icon

Manžel už ma nemiluje, čo robiť?

28. jún 2024

Žienky som zúfalá....s manželom sme spolu od r. 2015 a máme dve krásne dcérky 5r a 9 mesiacov. Minulý týždeň sme sa vrátili z dovolenky spravím mu kávu a on na mňa vybalí že ma už nemiluje a asi nikdy už nebude. Pritom pár dní dozadu mi lásku vyznával ... krásne správy písal aj z práce aj nosil ruže a maličkosti ktoré mám rada.... sexuálne sme tiež aktívny aj na tej dovolenke sme boli.....postupne behom dní mi náhodou napísala jedna žena že má s ňou podviedol mesiac pred pôrodom v našom dome kým som čakala na pôrod u rodičov. Nakoniec sa priznal a aj k tomu že to bol vlastne vrchol všetkého čo robil dovtedy...vraj si písal s inými ženami s ktorými sa mu dobre komunikovalo a flirtovalo a to mu dodávalo sebavedomie....vraj sa aj prechádzal s jednou...aj si volal s nejakými....a všetko to je dôsledok toho že pred rokmi som bola istý čas pre neho veľmi nedostupné a mala som obdobie kedy som ho viac odmietala.... Že to v ňom jednu noc zanechalo blok...ja som cítila že vtedy to bolo ťažšie ale nevedela som že mu to môže tak ublížiť...povedal si dosť s sústredil sa na našu staršiu dcéru že ju bude milovať...a pritom pokračoval v tom že mi denne vyznával lásku...postavili sme dom ( vlastnoručne) pred rokom sa nasťahovali....a dokonca súhlasil aj s druhým bábätkom ( dnes tvrdí že len kvôli tomu aby prvá dcérka nebola jedináčik)
Ja som mu hneď všetko odpustila aj som mu povedala že ho milujem a že si neviem predstaviť život bez neho... napísali sme si listy navzájom.... Kde som mu povedala že robím hrubú čiaru za všetkým a chcem budovať ten krásny domov pre nás a pre dcérky ako sme plánovali....on zostal úplne chladný voči mne.... nemôžem ho pobozkať ani dotknúť sa tak intimnejšie... V noci odchádza na náš bývalý byt a chce aby som mu dala čas premýšľať nad tým že či mu budem chýbať...je to ako najhoršia nočná mora. Poradňu nechce a ani aby som sa snažila .

oli18
28. jún 2024

Dobre sa vam rozdavaju rady, ako by ste sa zachovali, lebo nie ste na jej mieste. Lenze ona ho lubi a tym ze sa dozvedela krutu pravdu ho v tej chvili lubit neprestala, riesi to s laskou, ktoru stale k nemu prechovava. Je z toho zmatena, chce predchadzajuci zivot spat. Aj ona potrebuje cas, aby si uvedomila, co jej urobil a jej laska vyprchala. Potom bude schopna odist a podat o rozvod.

ivik4
28. jún 2024

Nerob zo seba handru na utieranie nôh pre boha 😱😱😱

ariannazara
28. jún 2024

Nieže zo dňa na deň, nikdy ta ani nemiloval lebo normálny človek toto robiť nebude..

majulino
28. jún 2024

@iv007 prečo bizar napísané listy? Možno niekto nevie priamo povedať čo mu prekáža a tak to rieši takým spôsobom. Poznám pár takých ľudí z veeeelmi blízkeho okruhu

terry658
28. jún 2024

Ak sa budeš chlapovi takto predkladať a odpúšťať neodpustiteľné len tak,tak on o Teba nemusí vôbec bojovať. Ak dáš chlapovi pocit, že o Teba nemusí bojovať, môže ti ublížiť akokoľvek a ty tu budeš pre neho vždy tak si ťa nebude nikdy vážiť. Chlapi chcú ženy čo nemôžu mať,o ktoré sa musia usilovať. Ty si práve úplne stratila čaro pre neho. Si príliš poddajná. Po takej žene muž netúži.

