Manžel prepadol viere a odmieta sex
Zdravim,
Manzel prepadol viere v Cirkvi a bohuzial kedze uz mame deti, nechce to robit so ziadnou ochranou, chce zit v cistote. Kym nebudeme otvoreni dalsiemu zivotu. Ja sa vacsinu casu staram o deti a dalsie uz neplanujem. Po poslednom druhom dietati sa otocil a prepadol cirkvi. Do vtedy pouzival aj ochranu. Ako to mam riesit?
Inák nemusí zlá vec mať veriacu za manželku, aspoň by nezahýbala a neopistila vzťah pre každú kravinu ako sa dnes robí že tresne dverami. Chcela aby som sa aj ja reigistroval do cirkvy daného náboženstva. Ja som odmietol ale nie preto že by som mal niečo proti nim, ale dám sa ku katolíkom. A čo keď ďalšia frajerka bude židovka? Ďlašia moslimka? Ďalšia evanjelička? Ďalšia budhistka? Ja nemôžem vyhovieť 200 náboženstvám alebo áno? Jedna bude vyznávať Anubisa a druhá Aténu. Však to pri každej žene budem meniť vierovyznanie ako ponožky tykoxo.
Tak mu riadne preplo. To nie je normalne.
Ženiť nie ale že jedna frajerka by ma tlačila ku kresťanom, druhá k judaistom, tretia k hinduistom... To by vypadalo. Tak preto uprednostňujem ateistov akejkolvek národnosti a rasy, ale ak to ináč nejde a majú vieru/náboženstvo tak proti gustu žiaden dišputát...
@torrente Keby si presiel k Mormonom,tak mozes mat viac manzeliek.😎
https://www.zaujimavysvet.sk/15-faktov-mormonoc...
To nie je viera to je bigótnosť. Áno môže žiť ako chce ale mal si nájsť podobnú sú také ženy čo by im to vyhovovalo. Čo je to za viera, ktorá obmedzuje človeka a trápi ? Viera ma byť slobodná a žiaden kňaz nemá právo prikazovať - môže ukazovať čistý ideál a dávať odporúčania a príklady. A to všetko v živote robí tak dokonale? Veď existuje spoveď a bilingválna metóda alebo ako sa to volá. Veď to aj katolícka cirkev uznáva a celkom to funguje. Toto skutocne chcel Boh od svojich ovečiek?
Niekto je vychovávaný v nejakej viere od detstva, ale tu že sa muž zrazu dal na vieru. Ako keď niekto vstúpi k jehovistom... A tí velmi vedia kázať čo má veriaci robiť a čo nie aby bol spasený. Ideme do Valally, odnesú nás Valkýri. Vikingovia mali zaujímavé náboženstvo.
Nájdi si dobrého kňaza. A ten vám používanie anitkoncepcie povoli. Alebo zvaz sterilizáciu. Ale, neviem či to tvoj problém odstráni. Podľa mňa, problém bude inde. Lebo, toto nie je správanie veriaceho. Nedá sa A bez B. Pretože Boh nehovorí len o tomto.
Len tak ma to zaujíma. Keď je cirkev proti antikoncepciam a pod. Tak sterilizaciu toleruje? Veriaci človek by podstúpil taký zákrok? Nebolo by to nebiblické?

To bude nejaká Viera a nie viera 😀