Manžel si stále vypisuje so ženskou z pokecu
Zistila som, že môj manžel chodi na pokec. Máme spolu malé dieťa, som na MD. Píše si tam už 3tí mesiac v kuse s jednou ženou s nasho okresu. Bežne o našej rodine, čo robil v práci, proste celodenný režim. Nonstop v kuse sú v kontakte. Celý deň aj v noci. On chodí na kamióne takže je malo doma. Raz keď bol doma, tak som mu videla upozornenie na telefóne, ale nepovedala som mu nič. A tak som si to musela preveriť. Mne neodpisuje cez deň, prečítané a žiadna odpoveď, s nou v kuse nonstop. Dokonca mu nikeedy ona nepriamo vyčíta že sa jej malo venuje.
Som z toho zronená, neviem ako ďalej konať. Dôvera je fuč, a ja ho ľúbim. Doma sa tvári že je všetko v poriadku. Len sa mu nechce velmi komunikovať. Ja sa snažím, zaujimam sa o neho, teším sa na neho a on mi urobí toto. Uz ani malému sabtak nevenuje ked pride domov, len mobil v ruke. Ja to už beriem ako malú neveru
No tak ja by som s nim urobila krátky proces. Aj ja si myslím že s ňou niečo mal ked je s vášho okresu. Ja nechápem také čo rozbijú rodiny. A berú deťom otca. Ale máš také chudery. Asi tomu tvojmu nechýba nič od rozkoše sa aj psy trhajú. Ja by som urobila to čo píše mamula20 súhlasím s ňou vytvoriť si nick pod falošnou identitou a písať si s nim a naťahovať ho. A ked sa chytí tak prepáč ale je to obyčajný kurevnik. Normálne si s nim písať či má ženu deti či ich má rád a čo akože povie o tebe cudzej žene a tak sa dozvieš viac a budeš vedieť na čom si. Máš kam ísť alebo mate spoločne bývanie. Ja by som s nim na tvojom mieste nemala sex. Nevieš či s ňou nespal a následne ONA s kým aby si niečo nechytila. Aby si nechodila s toho po lekároch. Držim TI veľmi palce. Netrp ho. A hlavné nič pre neho nevar nech sa ostara ONA o neho.
Obdivujem Ťa, že si to takto s prehľadom ustála, ja by som to nedala, okamžite by bol konfrontovaný a tej ludre by som tiež asi napísala svoje....určite by som to považovala za neveru, ja som veľmi tolerantný a pokojný človek, ale nezniesla by som, že sa môj manžel a otec môjho syna zdôveruje cudzej ženskej akoby bola ona jeho žena, venuje jej svoj čas na úkor nás atď...nevera pre mňa nie je len o sexe, taká tá vzájomná blízkosť a porozumenie s inou ženou to by bolo horšie ako nejaká jednorázová bokovka, z tohto čo robia môže byť vzťah, môže sa do nej zamilovať (ak sa tak už nestalo). Veď on svoj čas radšej venuje inej žene a to je problém. Toto si určite porieš a netoleruj mu to.
Myslím si, že toto je začiatok konca.
Urob si na pokeci nick ako ti radi @mamula20 a zistíš, ako to s vami vlastne je.
Mozes sa povypytovat, co ta zaujíma, mas výhodu ze vieš co sa pýtať. Napr.ked sa prizna ze je ženatý, vies si zistiť jeho pohľad na teba.
Kamoska to presne takto urobila a dozvedela sa teda toho neúrekom...👎👎👎
Chodi na kamione a nonstop jej pise. Tak toto bude nielen partner,ale aj sofer roka...
Ja by som sa veru neponizila, aby som mu vypisovala z ineho nicku. Naco aj, ved dobre vies, co si s nou pisal.
Ale urcite by som nevydrzala mlcat, urobila by som riadnu scenu. Nech si teda uvedomi, co chce. Ono je pre ludi ovela jednoduchsie cititi zaujem, zazit vzrusenie s niekym inym, takto cez net, ako sa doma trochu posnazit a popracovat na vztahu, to da totiz viac zabrat. Ist na prechadzku s rodinou je predsa narocnejsie, ako si vypisovat z gauca s nejakou flandrou. A este mu to hladka ego, aky je ziadany.
on si vypisuje s inom ženou tretí mesiac a ty sa tichučko prizeráš? Prečo si mu už dávno nedala najavo, že toto tolerovať nemieniš a alebo sa spamätá a skončí s tým, alebo sa vaše cesty rozídu. Ak si nemá čo povedať s tebou, ale vypisuje inej, potom nechápem, prečo s tebou vôbec je? Ináč, čo robí doma on? Myslím, že má nesmierne veľa voľného času, keď má kedy si vypisovať s inou. Prečo má doma všetko? Prečo nemá dieťa dva krát týždenne na starosti poobede a večer on, aby si aj ty mala čas a priestor na svoje záujmy a známych? Prečo občas nenavarí? Nakupuje? Upratuje? Venuje sa dieťaťu?