moonlight1210
28. jún 2024

“a všetko to je dôsledok toho že pred rokmi som bola istý čas pre neho veľmi nedostupné a mala som obdobie kedy som ho viac odmietala.... Že to v ňom jednu noc zanechalo blok...ja som cítila že vtedy to bolo ťažšie ale nevedela som že mu to môže tak ublížiť...povedal si dosť s sústredil sa na našu staršiu dcéru že ju bude milovať...a pritom pokračoval v tom že mi denne vyznával lásku...postavili sme dom ( vlastnoručne) pred rokom sa nasťahovali....a dokonca súhlasil aj s druhým bábätkom ( dnes tvrdí že len kvôli tomu aby prvá dcérka nebola jedináčik)”

Preco si bola nedostupna a odmietala ho? Co sa u vas dialo? Alebo co sa dialo u teba, ze si sa takto chovala?
Ako dlho to obdobie trvalo?

nevenka
28. jún 2024

Boze, zena, schytas HPV a rakovinu krcka maternice a mozes sa mu podakovat. Alebo aj ine. Ale sexi bielizen? By som ju s nou tak uskrtila asi...
Takto, ja som uprimne dost zavisla na manzelovi, aj emocne, aj financne, priznavam dobrovolne, ale keby toto mi spravil, tak neostanem s nim ani za nic.

ahhola
28. jún 2024

@oli18 ona potrebuje liecbu sokom,aby zbadala, ze ten jej úd nie je len jej, ale zdielany😅v casoch siriacej sa kvapavmy potesi.🥀

Autor, tvoj onedlhoex chodi riesit vas vztah, ktory kompletne dokafral on do vasho prazdneho bytu? (ci je tam najomnicka?). Ty pekne sa vystroj s detmi a o 20."hod.nech zastrngocu tvoje kluce na vasom byte s jeho frajlou. Bolo by fajn, keby ti spriaznena dusa z baraku dala echo, ze ano, je tam s cudzou zenou, ktora mu dava terapie. Ja by som spravila taky bordel s kopanim do dveri a do neho a volanim Policie🤔nech maju ludia trochu show a ten chodi po kanaloch, od hanby. Ked nahodou vie, co to je.
Nevaz se, odvaz se😂slnko, seno, curevnik😈

maminkadeticiek
28. jún 2024

No urcite tam na tom byte premysla.Si hrozne naivna a slepa a som presvedcena ze si cele roky aj bola.Nie toto sa neudeje zo dna na den ako tvrdi,toto si dovolila aby sa dialo priamo pred tvojimi ocami.

nevenka
28. jún 2024

@oli18 ona ho lubi...
Hned by ma laska presla. Ale ked odpustila prasaciny pred porodom, tak niet o com. Ked jej toto neotvorilo oci a "odpustila neodpustitelne".

oli18
28. jún 2024

@ahhola spavat by s nim urcite nemala, ale riesit veci radikalne teraz nie je schopna. Na to treba riadnu odvahu a nie kazda zena ju ma.

zuzanna33
28. jún 2024

Panebože ak by sa ženy správali ako muži nebolo by toľko detí nešťastných a rodín rozvratenych. Nechaj ho ísť a neponizuj sa mu očividne si na ňom závislá ale on nechce byť s tebou ani s deťmi to čo písal je len milosrdne klamstvo aby si toľko neotravovala... Muži sú taký nehovorím že všetci ale ak dostanú chuť robia si čo chcú a najlepšie keď žene zostanú deti a on si naďalej užíva...Jednoducho rozchod ak máš ešte nejaké sebavedomie aj keď to bolí muža to nezaujíma takže aj keď cez slzy rozvod okamžite

ahhola
28. jún 2024

@oli18 jasne, zase si ho vyplace naspat a on chudatko chvilu bude zase manzel do najblizsieho objavu... Toto je uz zavislist, ako je niekto gembler, tak je niekto zoznamkar, ci kam to chodi vyberat zenske ako na dobytci trh🐔

