo toto je normálne zneužívanie, ktoré budeš riešiť s terapeutom ešte roky. A ze inak je všetko ok? Tak určite, ved nič iné ani nestiha robiť, pre boha... okrem sexu 0 bodov

aurora33
21. feb 2026

@anonym_autor trpíš, pretože chceš trpieť.

autor
21. feb 2026
@slovakboy

@anonym_autor nie ste žiadni uchylovia ani ty ani on. Je to tak ako vravel ten lekár a skús presvedčiť manžela na lieky. Je to ľahká skratka ale pomôže. Potom bude pracovať na sebaovladani. Teraz je to ťažké keď hormóny s ním mávajú.

@slovakboy ženy tu 🚩píšu že sme uchyly obaja. Ale človek čo pozna tuto problematiku. Chápe že manžel trpí poruchou. A ja som copendent po toľkých rokoch

autor
21. feb 2026
@kiwi3

Dostala som sa po 3.stranu a mam dosť. Ešte horšie ako ta zavislost na sexe je manipulovanie. Ty si nič, si handra, ktorá dovolí všetko, ešte aj prostitútky budes za neho riešiť... dávno posunul tvoje hranice tak, ze žiadne nemáš. vôbec ta nemiluje, len tara a manipuluje, aby mal doma navarene, kým on si bude chodiť zasuvat inde. Typický kresťan... pritom milión mileniek. Ak nmás aspoň trochu hrdosti, bez, lebo toto je normálne zneužívanie, ktoré budeš riešiť s terapeutom ešte roky. A ze inak je všetko ok? Tak určite, ved nič iné ani nestiha robiť, pre boha... okrem sexu 0 bodov

@kiwi3 hej viem. Urobil si zo mňa peknú Rohozku za tie roky. Všetko mu stolerujem. Potichu si poplacem a pod. A moj život ide kdesi tamsi a on si z veselá žije a ho"*ni

iv1rozali
21. feb 2026

Jediné čo by asi pomohlo je ...dohodnúť si dni. Napríklad každý druhý deň ...raz denne. Povedať mu že je to pre teba ....aby si sa mohla venovať aj iným veciam....max. Postaviť sa k tomu razantne. Ja som kvôli dvojičkám roky spávala v detskej izbe....a mali sme dohodnuté dni .... si ľudská bytosť zo svojou hodnotou a nie nejaká hračka pre potešenie.

karolinakr
21. feb 2026
@anonym_autor

@kiwi3 hej viem. Urobil si zo mňa peknú Rohozku za tie roky. Všetko mu stolerujem. Potichu si poplacem a pod. A moj život ide kdesi tamsi a on si z veselá žije a ho"*ni

@anonym_autor ty hovoriš, že nenechaš ho sa v tom topit sameho a sex je o vas dvoch - tak ti gratulujem, už ste obaja utopení
niekedy topiaci sa stiahne aj toho netopiaceho, to by si tvrdu lasku musela naňho uplatňovat a tym by si mu viac pomohla, ako že ho spraviš 3x denne

autor
21. feb 2026
@iv1rozali

Jediné čo by asi pomohlo je ...dohodnúť si dni. Napríklad každý druhý deň ...raz denne. Povedať mu že je to pre teba ....aby si sa mohla venovať aj iným veciam....max. Postaviť sa k tomu razantne. Ja som kvôli dvojičkám roky spávala v detskej izbe....a mali sme dohodnuté dni .... si ľudská bytosť zo svojou hodnotou a nie nejaká hračka pre potešenie.

