Manžel nemá o mňa záujem
Ahojte, už dlhšie som nad tým rozmýšľala no sama neviem čo si o tom myslieť. Môj manžel nemá o mna záujem čo sa týka sexu. Vždy keď mám chuť tak on proste nie vraj je vecne unavený a podobne. Na jednej strane chápem lebo chodí do Prace a po praci robí na dome no na mna si z tejto stránky už dlho nevie masť čas.. je mi z toho smutno lebo z pravidelného sexu sa stalo raz za mesiac niekedy ani to nie.. trápi má to lebo si myslím že sa mu už nepacim a podobne..
@newmoomy môj manžel robil to isté. Chce to spoznať samú seba a dohodnúť sa. Ja som akčná, keď som po menzese a pred ovulaciou ale po nej potrebujem aby mi manžel venoval viac energie a jemu sa to často nechcelo. Museli sme si to všetko vydiskutovať. Ako to vnímam ja a on a zlepšilo sa to. No chcelo to viac ako rok neustálej práce na seba poznávaní a diskusii v pokojnej nálade (občas aj v hádke a slzách). Je milión vecí, v ktorých sa to môže pokaziť pri sexe. Musíš diskutovať s nim, nie s nami
@newmoomy Ano, treba to riesit. Najlepsie bez vycitiek a slz. Niekedy sa muzi "vypnu", ak maju "mamu" vedla seba. Ale to takto nejde, ty potrebujes byt zenou, mas svoje potreby lasky a intimnosti aj mimo materstva. Ak to nebudete riesit, tak to pokazi cele manzelstvo. Vase dieta nebude mat sancu prezit zivot v kompletnej rodine, lebo tvoja frustracia bude mat vplyv aj na ostatne zlozky zivota, nebudes sa citit chcena a milovana. Takze pokojny rozhovor, nech navrhne riesenie. Drzim palce ❤
@newmoomy chápem aj ja som sa tak citila. Ale so mnou to nevydiskutujete. To jedine s ním.
Zas aj chlap sa často cíti blbo , keď ho žena odmieta to je jedno z akého dôvodu a považuje sa to za relatívne normálne. Chce to konštruktívnu debatu. Presne pomenovať v čom je problém, aké pocity to vo mne vyvolavaa ako by to mohlo byť iné resp. ako to urobíme inak.
@newmoomy joj ale to nepôjde po jednom rozhovore ani dvoch. Ak o tejto téme neviete už racionálne debatovať tak skúste manželského psychológa. Ak hľadáte len niekoho, kto vás potlapka po pleci a povie, že to je jeho vina a vy za nič nemôžete tak toto je najlepšie miesto. Stavím sa, že sa tu nájde veľa báb, čo vas polutuje.
@newmoomy ono to je tragédia. Naozaj sme mali tento problém s manželom. Zopár rokov sme sa trápili a posledný rok sme pracovali na tom aby sa to zlepšilo. Chápem, že sa žena cíti odmietaná, nepriťažlivá, menejcenná, nemilovaná, nepochopená a ďalších milión iných šialene ťažkých pocitov. No tu nikto nedá radu v tejto oblasti, ktorá by realne pomohla, lebo u každého bol problém v niečom inom. Jediný kto s tým môže niečo spraviť ste vy, manžel a možno psychológ alebo poradca.
@newmoomy Ako muz ti napisem svoj nazor. Mate deti? Tie dokazu vela zmenit. Ano pokial muz pracuje doobeda v praci a do vecera na stavbe po par tyzdnoch / mesiacoch moze prist unava aj v sexualnej oblasti. A ak sa prida stres, tak chut na sex ide do uzadia. Ale tiez je mozne ze rutina ho uz nebavi, vzdy je to o dvoch ale prekvapila si ho ty v poslednej dobe v tejto oblasti? Ci len cakas a nic pre to nerobis? Na tu stavbu tiez mozes ist pomoct, ked je fyzicky tazka praca, tak aspon normalne podporit, pochvalit a sem tam ist pozriet, aspon malickosti pomoct.
No tak mu na rovinu povedz, ze ak si nespravi volno a nezastane niekolkokrat v tyzdni manzelske povinnosti, tak ten dom stavia zbytocne. Bude v nom byvat sam. 🙂
@newmoomy Musíš isť nato inak , nie prosiť sa a ukazať že ti vadí jeho nezáujem o teba..sme predsa ženy máme njakú hrdosť (aj keď ťa úplne chápem samozrejme)No chlapy miluju sebavedome ženy..., Nečakaj kým sa mu zachce , kým on bude mať čas....a ty hneď po ňom vyletíš..aj keď budeš mať sto chutí to spraviť...Jednoducho otoč sa a povec som unavená dnes nie .On si potom uvedomí ako si sa po celý čas citila ty!A nezabudaj byť ešte viac sexy ako kedykoľvek predtým a viac sebavedomá ako kedykoľvek pretym😜
@newmoomy a skúsila si to ráno, keď je vyspatý? Vtedy hádam unavený nie je, či? Ako nechcem byť zlá, ale aj môj muž robil v práci 12-tky, fyzicky sa narobil aj dom sa stavali a na nás sexuálny život to nemalo žiadny vplyv. Fakt raz za čas sa stalo, že sa mu nechcelo, inak pomaly každý deň.
@newmoomy určite nerieš svoj výzor a oblečenie a prádielko. To nie je tvojim výzorom. Bude mat nejaký problém so sebou alebo so vzťahom k tebe. Alebo oboje. Stres znižuje veľmi libido. Ako je to medzi vami v komunikácii rozumiete si v kuchyni pri výchove pri práci na dome v názoroch na svet vzťahy so zvyškom rodiny atd? Lebo ak tam nie o škrípe alebo niečo v sebe on dusí a nepovie ze mu vadí, tak sa to moze prejaviť aj na sexe. Vtedy treba najprv vyriešiť priateľskú časť vzťahu a príde aj milenecká.