icon

Manžel na pokeci

tinus610
2. máj 2022

S manzelom sme 5rokov spolu, mame 5rocnu dcerku. Vo vztahu si rozumieme, aj po intimnej stranke nam to klape. V poslednej dobe sa zacal castejsie bavit s mobilom, ked sa ho spytam tak ze pozera videa, auta…. Raz som si vsimla ze je na pokeci (som nevedela ze to este vobec existuje) a pise si s niekym. Tak som sa prihlasila s vymyslenym nickom a oslovila som ho, samozrejme nic netusil. Takto si piseme cca 3mes. Zacal si vypytovat intiimne fotky… tak som hrala jeho hru s tym ze fotky som stiahla z netu nie realne svoje lebo to by hned zistil ze som ja. A skusila som mu navrhnut stretko a sex ci sa chyti. A chytil sa aj ked som tajne dufala ze od toho cuvne. K stretku este nedoslo,lebo to oddialujem. PTeraz neviem co dalej… Rozvod urcite nechcem kvoli dcerke a rozdelovaniu majetku (firma, dom…), ale zase chcem mu dat priucku, zastrasit ho mozno aj rozvodom… aby si konecne uvedomil, ze sa to moze stat a pochopil co ma doma, lebo nic mu nechyba (mame dom, firmu, auta …. zijeme si nadpriemerne chvalabohu) a sex mu doma tiez nechyba takze neviem co vlastne hlada. Kladiem si aj ja otazku co robim zle, pretoze o domacnost sa staram, nezatazujem ho nicim cim nemusim- mozno aj to je chyba neviem. Poradte mi co by ste robili, okrem rozvodu ako mu dat mu priucku, aby si ma vazil a uz sa nezamyslal nad neverou, lebo tym co ide spravit som asi pre neho velke nic, aj ked to navonok vobec tak nevyzera ked sme niekde. Sprava sa uplne normalne. Ked som to povedala svojej naj kamoske bola prekvapena lebo ze navonok by nic nezistila v jeho spravani. Aj doma sa sprava uplne v pohode. Dakujem

ivetta1234
6. máj 2022

ak tie intímne fotky čo mu poposielala boli aj s tvárou tak ťažko tam dosadí kamarátku...aj keď asi viacej kukal na telo a možno by si to ani nevšimol že tvár nesedí 😅

zlomika
6. máj 2022

@ivetta1234 hmmm nechapem ako by si nieco take mohol nevsimnut

nini1978
6. máj 2022

@zlomika ti bolo myslené ironicky....že chlap si pýta intímne fotky určitých partií ženského tela a teda tvár ho zaujíma menej...tak aj keby na fotke bola,možno by ju prehliadol

indiankaindi
6. máj 2022

@nini1978 uvedomuješ si, že si písala, prečo sa JA prihlasujem na pokec a prečo JA píšem ženatým chlapom? Na to smerovala moja otázka.

marygk
6. máj 2022

@tinus610 môj otec si tiež písal takto na pokeci, mama mu nato prišla, ukladala si tie konverzácie... Potom mu to teatralne ukázala, a jeho reakcia bola par minút bol prekvapený a potom len hodil rukou no a co ze to vieš, to je internet o nič tam nejde, je tam toho, robíš z toho vedu ... Mama sa začala snažiť, varila nu len jeho obľúbené jedlá, volala ho na výlety... Snažila sa naštartovať ich vzťah, otec sa tváril ze je všetko v poriadku ze na pokec už nechodí. Ale chodil akurát nie doma, ale v práci. A po roku od odhalenia aféry pokec. Raz v piatok zavolal ze nepríde domov, ze príde v nedeľu večer a ze sa porozprávajú potom. No a v utorok si balil veci a išiel bývať s paňou z pokecu. Som už dávno dospelá a veľmi ma trápilo vidieť mamu takto sa ponizovat a bojovať ze niečo co už dávno neexistuje, akurát sa len trápila lebo ten rok co boli spolu ho kontrolovala sledovala mu telefón, počítač... Zazvonil mu telefón a ostala nervózna. Zbytočný stres a nervy. A on si aj tak robil co chcel. Ale nechcela ani počuť ze je to uz zbytočné a nech ide ďalej a zije si kľudný spokojný život. Asi si tým musela prejsť sama na vlastnej koži. Odvtedy sú viac ako 2 roky otec žije s pani stále a mama ma vyše roka kamaráta, nežijú spolu ale občas idú na výlet, zábavu, do reštaurácie... A mama je kľudná, spokojná. Moja rada, pre teba z tejto skúsenosti je, nerob žiadne teatralne odhalenia, neminaj nato energiu. Ži tak aby si bola v kľude spokojná. Lebo takéto situácie su stresujúce viac ako si chceme priznať. Veľa šťastia a síl, nech sa akokoľvek rozhodneš.

