icon

Manžel nechce sex

8. nov 2021

Sme spolu dve desatrocia. On nebol nikdy na sex, no ten teraz je 1 az 3krat rocne. Sla som za nim vecer v sexy pradle. Odmietol ma. Dala som si stare pyzamo a ziadala ho o debatu. Do ksichtu mi povedal, ze ked si myslim, ze tu kazdy den budeme robit neviem co, tak som na omyle. A mam prestat s tymito unavnymi konverzaciami. Mame 6 rocne dieta. Co robit?

Strana
z2
elizabet173
8. nov 2021

píšeš, že nikdy nebol na sex, prečo si myslíš, že po dvadsiatich rokoch bude? Alebo sa s tým zmieriš, alebo sa zariadiš ináč.

tosomja
8. nov 2021

Nič,čo ho chcete znásilniť? Keď nechce, nechce ... A nebudem písať, že možno chce ale nie s vami, alebo má nejaký problém, ktorý mu nepridáva na sebavedomí...a možno máte iné problémy a nie je z tých, čo ventilujú sexom.
My sme mali s ex niečo podobné, z každého dňa bolo raz týždenne, potom raz mesačne, potom raz za tri mesiace atď až úplne ma prestal vnímať, až tak, že som si našla iného.
Samozrejme, predtým boli siahodlhé debaty, skôr ja som rozprávala sama so sebou, lebo on ani nevedel odpovedať, ani čo sa stalo, ani čo mu je, ani či má niekoho...ticho.

ivkazba
8. nov 2021

Ak máš rada sex, mala si si na začiatku nájsť partnera, ktorý ho má rád tiež. Ak nikdy nebol na sex, tak za tie roky si si mala zvyknúť, žiaľ. Ľudia sa nemenia a v tomto už vôbec nie.

slovakboy
8. nov 2021

Je to smutne ale asi ozaj na to nie je. Jemu sa sex zdá možno až nechutný. Sú takí ľudia. A môže sa to časom meniť. Aj k lepšiemu aj k horšiemu. Ale ak v minulosti to vedel robiť a raz za tri mesiace to predsa len máte tak si myslím že tam môže byt aj vzťahový problém. Alebo ma nejaké úzkosti nejaký svoj psychicky problém. Netlač na neho so sexom ale snažte sa si urobiť pekne chvíle obaja. Niektorá z nich možno vypáli. Alebo potom sexuolog to bude najlepšie.

marianarem
8. nov 2021

Nemusi byt na sex, ale ako s manzelkou by sa s tebou aspon mal otvorene rozpravat, ako to ma, preco sa tomu vyhyba a nie ta s debatou poslat do kelu. Ja by som sa isla s niekym poradit, ako s nim o tomto komunikovat, aby bol aspon ochotny o tom uprimne hovorit.

veroniak12
8. nov 2021

No ak si to vedela aj na zaciatku, ako si napisala ze nebol na sex, tak sa asi niet co cudovat, ze ho nechce ani teraz. Skor uz ked tak, by som chcela aby sa so mnou o tom normalne porozpraval.

autor
8. nov 2021

@veroniak12 no ved to... pfed dietatom to bolo 1-2 x za tyzden, ked som mala stastne. Raz za rok je otras.

anjelicek26
8. nov 2021

Tak uprimne 1-3x rocne je nieco strasneho...ved tam ide o tu celkovu intimitu, ktora sa takto uplne vytraca...ostavate spolubyvajuci, rodicia... ja si toto neviem predstavit. Sme spolu 18 rokov s manzelom a vsetko funguje ako ma...porozpravaj sa s nim, ze ci nechcete tento stav zvratit a otocit a vratit sa k tomu dobremu, co bolo...lebo tuto stastna fakt nebudes a zivot je este velmi velmi dlhy...

autor
8. nov 2021

@anjelicek26 vidis, co mi povedal ja vediem monology kazdy vikend, ponizujuce ako svina, o 2 dekady mladsi chalani po mne pasu a doma sa prosikam.

ajko2011
8. nov 2021

Ja osobne by som ani nezostala vo vzťahu s takým chlapom. 🤭
Chválabohu môj manžel má o mňa stále záujem aj po sexuálnej stránke (aj po takmer 13 rokoch), po dieťati. Nič sa nezmenilo za tie roky. Neviem si predstaviť mať sex 1-3x ročne.🙄 A to nie som žiadna nymfomanka, ale sex je tiež dôležitý vo vzťahu.