karolinakr
28. jún 2024

muži su hrozne bezcitni, vie, že ta nechce a narobi ti decko..keby nebol sebec do seba zahladeny, tak berie na teba ohlad, pohne mozgovymi zavitmi, nespravi ti zaväzok na 18 rokov a potom ta neopusti
treba vyučovat na zakladnej mužov zakladnej zodpovednosti?
ked mam deti, hypoteku, je to zaväzok, z ktoreho nemožem kedykolvek len tak odist, ako ked som bol single v detskej izbe u rodičov?
ja nechapem, čo na tom chlapi nechapu
jedna čast života, ked som slobodny a druha, ked som ženaty..nikto mu pištol pri hlave nedržal, ked hovoril ano, tak nech sa podla toho sprava
povedz jeho rodičom, take kapky by som.mu dala,..nech si ide, nech sa spamätá a nech dospeje

miska1997
28. jún 2024

Ty ešte o neho bojuješ ? Pobalila caky paky a nech ťahá k tým ku*vam...

karolinakr
28. jún 2024

Trošku tvrdo nakladate autorke, ale zo štylu jej pisania usudzujem, že to môže byt romantickejšia duša, ktora mala jedneho napadnika, je naivna a zalúbená, len partner je vychcaný kurevník, tak s ňou točí, ako sa mu ráči
Toto je riadny preplesk životny, možno je mlada..do buducna sa pouči..že na pekne slova sa neda veriť, ale skutky
Muži to maju jednoduchšie, len si prenesú tašku, žene ostane hypoteka, 2 deti ako bonus na krku k tomu

sense
28. jún 2024

@oli18 nemusí sa hneď rozvádzať, môže aj odpustiť... Ale o záchranu odpustenie a druhu šancu by sa mal. Snažiť hlavne on, nie ona.... A z toho co napísala on moc o to aby mu odpustila nestojí.

sissy27
28. jún 2024

Asi nie som jedina, komu toto pride ako vyplod amaterskej spisovatelky, ktora tu zistuje, ci by takato poviedka mala uspech u citateliek 🙈 strasne presladene, prepac…
Ale teda dajme tomu, ze by to bola pravda - neprestal milovat zo dna na den, len sa chvilu pretvaroval a jedneho dna ti to oznamil. Ci co ti to mal postupne davkovat, ze laska, dnes ta milujem o 7% menej ako pred mesiacom?

oli18
28. jún 2024

@nevenka ak by ho nelubila, tak by nerobila to, co robi a urobila by to, co jej radia baby. Mne je jedno, co urobi, mne to vysvetlovat nemusite. Ved nakoniec, sama pise, ze ho lubi. A bude jej nejaky cas trvat, kym sa odlubi.

maciatkolulu
28. jún 2024

@enmery to je vyústenie nahromadených problémov vo vzťahu...kazda žena vie,cíti,keď sa niečo deje,robiť si napriek tomu deti a ďalšie a ďalšie napriek problémov je tiež obrovská chyba. Takže áno,chyba je v oboch partneroch. Samozrejme ,že to čo spravil muž,je des. Ale sama vidíš ,že autorka po prevalení reaguje,že hrubá čiara a odpúšťa a miluje ho. Takže nevidí, nechce vidieť a ani nechcela,že maju problém. A veľký. Ten muž,možno nie je taký sviniar... Ale sa stretli nesprávnu ľudia a založili rodinu

negymama
28. jún 2024

no este ze na sex nema nikdy blok. To mu ide v pohode.
ine zeny, pisanie , flirtovanie , sex s nimi mu zvysuje sebavedomie...no toto je jadro "problemu". Jeho sebavedomie je viac ako laska k zene a rodine. Aj keby si bola z cukru, raz za cas by potreboval doplnit sebavedomie a vyprazdnit oné, vieš co.
kecy o blokoch nech si necha od cesty.
riesila by som rozvod.