indiankaindi
6. máj 2022

@toscania Ďakujem, som rada, že ma niekto konečne pochopil. Niekedy mám aj ja pocit, že hystéria je mottom tejto stránky, osobne už prispievam veľmi málo, pretože akonáhle má človek odlišný názor, začnú si tu ostatné honiť ego na človeku. Lebo panie najmúdrejšie, presne ako píšeš. Všetky tu už všetko zažili, všetko vedia, aj všetky následky poznajú a rozdiely v osobnostiach ľudí pre nich neexistujú. Každý sa zachová tak, ako si to oni myslia. Čistý slepačinec občas

nini1978
6. máj 2022

@indiankaindi ty o čom píšeš preboha!
Čo mňa je po tom?
Ako môžem vedieť PRECO sa TY prihlasujes na pokec a prečo TY píšeš ženatým chlapom? A koho to akože zaujíma? Mňa teda ani minimalne
Sa cítiš dobre?

mirka414
7. máj 2022

@tinus610 chlap ma opraté ,ožehlené navarené žena sa stará o dieťa … v tom vidím problém ,že ma veľa voľného času na pokec ..takze častejšie dávať do rúk dieťa a zapriahnuť chlapa do domácich prác a potom uvidis či bude mat chuť cetovat tak často s inými ženami 😤

karinss
7. máj 2022

@tinus610 ako to dopadlo? Bola si na tom stretku? Ak nie tak to neodkladaj. Riadne sa nahoď a s plnou hrdosťou sa mu vysmej do tváre a spýtaj sa ho čo ďalej s vaším manželstvom.

karolinakr
7. máj 2022

@marygk toto je hruza to by som nechcela zažit.Našťastie moji rodičia nemali afery, problemy mali v inych inych smeroch..No a ty si s ocom ako potom vychadzala?

uglybetty1234
7. máj 2022

Ja by som prisla na stretko s rozvodovymi papiermi. Nevyplnila by som ich. Podala by som mu ich so slovami, ze teraz neh sa rozhodne a odisla by som.

marygk
7. máj 2022

@karolinakr tak táto aféra, to bolo len vyvrcholenie ich problémov, mama s otcom nemali dobré manželstvo. A môj vzťah s ocom? Ja som videla co písal a písal 4-5 ženám a on mňa ani mamu nezaprel, ale písal o nas také halucinácie že som nechápala kde nato chodí. Napríklad písal im že mal infarkt, odpadol a bol v nemocnici a tie špiny nevdacne (ja a mama) ma neboli ani pozrieť ani pyžamo mi nedoniesli do nemocnice..... Infarkt nemal nikdy ani v nemocnici nebol a ten datum kedy to písal bol normálne v práci. Že sme mu nedovolili si zobrať jedlo a nejesť sa, ze 2 dni nejedol....No úplne hovadiny si vymýšľal len aby ho tie ženy na druhej strane ľutovali. Aj ho ľutovali a čím viac ho ľutovali tím viac tie halucinácie co si vymýšľal gradovali. Práve preto som celkom nerozumela mame a jej snahe o záchranu, naozaj tam nebolo čo zachraňovať. Ale nebolo to moje manželstvo, môžem povedať svoj názor, ale samotné rozhodnutie na mne nebolo. Ja som sa od otca odstrihla zablokovala som ho, nemám záujem o komunikáciu s ním,nikdy sme nemali dôverný, pekný vzťah, nikdy sa o mňa nezaujímal ani ako o dieťa. S odstupom času to vidím ako veľkú životnú skúsenosť, nie príjemnú, ale veľmi poučnú.

elvia
7. máj 2022

@wig hej hej keď doma chlapovi niečo chýba tak nech skočí na pokec .. 🤣🤣

barborizzy
7. máj 2022

@maminkadeticiek ajaa by som to spravilaaa

zdenkastanka
7. máj 2022

Autorka, no ako sa to vyvija?stale si este pisete ci uz aj to stretko dohadujete?

