icon

Manžel mi často vraví, že ma miluje

1. mar 2022

Ako často Vám muž hovorí že Vás ľúbi?

Ja som vydatá šťastne 5 rokov, máme štvorročnú slečnu. Aj sa pohadame aj niekedy je to u nás ako v talianskej domácnosti ale manžel mi hovorí skoro každý deň že ma ľúbi. Nedávno sme mali s kamoškami debatu ani neviem ako prišlo k téme chlapi a dozvedela som sa, vraj je to puberťácke správanie. Manžel túži aj po druhom dieťati, ja sa mu nebránim hoc niekedy som rada že je dcéra väčšia. Keď sa ma v robote pýtajú že ako malá atď nezabudnú poznamenať že treba malej súrodenca a manželovi by som mala vyhovieť. Čo vy na to?

Strana
z2
kratucka
2. mar 2022

ked sa budes na druhe citi tak bude ako podla mna neexistuje take, ze by zena mala v tomto chlapovi vyhoviet,. ved ten sa moze zbalit a jej ostane doma kopec deti

7lenka11
2. mar 2022

my sme s mužom spolu 9 rokov a počas dňa si niekoľkokrát napíšeme alebo povieme, že sa ľúbime... občas to tiež vnímam tak, že veď nemusíme si to hovoriť stále, ale proste sme tak zvyknutí a hovoríme si to úprimne, tak prečo nie? radšej nech mi to hovorí stále, ako keby bol opačný extrém, že mi to vôbec nepovie...

retatka
Autor odpoveď zmazal
majlo1234
2. mar 2022

Muz mi to tiez casto hovori/pise z roboty, asi ked sa nudi😀😀😀 ale asi nemas naozajstne kamaratky, a aj vela inych zien. Ja svojim ozajstym kamaratkam hovorim vsetko, aj o sexualnom zivote, a co? Ved na to su kamosky, nie? Ale rozlisujem kamosky a zname, ktorym nehovorim nic intimne, tie su len na tliachanie o pocasi, detoch a nakupoch😀

nelusiatko
2. mar 2022

Tak ono to môže byť niekedy aj otravné. Mala som kamošku, ktorej frajer stále na nej visel, stále jej opakoval ako ju miluje, bez nej si s prepáčením ani neprdol. Mňa osobne by to tiež vyvádzalo z miery, nepotrebujem na sebe nejaký prívesok, aby ma stále niekto objímal a chytal, vyznával lásku. Je to pekné, ale odtiaľ potiaľ,potrebujem mať svoju osobnú integritu.

danica2711
2. mar 2022

ja nie som pani dokonalá, nikdy som sa do tejto pozície nestavala, ale ty si uvedom, že riešiš hovadiny! No a čo, keď ti niekto závidí? Vždy lepšie, než keby ťa ľutoval!

autor
2. mar 2022

@nelusiatko manžel zvládne všetko aj sám len mi hlavne keď sme sami neraz povie ako ma ľúbi 😀 ja sa nevystatujem len ma to zaujíma keďže zovšadiaľ počúvam len ako ich muž s ničím nepomôže atď
@retatka samozrejme sú aj činy nielen slová stačí keď povysáva alebo keď mám svoje dni tak prvý deň hryziem 🤣
@majlo1234 ono sú kamošky a kamošky ale keď sa ťa nejaká spýta že či bol sex alebo koľkokrát ste to spolu robili je to zvláštne 😒
@kratucka no a podľa nich mu treba vyhovieť. Nenúti ma len mi hovorieva že by túžil ešte po jednom aby malá nebola sama keďže on je jedináčik. Ja mám súrodenca

Strana
z2