@iv1rozali a to aky bude sex keď to bude dohodnuté? 🙂) spontánnosť je predsa na styku najkrajšia nie? To sa nedá povedať že pondelok streda piatok ano. A iné dní nie. Neviem mne toto pride divné . A zas nemáme to furt každý deň trikrát. Niekedy aj dva tri dni nič. Alebo keď som chorá unavena a pod. Tak vtedy nič logicky alebo keď sme niekde cestuje a pod.

autor
21. feb 2026
@karolinakr

@anonym_autor ty hovoriš, že nenechaš ho sa v tom topit sameho a sex je o vas dvoch - tak ti gratulujem, už ste obaja utopení
niekedy topiaci sa stiahne aj toho netopiaceho, to by si tvrdu lasku musela naňho uplatňovat a tym by si mu viac pomohla, ako že ho spraviš 3x denne

@karolinakr tvrdá láska? V akom zmysle? Čiže myslím že ja sa mu nesnažim pomahat? Čo teda mam robiť? Povedz čo by si robila teda ty

karolinakr
21. feb 2026

pochybujem, že si z toho niečo zoberieš, ale ked tvoj model nebude fungovat možno po 10r si povieš, aka som bola hlupa, tie žienky predsa mali v niečom pravdu

autor
21. feb 2026
@iv1rozali

@iv1rozali ale tak my to máme tak ako je chut a priestor . Poviem to tak. Niekedy aj dvakrát denne. Niekedy raz za dva dni. Podľa času a chute.

sova7
21. feb 2026
@anonym_autor

@karolinakr tvrdá láska? V akom zmysle? Čiže myslím že ja sa mu nesnažim pomahat? Čo teda mam robiť? Povedz čo by si robila teda ty

@anonym_autor na 12 stranách len v tejto diskusii máš xy navrhov čo robiť? Čítala si ich? Dokážeš ešte vnímať alebo máš plnú hlavu toho či je tvoj muž konečne uspokojeny ? Ty si z nás všetkých tu robíš dobry deň !

autor
21. feb 2026
@anonym_b3dfbf

Mal ti to pred svadbou povedat, tento tvoj krestan-uchylak, ake ma s tebou plany v sexualnej oblasti. Ty ho ho s velkou pravdepodobnostou neopustis a spravis si s nim tak dve tri deti, ale ak toto citaju nejake pobozne duse s planom mat sex len po svadbe, nech si im odstrasujucim prikladom.

@anonym_b3dfbf kresťanstvo s tým nemá nič. Tu ide o jeho poruchu chorobu závislosť neviem čo proste náboženstvo nie je na vine. Veď ale on možno nevedel že to takto bude po svadbe? Chapes má? Myslel si že to zvládne alebo že ho to prejde po 30ke. Alebo že sa ovládne. Alebo že pravidelnou súlozou so mnou už mu bude stačiť. Rozumies mi?

karolinakr
21. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ale nebud smiešna, pisala si tu viac krat, aj pod inou hlavičkou, a väčšinou ma tvoja diskusia 10 stran a vyššie, rady si dostala na 100 stran a ty sa pýtaš, čo mam teda robiť?
.....
nebudem sa opakovať

sova7
21. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_b3dfbf kresťanstvo s tým nemá nič. Tu ide o jeho poruchu chorobu závislosť neviem čo proste náboženstvo nie je na vine. Veď ale on možno nevedel že to takto bude po svadbe? Chapes má? Myslel si že to zvládne alebo že ho to prejde po 30ke. Alebo že sa ovládne. Alebo že pravidelnou súlozou so mnou už mu bude stačiť. Rozumies mi?

@anonym_autor 🤦🤣

iv1rozali
21. feb 2026
@anonym_autor

@iv1rozali a to aky bude sex keď to bude dohodnuté? 🙂) spontánnosť je predsa na styku najkrajšia nie? To sa nedá povedať že pondelok streda piatok ano. A iné dní nie. Neviem mne toto pride divné . A zas nemáme to furt každý deň trikrát. Niekedy aj dva tri dni nič. Alebo keď som chorá unavena a pod. Tak vtedy nič logicky alebo keď sme niekde cestuje a pod.

@anonym_autor To by si sa čudovala ...aké má výhody...dohodnúť sa. Jednak budeš cítiť ,že ťa rešpektuje...a nebudeš sa cítiť ako štvaná zver.