tomikejt
8. nov 2021

Ja som mala takého bývalého kedysi, najprv všetko ok a po 3 rokoch mu stačilo raz za 3 týždne a to sme mali tesne po 20tke 🤦‍♀️ ukončila som to. On sa potom oženil a jeho žena sa s ním rozviedla tiež kvôli tomuto. Ja by som v takom vzťahu nemohla byť. Bud by som sa rozviedla alebo si nasla milenca.

anita6666
8. nov 2021

Ak vyzeráš k svetu a venuješ sa celej svojej telesnej schránke,nájdi si milenca,uz včera bolo neskoro

nikpa
8. nov 2021

Nech si hovorí kto chce čo chce ale aj keď nie je na sex tak aspoň občas by sa pre udržanie manželstva mohol premôcť. Lebo 1-3 krát ročne to je absolútne nič. Potom je tu ale otázka, či mu to manželstva za to stojí. Lebo ak nie, mala by si sa obzerať inde...

januarova
8. nov 2021

A inak máte aký vzťah? Rozpravate sa? Dotyky, pusy cez deň? Ako sa k tebe správa?

ivik4
8. nov 2021

Otras, sebec hnusny 👀 jak keby ste boli 75rocny dochodci . A Ta veta ze kazdy den robit neviem co... hm pritom 3x za rok 👀👀

hankm
8. nov 2021

@ivik4 urobme si test v opacnom garde……ake by boli rady zien?? Cize, muz chce ale zene staci 1-3 krat za rok… ;)

ivik4
8. nov 2021

@hankm neviem, za mna uplne rovnaky

autor
8. nov 2021

@hankm takyto muz by davno podvadzal...

autor
8. nov 2021

@januarova ako kamos.

karolinakr
8. nov 2021

@hankm no aspoň ho nikto nenúti do oralu, ked sa žene nechce , zakaždym dostane radu, že ma usta, vidiš tu žeby mu niekto nukal, že ma jazyk vyplazovať? BTW autorka možeš mu to navrhnúť, uvidiš ako rychlo ta niekam pošle 🙂 taketo fukoty z izby si ešte nezažila

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
makak545
9. nov 2021

@nikolka1986 pokial ho jeden z partnetov chce/potrebuje, tak je sex vo vztahu velmi dolezity a nedostatok sa prejavi aj v inych oblastiach

brembo
9. nov 2021

a tabletky na erekciu? možno s tým trochu problém

veroniq85
9. nov 2021

Poradit neviem. Ale som prekvapena podla diskusii tu na MK ale aj v uzsom okruhu mojich kamaratiek kolko muzov nema chut na sex. A to vsetci este mladi ludia teda tak 30+. A plno nestastnych zien v tomto smere a vsetky len "trpia" v tomto smere. Proste som z toho prekvapena. Vzdy som bola v tom ze zeny skor nemaju chut na sex. Alebo je to nejaka nova "choroba" co napada chlapov.

brembo
9. nov 2021

tak nenazval by som to chorobou. Skor stres,zhon a unava. A dlhodobí stres na nejako na človeku podpíše.

veroniq85
9. nov 2021

@brembo ako neberem to. Len zeny su tiez pod stresom. Kolkorat aj ked pridu z prace sa venuju detom, uloham, vareniu.... Ja som sice este momentalne na druhej materskej ale tiez som z toho na nervy (2rocne huciace dieta) a sex a serialy su jedine co ma drzi pri zivote aby som sa uplne nezcvokla.

autor
9. nov 2021

@brembo fyzicky problem nema ziadny. No ako som zacala ja pracovat, on sa stara o dieta namiesto mna... Maly je teraz chory, tak 4 dni muz robi z domu, posluhuje dietatu a este aj ready umyje a tak. Je to nanho vela. On bol vzdy otec, co kazdy volny cas travi s dietatom. Na ukor manzelstva.

brembo
9. nov 2021

@veroniq85 ked je toho na muža vela,tak mu skrátka nechce fungovat. A tiež i unava,dnes zamestnávatelia požaduju výkony,ako od strojov. Tak sa podaktorým nečudujem,že nechcu ešte aj doma cvičit,po šichte.

brembo
9. nov 2021

Tak by si mu to mala povedat,že by sa mal trošku postarat i o Teba,nie len domácnost a dieta. že to skrátka potrebuješ viac,než raz ročne na Vianoce.

doli1320
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2