kaculda2
7. máj 2022

To si len ty myslíš, že to u stojíte. Urcite si není jeho prvý objav na POKECI. Ja som zažila presne to iste..ex mal všetko čo potreboval, na varené, upratané sex 3x denne.. A predsa mal milenky na každom kúsku.. Mali sme dom, firmu, auta, dve krásne zdravé dcérky a aj tak sa mu malilo a áno aj ja som sa 2 roky vyhovára la ze sak mame spolu deti a kvôli deťom to zvládneme a bla bla.. Ale prd! Tak ako píšu baby vyššie robila som strážneho psa. Pipol mu telefón, prišiel o pár minút neskôr a už som to nevedela rozdychat. Tiež som sa tvárila 2 roky "nad vecou" kvôli deťom ale to nebol život. Nazbierala som všetky sili, odišla som zo spoločného domu s jednou igelitkou a s dcérkami (3 a 5 r.) a urobila som to najlepsie co som mohla. Teraz mam úžasného manžela, ktorý miluje moje deti viac ako ich skutočný otec! Takemu chlapovi nedáš príucku a nepouci sa len sa naučí ako si dávať vecsi pozor! Veľa šťastia prajem

yvanielka
7. máj 2022

@kaculda2 3x denne sex a on ešte stíhal milenky?

kaculda2
7. máj 2022

@yvanielka presne! aj ja som sa tak čudovala

wig
7. máj 2022

@elvia
Hej hej skočí na pokec, keď sa nedá na ženu! 🤪

elvia
9. máj 2022

@wig 😂😂😂🙃 no tak na pokeci je hodne materiálu tam sa ľahko dvíha ego veď aj preto to muži robia .. ehmm teda "muži"
😁😁😁😁😁

wig
9. máj 2022

@elvia ...na pokec neexist! 😱 Ženatý chlap môže jedine do roboty a do kostola! 😁🤪 ... srandičky samozrejme 😁

alienkami
9. máj 2022

@wig a ešte raz ročne k zubárovi na preventívnu 😂

wig
9. máj 2022

@alienkami ...hej hej aj to ale pre istotu s doprovodom a na vôdzke! 😁

alienkami
9. máj 2022

@wig a žiadna zubárka, preboha! Ani sestrička! Len zubár a asistent!
A ešte pre istotu preveriť ich sex. orientáciu, lebo v dnešnej dobe jeden nikdy nevie...

wig
9. máj 2022

@alienkami ...no to je absolútne bezpodmienečné, že len pánsky personál! 😁👍 ...a ešte pre zicher aj pás cudnosti mu nasadiť! 😝

indiankaindi
10. máj 2022

@nini1978 ty si úplne mimo. Písala som ti, aby si tieto otázky neadresovala mne, pretože JA to nerobím, ani som nikdy nerobila. Následne mi napíšeš, že ich adresujes mne lebo reaguješ na môj príspevok a keď ťa upozorním, že sa mýliš, napíšeš, že nevieš prečo to ja robím? Prepáč, ale ty si buď slabšej inteligencie, alebo veľmi intenzívna rýpačka, ktorá chce ľudí za každú cenu len vyprovokovať a naštvať. V oboch prípadoch nepotrebujem, aby si na mňa reagovala akokoľvek, pretože tvoje príspevky nemajú ani hlavu, ani pätu a ani logiku a rozumný obsah. Ďakujem, že mi dáš pokoj

nini1978
10. máj 2022

@indiankaindi už ma prosím ťa neotravuj.
Pekne ťa poprosím
Je mi úplne jedno či chodíš,alebo nie na pokec,koľko máš vysokých škôl- úplne si mi ukradnutá.
Už ti je jasnejšie?

indiankaindi
10. máj 2022

@nini1978 prečo opakuješ to, čo som napísala ja tebe? A čo sem pletieš vysoké školy? Máš komplex z ledva ukončenej základky alebo čo?

nini1978
10. máj 2022

@indiankaindi ešte raz,pekne ťa poprosím,neotravuj ma.tvojou písomnou formou vyjadrujes o sebe len to,čim by si chcela opísať mňa .
Ale proste ti vôbec nedochádza,že sa ma to nijak nedotýka.
Nech sa darí.
Už na teba nereagujem,je mi ťa ľúto

indiankaindi
11. máj 2022

@nini1978 v pohode, tiež mi lezieš na nervy, ale prosím ťa čítaj po sebe. :D :D Pobavila si ma