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
sima234
21. feb 2026

Ženy zbytočne tu strácate svoj drahocenný čas. Autorka sa chcela len "vypísať", ona s tým, ako to je, nechce robiť nič. Chce s ním mať dieťa a viesť šťastný život plný sexu, ktorý jej sice nie je vždy príjemný, ale tak vždy sa radšej obetuje, ako ho má nechať si vyhoniť, alebo ho nechať ísť za prostitútkou, nakoľko jej to ničí sebavedomie, keď mu nedá, alebo ho neuspokojí inak. Tu obaja potrebujú iba jedno a to je liečenie 🤷‍♀️🤦‍♀️

autor
21. feb 2026
@sova7

@anonym_autor to sú fakty a zhrnutie toho ako žiješ. Bohužiaľ sa urazas zbytočne fakt je že si len nástroj na uspokojenie. To čo píšeme nie sú urážky je to pohľad na teba ľudí zvonku. Je mi zle pri predstave že by som mala takto žiť. Ty a tvoj život sú kde? Fakt ti odporúčam nastuduj si niečo chod na pravidelné sedenia k psychológovi co pracuje so zavyslostami rob niečo. Intimita nie je iba s x sex nemá byť to že si chlap zaskace a vyprázdni sa a uľaví si. Odporúčam knihu o zavyslostiach Mate V risi hladnych duchov a ak budeš mať záujem napíšem ti knihu ktorá ti pomôže sa spoznat a sú tam úlohy na tri mesiace. Vieš ja si myslím že žena ak už vie s čím žije čo jej to spôsobuje pozná sposoby ako si pomôcť vie že musí odísť ísť k odborníkovi a nič nerobí len stále vyplakava nie je už obeť ale dobrovolnik. Máš toľko info že už je načase robit si plán ako s tohto nedostojneho života von. A fakt ta prosim neprived do tohto dieta

@sova7 ale má nemáme založený vzťah na tom že on nasilu má ráno pri tlači k posteli správi sa za 30sekund a ide do práce bez bozku bez predohry bez ničoho len quickie. To sme nikdy nemali takto takýto typ sexu. Že som nadržaný daj mi zasuniemm vyprázdnim sa a idem do práce. Asi to tu ženy a aj ty pochopili inak. Alebo som to možno ja napísala nrdobre. Ja som nikdy necítila z jeho strany v 90 percentách nie... Že by som bola len prostriedok na to aby si ulavil. To vôbec nie. Vždy ja cítim z neho lásku keď to robí cítim že po mne túži a nie je to nejake Quick v kuchyni keď umývam ríad.

karolinakr
21. feb 2026
@sima234

Ženy zbytočne tu strácate svoj drahocenný čas. Autorka sa chcela len "vypísať", ona s tým, ako to je, nechce robiť nič. Chce s ním mať dieťa a viesť šťastný život plný sexu, ktorý jej sice nie je vždy príjemný, ale tak vždy sa radšej obetuje, ako ho má nechať si vyhoniť, alebo ho nechať ísť za prostitútkou, nakoľko jej to ničí sebavedomie, keď mu nedá, alebo ho neuspokojí inak. Tu obaja potrebujú iba jedno a to je liečenie 🤷‍♀️🤦‍♀️

@sima234 na koniec zistime, že ona ma ist na liečenie a nie on

karolinakr
21. feb 2026
@anonym_autor

@sova7 ale má nemáme založený vzťah na tom že on nasilu má ráno pri tlači k posteli správi sa za 30sekund a ide do práce bez bozku bez predohry bez ničoho len quickie. To sme nikdy nemali takto takýto typ sexu. Že som nadržaný daj mi zasuniemm vyprázdnim sa a idem do práce. Asi to tu ženy a aj ty pochopili inak. Alebo som to možno ja napísala nrdobre. Ja som nikdy necítila z jeho strany v 90 percentách nie... Že by som bola len prostriedok na to aby si ulavil. To vôbec nie. Vždy ja cítim z neho lásku keď to robí cítim že po mne túži a nie je to nejake Quick v kuchyni keď umývam ríad.