@dilino ona nerozbija rodinu a neberie nikomu otca. Ten otec má vedieť, že má doma dieťa a manželku. On sa má podľa toho správať. Tá milenka nesľubovala vernosť, ale ten manžel.
Autorke len toľko, že musel byť už predtým taký, kamionisti to majú totižto nature. Takého chlapa by som si nezobrala za manžela a už vôbec by som s ním nemala dieťa. A hlava mi neberie, že sa na to tri mesiace prizeráš.
Porozpravaj sa snim a uvidis , ako to dopadne.
@elizabet173 ja som to zistila len pred 4 dňami. On neupratuje, sem tam raz za 2 mesiace ho pochytí že povysava, inak je všetko na mne. Dnes som mu povedala, ze všetko viem. A ze nech si vyberie. A jeho odpoveď bola, že ako ho mohla špehovat... že on si chcel len trošku pokecať , ale že písať si neprestane , lebo sa tak vie vyventilovať, skoro som odpadla.. a ze nechce odísť ani s nasho domu, ktorý máme spoločný, a ze keď chcem , tak na chvíľku odíde , dáme si pauzu, ale že by chcel zostať v kontakte aj somnou, len sa mu dobre kecia na pokeci. Tým pádom, je to u mňa uzavreté a skončil. On si predstavuje, že mu budem tolerovať vypisovanie s dajakou rozvedenou ženskou ktorá nemá nič iné na robote... na grc mi je
urobila si spravne...Zenaty muz si ma na pokeci vypisovat s nejakou zenskou? to kde sme...
To je pekný hňup. Jasné, prečo by odchádzal keď má full servis. On nemá s kým pokecať???? Veď má ženu. To je dobrý šašo, tento tvoj muž a ešte si aj myslí že si hlúpa!! Áno miláčik ventiluj sa s inými ludrami a ja ti budem robiť to ostatné (variť, prať, upratovať atď). Kopni ho kade ľahšie. To je na hlavu toto on kde žije 🤯😀
Tak to je teda riadny debil. Nech sa ventiluje s chlapmi pri futbale a nie so stetkami… a za mesiac ti povie, ze sa potrebuje vyventilovat a bude spavat s kazdou, ktora bude povolna, ci ako?
Po takychto kecoch ho ozaj len kopnut do riti.
@zoro9836 prosím? Tak ešte ona, aby vlastne hľadala chybu v sebe 😀 ty si v poriadku? Veď ten chlap iba nevie čo od dobroty 😀 je dospelý majú dieťa, on má uvazit čo spraví. Keď má on v hlave "komunikačnú dizharmóniu" tak má si s ňou sadnúť a povedať do očí čo má na srdci. Pravdepodobne nič rozumné, ani logické. To je riešenie? Vyhľadávať iné ženy? Potom sa staviat ešte do pozície chudáka? Ešte jej narovinu povie, že mu to má tolerovať, lebo on odísť nemieni? To už áno, využívať ju. Ale povedať pravdu a odísť ako chlap, keď spravím kravinu to nie. Čo tu pletieš, čo má ona naprávať?? Keď on mal problém s ňou, mal on byť ten čo mal naprávať.
@zoro9836 akože nič v zlom , čo si napísal. Lenže problém nieje vo mne, keď sa o neho zaujímam , kontaktujem ho, pýtam sa ho , má navarene, na sex sa nikdy nesťažoval, nerobím nič za jeho chrbtom, o všetkom vie, radím sa s ním so všetkým. Ja nevidím, ze by som niekde urobila chybu. Práveže ja som tá, čo má snahu. On si chcel len s niekym iným popísať vraj (také trápne, preto trebalo ist na pokec)... a trvá to už 3 mesiace nonstop, a len s tou jednou osobou...
@bajka16 ako keby si sa vžila úplne do mojej situácie. Ďakujem za tvoj uhol pohľadu .
spytala si sa ho, ako by sa citil, keby si si ty intenzivne pisala s inym muzom?
Prežila som si to 😉
Ale, autorka niektoré zeny nezaujíma ze ma chlap zenu a rodinu. Hľadia iba na seba a nie okolo seba

@mamula20 toto napadlo aj mna 🤣 akoze nic v zlom. Ale urobila by som to. Ulavi sa ti. Uvidis.