januska12323
28. jún 2024

Bože, ty keby ti predstaví novú frajerku ešte budeš riešiť či sa máš pridať. Odmietam veriť, že je niekto taký blbý.

enmery
28. jún 2024

@maciatkolulu Tu si na koňovi. Pomaly každá jedna tu ostáva v nefunkčnom vzťahu. A v jednom nesúhlasím-chlap, ktorý podvádza tehotnú ešte u nich doma, ktorý vypisuje iným, sexuje s manželkou o ktorú nestojí, sviniar proste je. Je dospelý a svojprávny, mal namiesto toho odísť a si naivná, ak si myslíš, že inej by niečo také neurobil. To je o jeho charakter. Že mu ona chce všetko odpúšťať je zase jej chyba.

domkakvet
28. jún 2024

Toto co pises je z jeho strany uplne cez ciaru, urobi druhe dieta, aby prve malo surodenca, podvadza ta vo vasej domacnosti kym ty cakas na porod a este za vsetko mozes ty. Teraz ti ostava iba to byt silna v tazkej situacii.

alexis617
28. jún 2024

Milá autorka na tvojom mieste by som už vedela ,že je to tvoj ex manžel nie manžel on ťa neľúbi nič k tebe necíti nebolo to jeho len 1 poklznutie tak ço riešiš a odpúšťaš v tomto zmysle tvoje manželstvo je už mrtve

hugger
Autor odpoveď zmazal
andrejka2424
28. jún 2024

@hugger Ty by si vedel predstaviť vzťah s niekým, koho síce ľúbiš, ale vieš, že ťa oklamal, podvádzal a je skutočne jedno, aký k tomu mal, mala dôvod.? Nevadilo by ti, že partner ťa neľúbi? Počkal by si si že snáď sa všetko utrasie a zaľúbenosť sa postupne vráti? Nie je možno lepšie nájsť v sebe kúsok sebaúcty a nechať takého zmrda proste odísť ? Mohol sa zachovať aj čestne, mohol proste vzťah ukončiť, neoplodňovať ju,aby jeho dieťa nebolo jedináčik a hľadať lásku niekde inde. S čistým štítom a nie ako úbohý bastard, ktorý takto zničil život žene , ktorá ho miluje a deťom, ktorým rozbije rodinu. To mu už evidentne vadí menej ako vidina svojho dieťaťa ako jedináčika. Ona sama časom príde na to, že s jej v jeho prítomnosti obracia žalúdok a že by o neho už ani bicykel neoprela a že to bol životný omyl. Chce to iba čas.

hugger
28. jún 2024

@andrejka2424

nevedel by som si to predstaviť a vadilo by mi to.

Ale ja nie som autorka, svoju životnú situáciu pozná len ona, my jej môžeme dať svoj názor alebo odporúčanie čo by sme robili my , ona má právo na svoj pohľad na vec.

andrejka2424
28. jún 2024

@hugger Každý má právo na vlastný pohľad ,ale našťastie ten pohľad nie je nemenný a vyvíja sa v čase... chcela asi radu, keď sa s ničím takýmto zdôverila a našťastie aj z veľkej lásky sa dá krásne vyliečiť .Možno to celé nezáleží na nej, ale na páničkovi, či ju privolá -"K nohe ! alebo ju odkopne ako prašivého psa. . Je super, že si sám priznal, že tebe by to vadilo. Každému človeku, čo má štipku sebaúcty to zvyčajne naozaj vadí a je len otázka času, kedy sa posunie niekam ďalej z nefungujúceho a nerovného vzťahu.

alexis617
28. jún 2024

Vieš chlapi rozmýšľajú inak ako ženy ,žena má sex s mužom lebo ju priťahuje a niečo k nemu cíti miluje ho a muž nato aby mal sex nepotrebuje lásku len aby sa mu krv naliala do údu a hurá do toho užiť si