icon

Manžel nechce sex

8. nov 2021

Sme spolu dve desatrocia. On nebol nikdy na sex, no ten teraz je 1 az 3krat rocne. Sla som za nim vecer v sexy pradle. Odmietol ma. Dala som si stare pyzamo a ziadala ho o debatu. Do ksichtu mi povedal, ze ked si myslim, ze tu kazdy den budeme robit neviem co, tak som na omyle. A mam prestat s tymito unavnymi konverzaciami. Mame 6 rocne dieta. Co robit?

Strana
z2
autor
12. nov 2021

@brembo och, to ma vobec nenapadlo mu to povedat.

simca06022011
12. nov 2021

To ze je teraz toho na neho vela, ze teraz je dieta chore, nie je dovod aby bol sex 3x do roka... lebo zvysok roka predpokladam, ze dieta chore nie je. Ja ti poviem z mojej skusenosti, bude to len horsie. On nemusi mat len "fyzicky problem", ale ako pozeram na chlapv okolo seba, 2-3deti, venuju sa, pracuju od rana do vecera, jeden dokonca byva ocr doma s detmi, miesto maminy a sex maju denne, sportuju, vyletuju s rodinou, tak nejaky zdravotny, hormonalny.. alebo problem vo vztahu. Moj je od nejakeho vzoru na míííle vzdialeny samozrejme, ale aj tak mi nikto nenahovori ze takyto nizky zaujem o partnerku je pri chlapovi normalne. Nie je. Moze byt ze za 20r ho uz nepritahujes, moze byt ze ho uz nebavis.. podla mna podla jeho reakcie, ktoru ti povedal "do ksichtu", by som v tom hladala nieco z toho... lebo to veru nebyva reakcia milujuceho partnera. Mozno mu klesol testostron a je z neho "mamina", bolo by treba ho nakopnut, nech prestane byt "mamina" a zacne byt chlap ;)

doli1320
Autor odpoveď zmazal
brembo
Odpoveď bola odstránená
doli1320
Autor odpoveď zmazal
ladybird81
12. nov 2021

Ja by som sa ho spýtala prípadne mu navrhla že si budeš hľadať milenca. Zrejme sa ti k tomu nevyjadrí alebo to bude považovať za žart.a potom by som si toho milenca našla. Bohužiaľ chlapi to takto robia, vyrobia si takéto aliby dopredu, keby im náhodou ten románik praskol. Ale buď si vedomá že mať milenca je veľmi ťažké. Ale aspoň si užiješ. Zmeniť chlapa sa totiž nedá. Takže ružové okuliare sú zbytočné.

Strana
z2