@anonym_autor a čo ta vlastne žerie? že tuži po inych? obavam sa, že to zmenit nedokažeš nijak

autor
21. feb 2026
@sova7

@anonym_autor bolieť by ťa mal tvoj život tie komentáre sú pohľad zvonka a krutá pravda o tom ako ženy vnímajú tvoj vzťah

@sova7 boli má aj to aj tak. A najviac má boli že keď človek je v najhoršom.. Emocionálne.. Tak druhí ho ešte urážajú a tým zrážajú k Zemi:( to je tiež také..... I keď chápem prečo ale aj tak je to ťažké pre mňa čítať tu na seba zle komentáre a urážlivé najmä.

sima234
21. feb 2026
@karolinakr

@karolinakr podľa mňa ho potrebujú obaja, len každý na inú diagnózu.

rozculena
21. feb 2026
@anonym_autor

@iv1rozali ale tak my to máme tak ako je chut a priestor . Poviem to tak. Niekedy aj dvakrát denne. Niekedy raz za dva dni. Podľa času a chute.

@anonym_autor citujem ťa:
‼️‼️veď to máte tak ako je chut a priestor.Podľa času a chute. ‼️‼️
tak prečo sa tu na 12 stranách vôbec sťažuješ❓❓❓❓

autor
21. feb 2026
@karolinakr

@anonym_autor a čo ta vlastne žerie? že tuži po inych? obavam sa, že to zmenit nedokažeš nijak

@karolinakr veď som to tu už písala co má zerie. Mňa až tak frekvencia nášho styku nevadí. Niekedy ok som uz unavená a nechcem dlhý sex chcem kratsi alebo vôbec. Ale zas keď mužovi poviem že som fakt unavená tak on nenastojci na nicom. "" Ze a teraz aj tak musíš otoč sa a ja sa vyprázdnim na tebe ""také sa nikdy nestalo. Vždy som ja súhlasila alebo ja chcela. Alebo som teda nebola až tak unavená. Ale samozrejme keď už padám od únavy alebo mám menzes alebo som chora -manžel chápe. A dá pokoj. Vybaví si to sám inak alebo teda vrátim ja mu pomôžen aspoň rucne za 5min aj za to je vďačný. 🙂
Ale toto by mi fakt až tak nevadilo.
Mne vadi to ako sa stavia k monogamii, ako otvorené hovorí ako je súper hárem a králi co mali že muž musí mať viac žien lebo je na to geneticky predurčený že aj on o takom sníva, že by chcel suložiť aj s inými zenami, akoby mu jedna nestačí(mi tým chcel povedať?) ale že to je jedno vlastne lebo sme sa zobrali takže iné mat nemoze a pod.
Potom zas povie že je so mnou spokojný a som jedinečná. Každý deň iné pocuvam a všetko medzi rečou. Vadi mi že on prahne po iných ženách. Vadi mi to.
Vadi mi tiež ze keď nie som po ruke alebo mu poviem, že dness nie tak si ide s mobilom na WC a je tam aj 30min.taketo veci mi viac vadia ako to že máme častý veľmi sex a orá lmu robim. Zhrniem to. Vadi mi na čo myslí a čo robí poza môj chrbát a vadi mi že ja mu nestačim v posteli . Keďže sníva a chce iné tak som asi zla v posteli

autor
21. feb 2026
@karolinakr

@karolinakr ale veď vravimbže mam zmiesanu poruchu

autor
21. feb 2026
@rozculena

@rozculena veď písem prečo to riesim. Mne by až tak hrozne zas ten casty sex a veci okolo nevadii. Mne vadia iné veci čo chce a po čom manžel tuzi.
Veď jasne logicky že on zas není nejaký Deviant a stroj že aj keď nechcem ráno nič tak nasilu to urobi alebo čo. To nie.

autor
21. feb 2026
@rozculena

@rozculena sťažujem sa na iné?! Veď nečítas asi poriadne diskusiu

autor
21. feb 2026

@rozculena písala som teraz o 11 @karolinakr čo mi najviac na všetkom vadi.
Prostre vadia mi jeho chute nápady myšlienky na iné jeho prejav jeho apetit. Lebo sa ne cítim pokojná pri ňom ale som v strachu a strese. Mne nevadí ten sex samotný pokiaľ nie som Mega unavena veď čítaj